Új privát üzeneted érkezett!

Nem tudom, ismeritek-e Zita West Gyereket szeretnénk c.könyvét.
Most olvastam, hogy napi 1000 mg C-vitamin a kutatások szerint javítja a Clomifen (Closty) hatását. Hát legközelebb kipróbálom, ki tudja.

Xtina, neked 3 hónap clostytól rendes peteérésed lett?

És lányok, az életmódváltás nálatok mennyire komoly? Teljesen leszoktatok pl. a fehér kenyérről, stb, rendszeresen mozogtok?
jud81
Szolnok

jud,
Hallottam már Zia West könyvéről, sokan dícsérik, de még nem olvastam. A C-vitamint próbáld ki, ártani nem árt, sőt, jön a taknyos időszak. Én alapban szedek cetebét, ez ilyen lassan felszívódó, nem tudom, mennyi van benne. Nekem ilyen ciklusaim voltak mostanában:
1. clostis hónap: 3 tüsző
2. nem clostis hónap: 3 spontán tüsző, de alacsony volt a progi
3. clostis hónap: 2 tüsző
3. clostis hónap: volt vagy 6 tüsző, ezért a hónap közepén pár napig nem szexelhettünk, megvárták, amíg csak 3 maradt. Mostanra már egekben volt a progi.
És akkor jött azzal a doki, hogy lombik, de mi most várunk ezzel még. Szóval nekem van peteérésem, de nem jó, mert magától nem megy fel eléggé a progi, akkor meg kalap xart se ér. Mondjuk nekem meg vagy egy endometriózisom, úgyhogy azt kellene megműteni.

Életmódváltás: igen. Szigorúan zéró cukor és fehérkenyér, ezen értsd azt, hogy 3 hónap alatt 1x ettem meg 1 db pilótakekszet... Mozgás: háát igyexem, de jóval többet sportolok, mint előtte. Heti 3x kellene, néha csak 2 jön össze, de akkor elviszem a kutyát csatangolni, úgy másfél órákra.

Kép
xtina75

Szti!
Nekem ezeket a vizsgálatokat a MM-be csinálták meg. Nem is érdeklődtem a házi dokitól.

Jud!
Én jódidot szedek mellé. Nekem csak azt mondták. Pontosabban femibiont szedek.
Én trehány vagyok. Nem számolom a szénhidrátot. Csak figyelek hogy mit eszek. Így is lement 6 kg. Az viszont tény hogy kevesebb édességet eszek. Ahhoz képest amit ettem szinte semmit.

Tina!
Nekem is a belgyógyász a bizakodóbb.

Hozok egy két Gergőről. Sajnos az oviba készültet nem kapjuk meg digitálisan. A vezetőnő szinte hülyének nézett hogy nekem úgy kéne. Mit tegyek a bölcsibe megkaptuk úgy is. Persze jó kis munkadíj volt rajta, és még a képek minősége is jobb volt a bülcsibe.

Ez a kép nyáron készült róla:

Kép
franci

ECLIPSE,GRATULALOK:)SOK SOK TEJCSIT ES BOLDOGSAGOT.

Kép
monyo83

Franci,nagyon szep nagyfiad van:)

Kép
monyo83

Franci igen tudom, hogy az MM-ben megcsinálják pajzsmirigyeket, de nem akartam érte fizetni, amíg nem muszáj. :D

Jud felejts el minden fehér lisztből, cukorral készült dolgot. Meg az összes puffasztottat. Én tartom a diétát. Muszáj, mert nem kaptam gyógyszereket. :cry:

Képzeljétek tegnap és ma is vannk jobb oldali szúrkálásaim. Talán peteérés??? Nem nagyon akarok hinni benne, mert aztán meg pofára esek. Majd a doki ma biztos megmondja. Vasárnap voltunk együtt a barátommal, ma meg felment a hőm 36,3ra 35,7ről. Bár nálam ez nem jelent semmit. :?
szti1

Gratulálok a pici babákhoz,sok boldogságot nektek lányok :) remélem minél előbb láthatunk képet a picikről :)

