no itt újra, épp főzök, mert éhen halok és elaludt...
éjszaka: nálunk brutkó volt a mi mércéink szerint, nem is az orra, nem tudom, mi volt... 10kor lefeküdt, oké, aztán 3kor ébredt, ami még kb jó is, csak mi éjfélkor feküdtünk...
3-4ig ringattuk, folyton felébredt, elvolt. 4kor elaludt, majd 5.20kor újra ébredt, mondanom sem kell, mi olyan fél 5kor aludtunk vissza... aztán 5.45re elringattuk újra és 7.45kor szólt a férjem ébresztője... kicsit kómás vagyok.
köszi, talán jobb a helyzet, ma még nem tüsszentett.
viszont megjött...
olyan fura, lassan 1,5 éve semmi sem volt, azt sem tudom, mit kell csinálni ilyenkor.
küldtem két videót, az egyik vicces táncos, a másik egy másik videó 2. fele, az első részt nem töltöttem fel, mert ugyanez van rajta, még 5 percben. és kb 5 perc után kezdtem el felvenni!!!
szóval gyakorol az öreg rendesen.
no reagálok is:
charlott máris megjártátok a zenélést? húúú, tudsz élni! milyen hosszú egy ilyen? mit csináltok?
grat a méretekhez!
lepisilt? téged?
(bocsi) elég későre javasolja a dokid a főzelékeket...
hááát ez olyan rossz, mindenki mást mond, de utálom.
az aventes üveg nálunk is folyik, néha.
elég idegesítő. nem csavarom félre, mégis folyik.
a néniknek én azt mondtam volna, hogy aha, azért sír, mert éheztetem és verem.
néha eldurran az agyam a hülyéken.
amúgy orsi javaslata kicsit konstruktívabb...
ez a jön a foga tisztességesebb válasz.
de átérzem a szitut, néha nálunk is megy a kocsiban üvöltés, mondjuk én nem veszem észre a rosszalló tekinteteket...
kriszta tök vicces, 1 hete még én is úgy voltam, hogy áh, minek mosogatógép, aztán azóta megszoktam a jót, már eszembe sem jut kézzel mosogatni.
tök jó, hogy megúsztátok ingyen a javítást! mi az a fiziológiás oldat? így kéred a gyógyszertárban? nekünk sterimar van. nem tudom, a sima sós víz nem elég-e? .D vagy tengervíz...
orsi, nálunk is mindig nyitva van a szája, lehet ezért nem sikerült nekünk sem a porszívózás?
sajnálom a szar éjszakát.
hülye téli idő!
köszi a képdicséretet. kis majmom.
tök jó, hogy Elisa elkezdett forogni!
zsu, köszi a dicséretet... ez olyan halloween-es narancs...
te hogy csinálod a szívást? belespricc és kiszívod?
az almapürét én is így csinálom. szóval ha rosszul csináljuk, akkor már ketten csináljuk rosszul.
hogy telt az anyós nap?
férjedet próbáld lelassítani...
messze még a karácsonyi szünet...
hát igen, néha én is jót röhögök a pofákon amit vág új kaja közben...
barba, de irigyellek ezért a sok jó zöldségért, gyümölcsért!
amúgy mi is általában hülye dolgokon vitatkozunk... pl hogy ő mond vmit, én idegesebb vagyok, félreértem, akkor ő megsértődik és én is.
mondjuk ami jó, hogy általában mindketten 10 perc után belátjuk, melyikünk volt a bolond... és nem restelljük mondani, hogy jóóó, hát nem úgy értettük.
sosem tudunk haragban lenni órákig, napokig. talán a leghosszabb sértődés 1 órás. mi mindketten elég sértődékenyek vagyunk, hiába mondom, hogy az csak a nőket illeti meg...
ma kiderül nálatok is, ki a gyilkos!
húúú, alig várom a reakciódat... bár inkább a jövő szerdait várom, mert az a rész csak Vele foglalkozik, az izgibb.
(igazán OFF én szerelmes vagyok ebbe a gyilkosba...
gimis korom óta tetszenek az ilyenek, no nem a gyilkolós részük, hanem nem tudom... persze hálistennek sosem voltam közelebbi kapcsolatban "ilyenekkel", csak vonzottak, de túl fosi voltam mindig bevállalni...)
ja viták: én sem vagyok híve a sose vitázzunk a gyerek előtt-nek...
ők mindent tőlünk tanulnak, a konfliktusok megoldását is. sokkal jobb, ha látnak egy megoldott konfliktust, mint két számára ismeretlen okból feszült embert... persze nehéz ügy. mindenesetre az se jó, ha repülnek a poharak a gyerek előtt, de az sem, ha zárt ajtók mögött vitázunk... a "megbeszéljük higgadtan ha ott a baba" meg baromság, néha az ember nem tud higgadt maradni, max ha Bree-nek hívják.
no de nem vagyunk robotok...
nadi, hát engem idegesít a nagyon gyűrött ruha Petin.
szóval csak ezért vasalom...
ja és köszi, sikerült eladnunk a lakást, most hogy megint drágul a frank, úgy tűnik, oltári mákunk volt, épp időben fizettük vissza kölcsönt a banknak, hurrá.
jó ez a "fogja diétára a babát".
basszus, hogy?
ikeás plüsslaszti nálunk is nyerő.
azt szereti, ha rádobom, miközben hopp-olok neki. azon nagyokat röhög.
jajj a tömegtől már én is hányok.
úgy utálok vásárolni mostanság.
ja és képzeljétek, itt hétköznap + szombaton 6kor zár minden!
vasárnap meg 5kor. így bezárnak a plázák lazán, nem mint otthon, hogy 8-9-kor még vígan nézelődhetsz.
el lehet képzelni, mi van hétvégéken... SOSEM találunk parkolót pl csak fényévekre. nem tudom, mikor kéne vásárolni, de ez így tényleg kezd az idegeimre menni...
ja és újra ömlik az eső...
áááááááááááááááá szépen fel is ébredt, veri az ablakot, mint állat.