Új privát üzeneted érkezett!

Zita

Biztosan neked is minden eredmenyed okes lessz :D :D !!
Tanacs: Tedd a szulok ele az uhus kepet, vagy a tesztet.
Aztan ugyis fogjak mi is lehet :D :D !!
De ez csak egy tanacs.
Gondolok rad!!

Tobbiek?
Jo hetveget mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok!

Sikeres lombikból elajándékoznám és/vagy jelképes összegért eladnám a követekző megmaradt gyógyszereimet, vitaminjaimat:

* 10 Elevit vitamin - 2010. decemberig jó
* 30 db Elevit vitamin - 2011. márciusig jó
* 15 db Aspirin Protect 100 mg-os tabletta - 2014-ig jó
* 26 db Meforal 500 mg tabletta - 2014-ig jó
* 20 db Vita-Caps méhpempő kapszula 2011.08-ig jó
* 7 db Crinone 80 progeszteron hüvelygél - 2012.06-ig jó
* 75 NE (bontatlan) Gonal F injekció - 2011.10-ig jó
* Huma- Folacid 5 mg-os folsav 10 db
* 75 NE Menopur por és oldószer injekció - 2012.08-ig jó
* 5*75 NE Merional por és oldószer injekció egyesével csomagolva - 2011.06-ig jó
* 5,5 ml Suprefact injekció- 2012.02-ig jó
* 22 db Metypred 16 mg-os tabletta - 2014-ig jó

Ha valakit érdekel, kérlek, privit írjatok!
Köszönöm, Abubu

KépKép
Kép
abubu
Csákvár

Abubu
Díjaznám, ha nem árulnád itt, ebben a topicban a holmijaidat, keress meg vele adásvételre fenntartott-üzemeltetett oldalakat! Itt egy nagyon jó közösség jött össze, s nem díjaznánk, ha megszűnne a topic miattad, mivel sajnos ahol adás-vétel folyik, akár az egész topicot is megszüntethetik!
De remélem, hogy csak téged, ill. a hozzászólásodat fogják törölni!

Előre is köszi, hogy ha nem jössz többet ide!

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok,

Tegnap elmondtuk a nagy hírt :) volt ott sírás-rívás :lol: nagyon örült mindenki, úgyhogy végre nem kell titkolózni, ill. pocit rejtegetni :) bár csüt. óta kicsit "összement" a pocim. Gondolom a formája változik, eddig pufi volt, most meg csak íves, simán el lehet rejteni. Egy kicsit aggaszt, hogy most mi ez, hogy nem olyan nagy, mint eddig volt, de biztos csak parázok :oops:

Merre jártok csajok? nagy a csend!

Szép hétvégét nektek!

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Gondoltam hogy valami ilyesmi fog tortenni, nekem az anyum, es az anyossomek tudjak, de azon kivul senki.
Mi akkor jelentjuk be a rokonsagnak, ha tudom mi lessz fiu, vagy lany, az pedig december 16an dol el.
Nekunk nagy a rokonsag, van aki kinaban el, kb 5 unokatestverem csaladjaval amerikaban, van aki ausztriaban, finnorszagban, meg meg sorolhatnam, azoknak lapot kuldunk hogy ertesitsuk oket a nagy hirrol.
Orulok, hogy orultek, hogy bebit vartok :D :D !!
Nekem mar 3 napja faj a fejemteteje, es a homlokom, azt mondjak alacsony vernyomastol, ma mar gyogyszert is vettem be, remelem elmulik hamarosan :cry: .
Ja es ma is fel12ig aludtam :D .
Rengeteget alszom.

Tobbiek hol vagytok??
Vendég

zita!!! huu elhiszem mekkora lehetett az öröm:)))

lehet eddig fel is voltál puffadva ls az most lement?passz

nekem még mindig 4 hónaposnak megfelelő hasam van:))nem tudom mikor fog lemenni. székletproblémáim még mindig vannak nagyon rossz:((

KépKép
dike

tegnapelőtt és ma barnáztam, de ez egyszeri, és most is a reggeli cuccal együtt jött ki amit nyomok gélt fel(ami progeszteron, de viszont fehér mikor felteszem). na és most mentem wcre és ahogy kitöröltem nyúlós nyákos barnás meg az a gél jött ki..mi lehet?:((

és a tegnapelőtti szinte fekete volt!:(( amugy az egyik baba az h távozik amelyik nem tapadt meg?

