Sziasztok!
Csajok, úgy érzem, megy le a hőm egyre jobban, szóval drukkoljatok nagyon! Tündi, Zsuzsci, nem érzitek, hogy ropognak az ujjaitok?
Tényleg érdemes ám fogni egymás kezét, ez most bebizonyosodott a sok zebra által.
Igaz, hogy írtam, hogy csak 1% esélyt adok a babásodásra, de úgy kapaszkodom ebbe az 1%-ba, hogy még. Fogok koppanni rendesen.
Zsófi,
ez jó, akkor lesz ott majdnem mindig valaki, aki segít.
Szerintem a 12. heti uh alapján fog AFP-re küldeni a dokid, szóval ne aggódj emiatt!
Annácska,
hogy vagy? Gyógyulgatsz már? Sok pozitív energiát küldök, hogy lelkileg jobban legyél, meg buksisimit is. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Fú, nagyon vonz engem is ez a "Gyermek születik", de sajna nincsen rá keret. Majd azt kérem karácsonyra anyutól.
Gyöngyi,
a jégkrém nálam is menő, pedig nem is vagyok babás (vagy ki tudja?
).
Judyt,
olyan jó ez a tábla, annyira jó látni, hogy egyre közelebb kerülök a zebrákhoz!
Vanda,
köszi a tesztet, remélem, hogy minél hamarabb ideér!
Én csak úgy beállítottam a védőnőhöz, persze előtte megkérdeztem, hogy kihez tartozom, és mikor menjek. Egy órát voltam nála, érdemes felkészülni családi betegségekből, amik esetleg örökletesek lehetnek, mert ezeket is kérdezi, és én kicsit bajban voltam a párom családját illetőleg. Egyébként, ha nagyon nem jön be a védőnő neked, le lehet mondani a szolgáltatásait, csak akkor senki sem megy hozzátok. Mondjuk bizonyos esetekben ez lehet, hogy jobb is.
Hízásról: én az elején alig híztam, aztán a 23. héttől belehúztam, és a legtöbbet a 8. hónapban szedtem fel. De az az igazság, hogy én roppant vékony vagyok, és örültem neki, hogy hízom.
A végére 14 kilót szedtem fel, de le is adtam mindet egy év alatt, mindenféle torna vagy diéta nélkül, pedig szerettem volna, ha 5-6 kiló rajtam marad, mondjuk lehet, hogy ez alkati kérdés is.
Jura,
örülök, hogy kezditek megszokni egymást Jucival.
Én cicanevet inkább nem ajánlok, mert kifutnátok a világból az ötleteimtől.
Anyukáknak hazudni nem könnyű, hamar átlátnak az emberen.
Nekem mondjuk ennyire nem volt tisztában a ciklusommal, ezért amikor rákérdezett, hogy nem vagyok-e terhes, mindig azt válaszoltam, hogy még nem tudom, de majd szólok.
Toxoplazmózisról: nem csak a macska terjesztheti, hanem nyers hússal, nem jól megmosott zöldséggel, gyümölccsel is el lehet kapni, ezért érdemes odafigyelni, hogy mindent nagyon jól meg kell mosni, és hússal való munkák után, macskázás után, kerti munkák után alaposan kezet kell mosni, nyers húst nem szabad enni. Egyébként Magyarországon nem automatikusan nézik, külön kell kérni, de sajnos van olyan orvos, aki nem hajlandó megcsináltatni.
Nekem megcsinálták, és nem estem át rajta (vidéki gyerekkorom ellenére), ezért vigyáznom kell.
Bejelentésről: mi a lányommal megvártuk a 12. heti uh-t, és a mostani babóval is meg fogjuk, pont azért, mert mostanában elég sok vetélés fordult elő a környezetünkben. De ezzel nem ijesztgetni akarlak benneteket, veletek ez nem fordulhat elő, és remélhetőleg velünk sem, csak mi ilyen túlbiztosítós emberek vagyunk.
Mea,
nagyon drukkolok a hétvégén!
Évi,
neked is!
Férjem nincsen itthon, így van időm netezni.
Írtam is sokat, bocsi!
Jó hétvégét, és köszi a drukkokat mindenkinek, remélem, bejön az az 1%.
Ha meg nem, akkor irány a jövő hónap.
Kóbor