Új privát üzeneted érkezett!

Nincs kerítés, nincs csengő :oops: Szeginy ember előnye. A villanykapcsolót szokták annak nézni, az meg nem szól (de nem is ég :oops:, így azt hiszik nem vagyunk otthon) Ha nagyon makacs valaki, akkor a konyhaablakon bekopog, de a csajok messze alszanak tőle.
Babusok teljesen megértelek, én is fel tudok ilyenkor robbanni. :evil: Aztán mindig eszembe jut, hogy pár nap múlva már semmi jelentősége nem lesz ennek, és próbálok felülemelkedni a dühömön. Tudom, ez Téged ma délutánra nem vigasztal :(

Palitészta szerintem puhább, ha olajban sütöd, mint a morzsapanír. A lányoknak meg ez volt a feltétel, hogy megegyék a rántott dolgokat eleinte. Ők nem szerették, ha valami kicsit nehezebben rágható, kemény volt. Na meg nem utolsó sorban utána lehet még pár palacsintát sütni, ha higítom. Régen azt is ették sajttal, tejföllel. És én is imádom!

Alvás nálunk jól ment, mindhármónknak. :oops: Anya ugyanis bénázott, becsapta a konyhaszekrény ajtaját, Míra felébredt. Ilyenkor az ölemben alszik már csak vissza a pihenőszékben. Egy órát hunytunk így :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: igen igazad van :wink: igazábol ha nem lett volna ma tali Timiékkel ennyire nem is zavart volna :( és Nyulaszék se jönnek igy :( pedig de jo lett volna...
Csajok persze kidöltek olyan szintü hiszti volt h már semmi se volt jo csak a bömbi ment :? nem tudom meddig hagyjam öket aludni de tuti fel kell keltenem különben még éjfélkor is kukorékolni fognak pedig soha nem szoktam öket kelteni :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Reunion: hm, van ami drágább, van ami nem. Pl az FP oroszlános járássegítő elég drága volt. Meg a kis bödön is szintén by FP pl a Tescoba mos 4ezer körül van, ott meg 6ezer fölött volt. Amit ott vettünk, azt jó áron vettük, mert akciós volt, és még lejött a 20% is :) Így megérte!

Babusok: én lekapcsolnám a csengőt, ha épp alszanak (kivéve ha épp valamit várok pl futár).

Kata
labkat
 
 

 
 

Kata: én is ezt fogom tenni este megszereli Apa megigérte :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: köszi a rácsot, jó lesz! :D Hazafelé 1 perc alatt bealudtak-Alexa azért nyafizott, mert aludni akart és azt csak haladó autóban lehet. :D Hanga meg annyira kialudta magát 15 perc alatt, hogy folytatta a tombolást. Családilag vagyunk kékek-zöldek, mert a sütifaló bödönt is hozzánk vagdosta. Szegény Alexa már nem tud hogy menekülni előle. Remélem éjszaka visszaváltozik jókislánnyá!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, ennyire durva a kiscsaj? :shock: Remélem, box vagy karate világbajnok lesz belőle legalább! :wink: :lol:

Nálunk nem lehet lekapcsolni a kapucsengőt. :( (Sose hallottam még ilyenről :shock: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Timi, aztaaaaaaaaa!!!!!!!! :shock: És még én panaszkodok Mírára?

Nem tom, ma mi van, de este 3/4 9-től aludtak 1/4 8-ig (ez nélunk csoda), majd fél1-től fél3, 3-ig. És este simán letettem őket 3/4 9-kor. Tényleg igaz, hogy a sok alvás alvást generűl? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Rana: hát nem tudom, de a karatekiáltások már nagyon mennek és morog is, mint egy kutya, amelyik éppen torokra támad. :shock: :lol: De ugyanennyire tud cica is lenni és bújik-hízeleg.

Törpi: na látod! Lehet Míra sokkal könnyebb eset!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata, Móni: hát tényleg van ami drágább és van ami jó áron van müllerben
szokott lenni duplo akcio néha sokkal olcsobban ki lehet fogni pl.
Timi: na jol van örülök h jo lett :wink: Csajok nagyon édik voltak a kocsiban :wink:
Rana: tényleg nem lehet kikapcsolni, Apa szerel rá vmit h lehessen :lol:
Törpi: hajrá alvás :lol:
nem is tudom mikor aludtak el 9kor még fent voltak :oops: :?
na én is el kipihenem a mai "szuper" napot :arrow:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó, hogy nem jött össze tegnap az a találkozás Babusékkal meg Nyulaszékkal! Most aztán lenne lelkiismeret-furdalásom! Így is csak remélni tudom, hogy Babust nem fertőztem meg! Fáj a torkom és jó rekedt vagyok. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: jobbulást :wink: fel is raktátok már a rácsot?
jupijééé Apa megszerelte a kapucsengöt ki lehet kapcsolni :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Rémesen aludt éjjel Gergő. Utoljára a kórházban volt ilyen, dobálta magát, és ha átöleltem akkor is rugdosott, nem volt neki semmi sem jó :(

Babusok: Hurrá új csengő :)

Timi: jobbulást!

