Sziasztok!
végre megélénkültünk, bár nem csupa jó hír. Megpróbálok reagálni, de ilyen szita aggyal... lehet, csak több részletbe megy.
Szivvi! Jó, hogy megygyóygultatok! Mi gyúrjuk a tornát, olyan napi 4 meg szokott lenni, kedvétől függ, hogy hogy viseli, de szerintem a tónusa, tartása javul.
Probio: antibigyohoz és utána mindig kéne adni, a gyógyszertől elváló időpontban. Lehet normaflore-t adni, Joni a kórházban is azt kapott, meg Nonó is, de nem a legjobb. Most orvosi javaslatra áttértünk a Bonolac prokid-re (1 mérőnyi por pár kanál teába. Ebből kiderült, h pici pohárból tök ügyin isznak
). De jó a Progastro Kid is.
Receptek: köszi, kell az ihlet. Ma anyósom pont most jött fel, h sütött egy kis libacombot, előesti vacsorának nem rossz, ha már Márton napon született a pasi!
Rota: én még nem kérdeztem, akartam , csak ugye nagyobb kihívások voltak most, örültünk, h már megkaphatta az első kötelezőjét. A mi kerületünkben ingyen kapja, aki rendszeres nevelésir ejogosult. arra hál1isten nem vbagyunk, de lehet, h bepróbálkozom náluk, h egyszeri támogatásként nem kaphatnánk-e meg, azért 6 gyereknél 78ezer ft csak a két kicsi egy oltására, elég durva. Bár én sem azt szoktam nézni eü esetben, de azért ez megfontolandó.
Abbey! biztos az új munkahgely is teszi. egy jobb pillanatában mond el azt, h Neked ez milyen érzés, és miért fáj. Ez hatásosabb, mint ha "számonkéred" a hülyeségeit.
Az én páromnak szintén nem volt egyszer állása, amikor vmelyik született, talán a második? És itthon volt, aztán kapott munkát, mondta, h most megy és kipiheni magát
Elég jól felmérte, h mit lehet otthon melózni.
A kaja reklamálása sztem arról szól, ami tipikus férfi reakció gyerekszületésnél, hogy fél, hogy rá kevesebb figyelem jut, és számára ebben nyilvánulna meg a vele való törődés. Érdemes vele beszélni erről. hiszen felnőtt ember, nyilván ha egyedül lenne, akkor is megoldaná valahogy, tehát sztem ez csak "ürügy".
Arról is érdemes vele beszélni, h milyen jó lenne egy kicsit kimozdulni, kettesben lenni, neked ez milyen sok energiát adna az egyedül töltött időre, és hogy el tudsz menni a tesóddal is, de hát azért van párja az embernek, és te vele mennél legszívesebben.
Na, befejezem a bölcs tanácsokat, nem is az volt, csak az én véleményem.
Milyen új J Robertses film van???
Szilvi! Ügyi vagy a gyerkőkkel, igen, mire az ember kettőt letesz, és éppen levegőt vesz, addigra újra kelnek...
IKEA: sztem nekünk is olyan van, nagyon jó.
én is úgy kimennék az ikeába, múltkor már megbíztam a páromat, de ő persze nem láthat az én szememmel, úhogy megvette, amit kinéztem a katalógusból, de én még mennyi mindentz leltem volna...
Igaz, így tuti költség hatékonyabbak voltunk
Szóval mivel az az orvosi gyanú, h felnőttől kapta Joni a betegséget, més most az immunrendszere tuti padlón van, most egy jó ideig igyekeznünk kell a tömeghelyeket kerülni.
Vanda! pazar nászút! De hát ekkora gyerkők mellett ez sem semmi!
Sebaj, lesz még időtök közös progikra, addig is legyetek boldogok!
claire