KépKép
dike

csajok elmentem Fehérvárra az ügyeletre mert nálunk nincs nőgyógyászati, és egy nő vizsgált meg,kézzel semmi rosszat nem látott,nem látott barnázás nyomait,vérzés nyomait,minden ok, majd uhuval is megvizsgált éééééééss van egy 6mmes babám, jó szívműködéssel!!!!juppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
boldogsáág van!!!!!!!!!!!!!! Laughing

KépKép
dike

Dike

Nagyon orulok :D :D !!
Ne parazz mar annyit, mindenki irta itt is, es a masik forumban is, hogy minden oke lessz!!
Nyugi :D :D !!
Remelem, mostmar tenyleg relakszalsz, es elvezed a terhesseget!!
Vendég

georgia! ebbe mi a para h megkérdezem h szerintetek mitől lehet a barnázás? sokan írták privátba h azonnal menjek el az ügyeletre mert ezzel nem lehet játszani...ha más nem mondja én biztos nem megyek.abszolut nem parázom...de ezek szerint akkor már kérdezni sem lehet semmit.nem akartalak megbántani, de ezt most így érzem.

már semmit nem merek nektek írni,mert csak lehurrogtok mindig.

KépKép
dike

tisztelet a kivételnek! és köszi h örülsz.

KépKép
dike

Dike

En nem azer irtam ezt mert leakartalak ugatni, hanem azert, hogy nyugodj vegre meg.
En is paraztam az elejen, sot heti szinten jartam orvoshoz, de itt normalis, hogy ugy ellenoriznek.
Es vegre orulok hogy ott a kicsi szivecske, es csak azt kivanom, hogy mostmar vegre elvezhesd a terhesseget :D :D !!

Jo ejszakat!!
Vendég

Ezt már én sem hagyom szó nélkül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dike, egyet értek georgiával........ én azt mondom ha valami "rendellenes" dolog van akkor ügyelet vagy orvos. Mi itt a tapasztalatainkat tudjuk leírni amit átéltünk vagy esetleg olvasunk. Én pl. anno azt gondoltam akár méhen kívüli terhességed is lehet a leírtakból, de nem írtam meg, inkább azt hogy menny dokihoz.
Egy normál átlag terhességnél, ÉN ÚGY TUDOM se vérzés, se barnázás nincs ha van nem gond, de koontrolálja egy doki mitől lehet.
És most ne haragudj meg, próbáltam őszinte lenni, de a nem mindennapi dolgokhoz ami veled megtörtént nem tudhatjuk a választ mindenre még a nagy tudással rendelkező és akár lediplomázható nőgyógyászatból BRI sem (Bri, jó értelemben írtam ne bántásnak vedd :!: :!: :!: )
Vagy nem írtunk semmit vagy próbáltuk arra rávenni menny dokihoz, de nem tudhatjuk tényleg milyen komoly is az a baj.

Dike, nyugodtan kérdezz, de mindenre mi sem tudjuk a választ max azt hogy doki. Vagy velünk mi volt hasonló helyzetben, de az nem biztos neked jó. Ezen ne bántódj meg kérlek, hidd el azt szeretnénk itt mindenki nevében írhatom azt hiszem, hogy veled rendben legyen minden és nem csak veled hanem mindenkivel :!: :!: :!: :!: :!:

Majd jövök még..........

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

nem bántódtam meg. remélem ti sem.

engem, ma reggel a kaáli ébresztett, h nem e lenne baj ha holnapi nap helyett inkább szerdán mennék, mert nagyon sok a beavatkozás.hát mit mondhattam volna....csak így a párom pont nappalos lesz, pedig nagyon szerettem volna ha bejön uhura:((
szerdán 11 45re megyek így.