Kata
labkat
 
 


Babus: még nem, de én már alig várom! Szerintem lesz visítás, mert eddíg hatalmas terük volt, most meg alig fognak tudni mozdulni, dehát úgyis csak akkor lesznek bent, amikor nekem más dolgom van. Szép lassan meg kell tanulnunk, hogy mit szabad a lakásban és mit nem. Vajon miért van olyan érzésem, hogy most jön a neheze?!
Éljen a kapucsengő!

Kata: éjszakát sajnálom!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy olyan kaját mikortól lehet adni, amiben tej van forralva? Azt lehet előbb, mint direktben a tejet? Pl. krumplipüré, spenót, ilyesmi?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi:
szerintem tej, az tej. Szóval, onnantól mikor te úgy döntesz 1 éves kór után.
Én úgy tervezem, hogy 2 éves korig nem akarok nekik adni, de van aki már 1 év után ad illetve 1,5 év után. szerintem ez mindenkinek a saját döntése.

t-pk
 
 


Tejet védőnő egy éves kor után már enged. Aztán mindenki maga döntse el, hogy legyen.

Kata
labkat
 
 


TKata: na igen, de a túró, joghurt, sajt is tejből van. Ezért gondolkoztam el, hogy forralva, ha főzök valamibe tejet, akkor ott is módosulnak a tejfehérjék, a tejcukor. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, én mostanában kezdtem el nekik adni a tejes kajákat. Persze szigorúan csak forralással. Nem biztos, hogy érdemes elkapkodni, nem hiába javasolják, hogy kicsit később kezdjük. Én egy évesen még nem gondolkodtam ezen, bár mi egy évesen még a "hálelúja, mennyiséget esznek pépesből" szakaszt éltük. Csoda volt, hogy a szülinapi partijukon grillhúst és hasábburit ettek :oops: Neked jobbulást, remélem olyan hamar rendbe jössz, mint Hanga :wink:

Babusok, éljen a kikapcsolt csengő! Na de aztán ma nincs mentség, hatalmasat kell aludni :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Szizzsófi: jobbulást! Együtt érzek veled, bár nálam a köhögés most jön, vagy elmarad és holnap már gyógyult is leszek! Éljen az optimizmus! Érett avokádó puha, ha megnyomod, ha meg kemény, akkor újságpapírba csomagolva "megérik" 1-2 nap alatt. Nekem a krém nem jött be, de magában imádom.

Babus: csajok 1 órája játszanak a szobájukban a rács mögött és tök jól elvannak egyenlőre. Este lerakom a kimosott habtapit is, akkor itt lesznek anyósék és leviszik őket a nappaliba, mert ott már csak szigorú felügyelet alatt lehetnek-azért az ottani kandallóvédő rácsot meg a lépcsőlezárót sem szereljük le, így akár ott is el tudom zárni őket, ha sürgősen kéne, de végre nem úgy néz ki a nappali, mint egy játszóház! :D

Törpi: tejet nem is akarok nekik adni így direktben, csak a kajafőzésen gondolkoztam el. Én is olyan másfél éves kort tervezek a tejnek. Védőnő nálunk is 1 évet mond, a dokik hol 1, hol 2 évet. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


délelött megejtettük elsö babakocsimentes utunkat a savoya parkban a postán voltunk csak gondoltam probálkozunk, teljes siker fogták a kezemet el is mehettek szépen kivártuk a sort nagyon édesek voltak utána kimentünk még játszora kicsit csuszdázni meg hintázni meg szedtünk kabátzsebbe gesztenyét jo volt :wink:
Zsófi: jobbulást!!!
Timi: na jol van akkor bejött a rács :wink:
Kata: lehet vmi rossz álom volt :?
én még nem adtam tejet fözni tejföllel meg tejszinnel szoktam, lehet akkor már mehetne is lassan a kajákba...nekem azt mondta a védönö h tejtermék mehet tejjel meg ha ugy gondolom érdemes megvárnia 2 évet...
tápit még szivesen isszák sztem több benne a vitamin igy ezt amig isszák én hagyni fogom ráérnek még kakaozni sztem :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi, :( :( :( Szegényke! Menj el csak dokihoz, biztos ad valami bogyót. Jobbulást.
Igen, tejfölt is teszek kajába, ha azzal írja a recept, de magában nem. Nem én döntöttem így, hanem a lányok. Nem szeretik.

