Szti, én voltam már Szendeinél, igaz, elég régen, még egyetemista koromban. És akkor nem is akartam babát, egyszerűen csak azért mentem, mert a PCO-val sehol sem tudtak semmit kezdeni. Azt hittem, majd ők jól kivizsgálnak és meggyógyítanak. Hát nem így lett. Igaz, hogy Szendei elég nagy tudású orvosnak tűnt, de nekem az emberi oldala annyira nem jött be. Ha gondolod, priviben leírom... Írt fogamzásgátlót (Diane 35), ami tök jó volt. Aztán, kiderült, hogy Leiden + is vagyok (véralvadási gond), így nem szedhetek semmi ilyesmit. Azt mondta, hogy kár, h.kiderült, mert ha ártott volna a gyógyszer, akkor 1 éven belül úgyis kiderült volna, így pedig egész életemben szívok. És azzal elküldtek, hogy csodákra ők sem képesek, nem tudnak mit tenni, mert ha felírja, és meghalok, akkor őt hurcolják meg, amit nem vállal. Érthető amúgy, de akkor rosszul esett. Én már akkor mondtam, hogy hallottam a metről, nem szóltak rá semmit. Tehát megint egy zsákutca volt, így nem is kezelték a PCO-mat vagy 8 évig, hát itt az eredménye.
De lehet, hogy mivel a meddőségi kezelés a fő profiljuk, az ilyen emberekkel máshogy bánnak, és én akkor csak egy "eltévedt kislány" voltam a többiek között, ezért nem foglalkoztak annyira velem, ami szintén érthető, nem biztos, hogy ott kellett volna kezeltetni magam... Amúgy meddőségi kp-ként biztosan nem rossz, a fal tele van sikertörténetes babaképekkel. Van valahol a neten meddőségi kp összefoglaló táblázat, amiben összehasonlíthatod eredményesség és minden egyéb tényezők alapján.