Új privát üzeneted érkezett!

Valamelyik nap rakott krumpli volt, az ő részükre nem raktam tojásfehérjét meg kiszedtem a kolbászt, villával összetörtem és ették. Mikor legutóbb próbálkoztam vele ment az öklendezés, igaz most jó szaftosra sikerült. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kőrözött nálunk is nagyon fogy: túró, tejföl, icipici só, pirospaprika
Reszelt alma+ túró turmixolva
Most avokádókrémet kaptak, de igazából apa ette meg :roll:

t-pk

Egy jó avokádókrém receptre én is vevő lennék! 1x csináltam, de nekem csak úgy magában jobban bejött.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Holnap írok receptet...

t-pk

Kata, sajnálom ezt a sok szirszart... :(

Móni, Jobbulást kívánok! Nálunk hasonló volt a helyzet, csak korábban: Ajsi fordult ugyan hasról hátra és vissza, de nem "szépen", ezért kellett tornára járni. Pár alkalom csodát tett (nem is gondoltam volna), és utolérte a testvérét. :D

Sztem próbáljátok ki a kölest, a vöröslencsét, bulgurt és a kukoricadarát főve. Jó alternatíva a tészta, rizs meg krumpli mellé, hogy kicsit tartalmasabb legyen a kaja. Én ezekhez keverek vmi folyékonyabb állagút (vagy babakaját) ebédre. Én a túrógombócot is kuk.darával csinálom, naggggyon fini... Nálunk a vacsi még mindig a gabonapép (MINDIG gyümivel), át kellene térni vajas kiflire meg ilyesmikre már? :roll: :roll: :roll: :roll: Gyümölcsjoghurtot meg túrókrémet én meg úgy csinálok, hogy sima joghurtba/túróba keverek gyümölcspépet (általában banánosat).

Akkor pirospaprikát már lehet egy éves kor után? :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: kölest és bulgurt hogy kell ehetőre csinálni? Bevallom, kölest 1x próbáltam-a kutya is sírva ette. :oops: A kukoridarás túrógömbit kipróbálom! Ugyanannyi kell belőle, mint a búzadarából?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Törpi: pár (3-4) hónapja bírják jobban a délelöttöket
igen, hütö a spejzban, de mindig van elötte vmi pakolva :oops: pl. ásványvizes üvegek így azokat szokták ki-be pakolni, hütöt nem nyitogatják (MÉG koppkopp), de lehet hütöre is kapni babazárat vagy sztem az ikeás is jo rá
egyre kevesebbet kellek nekik játékban, egyedül azaz 2en akkor játszanak nagyon jokat ha tele a poci kajával meg innivaloval, de tényleg akkor sokkal kevesebb a hiszti vagy veszekedés h teso elvesz eztazt :lol:
ugye most a konyha a sláger, ebben még szeretik ha ott vagyok és együtt játszunk, de pakolni egyedül is megy, Apának kávét is föznek :lol:
duplo még mindig
a házimunkába is be lehet már vonni öket pl. teregetés, ruhaleszedés, portörlés, imádom h jönnek a prontosflakonhoz én meg hangot adok mintha fujnék (persze az ö rongyaikra nem fujok)
babázás, ezt Tambával is birják, azaz pelust adunk rá, felöltöztetjük, megetetik, megitatják süt még büfizni is szokott :lol: tolják a babakocsiban, cipöt adnak rá szoval mindenféle
meseolvasás-könyvnézegetés már jobban leköti öket de ehhez kellek ugye de nézegetni egyedül is szokták
formabedobo, fogantyus puzzle
zongora :lol: ha éppen jo paszban vannak még énekelik is a bocibocit (csak azt tudom lejátszani :oops: :lol: )
ujabban a zsirkrétával rajzolás is jo moka itt szeretik ha ök mondják h anya mit rajzoljon, de imádom h ök is probálják pl. körberajzolni a kezüket :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Rana: de jo h irtad ezt a bulgurt, pont a napokban mondta barátnöm, én nem is hallottam még rola :oops:
mit szoktál ezzel csinálni? azon kivül h dusitod a kaját
önálloan köretként is jo?
pirospaprikát passzolom, sztem én még nem adtam 1 évesen