Babusok, nagyon ügyesek a Csajok! Biztató, hogy egyre könnyebb lesz nekünk is :wink: Bár 6 hónap sok idő. Tápi nálunk is sláger még, eszemben sincs lecserélni tejre. Tehéntejet nem akarok, a boltinak meg semmi tápértéke nincsen. Egyetértek, ráérünk.

Timi, éljen a rács, meg az élhető nappali! Képeket majd dobjál, mert kezdem nem elképzelni tudni a szitut :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Valamiért a tej nincs egy kalap alá véve a túróval tejföllel ... talán mert ezek valamennyire savanyítottak..nem tudom...

Avokádó: érett, az puha. Ha kemény, akkor újságpapírba csavarva pár nap alatt megpuhul!

t-pk
 
 


Alexa ma tett önállóan 2 lépést! :D Olyan aranyos volt, próbálgatja, de még nincs összhangban a lába a fejével, utóbbi valahogy előrébb jár és mielőtt lépne már térdre is esett. Hanga meg szandálban gyönyörűen jár. Kb. 2 hete nem adtam rá és ma kipróbáltam, hát néztem is, ahogy simán több métert sétál és egyre stabilabb. :D

Törpi: hát elkezdtem leírni, hogy hogyan van kerítve, de kitöröltem, mert már az elején nem értettem, hogy mit írok. Majd fotózom. :oops: :D

Olyan üres lett a nappali. Nagyon fura. Kell egy szőnyeg, mert így olyan csupasz, pedig nagyon nem rajongok a porfogókért. Egész délután a habtapival legóztam, van 1 eladó csomag, tavasszal lesz még egy. Ha esetleg tudtok valakit, akit érdekel. Szám- és betűsor van egy csomagban, 33*33-as és 36 db.

Nyulasz: plüss fotelt megvettétek? Milyen?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Hm, én mondjuk ma pl megkínáltam egy-két falat palacsintával is a srácokat, amiben tojás, tej is volt. Meg ettek már sütit, amiben volt tojás és avokádókrémből is ettek pár falatot, amiben volt tejföl és majonéz, amiben meg ugye tojás. Szóval minimális mennyiséget kaptak. Én is úgy tudom, hogy a tej az más, mint a tejtermékek. NEm tudom miért, de más. Meg azt hiszem védőnő azt is mondta, hogy főzve, kajában lehet már, csak konkrétan tejet ne igyanak. És ha adtok is tejet, zsíros tejet kell adni.
Amúgy ha Gergő is meginná a tápszert, adnám neki azt. Bár lehet próbálkozok valami csőrös pohárral, mert ma pl pohárból ivott pár korty tápit, és talán csőrösből meginná. TALÁN. A vitaminok miatt én is igazán örülnék neki.

Alexának gratula a lépséekhez :)

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Móni,köszönöm,ideért a dvd :D Viszont a lejátszó nem olvassa,csak a számítógép :shock: Valamit kell vele csinálni?Formázni? :roll: Laura hogy van?

Azokat a fiókokat nem használjuk,így nem lenne zavaró,de a fotel kilőve,nagyon pici :evil: A kikában is megnéztem,egy fokkal jobb,de még az sem felel meg a célnak.Most gondoltam oda sátrat,de még vadásznom kell,mert azok meg túl nagyok oda :lol:

Zsófi,Timi jobbulást!

Törpi,jót nevettem a csengő nincs,villanykapcsoló van,de nem ég írásodon :lol: Örülök,hogy picilány meggyógyult :D

Babus,nahát,szófogadó lányaid vannak :D
Ubi meglett?

Timi,gratu a lépegetéshez :D Innen olyan látványos a fejlődés,hamar meglesz az egyensúly,kb 1 hét alatt képesek tökéletesen sétálni :D

Rana,megvetted a babakocsit?

Labkat,fiúk-lányok jobban?

Én már 1 évesen tejjel csináltam a spenótot,direktbe én sem adok,majd csak 2 éves kor után.Tejfölt is adtam,azt még hamarabb,persze csak a kaja tetejére,és eleinte a kék dobozost.

