Sziasztok!
Már tegnap is nekiálltam olvasni,aztán Bazsi szaltózott egyet a kanapé karfájáról a kőre,már nem értem oda,nem lett baj,csak megijedtem,meg ő is,még sírni sem nagyon mert,mivel anya ideges,ha nem ülnek a kanapén...
Labkat,jobbulást a fiúknak!Reélem hamar el tudjátok ti is hagyni a ventolint!
Kajálásra sajnos mindenki úgy érzi,hogy nem elég változatos...a mienk sem.
Bazsi 3 hónap alatt elvileg(a védőnő mérése alapján) semmit sem hízott.1 évesen volt 11,22 kg,most meg 11,45 kg
Noémi 7,8-ról 8,1-lett,ez sem sok
75 és 81 centik,ez a mi mérésünk.
Timi,nagyon király a videó,már nagyon sajnálom,hogy mi nem jártunk úszásra.Lehet hétfőn csatlakozunk
mármint nem az úszáshoz
Én szoktam adni ebéd után tejpépet,a dm-es babylove nagyon fincsi,a grízes is,meg a rizses is,és teszek pici kakaóport rá.Még az 5 éves unokatesók is kérnek mindig,ha itt vannak.
Törpi,szerintem is vegyél hűtőzárat,és le van a gond
Bizony,én sem Bazsi miatt aggódtam sose,ha rosszul evett.
Móni,szegénykém,kell 3-4 nap az AB-nek,hogy jobban legyen tőle.És drukk Laurának,hogy pár torna meghozza az eredményt!
Rana,ha már így bele tetszett szeretni az ariába,a javaslatom a következő.Add el a hocot,abból vegyél egy ariát otthonra,meg egy esernyőt anyudékhoz.Így nincs plussz kiadás,de van két babakocsi
Öööö,én nem is vettem még üvegfóliát
Egyszerűen mindig elmaradt,és nem tudom érdemes-e.Bár a vitrines tálalószekrény aggaszt néha,mejd számolj be,hogy milyen a fólia,ha feltettétek.
Tegnapi nagyalváshoz mi is csatlakoztunk,12.20-15.40-ig.
Igaz délelött a játszón voltam velük,és ott rendesen el is fáradnak.
Már tanítgatom Noéminek,hogy fogja a nadrágszáram,amíg a Bazsit kiveszem,vagy beteszem a kocsiba.Ő szófogadóbbnak tűnik,de azért kicsit még parázok,igaz a játszónál nincs nagy autós forgalom,meg földút,ott nem igazán száguldoznak az autók
Babus,lányokkal hogy tanítottad meg,ha egyedül mész velük,hogy melletted legyenek?
Bárányhimlő oltást mikor szokták adni????
Na,próbálok még visszaolvasni,mert nem emlékszem...