KépKép
bettike83

jud: én nem szedek szelént, csak thyroxin-t az endokrinológus előírt adagban. A terhesség alatt növeltük a napi mennyiséget, de a szülést követő naptól visszaálltam a terhesség előtti mennyiségre. Azt pl. nem tudom hogy nekem autoimmun alulműködésem van-e, egyszerűen csak alulműködik, de a hormont szerencsére jól lehet pótolni. Úgy tudom hogy az alulműködés még szerencsésebb mintha túlműködne :?
Dokidat sajnos nem ismerem. PCOS közönségtalálkozó naon jó ötlet, tavaly sajnos lemaradtam mert késett a repülőgép amivl aznap épp hazaérkeztem, idén meg már manóm miatt nem tudok elmenni (aznap pont nem tudnám kire hagyni).

franci: Gergő nagyon édes kispasi (még mindig) :D
Vendég

Hát ez szuper, semmi fehér lisztből készült kaja és semmi cukros? Még a cukorral meg tudnék barátkozni, de a kedvenc kajám a tészta, a puffasztott kukoricapehely, és a többi ilyen - ezek szerint tiltott - dolog. A puffasztott kölesgolyót is ki kell zárni? A kölesről olvastam, hogy jó.
Nem kikerülni akarom a dolgot, ha muszáj, próbálkozni fogok, de szerintetek ez nem csak a túlsúlyos PCOsokra vonatkozik? Én 167 cm-hez 50-51 kg vagyok. Persze, attól még IR, gondolom ez a döntő, nem a kg...

Szti, szurkolok, hogy peteérés legyen.

Xtina, azért ez elég jó, hogy több tüsző is megérik, és ráadásul spontán is. Nekem az első clostys hónapban volt egy 9 mm-es valami, amiből gondolom sajna ciszta lett. :(
jud81
Szolnok

Eclipse: nagyon sok boldogságot és sok tejcit....képeket....

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok.

jud asszem en vagyoka kakukktojas,mert en nem szamuztem sem a cukrot sem a feherkenyeret az eletembol.
annak a hive vagyok hogy mindent lehet de mertekkel.

Kép
monyo83

jud,

Szerintem, ha IR-ed van, és gyógyulni akarsz, akkor ki kell iktatni a cukrot és a fehérlisztet. Nekem volt egy időszakom, amikor szedtem a metet és hellyel-közzel azért ettem sütit - pl egy mignont vagy kókuszgolyót ebédre. Nem is javult az állapotom rendesen. Aztán a második 3 hónap alatt kemény voltam, és klasszisokkal jobb lett az eredmény. És ez szerintem független a túlsúly mértékétől. Sőt, csak azt hallom mindenütt, hogy az 50 kilósoknak nehezebb. Aztán van, akinek meg csak a met kell, és összejön. Én úgy voltam vele, hogy tudom, mit akarok, ezért szigorú vagyok magammal.

Ha tésztát akarsz enni, mondjuk bolognait, vegyél durumtésztát. Az egy köztes megoldás, a durumtészta egészséges, és viszonylag lassan emeli a cukrot.

Ha sütit, édeset akarsz enni, vegyél teljeskiőrlésű lisztet és nyírfacukrot (www.nyirfacukor.hu), mondjuk baromi drága, de a cél érdekében... Vagy menj olyan cukrászdába, ahol van diabetikus süti. (pl a Corában is vannak)

Kép
xtina75

Gratulalok a megszuletett babucikhoz! Sok tejcsit es jo babazast Nektek!

Kép
deepgirl

Kedves Lányok!

Mivel csak tegnap jöttünk haza a kórházból, így csak most jelentkezem. Október 23.-án 0 óra 6 perckor megszületett kislányunk Lilla 3590 grammal, 53 centivel Sajna császármetszés lett a vége.....
Majd hozok képet is!!!! :D

Eclipse!

Gratulálok nektek is! :D :D :D :D
mók

Lányok!

Ne haragudjatok előbb írok aztán olvasok.... :oops: :oops: :oops: :oops:
Látom Lucuzs hoyta a hírt, amit így utólag nagyon köszönök!!!! :D :D :D
És köszi a gratulációkat.