Tegnap itt volt a védőnő,vártam a csodára,hogy megmondja,miért nem esznek kenyeret,kalácsot,és a darabos kajából is csak néhány falatot,ha pépes akkor csúszik.
Szerinte a kenyéren ne aggódjak,majd fogják,a darabosra meg tudjátok mit mondott?Szóljak nekik,hogy meg kell rágni :shock: :lol: :lol: :lol: nahát,ez eszembe sem jutott :lol:

tegnap Noémi akkorát esett a fotelről,a homlokán egy szarvacska lett rögtön,szép lila.Kiváncsi vagyok ma hogy néz ki szegénykém :?
Vendég
 


Rékáknak boldog névnapot! :D

Nyulasz: védőnő :lol: :lol: :lol: Ezt komolyan gondolta??? Mármint, hogy mondd nekik, hogy rágni kell? :lol: :lol: :lol:
Szegény Noémi! Mostanában mindíg történik vele valami.
Nem tudom, hogy milyen gyorsan fejlődnek, de Hanga még mindíg keresi az egyensúlyt, bár a szandálban összehasonlíthatatlanul ügyesebb és több m-t is megtesz. Kíváncsi leszek a Manóra, hogy ő hogyan fog menni-és mikor, mert sokkal stabilabban áll, sokkal jobb az egyensúlya.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda,Móni,Rékáknak én is boldog névnapot kívánok!!! :D (ugye nincs más Rékánk? :roll: )

Timi,védőnő,igen,komolyan gondolta. :lol:

Most még a szandi jobban tartja a bokájukat,késöbb majd mindegy,anya-apa cipőjében csónakázva is szépen mennek :lol:

Ja,Noémire rájár a rúd :roll:

A legroszabb,ha azt mondom,gyere ide,akkor játéknak veszi,és vigyorogva megy az ellenkező irányba.Az ágyról is így esett le a vendégségben,apa rászolt,elindult a másik irányba,és bumm.Szoktunk fogócskázni meg bújocskázni,és olyankor megyek utánuk négykézláb,és mondom,hol vagy,gyere ide...szaladnak amerre látnak,elbújnak,és még a levegőt is visszatartják,néha óvatosan kikukucskálnak,én csak "sokára" találom meg őket,de akkor nagyon nevetnek...és sajnos amikor tényleg oda kéne jönni,akkor is elfutnak :evil: ...pedig más hangsúly,de mégis.

Jobban vagy?
Vendég
 


Vanda, Móni, Rékáitoknak boldog névnapot!

Nyuszi, szegény Noncsi, már megint ő :? :roll: Védőnő zseniális! Asszem már írtam, az enyém a sok rövid alvás összevonását ajánlotta. És ezeket a zseniket évekig képzik :shock: :lol: :lol:

Timi, gratulálok Alexának!!!!! Nagyon ügyi a kiscsaj :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Tényleg Törpi,nem is értem,miért nem egyszerre altatod őket hosszabban :lol: :lol: :lol: kis szadista :lol:

Hú,nagyon izgulok,pár napig elköltözünk itthonról,mert a teraszt csinálják,beépítés,zörgés,kosz...anyukám lakásába megyünk,ami most viszonylag üres,hétvégén nagytakarítás lesz ott,aztán felcuccolunk.Egy kis bibi,2.emelet,nehézkes lesz velük kimozdulni,mert a babakocsit nem tudom vinni,mert nincs tárolónk,a lakásba meg hiába vinném fel,úgyse tudnám a gyerkőcökkel a lépcsőn lehozni.Na mindegy,remélem esni fog az eső :lol:
Vendég
 


Nyulasz: köszi, még élek,de dögrovásos állapotban vagyok. Utoljára 2-3 éve voltam így, rosszul is viselem. :twisted:
Pár nap "nyaralás", azért esőt ne kívánj! Az tényleg rossz, hogy nem tudsz velük kimozdulni onnan. Tök jó, hogy így tudtok már bújócskázni meg fogócskázni!

