Sziasztok!
Timi,nemáá,mindenkit utolér
Hogy vagytok?Én is csak vizet adok nekik,ha betegek,ha nem.
Labkat,jobbulás nektek is!Azt a versenypályát vetted,amit múltkor belinkeltél?
Rana,és minek neked hármas ikerkocsi?
Csak neeeem???
Móni,szegénykéim...nem semi a nyálzás sem
de olyan szépek,rakhatnál róluk sűrűbben is képet
És tök jó húsban vannak.Nemmis mondanám meg Lauráról,hogy rossz evő
Törpi,Babus,köszi,hogy leírtátok a tapasztalatokat.Akkor még sokáig marad a babakocsi,úgy látom
Törpi,hányás
Babus,szeletelhető minden gyümi,nem?
de miből van?Utána összerakható?
Mi tegnap barátnőméknélvoltunk,fél évvel idősebb kisfiú,de annyira édes,minden játékot odaad nekik,simogatja őket,vigyáz rájuk,hihetetlen számomra,a jtszón egész más tapasztalataink vannak,irigyek,csapkodnak a kissebbekre,és főleg a fiúk ilyenek,ahogy tapasztaltam.
Noémi lezúgott az ágyukról,és a szeme alatt jól megütötte,rögtön piros lett,meg a nózit,gondolom ma már monokli lesz belőle.Este meg a fürdésnél a combját odacsíptem a pizsi cipzárjával
Úgy sírt,annyira sajnáltam.
Bazsival meg nem tudom mi van,ez már a második ilyen alkalom,hogy hazajövünk valahonnan,és nem hagyja abba a sírást.Persze keveset aludtak,odafelé 20 percet,meg hazafelé 30-at,és ébresztenünk kellett őket,a múltkor a fürdés megnyugtatta,most azt is végigsírta,és csak a kaja után nyugodott meg.Pedig ettek rendesen ott is.
Volt náluk felfújható ugrálóvár,nagyon tetszett nekik,meg sátor,az is bejött
Láttam az auchan újságban plüss fotelt,gondoltam veszek nekik.szerintetek érdemes?Kisszéket még nem lehet,tegnap volt ott egy,imádják,de annyit tornáznak rajta,és a támlájára akarnak ülni,úgy meg felborul ha nem fogom.
Elküldöm,és leírom a mi kedvenc kajánkat.