babusok
Budapest

]Timi[/b], kölest és bulgurt u.úgy kell, mint a rizst: figyelni kell a víz arányára (és pótolni, ha kell, de nem túl sokat). Én dupla mennyiségű vízben szoktam elkezdeni a főzést, aztán lejjebb veszem a lángot és néha kavargatom, és ha még nem főtt meg, pótolgatom a vizet hozzá. A lányoknak kicsit szét szoktam főzni, hogy jobban egyék. A kölest állítólag édesen is lehet (gyümivel), de én úgy még nem próbáltam. Ja, és erről jut eszembe a hajdina, amit szintén agyondicsérnek mindenütt, bár én utálom az ízét, ezért még nem próbáltam a csajokkal. De lehet hogy kipróbálom, mit szólnak hozzá.
Túrógombóc receptet megkeresem, és holnap hozom (pofonegyszerű amúgy). Nem akarok hülyeséget írni. Azt lehet tejjel is csinálni (úgy fincsibb), de csajoknak vízzel szoktam.
Na jó éjt!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Babusok, bulgur rizs helyett tökéletes. 8) Én levesbe is szoktam, levesbetétként (pl paradicsomlevesbe vagy karalábélevesbe, tészta helyett). ;)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Már tegnap is nekiálltam olvasni,aztán Bazsi szaltózott egyet a kanapé karfájáról a kőre,már nem értem oda,nem lett baj,csak megijedtem,meg ő is,még sírni sem nagyon mert,mivel anya ideges,ha nem ülnek a kanapén...

Labkat,jobbulást a fiúknak!Reélem hamar el tudjátok ti is hagyni a ventolint!
Kajálásra sajnos mindenki úgy érzi,hogy nem elég változatos...a mienk sem.

Bazsi 3 hónap alatt elvileg(a védőnő mérése alapján) semmit sem hízott.1 évesen volt 11,22 kg,most meg 11,45 kg :shock:
Noémi 7,8-ról 8,1-lett,ez sem sok :roll: 75 és 81 centik,ez a mi mérésünk.

Timi,nagyon király a videó,már nagyon sajnálom,hogy mi nem jártunk úszásra.Lehet hétfőn csatlakozunk :wink: mármint nem az úszáshoz :lol:
Én szoktam adni ebéd után tejpépet,a dm-es babylove nagyon fincsi,a grízes is,meg a rizses is,és teszek pici kakaóport rá.Még az 5 éves unokatesók is kérnek mindig,ha itt vannak.

Törpi,szerintem is vegyél hűtőzárat,és le van a gond :D Bizony,én sem Bazsi miatt aggódtam sose,ha rosszul evett.

Móni,szegénykém,kell 3-4 nap az AB-nek,hogy jobban legyen tőle.És drukk Laurának,hogy pár torna meghozza az eredményt!

Rana,ha már így bele tetszett szeretni az ariába,a javaslatom a következő.Add el a hocot,abból vegyél egy ariát otthonra,meg egy esernyőt anyudékhoz.Így nincs plussz kiadás,de van két babakocsi :D
Öööö,én nem is vettem még üvegfóliát :oops: Egyszerűen mindig elmaradt,és nem tudom érdemes-e.Bár a vitrines tálalószekrény aggaszt néha,mejd számolj be,hogy milyen a fólia,ha feltettétek.

Tegnapi nagyalváshoz mi is csatlakoztunk,12.20-15.40-ig. :D Igaz délelött a játszón voltam velük,és ott rendesen el is fáradnak.
Már tanítgatom Noéminek,hogy fogja a nadrágszáram,amíg a Bazsit kiveszem,vagy beteszem a kocsiba.Ő szófogadóbbnak tűnik,de azért kicsit még parázok,igaz a játszónál nincs nagy autós forgalom,meg földút,ott nem igazán száguldoznak az autók :roll:

Babus,lányokkal hogy tanítottad meg,ha egyedül mész velük,hogy melletted legyenek?

Bárányhimlő oltást mikor szokták adni????

Na,próbálok még visszaolvasni,mert nem emlékszem...
Vendég

Nyulasz: juppijééé! De jó lenne, ha jönnétek hétfőn!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok, csak gyorsan, mert itt van tesómék gyereke is.