Törpi: enyém védőnő még nem mondott ilyen vicces dolgokat, bár nem is nagyon foglalkozik velünk. Utoljára akkor járt nálunk, amikor kb. 4-5 hósak lehettünk. 2 hónapja ígérte, hogy jön (akkor is én hívtam), szedtem össze neki egy zsák ruhát rászoruló kismamának, de azóta sem jött. Majd megyünk mi az 1 éves státuszra, meg cipelhetem le a zsákot is. :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,akkor havazás? :lol: Na jó,ha ügyesek,akkor le tudunk menni,mert ott nem járnak autók,csak nem tudom vagyok-e olyan bátor :roll:

Enyém védőnő az első elment szülni,mikor mi kb 1 hónaposak voltunk.Aztán egy másik helyettesítette,kb 3x volt itt 1 év alatt.Majd augusztusban visszajött a gyesről,aki régen volt,és a szomszéd lánynak mondta is,hogy a jövő héten jön hozzánk is.Ez 3 hnapja volt.Én most a 15 hós oltáson megkérdeztem,hogy mikor is jön,mert 3 hónaja várjuk.Így kijött,de azt hiszem hanyagolható :lol:

Szegénykém,remélem gyorsan rendbe jössz,és a lányok sem kapják el!
Vendég
 


Mindenkinek köszi a köszöntést! Ha felkelt az ünnepelt, átadom. :D
Bocsánat, nincs türelmem visszaolvasni, két napja alig eszem, esz az ideg. Kormánytisztviselők leszünk decembertől, és hogy szakadnának meg, nettóban durván 30ezerrel kevesebbet kapunk.
vovanda
 
 


Vanda, mennyivel????? :shock: :shock: :shock: Ezek normálisak?! (költői kérdés volt :?) Most az ideg miatt nem eszel, később meg, hogy a gyereknek mindenre jusson :evil: Ki van ez jól találva, tréningelnek előre (bocs a hülye humorért, de ezen még én is kattanok, pedig nem érint)

Timi, jobbulást! Jól fogsz kinézni, mint egy Mikulás, hátán puttonnyal, meg lóg rajtad két gyerek. Tényleg igazi Miku fíling lesz :wink: :oops:

Nyuszi, előttem a kép, ahogy négykézlábazol az aprónép után :lol: Én egyszerű "nem"-et kapok, ha szólok, hogy öltözni kéne pizsiről napközbenire. Persze ha az előszobába lehet kinyomulni, hogy cipőt, kabátot vegyünk, akkor még ők sürgetnek, mert tetü tempóban (gondolhatod) öltöztetem a két gyereket. Rajtam még gatya sincsen, de ők már nyitnák az ajtót :o Fotelt sajnálom, pedig képen jól nézett ki.
Költözés kellemetlen. Ha nincs lift egy házban, nem is tudom, más hogyan oldja ezt meg ikrekkel. Itt agyalok már felette egy ideje, próbálok logisztikázni, de valahogy mindig valamelyik gyerek egyedül marad, az meg úgy nem jó :? Reméld, hogy hamar végeznek a beépítéssel.
Jaj, megvan! Vidd le a kocsit, addig gyerek etetőszékben bekötve, beöltöztetve (mert gondolom, nem bababiztos a lakás). Esetleg tv bekapcsolva addig nekik. Nem vagytok magasan, gyorsan megjárod a kocsival. Aztán hónod alá két gyerek egyszerre (tuti edzésprogramot rakok Neked össze :wink: ). Van valahol bukkanó ebben? Szólj csak, kiküszöbölöm :wink: Esetleges táskák, zulangok, ajtó zárás harmadik körben, de addigra gyerekek már bekötve a kocsiba.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Elküldtem, mielőtt a fanasztikus tervem Nyulasznak elszáll :lol:

Ma reggel Míra fél7 előtt ébredt. Kegyetlen voltam, cumit visszaadtam neki, és magára hagytam. Fél óráig el is volt (nem tom aludt-e, mert én igen), Emmát sem keltette fel. De egyszercsak hallom; csitt-csatt-csitt-csatt... Kibújt az egyetlen hiányzó rács lyukán, és rongyolt ki a szobájából :shock: A gond ott van csupán, hogy nem tudom visszarakni a hiányzó rácsot, mert "elromlott", valamint az, hogy a hálószobák a felső szinten vannak. És bármennyire ügyes lépcsőző, nem örülnék, ha maga lépcsőzne le. Gondoltam olyan rácsot, mint Timinek lett, de hogy erősítsem azt neki a lépcső korlátjának? Csak a szobájukat nem akarom lezárni vele, ha egyszer már kiküzdötte magát a rácsok közül, hadd jöjjön át hozzám. De félek, ebből rendszer lesz, ha egyszer rákapott az ízére. Hogy lehet ezt kezelni? Vanda, Ti már régóta nyitott ágyban alusztok. Nálatok ez hogy megy?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: Törpi terve remek! Főleg ezdésprogramnak! Van benne minden, ami kell! :lol: Én is valami hasonlót gondoltam ki neked, de aztán elfáradtam mire a gondolat végére jutottam és úgy voltam vele, hogy a t...öm sem menne. Tudom, sokan így csinálják, nekem is van ikres ismerősön lift nélkül a 4-ről naponta 2x vitte a srácokat születésüktől fogva. Fel is nézek rá!