Jaj olyan égő vagyok!!!! :oops: :oops: :oops:
mók

Sziasztok,

nagyon ritkán szoktam bejelentkezni, de most azért írok, hogy felhívjam a figyelmeteket:

még 3 napig lehet jelentkezni a 2010-es metformin babamoziba!

Részletek a honlapon vannak!

ui: ez a babaeső csodálatos, én még emlékszem, milyen depressziós hangulat volt 1-2 éve errefelé... :)
arkon

Dehogy vagy égő, mók! Mégegyszer gratulálok!!!!!

Képet, képet, képet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
xtina75

Jud azért nem jók a puffasztott dolgok, mert az ok aztán rendesen fel vannak dolgozva. Nekünk meg olyan kell, ami a legkevésbé. Lehet venni teljes kiőrlésű tönkölytésztát. Én azt szoktam az íze is jó. Minden csak szokás kérdése. Hát én sem vagyok túlsúlyos. És nekünk nehezebb a dolgunk. Mert aki elkezd fogyni, annak amúgy is javul az állapota.
szti1

Én olvastam Zita West könyvét. Igazából azoknak nagy szám, akik újként csöppennek a dolgokba. Aki már benne van, nem sok újat mond, inkább megerősít. De valóban jól összeszedett, mindent tartalmazó könyv.
szti1

Tegnap voltam a dokinál.
A jó hír, hogy nincs dermoid cisztám, mind2 felszívódott. CSak nem tudom, akkor miért szúr? A rossz, hogy a jobb oldali meg azért fájt, mert ott növesztettem egy 4,5x4,3cm-es bazi nagy (dokit idézve:D) cisztát. Tehát peteérés 0. Azt javasolta, hogy szedjek Norculot-ot, mert most 1napig tartott a vérzésem a szokásos 4 helyett. De ez sok más dologtól is lehet, pl elkezdtem egy biorezonanciás kezelést. A Norculottól majd 10 nap múlva megjön, és akkor mehet a 3.napi hormonvizsgálat, aztán petevezeték átjárhatóság, meg összes baktérium kitenyésztése. Barátomnál meg szintén baci + spermavizsg. 1,5 hónap alatt teljesen kivizsgál. A regisztráció 15ezer, a petevezeték vizsg 50ezer, a bacik 21ezer. Barátomnál bacik 21ezer, sperma 15ezer. Ehhez hozzájön még a sima nődokis konzultáció, ami 12ezer! A bogyót nem fogom beszedni.
Őszintén szólva nem nagyon van rá keret, vagyis vhogy meg tudnánk oldani. De mivel ez egy magánklinika, a további ktg-eket nem igazán tudnánk vállalni. Meg igazából azt mondta, hogy ő nem csak a pco-ra akar fókuszálni, hanem mindenre. Ez így jól is hangzik, viszont egyik leletemet sem kérte el, nézte meg, pedig mondtam neki, hogy itt van nálam az összes. Még a hormoneredményeimet sem. Úh nekem kicsit olyan szaga van, hogy akkor majd "csinál" nekem gyereket, ivf-el (200ezer) v lombikkal (500ezer). Meg az sem szimpi, hogy meg akarja hozni a vérzést gyógyszerrel. Inkább kivárom a következőt, hogy az hány napos lesz, mert lehet, vmi plusz bezavart. Nem egyből hormonokhoz nyúlni. Kivárom a nov 10-et, meglátom ott mit mond a doki. Ha netán uaezt, akkor legalább megnyugszom. De az legalább ingyenes, és annyit adok, amennyit én akarok. Utána még mindig visszamehetek a magánba, ha úgy döntök.