Nyulasz: bárányhimlő elleni védőoltást egy éves kor után lehet beadatni. Akkor is kettőt érdemes, hogy biztos legyen a védettség!

Kata
labkat

Nyulasz: hát azért nem mindig maradnak ám ott mellettem az autonál :oops: sokszor mondtam, h jön a sok auto meg veszélyes meg fogni kell anya-apa kezét ilyesmik :wink: most ha észreveszem h szökik vmelyik amig a másikat rakombeki ülésbe gyorsan elkapom és "odaszoritom" persze nem igazibol szoritom csak valahogy odaveszem a lábam elé az auto mellé h ne szaladjon el :lol:
vagy ha babakocsi van ... parkolni ha van mod ugy szoktam h ne álljon közvetlen mellettem auto babakocsit kiveszem odaállitom auto mellé egyik bele aztán másik is bele így tuti nem tudnak megszökni :lol:
ha tudom h elférünk babkocsival inkább viszek még és tolom üresen, vagy a kabátok jol elférnek benne :lol: vagy a kutyusok :oops: :lol:
de jo, lejöttök Camponába??? :lol:
Kata: Fiuk hogy vannak???
Móni: nálatok Csajok???
Törpi: Ti???
remélem Mindenki gyorsan gyogyul :wink:
napsütéses szép hétvégét :wink:
írjatok kajcsikat, ma gondba vagyok még sehol az ebéd és csak bujom a recepteket :oops:

babusok
Budapest

Nyulasz: sétára forgalmas helyen még nem viszem öket egyedül csak babakocsival ahol bizonságos ott kijöhetnek mindig mondom, h az ut szélén, anya mellet stb. egyszer csak leesik :wink:
de ez is alakul egyre ügyesebbek, szeretik pl. fogni-tolni a kocsi oldalát :lol:
azért nagy segitség volt nekem, h ahol régen laktunk volt nagy rész lekeritve az autok elöl ott gyakoroltunk :lol:

babusok
Budapest

Én így csinálom az avokádókrémet:
fontos, hogy megérjen az avokádó, ezt otthon is el lehet érni: újságpapírba csavarni és eltenni, pár nap alatt puha lesz.
szóval avokádó+majonéz+bors+ fokhagyma+apróra vágott paradicsom, kevés só és kevés citromlé.
Pirítóssal isteni.

Rana: ha szereted a kölest próbáld meg édesen is, régen sokszor csináltam, pillanatok alatt kész és fini.

t-pk

CSajok, Fisher Price beszélő kutyus Nov 5-25 között 6999Huf az Auchanban!!!

Kata
labkat

Kata, hogy csináljam édesen? Gyümit keverjek hozzá? :roll:

Beszélő kutyus ára remélem már nem megy lejjebb, mert megvettem 7500-ért... :twisted: :lol:

Timi: TÚRÓGOMBÓC MÁSKÉPP (1 év alatt is lehet adni, mert nincs benne tojás! :wink: )

http://desszert.eu/turogomboc_maskepp

Nyulasz, én azt reméltem, majd TE elmondod, milyen az üvegvédő fólia... :roll: :lol:
Á, Hocot szeretem, nem akarom eladni... Második kocsinak szemeztem a PP AT-nel... :roll:

Na most ennyi voltam. Egyedül vagyok a csajokkal, a lakás meg szalad.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lehet, hogy lenne egy jó állapotú (csak a kosara szakadt) PP AT 18 ezerért. Szerintetek?????? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: köszi a receptet, majd kipróbálom.

TKata: neked is köszi!

Babus: bár már biztos elkéstem az ebédötletemmel, de én ma rántott halat és rántott zöldségeket ettem krumplipürével meg borsólevest. Nyami! Holnap paradicsomos húsgombóc lesz és mindentbeleamittalálsz-leves. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Rana: :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Tündi
Kép
Kép
_manó

Flóra és Jázmin babának :)

Kép

nyulasz :)
Téged ismerlek. * ;)

Kép
Kép
anya1118

Babus: nektek van NUK-os itatópohár ha jól emlékszem
szeretitek? nem csöpög?