Törpi: Míra ügyes lány! :D

Hm, kicsuktak a lányok a szobájukból, de csönd van még! Viszont szívesen elküldeném a villanyszámlánkat annak az ügyes villanyszerelőnek (meg az előző tulajnak), aki a villanykapcsolót combközép magasságba tette! Lányok egész nap kapcsolgatnak, de nem tudok semmit elé tolni. :twisted:

Vanda: basszus! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi :shock: :shock: :shock: :shock: Attál még egy pofont a ...-nak. biztos jót tett a bicózás :wink: Két örökmozgó mellett tuti lesz alkalmad pihenni otthon, de azért próbáld meg. Ne kívánd azt, amin két hónapon keresztül mentem át, mert sose kúráltam ki magam rendesen. Vigyázz magadra és gyógyulgass! Ráadásul ez most a szingli heted?
Képeket nekünk is dobhatsz :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: akkor kíméljük magunkat együtt! Csak még azt kell kitalálni, hogy a gyerekeket addíg hová rakjuk! :wink: Én is szinte egyedül vagyok egész héten. Csődítsd oda a rokonokat legalább a délutáni-esti fürdés-altatás programhoz. Én folyton berzenkedek anyósék ellen, de olyan jó, amikor nem egyedül kell megküzdenem a két duracellnyúllal. Mondjuk az esti etetésre már hazaküldöm a népet, mert azt egyedül szeretem-rituálé. :)
Tényleg! Régen láttunk képet Beniről és Katáról!

Nem is írtam, Hangát megnyírtam a hét elején, mert már totál a szemébe lógott a haja. Hát nem volt egyszerű, vasárnap kezdtem és hétfőn még igazítottam rajta, de még mindíg nem tetszik. Sebaj, majd megnő és a fodrász kiigazítja.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, nagybátyámék direktbe combmagasságba tetették. Hogy a gyerek is elérje majd (az unoka). Hát, én sem rajonganék ezért a megoldásért. Ha néha rájuk is jön a kapcsolgatnék, csak addig tart, amíg anya emeli a feneküket. Ha elégnek vélem, akkor bár hiszti van, de leteszem őket. Bár manapság már a mikrót is Míra kapcsolja be (fel kell emelni hozzá), mert ha én csinálom, teljesen felháborodik. Valamint a pelust is ő akarja kidobni. Na meg persze minden apró szöszt, csakhogy kinyíljon a gyerekzárral eltiltott szemetes-ajtó :lol:

Roppant mód ráérek, könyvem kiolvastam, nem tudom mi újba vágjak bele, takarítani nincs kedvem, zajt csapni nem akarok. Lehet, hogy lefekszem hunyni egyet? Tuti, hogy akkor ébredni fognak :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, hadd ne meséljem el Emma első hajnyírásának eredményét. Elmondani nem lehet :lol: :lol: :lol: Képet meg inkább nem is tennék róla.
De a csajokról majd én is előállok valmikor néhány fotóval, mert már olyan nagyok, csak ahhoz először az asztali géphez kell jutnom, ahol Emma napközben alszik.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi!
Nekem csak a nagy mászkál át, ő is hajnal felé. A minik ha kijönnek, mennek vissza a szobájukba, max. ott csövezek a földön a két ágy között. Meg nálunk nincs lépcső...
vovanda
 
 


Rémes éjszakánk volt. Gerőg 2-ig nyűglődött megint. Szerintem láza is volt, de nem akartam zaklatni, így mivel melegnek éreztem, szimplán benyomtam neki a Nurofent, és elaltattam. (Nurofent azért, mert most meg egy pullomnolósgus azt ajánlotta, hogy ezzel tán megelőzhetőek a takonykórok bár gyomornak nem jót tesz. Nem tudom mi a jobb). Aztán jól indult a nap, de ahogy leszaladtam zöldségért, srácok a karámban az ablakból lerántották az egyik virágomat. Minden tiszta föld volt, mire felértem. Így karámot odébb húztam a faltól, és kisebb let kicsit a helyük, de nem vészesen. CSak van egy nagyobb törés. De legalább a virágaim megmenekülnek, meg ők is a virágaimtól. Még jó hogy nem a kaktuszt rántotta magára :? Eszembe nem jutott, hogy már ennyire nagyok... Ma bőszen inhalálom őket, még Verának is adtam egy adag sóoldatos inhalálást, aminek nagyon örült. Végül is jót tesz a köhögésének.