Szerintetek? Ismeri vki dr Szendeit a SOTE-ról?
szti1

Szti!
Én voltam a Sotén, de nem a Szendreinél, hanem a doktornőnél. Mindketten nagyon kedvesek. A Szendreit csak abból tudom ahogy a betegekkel beszél. Sajnos csak egy szekrény a rendelőbe a válaszfal.
Viszont én egy idő után elmenekültem onnan. IR-el nem foglalkoznak, csak ha a vércukor szint is magas.
A doktornő kért vérvételt. 3-szor voltam mire megcsináltak 5 hormon adatát. A dokik szaladnak, az asszisztens meg nem tudja elolvasni mit írtak.
A rendelésen több órát kell várakozni. Egyszer voltam úgy ott, hogy 10-re volt időpontom, 2-kor elküldtek, hogy jöjjek vissza 4-re, most műtét van. És még vártam rá egy órát.
Akik dokihoz vártak, azok is még ott voltak.
A hátsó kijáraton mennek ebédelni, stb. 10-ig egyik doki se jelenik meg – műtenek….
A dokinő kért egy petevezeték átjárhatóságit. Kifejezetten szólt hogy abba a hónapba kéne megcsinálni, de az a hölgy aki ezt intézi, nem igazán van a helyzet magaslatán. Ő akkor nem ad, elzavart, majd 2 hónap múlvára kaptam időpontot.
Bementem az adott napom, a dokinő sehol, a másik klinikán van. Idén már nem lesz volt a válasz. Majd kaptam januárra időpontot. Pont előtte való napon jött meg. Aki az időpontot adja megint nem csinált semmit. Nézett nagyokat, közölte beszéljek a dokival.
Azt hiszem itt telt be véglegesen a pohár.
Mindezt persze szabik rovására ment. Néha a házi dokim felvett táppénzre, ami meg a fizetésemen látszott meg.
franci

Franci köszi a beszámolót. Őszintén szólva elment a kedvem. :? Kár, hogy nincs magánrendelése. Hogy-hogy nem foglalkoznak az IR-rel??? Ő belgyógyász is. Azt tudom, hogy egész nap ott kell ülnöm, arra felkészültem lelkileg.
szti1

szti: Mi a BMC-be jártunk. Rohadt sokan vannak, sokat kell várni, de tb támogatott és profi a gárda. A gyógyszerekért kell csak fizetni, vagy ha valami különlegesebb vizsgálat kell. Ez a János Kórházban van. Ja, és vizsgálnak IR-re és metet is írnak ha kell.
vicky79
Budapest III. kerület

Szti!
Én se értem, azért mentem oda mert a házidoki oda küldött. Jelszó nőgyógyász - endokrinológusok . A várakozást én is tűrtem addig, míg nem volt az a macera az átjárhatóságival.
Nem elkeseríteni akartalak. Akik oda járnak a dokikkal megvannak elégedve. A többi meg olyan amilyen…

Vicky!
Tartanál egy kis élménybeszámolót nekem a BMC-ről? Minden érdekelne, az elejétől a végéig.
franci

franci: Este megpróbálok írni, mikor Barbus lefekszik aludni. Egyébként nekem a nőgyógyászom endokrinológus is, nekem nagyon sokat segített ő is.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi!!!
franci

Vicky a Bp MEddőségi Centrumban voltatok? Kihez jártok? NEgem is érdekelne a történeted.

Franci tudom, hogy nem akartál elkeseríteni! :D

Igazából a protekciómban bízok, ig.ü orvosszakértői int-ből van. Vagy az sem jelent semmit!?
szti1

Szti, én voltam már Szendeinél, igaz, elég régen, még egyetemista koromban. És akkor nem is akartam babát, egyszerűen csak azért mentem, mert a PCO-val sehol sem tudtak semmit kezdeni. Azt hittem, majd ők jól kivizsgálnak és meggyógyítanak. Hát nem így lett. Igaz, hogy Szendei elég nagy tudású orvosnak tűnt, de nekem az emberi oldala annyira nem jött be. Ha gondolod, priviben leírom... Írt fogamzásgátlót (Diane 35), ami tök jó volt. Aztán, kiderült, hogy Leiden + is vagyok (véralvadási gond), így nem szedhetek semmi ilyesmit. Azt mondta, hogy kár, h.kiderült, mert ha ártott volna a gyógyszer, akkor 1 éven belül úgyis kiderült volna, így pedig egész életemben szívok. És azzal elküldtek, hogy csodákra ők sem képesek, nem tudnak mit tenni, mert ha felírja, és meghalok, akkor őt hurcolják meg, amit nem vállal. Érthető amúgy, de akkor rosszul esett. Én már akkor mondtam, hogy hallottam a metről, nem szóltak rá semmit. Tehát megint egy zsákutca volt, így nem is kezelték a PCO-mat vagy 8 évig, hát itt az eredménye. :cry:
De lehet, hogy mivel a meddőségi kezelés a fő profiljuk, az ilyen emberekkel máshogy bánnak, és én akkor csak egy "eltévedt kislány" voltam a többiek között, ezért nem foglalkoztak annyira velem, ami szintén érthető, nem biztos, hogy ott kellett volna kezeltetni magam... Amúgy meddőségi kp-ként biztosan nem rossz, a fal tele van sikertörténetes babaképekkel. Van valahol a neten meddőségi kp összefoglaló táblázat, amiben összehasonlíthatod eredményesség és minden egyéb tényezők alapján.
jud81
Szolnok