ÉÉÉÉS Laura ma este elkezdett forogni ide-oda jobbra - balra, hasról hátra, hátról hasra :lol: :cry: :lol: :lol:
majdnem sírtam már örömömben de ő is annyira boldog volt :D :D

jókor kezdte biztos megijedt hogy menni kell tornára

persze még csiszolni kell mert ha nem az ágyon csinálná, már lehet hogy fájna a feje

Móni
KépKép
reunion

Móni: na látod! Ügyes kislány! Eddíg nem érezte szükségét a forgásnak. Ennyi! Szépen bele fog jönni! :D
Most jutott eszembe, hogy ígértem babaúszásról linket: http://www.babamamauszas.hu/index2.html Ide járunk, mármint helyileg nem, csak ők tartják Iváncsán is.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Móni, ezt most nem értem. Azt akarod mondani, hogy eddig nem forgott Laura? :shock: De azt írtad, mászik.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Móni,ügyes Laura!Törpi is így járt,már a torna jött szóba,nem emlékszem Emma vagy Míra aki le volt maradva,aztán mire kimondta a torna szót,már meg is csinálta amit addig nem :lol:
Jobban vagytok már?

Rana,az ariáknak a kosár a gyengéje,nagyon alacsonyan van,és ha sok minden van benne,még ha nem is nehéz,sokszor a kosár a kerékhez ér,odébb kell csúsztatni néha.Meg vannak amiken nincs rúd a két kerék közt,ott ha meg ell emelni a kocsi elejét,akkor csak a kosárhoz tudsz lépni,így hamar elkopik.Szerintem annyiért nagyon jó ár,esernyők is akörül mennek,ne habozz,vedd meg gyorsan :lol:

Na,akkor kell keresnünk valakit,aki kipróbálja nekünk a fóliát :lol:

Babus,ja,babakocsit ha visszük,akkor nincs gond a szökéssel :lol: csak a játszóra annyira felesleges macera,azért az 5 méterért ki-be pakolni őket.Persze még az eyéb helyekre,mint mondjuk campona,úgysem tudok velük egyedül menni babakocsi nélkül,mert nem értik meg mindig,hogy egyfelé kell menni. :lol: Csak kiváncsi voltam,2 évesen mennyire műkszik a dolog :D Csimma jó?Boltban melletted maradnak?

Törpi,te lányaid mennyire szófogadóak,ha hárman mentek valahova?
Ja,és hogy vagytok?

Labkat,fiúk?
Vendég

Hátha valakit érdekel,mágneses rajztábla interspárban 990.-(tescoban anyós 2.500-ért látott,auchan újságban 1990-ért láttam)
Vendég

Jó reggelt!

Babus: lehet egyedül megyek hétfőn a rácsért, Hanga tegnap estére belázasodott. :( Ma még nem tudom mi a helyzet, de nagy baj nem lehet, ha jókedvűen dumálgatnak. Az éjszaka alvás volt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: naaa remélem nem komoly :cry: jobbulást :wink: nekem szinte bármikor jo, ahogy gondolod :wink:
Móni: de jooooo ügyi Laura :wink:
igen, mi szeretjük nem csöpög(amig ki nem rágják és oda nem nyomják a tálcához h "locsolunk" :lol: :lol: ) de tényleg nekünk bevált :wink:
bár nekünk sztem már váltani kéne vmi keménycsörösre :oops: az uj dmest dicsérték, akartam is multkor de persze nem volt 2 :evil:
Nyulasz: csimma annyira jo h ha eszükbe jut fel kell itthon venni :oops: :lol: legalább gyakorolnak benne menni :lol: persze nem egész nap hagyom :lol:
bolt...ha egyedül megyek pl. auchan akkor babakocsi ha Apával akkor 2 kocsi, bár aldiba egyedül is meg kellett oldani a 2 kocsit :lol: ki nem jöhetnek egyikböl se, pakolnának ezerrel :oops: :lol:
Rana: ennyiért jo ár, gondolom a bevásárloját ugysem használnátok Anyudéknál, nem?

babusok
Budapest

Rana: hol lehet ilyen bulgurt venni? tegnap kerestem tescoban de lehet vak vagyok vagy merre kell keresni a boltban mármint mik mellett?
jaj képzeljétek tegnap végre itthon volt Apa, ennek annyira örültek Csajok, h 20 percet birtak aludni :? :evil: így este 8kor már csicsika is volt, 1x keltek hajnalban és utána 7:30kor :lol:

babusok
Budapest

Babusok: bulgur a bio cuccoknál szokott lenni (akkor is, ha nem bio), legalábbis az Intersparban (a Tescora nem emlékszem, de azt hiszem, ott is ez a rendszer). Vagy rendeld meg a netről, esetleg...
http://netbio.hu/shop_search.php?search=bulgur
Hol járt Apa eddig (és meddig?) :roll:

Nyulasz, fólia :P

csőrös itatópohár: nekünk sose volt. Miért nem próbáljátok meg a sima műa. poharat? Akkor nem kell csőröset venni... :roll: :roll: :roll:

babakocsi: Na a Hoco ezért is nagyon jó, egy elefántot is elbír a kosara... 8) Megveszem Tigriskéét, jó lesz az anyukámékhoz. Aztán ha közben mégis megszalad, megveszem az Ariát is (de akkor már egy újat! :lol: ).

Timi, remélem nem komoly. :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Timi: köszi végül akkor rátaláltam, csak aztán nem is került szóba,
szerintem itt megnézzük először a kispesti usziban, meg kőbányaiban, esetleg még a spartacusban hátha van

Rana: igen mászik, de nem forog, kitámaszt kezével lábávan ugy, hogy még csak esély sincs rá hogy átforduljon, max fájdalmas esés árán, és mikor próbálgattam vele tornázni, mindig keserves sírás volt a vége
(pedig a Dévényes tornán teljesen lazára maszírozták, tehát elvileg az izületek izmok engedték volna)
remélem mostmár menni fog ez is

PP-nek tényleg nagyon gáz a kosara :cry:

Sima műanyag pohárból nem tudom hogyan innának, igy is csurom víz mindkét gyerek, meg az még nem is menne egyedül, márpedig ha egyik látja , hogy a másik iszik, akkor ordítás van, és egyszerre a kettőt itatni....... :?:

Móni
KépKép
reunion

Réka nem javul, (5 percenként lehetne szívni az orrát) csak akkor van éjjel alvás, ha germicid c -t adunk neki, de hát már nem lázas, ugyhogy nem tudom mi mást lehetne ami nyugtatja éjszakára
hát ennyire beteg
Kép
L kb 10 perc alatt nyálzik ennyit
Kép

Kép
[/img] Kép

Móni
KépKép
reunion

Timi, remélem nem lett semmi komoly a kiscsaj lázából! HOgy vagytok?

Reunion, Nyuszi jól emlékszik, Emma lányom volt így, hogy 9 hónaposan már kúszott, már majdhogynem mászott is, de átfordulni nem akart. Aztán jött a gyógytorna-fenyegetés, és 3 nap alatt megtanítottam gyönyörű szabályosan átfordulni.

Babusok, gyűjtök majd kajákat ám még, csak eddig szusszanásnyi időm sem volt.

Nyuszi, drága vagy, hogy érdeklődsz, jól vagyunk már. Orrszívás nuku, köhögés alig, holnap viszem kontrollra a csajt, de szerintem minden okés. Éjszakákat átalusszák nyugodtan az utóbbi napokban, étvágyuk is jó.
Mennyire fogadnak szót? Emlékszel, mikor Nálatok voltunk? Nos? :lol: :wink: Szóval változó, Emma egész kezelhető itthon, Míra a csakazértsem gyerek. Ha sétálni megyünk a környéken, akkor vagy fogják a kezem okosan, vagy nem :lol: Akkor csatangolnak a nem éppen forgalmas úton, de ha autó jön, akkor megállnak, mert ezt a dédi megtanította nekik. Ha indulunk valahova, akkor nincs nehéz dolgom, csak ajtót nyitok nekik és másznak be az autóba. Emma tudja, hogy övé a túlsó oldal, indul automatikusan oda. Kiszállásnál nekünk is az működik, hogy babakocsi ki, egyik gyerek be, másik gyerek addig vár az autóban, amíg ő nem kerül sorra. Városban nincs csatangolás, babakocsiban ülnek, csak ha játszóra érünk, akkor szállhatnak ki. Egyedül csak a környéken mászkálok velük kocsi nélkül. Ha kisér is minket valaki, akkor is többnyire mindkettő az én kezemet akarja fogni. De babakocsi nélkül mi sehova nem megyünk, mert rettenetesen öntörvényűek, sehova nem jutnék el, ha arra mennék, amerre ők akarnak (kétfelé persze).