Nyuszi: védőnő :roll: Nekünk sincs szerencsénk mióta element jó Margit nénink :( Szegény Noémi megint bibis lett :( :( :(

Bálint épp a karámot nyitogatja. Vajon sikerül neki???

Vanda: Rékának én is boldogat kívánok :) A fizu csökkenés bosszantó :x

Törpi: nálunk Vera is átvándorolt éjjel. Johi épp mamával aludt, mert papa kórházban van. Amikor nem fértünk áttessékeltük. De hogy hogy lehet piciket? Velünk aludtak a lányok még 1,5-2 évesen (VEra 3 is volt ). Rácsot meg tudtok lépcső elé szerelni, van ilyen ikeás is úgy tudom (ha jól értettem ezt keresel).

Zsófi: ez a hörghurut mióta van neked? Már hogy visszatérő, időszerű vagy általános állapot?

Kata
labkat
 
 


Zsófi: annyira helyesek! :D Nem csak kérésre kell ám képeket pakolni! Ez vonatkozik mindenkire! Rég volt képáradat.

Kata: virágrámolás :D Ismerős!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


kicsit sok leszek, bocs, de legyen mentségemre, hogy 4 hónapja nem tettem fel képeket :oops:

Kép Olvasunk
Kép
Kép Kép

Kép Szégyenlősen
Kép Kevésbé :-)

Kép Porszívózunk Kép

Kép Labdázunk Kép

Kép Bambulok
Kép Szereti-szereti

Kép Kertészkedünk - a teraszon

Kép Apa szájából legjobb a falat

Kép Így eszünk mi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Köszönjük a köszöntéseket

Hű mennyi gyönyörű baba.... :lol: :lol: :lol:
Tényleg lehetne gyakrabban is ilyen fényképáradat :D :D
Nagyon szépek :lol:

Timi, Zsófi jobbulást, ez a köhögős betegség mostanában mindenkin átmegy, mintha tüdőbeteg lenne az ember annyira sz...r

Kata de sajnálom hogy nem tudtok még mindig kikeveredni

Nyuszi: sajna azzal nem tudsz mit csinálni, nektek is finnyás a dvd lejátszótok? :lol: :lol: a miénk is csak a gyári dvd-ket szereti

Laura már jól van, meg már Réka is, csak egy kis takony van, de ma mondtam nekik, hogy ha belefujják a pelenkába az orrukat, akkor amikor én mondom, hogy fujjanak, akkor nem lesz több porszívó
Lolka simán fúj mikor mondom neki :shock: :lol:

Törpi: nálatok is rövidlátók a lányok? TV nézés
(én mindig kikapcsolom ha meglátom hogy odamennek elé)
jaj és pöndörödik a lányok haja? göndör valamelyikőtök?

Vanda: sajnálom nem semmi csökkenés :shock: de most csökkentették az adót is nem?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Törpi: bűbájosak! :D Míra egyes arckifejezéseiről Alexa jut eszembe és még a haja is hasonlóan nő. :lol:

Móni: de ügyes Laura! :shock: Jó, hogy hamar meggyógyultatok!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Rékáknak Boldogat!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Az enyém nem az. Alig aludtam, nem bírtam a köhögést abbahagyni és semmi hangom nincs. Akárhogy próbálom, nem jön ki egy árva hang sem a torkomon. Ilyen még nekem nem volt-nagyon gáz! Hogy szólok így a babáimhoz??? Orvoshoz esélyem sincs eljutni. :evil:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Vanda,bakker,30-al kevesebb?Sajnálom.

