giggi: én is a 12. hétig szedtem a metet, utána leálltam és szerencsére nem lett terhességi diabéteszem. Most szülés után 9,5 héttel a súlyom a terhesség előtti súlyhoz képest +11 kg, metet elkezdtem újra a hét elején mert már nem szoptatok tej híján
Csak kapkodom a fejemet amikor azt olvasom hogy a házidokker nem írja fel a metet és látom hogy ki miken ment keresztül
. Nekem simán felírja a házidoki-néni, elég volt az endokrinológiai lelet másolatát leadni neki. Anyósom detto, ő is IR-es, ráadásul nem is járt endokrinológusnál amikor a házidoki (
) a terheléses vizsgálat eredményei láttán (irtó magas volt mind az éhgyomri, mind a terhelt inzuja) felírta a metet.
Úgy érzem irtó szerencsés vagyok, elsőre diagnosztizálták nálam a PCOS-t a mensben, kaptam metet, lefogytam és amikor mondták hogy most jöhet a baba, azonnal spontán terhes lettem. Mindenkinek hasonlóan könnyű babásodást kívánok!
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a babásodást megelőző időszak és az első trimeszter orvosi költségei a félmillát közelítik