Megyek, mert harc van.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Túlélték, bár Míra most rajtam csimpizik :? hajat pödör.

Babusok, a hűtőajtóra nem tudok zárat rakni, mert bútor van mellette közvetlen :? Még a wc-vel vagyok ilyen bajban, mert egyben van a fürdővel. Az ajtaját leszek kénytelen csukni állandóan, pedig nem szeretem. A wc keféről ne is beszéljünk :oops: Az is nagy sláger. Kezd aktuálissá válni az olyan rács, mint Timiéknek vadásztál, lehet, h majd én is kérek segítséget.

Szóval kaják még? Hát gondolkodok én, de elég sokmindent leírtál Te, egy-kettőt már írtam.... Talán a töltött csirke, amit szeretnek még, a szimpla túrógombócot (sima mezeit tudok csak csinálni, de az nagyon egyszeű és gyors). Nekünk imádják a rántott (más néven tojásos) levest, a húslevest tele répával, májgombóccal, vékonymetélttel (tudom, Ti nem vagytok levesesek). De szeretik a sütőtököt. Krémlevest abból? A rántott hús üresben nem megy, de ha minden falathoz barack-kompótot kaptak, akkor tolták rendesen (tudom, tele tartósítóval :oops: , lehet helyette házilag elrakott kompótot adni). Most ennyi jut eszembe, hiába gondolkodok. De majd még megpróbálok újdonságokon agyalni. Most vadasmártást vettem, azt adom majd nekik tésztával, egy kis csipegetett hússal. Csak egy újabb ötlet.

Móni, szegény manók, nyálzanak rendesen. De annyira cukik! Jobbulást!

törpilla812

Hát, szerintem Hanga elkapta apától a torokfájós-köhögős nyavalyát. :twisted: Most csak hőemelkedése van, aranyosan eljátszott, eszegetett is. Inni kér szerencsére, bár a kamilla nem ízlik neki, amit csináltam, pedig nagyon enyhe. Nem tudom mit adhatnék neki, mert vízhez vannak szokva, na meg a kifacsart narancsléhez vízzel higítva, de az most nincs itthon. Meg gondolom ilyenkor valami teaféle kéne, de mi? Mondjuk az sincs itthon, apa dolgozik, elmenni sem tudok sehová venni, úgyhogy marad a víz-most hogy ezt így szépen megbeszéltem magammal. :oops: :lol:

Cőrös itató: mi kb. 9-10 hós koruk óta a keményet használjuk, jó kis találmány!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Ja, és a halrudacskákat valóban sütőben sütöm, nem olajban, de én már adtam nekik olajban sültet is. Nem vacsira, hogy ne legyen nehéz nekik. Gombát (Míra imádja) meg régebben patiszont, cukkinit palacsinta tésztában, nem morzsával panírozva. Ma már nem eszik meg a válogatós ebugatták :(

törpilla812

Timi, nekem sem nagyon itták a teát, mikor betegek voltak, így nekünk is maradt a víz. A lényeg a folyadék.
Hanga babának meg sok-sok gyógypuszit küldünk!

törpilla812

Timi : Hangának jobbulást, gyógyuljon meg gyorsan, ő nagyon fitt kiscsaj
mi vettünk HIPP-es kamillateát, de még csak ki sem próbáltuk,
szerintem is jó a víz

Móni
KépKép
reunion

náluk ma töltöttkápi lesz az ebéd, én úgy döntöttem kapnak belőle , lesz ami lesz, nem raktunk bele semmi tartósítós ételízesítőt,
ha egyáltalán nem eszik akkor kapnak üvegest

Törpi ez bíztató csak egy kis fenyegetés kell :wink:

Móni
KépKép
reunion

Móni, Sajnálom szegény kis beteget. Olyan rossz nézni... :cry:

Nem tudom, én biztosan megnézetném rehabilitációs orvossal ezt a nem-forgást. Ahogy nekem magyarázták, csak megfelelő mederbe kell terelni a mozgást, és utána már megy magától. Ha a Dévényes nem talált gondot, akkor nyilván nem a letapadt izmokkal van a baj, de ez még nem jelenti, hogy nincs szüksége tornára. Én magam meg tuti nem mernék kísérletezgetni, hogy majd megtanítom, hiszen ezt az orvosi (vagy nem tudom, milyen) egyetemeken tanítják, és gondolom nem véletlenül. Ja és szó szerint 2-3 alkalom csodát tesz (legalábbis nálunk így volt).

