Jó reggelt!
Zsófi, most láttam csak a képeidet (tegnap mire felpakoltam az enyémeket, nem két perc telt el, mert nem rövid megszakítások tűzdelték a műveletet
) Irtó vidám egy csapat a Téd! Állandóan mosolyognak
Bár ahogy emlékszem apával Ti sem vagytok egy morcos pár. Benyus abban a tigrisszeróban
Jó, hogy nem látták a lányim, mert tuti össze szorongatnák. A tigris a kedvencük
Örülök, hogy jobban vagy!
Timi, nagyon sajnálom! A múltkor Labkat írt nekem egy csomó csodás dologot, ami segíthet a gyógyulásban.Ha már nem jutsz el dokihoz, valamit közülük kipróbálhatnál. Csak jobb lehet ennél a szörnyű állapotnál (nem mellesleg szerintem kicsit lelki eredetű is, hogy ennyire lerobbantál
)
Reunion, örülök a gyógyulásotoknak! Stramm csajok! Lolka nem semmi ezzel az orrfújással. Az enyémek a szájukkal fújnak olyankor is. Ahogy a kaját, ha meleg.
Göndörödés megvolt apának is és nekem is apró korunkban, aztán kiegyenesedtünk. De sógor 20 éves és még mindig hullámos a haja. Küzdök is vele, mikor vágom. Emma rá üthetett, mert mennyiségileg sem semmi a csaj.
Labkat, sajnálom az éjszakákat! Remélem ma jobb volt már! Virágozás; botanikusok lezsnek a lelkeim
Nyuszi, pedig roppant munkámba került ennek az edzéstervnek a kidolgozása, de majd még finomítok rajta.
Gyerekzár lehetetlen hűtőre, mert szorosan épphogy befér a neki kialakított helyre. De azért dobj egy fotót, hátha képesek leszünk a csodára.
A tv-zés már eszesebben megy, ha mondom, hogy hátra, akkor bár a tv-re meredve, hipnotizálva, de araszolgatnak hátra. Az "apartalatt"ot és a "bálbál"t már 4 méterről, a kanapé elől nézzük. Persze néha elfeledkeznek magukról, de vissza lehet őket pakolni. Idővel másnál is javulni fog ez szerintem.
Nyuszi, a kandalló sosem volt lekerítve, épp ez a bajom. És nem is tudjuk. De már okosak, a sütőre és a gyertyára is mondják, hogy forró. Talán a kandallót is megtanulják. Arrafele nem szoktak sokat játszani, talán így is marad. Ha a tűzre kell tennem, meg beleültetem őket a hintába
Igen Zsófi, nekünk szobai hintánk van
És most gyúrok egy trambulinra, egy szobai csúszdára és már vettünk egy mászókát is, igaz az kintra való, de sebaj. Játszótérré válik télre a nappali, de valahogy túl kell élnem ezekkel az örökmozgókkal.
Takarítás nem olyan gáz, bár nekünk csak az alsó rész 100 2m
De nem sok a bútor, így könnyű takarítani. Bár a felmosás meglehetősen ritkaszámba megy, mert azt csak lefekvés után tudnám kivitelezni. Este 9-kor meg hát nem visz rá gyakran a lélek
Jesszum, litánia, dugulok is