Törpi,köszi a remek edzéstervet :lol: megmondom őszintén,etetőszékben nem merném őket hagyni,szerintem nem akadály,a babakocsit meg nem merném az utcán hagyni,bár jó kérnyék,de tudjátok,alkalom szüli a tolvajt.Na,majd csak lesz valami...
Neked majd fotózok egy gyerekzárat,nekünk is fal mellett van az egyik szekrény,hogy hogyan oldottuk meg...persze azért kell egy kisujjnyi hely. :roll:

Nemáááá,hogy mentegetőzöl a képek miatt :twisted: Milyen nagylányok már :D gyönyörűek!A kevésbé szégyenlős képnél én is rögtön kiszúrtam Emmát a tv-nél,mutattam is apának,hogy nem a mi gyerekeinkkel van baj :lol: Látom a házimunka is megoszlik :lol: Nagyon szép a kecó is :wink: Most akkor a kandalló nincs lekerítve? :roll:

Zsófi,hörghurut :( Jobbulást!
Ó,micsoda huncut csapat :D :D :D Annyira sokat változtak,nagyon édesek :D

Timi,ragazd le a kapcsolót :lol:
Jajj,éccakát sajnálom :( Apukám mindig azt mondja,meleg sós vizzel gargalizáljak,esetleg próbáld meg :roll:

Móni,a drága dvd-n nem is próbáltam,mert az már azt se játszotta le,amit végül nekem sikerült kiírnom,de a szobánkban van egy egyszerűbb verzió,az nem annyira válogatós,de mégsem kellett neki :twisted: Na,azért majd még megpróbálom.
Vendég
 


Timi: jobbulást!!! méz??? nekem nagyon be szokott jönni :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Zsófi, most láttam csak a képeidet (tegnap mire felpakoltam az enyémeket, nem két perc telt el, mert nem rövid megszakítások tűzdelték a műveletet :? :lol:) Irtó vidám egy csapat a Téd! Állandóan mosolyognak :D Bár ahogy emlékszem apával Ti sem vagytok egy morcos pár. Benyus abban a tigrisszeróban :roll: Jó, hogy nem látták a lányim, mert tuti össze szorongatnák. A tigris a kedvencük :lol:
Örülök, hogy jobban vagy!

Timi, nagyon sajnálom! A múltkor Labkat írt nekem egy csomó csodás dologot, ami segíthet a gyógyulásban.Ha már nem jutsz el dokihoz, valamit közülük kipróbálhatnál. Csak jobb lehet ennél a szörnyű állapotnál (nem mellesleg szerintem kicsit lelki eredetű is, hogy ennyire lerobbantál :( )

Reunion, örülök a gyógyulásotoknak! Stramm csajok! Lolka nem semmi ezzel az orrfújással. Az enyémek a szájukkal fújnak olyankor is. Ahogy a kaját, ha meleg.
Göndörödés megvolt apának is és nekem is apró korunkban, aztán kiegyenesedtünk. De sógor 20 éves és még mindig hullámos a haja. Küzdök is vele, mikor vágom. Emma rá üthetett, mert mennyiségileg sem semmi a csaj.

Labkat, sajnálom az éjszakákat! Remélem ma jobb volt már! Virágozás; botanikusok lezsnek a lelkeim :wink:

Nyuszi, pedig roppant munkámba került ennek az edzéstervnek a kidolgozása, de majd még finomítok rajta.
Gyerekzár lehetetlen hűtőre, mert szorosan épphogy befér a neki kialakított helyre. De azért dobj egy fotót, hátha képesek leszünk a csodára.

A tv-zés már eszesebben megy, ha mondom, hogy hátra, akkor bár a tv-re meredve, hipnotizálva, de araszolgatnak hátra. Az "apartalatt"ot és a "bálbál"t már 4 méterről, a kanapé elől nézzük. Persze néha elfeledkeznek magukról, de vissza lehet őket pakolni. Idővel másnál is javulni fog ez szerintem.

Nyuszi, a kandalló sosem volt lekerítve, épp ez a bajom. És nem is tudjuk. De már okosak, a sütőre és a gyertyára is mondják, hogy forró. Talán a kandallót is megtanulják. Arrafele nem szoktak sokat játszani, talán így is marad. Ha a tűzre kell tennem, meg beleültetem őket a hintába :lol:

Igen Zsófi, nekünk szobai hintánk van :wink: És most gyúrok egy trambulinra, egy szobai csúszdára és már vettünk egy mászókát is, igaz az kintra való, de sebaj. Játszótérré válik télre a nappali, de valahogy túl kell élnem ezekkel az örökmozgókkal.

Takarítás nem olyan gáz, bár nekünk csak az alsó rész 100 2m :oops: De nem sok a bútor, így könnyű takarítani. Bár a felmosás meglehetősen ritkaszámba megy, mert azt csak lefekvés után tudnám kivitelezni. Este 9-kor meg hát nem visz rá gyakran a lélek :oops:

Jesszum, litánia, dugulok is :oops: :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?