Enyémek sem egyszerre isznak, hanem felváltva, szépen egymás után. ;) És szinte teljesen egyedül. (no azért fogom még a pohár alját, biztos, ami biztos). 8) 8) 8) 8)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: lehet félreérthető volt, mindenképpen megyünk a gyerekklinikára

Móni
KépKép
reunion

Móni, akkor jó. :D (Vagyis nem jó, hogy menni kell, de ha mentek, akkor gyorsan rendbejön, majd meglátod!)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Erről hallottatok már?
http://gyerek.regeneracio.hu/?gclid=CNX ... 3wod3ywDOQ Jól hangzik, de kicsit drága ahhoz, hogy az ember ismeretlenül megvegye.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana:
Ez flavon termék, ugyanaz elvileg, mint a flavin7 termékek - régen elvileg egy cég volt, de szétváltak.
Flavin7től tudok neked rendelni dolgokat, igazából mind jó.

t-pk

Sziasztok!

Helyzet változatlan, srácok hurutosak, csak még Vera is köhögni kezdett :(
Ma voltunk Müllerben és Tescoban. Vettem játékokat karácsonyra. Végül úgy döntöttünk, hogy a srácok egy játékot kapnak karácsonyra, bár ahhoz két autó van FP brümm-brümm versenypálya. Ez sajnos nem volt Müllerben, pedig jól jött volna némi akció, így is baromira sok a kiadásunk, szóval ezért döntöttünk így. Lányok értékben így is kevesebbért kapnak bár külön ajándékot. Négy gyerek mégis csak négy gyerek. Ráadásul mind így év végén, elején született...

Vettem Avokádót is felbuzdulva a recepten :wink:

Hangának jobbulást!

Csajok nagyon édesek a fotókon :) és grat a forgáshoz reunion :) de jó hogy nem kellett a torna!!!

Nyálzás srácoknál is megy ezerrel!

Csőrös poháron én is most gondolkozom MILYET? Lányoknak Avent van, tán próbáljam ki srácoknak a puha csőröset először? Gergő jó lenne ha elfogadná azt. Cumisüveg nem jön be neki!

Kata
labkat

Timi, most sikerült asztali géphez jutnom (a laptop-om őskövület), és megnéznem az úszásos képeket. Nagyon ügyesek ezek a csajok! Se egy pitty, se egy sírás, mintha mi se történt volna. :shock: :D

Babusok, ezer bocs, akkora bunkó vagyok :oops: Meg se köszöntem azt a sok-sok jótanácsot, amiket játék és kaja ügyben írtál. Nagyon hálás vagyok érte, KÖSZÖNÖM!!!!

Nyuszi, tény, nálunk nagyobb volt a fejlődés, de mi ekkor kezdtünk szilárdat enni. Lehet, hogy Bazsiék még nem fogadják el, de az intenzív növekedéshez már kellene. Ha a doki nem mondja, akkor azért szerintem ne aggódj, be fognak majd indulni ők is. Amúgy sem előírás gondolom, hogy mindig ugyanolyan intenzitással gyarapodjanak. Csecsemőként még igen, de Ti már nagyok vagytok :wink: Ennyi idős korban már érdemes figyelni az ember vonalaira. Különben hogy lesz belőle balerina, ugye? :wink:

törpilla812

Kata, jobbulást Nektek! A csudába, hogy nem bírtok már kikeveredni ebből :evil: :(

Hogy mért nem alszom? Mert drága Mírám összehányta az ágyát, így a holnapra tervezett mosást ma estére (éjszakára) kellett átütemeznem. Rá kell jönnünk, hogy nem bírja a sűrített tejes dolgokat. Megkostólta a darakásámat. Múltkor az éjszakai tápszertől hányt, utána meg a tejpéptől. Nem lesz nehéz lemondanom ez utóbbiakról, de mi lesz a tejes dolgokkal? Remélem azokkal nem lesz gond :?

törpilla812

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?