Bocsi lányok, de ma sajnos elhúzódtak a dolgok. Legkésőbb a hétvégén válaszolok ha van kérdés, most csak címszavakban. Mi Zekéhez jártunk egyébként. Nekem szimpatikus, de nem egy bőbeszédű és nem az a jópofizós fajta, viszont nem hangulatember mint a doktornő. Őt van aki nagyon szereti és akit már sikerült megbántania az meg átkérte magát máshoz. Tömören: nekünk 5 stimulációnk volt, de mivel az elsőnél túl sok tüszőm lett, ezért 4 inszemináció lett belőle. Minden inszem után maradtak vissza cisztáim, ezért mindegyik után tartanunk kellett 1 hónap szünetet, de ez most már kötelező is. Ha az árak is érdekelnek akkor egy inszem nálam olyan 30-40 ezer körül volt. Nem fájdalmas, csak mint egy cytológia. A szurizás gáz egy kicsit, mert otthon magatoknak kell elintézni, de meg lehet szokni. Legfeljebb bök apa vagy valami ismerős egészségügyis. Kell hozzá hormonpanel, átjárhatósági, teljes vérkép, ÁNTSZ-es szűrések, apáknak két spermavizsgálat (azt hiszem ennyi). Nekem a hormont és az átjárhatóságit megcsinálta a saját dokim. Most már egyébként csinálnak IR szűrést is, de erről bővebben nem tudok, nekem annak idején megcsinálták még a sotén (sajna az a dokim már nem elérhető). Így hogy nekünk ennyi minden meg volt ha jól emlékszem 1 hóap múlva mehetett az első stimu, mert azért 3-20-24. napi hormont azért néztek a gyógyszerek adagolása miatt (szerintem). Szóval akinek van kérdése az írjon.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Köszönjük a beszámolót!
Lehet lesznek még kérdéseim. Bár én szeretném ha nem lenne rá szükségem.
Azt hittem húzósabb az inszem. Én most is otthagyok a dokinál havonta 20 ezret.
franci

Kép Kép

Lányok!

Íme Lilla baba pár percesen!!!!!
Amint tudok dobok fel újabb képet is.....

Kép
mók

Óóóó, de kis drááága... kiccsomag 8) :lol: 8)
xtina75

Mók,

még egyszer gratulálok! Tüneményes kis manóka!

Kép
gota79

mók: Nagyon édes baba. Azok a pici kis ujjai.
vicky79
Budapest III. kerület

franci: Az inszem gyógyszereinek az ára attól függ, hogy hogy reagál a szervezeted. Meg hát nekem csak a 4. sikerült. De nincs az a pénz, amit meg nem érne az hogy a lányom most itt van. A lombikos gyógyszerek akár több százezer forintba is kerülhetnek, annyink biztosan nem lett volna rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Mók!
Gyönyörű a lánykád!

Vicky!
Azt gondoltam hogy mindenkinél más, de kb gondolom mindenkinek valahogy ennyire jön ki egy inszem. A lombik jó drága.
Én is úgy gondolom a gyerekem minden pénzt megér. Ez most az ajándékaiban látszik.
Neked a munkahely mit szólt az állandó doki menetelhez? Pesti oldalról azért messze van a BMC.
franci

sziasztok.

Mok ,gyonyoru baba:)

Kép
monyo83

Eclipse,

az iwiwen láttam Molli baba képeit, itt is írom, hogy gyönyörű!

Kép
gota79

Én ma voltam endo dokinál, emeltük a metet 2x850re, ha 2héten belül nem jön meg, akkor norc., 10napon uhu. volt amúgy 8mm nyh, a petefészek nagysága áltagos. mikor kérdeztem, hogy ciszta van e bőven, azt mondta, hogy nincs bőven.

Kép
gota79

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy így ismeretlenül betoppanok, de sürgős kérdésem lenne. Terhesség alatt szedtétek a Merckformint? Én nem tudom, hogy PCOS lennék, az IR-t se állapították meg egyértelműen (bár nem volt tökéletes az eredmény), csak megjártam már 8 év alatt Káalit, BMC-t, endokrinológust, és a prolaktinon kívül semmit se találtak, mindenki széttárta a karját. Végre májusban próba szerencse alapon felírták a SOTÉN a Merckformint, és most úgy tűnik, spontán sikerült! Annyira hihetetlen, tuti, hogy a MErckformin, fogytam 10 kilót is tőle. De a doki azonnal leállítaná a Merckformint, meg a Bromocriptint is, de én nem merem abbahagyni. Szerintetek mit csináljak?? Látom, érdeklődtök más intézetek után is, amelyekben jártam, szívesen írok róluk, ha érdekel valakit. Előre is köszönöm a segítséget!
giggi

franci: Nekem 9 körül elég volt beérni és akkor még a belvárosban dolgoztam, szóval nem volt gond.

gigi: Én a 15. hétig szedtem, utána leállítottak és áttértem az inzulinra mert kellett sajnos.
vicky79
Budapest III. kerület

Gota!
Én azért bízom hogy magától megjön. Minél kevesebb a ciszta, annál jobb.

Giggi!
Nekem azt mondták a 12. hétig kell szedni a metet, különben spontán vetélés lehet. Szedjed nyugodtan, nem árt csak használ.
Akik tovább szedték, ők a terhességi diabéteszt szerették volna elkerülni.
A te tapasztalataidat is szívesen olvassuk az intézményekről.

Vicky!
Ezek szerint 9-ig megjárható? Az még nekem is jó.
franci

Sziasztok!

Giggi,
a 12.hétig mindenképpen ajánlják a metet, mert a hirtelen abbahagyása felboríthatja a hormonháztartást, és vetélést okozhat!
Én végig szedni fogom.

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

franci: Ha 7 körül oda tudtam érni, akkor általában igen. Meg mi ketten vagyunk a kollégámmal ugyanarra a melóra, csak az a lényeg hogy valamelyikünk legyen. És ketten elég jól meg tudtuk beszélni a dolgokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Én még 6-ra is odatudok érni. :lol:
Gondolom csak 7-től vannak?
franci

franci: Fél 8- tól, de már telik a folyosó olyan 7-től.
vicky79
Budapest III. kerület

Gigi,

én végig szedtem. utólag már bánom, hogy abbahagytam szopi alatt.

Meli,

te jó ég! már félidős vagy mindjárt :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
gota79

Gota,
bizony, annyira hihetetlen nekem is!
És most kellett volna kezdenünk a héten a 3.lombikot! :wink:
Szerintem énse fogom abbahagyni szopi alatt a gyógyszert, mert a védőnőmmel épp azt beszéltük, hogy a baba ígyis kapja folyamatosan, ha megszületik, akkor sem fog neki ártani!
Csak a dokim kicsit parázik, mert még nem volt kismamija, aki végig szedte volna a metet, hát, én leszek az első nála! :D
Sajnálom, hogy piri ennyit szórakozik Veled! :? Remélem a met emelés meghozza a várt sikert! :wink:

Drukkok minden akciózónak mennek!
Van most valaki akiért izgulni kell????? :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli,

főleg azért is sajnálom a metet, mert szerintem nem jött volna vissza az a 14kg... de ezt már sosem tudom meg, illetve remélem a következőnél...
annyiban nem idegesít, hogy a kiindulási súlyomnál vagyok. de mégis annyira jó volt belenézni a tükörbe.

Kép
gota79

gota: Én is így voltam. Jó volt az a 7 kiló minusz, de most vagyok ugyanott, mint terhességem előtt. De ennek a 7 kilónak le kéne mennie újra.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?