KépKép
dike

Sziasztok!Csak egy gyors üzi erejéig jövök.Bocsi,hogy eltüntem és csak olvastam de ezer dolgom volt mostanában és most csak a jó hírt szeretném közölni.Szombaton férjhez mentem életem párjához akivel már 10 és fél éve nyúzzúk egymást!:)
Gabiék csinálták az esküvői tortánkat és nagyon gyönyörű lett és incsi-fincsi volt!
Köszi Gabi mégegyszer!Kár,hogy csak a szertartáson tudtál maradni drága barátnőm!
Minden pocis anyukának jó egészséget kívánok!Suzy és Gyancsi hamarosan itt a ti nagy napotok!
Drukkolok és könnyű szülést kívánok nektek!
Dike!nyugi,ne parázz annyit!Minden rendben lesz!Sokkal rosszabb ha mindentől megijedsz mert így bevonzod a rosszatt is,hogy mindenen aggódsz!próbáld meg most már élvezni a terhességed!A kismamák a legszebbek tudod!
vigyázzatok magatokra!
puszi mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zbinyek

zbinyek, nagyon szépek voltatok. Egy életen át tartó házasságot kívánok nektek és sok boldogságot.

Ancsu

ancsuka

Köszönöm Ancsuka!
El is felejtettem neked írni,hogy gratulálok az ikrekhez!Vigyázz magatokra nagyon!puszika!

Kép

Kép
zbinyek

zbinyek! tényleg nagyon szépek voltatok, sok boldogságot kívánok nektek életetek végéig!

KépKép
dike

Sziasztok,

Dike
egyetértek ancsukával teljes mértékben! Nagyon örülök, hogy végre minden rendben és látták a babát és szívhang is van ! :) ez nagyszerű hír, most már megnyugodhatsz, de nagyon vigyázz magadra, csak semmi ugrálás! :wink: Hidd el minden rendben lesz, figyelj oda magatokra, s nem kell rögtön megijedni semmin sem, persze ha barnázás, vérzés, láz (37,5 fok felett) ,ill. székletürítési probléma van (de szépen fogalmaztam :lol: ) akkor irány a doki, mert ezeket meg kell nézni, hogy mi az oka! Persze ha ezek jelentkeznek, akkor sem kell megijedni, mert nem is biztos hogy gondot jelentenek!

Szerintem a meg nem tapadt baba "távozását" észre sem veszed, mert nagyon picike. Nekem nem volt semmilyen vérzésem, barnázásom, így gondolom hogy nem feltételenül vérzéssel távozik.

Most már sajnos mennem kell a temetőbe!

További szép napot nektek!

Zita

Kép
zitácska79

Zbinyek:

Sok Boldogságot Kívánok Nektek.

Tortaképet kapunk majd?

puszi

Kép

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok!

Ismét itt.

Bridget, grrrr, hogy elszállt, amit írtál! :? Örültem volna, ha jössz bővebben. Mi van Veletek? Hogy telnek a napjaid? Mesélj! Ha nem is olvasol vissza és nem is kommentelsz, de magatokról mesélj! Láttam a fotóitokat, még több pocifotót! És a blogod..... kérlek! :oops: Nagyon hiányollak Téged! :oops:

Zitácska, gratulálok a betöltött 12. héthez és a jó eredményekhez! :lol: Szépen haladtok előre! Jó lehetett az uh, apuka biztos olvadozott! Hol vannak a beígért fotók??
Óh, és már túl vagytok a bejelentésen is a szülőknek... nagyon megható lehetett! :D Ma pedig a dédszülők tudják meg, ugye?
Igen, ahogy írtad is, 34 éve még nem volt uh. Így történhetett meg az is, hogy évfolyamtársaimnál igen csak meglepődtek szüléskor. Megszületett Tibike, majd pár perccel később Lalika.... :lol: Volt nagy meglepetés náluk is!

Ancsuka, örülök, hogy minden rendben a bébikkel!!! :lol: ... és milyen gyönyörűen együtt is fejlődnek! Gratulálok! November 04-én 12. hetes uh? :roll: Már csak 3 nap! :wink:
Szuper a mesefal is, ügyesek vagytok!! :lol: :lol:
A fogorvost, hogy tudod "megúszni"? Azt nem kell leigazolni? Én nem rég voltam fogorvosnál, de egy fogamat valószínűleg így is meg kell nézetnem. :?
Amit még kérdezni akartam Tőled: végül bevált valami a székrekedésre? Ha igen, mi? Engem is utolért az elmúlt napokban ez a probléma. :oops: :oops:

Gyancsi, Te csak pörögsz és pörögsz továbbra is! :D Továbbra is aktív vagy nagyon!
Olvastam a másikon az aranyeres "műtétet".... kész voltam teljesen. :cry:
Lilike szekrénye szuper! Biztos tetszik majd a kishölgynek is! :wink:

Szrityi, Angyal, hogy vagytok?

Betty, régóta követem a blogodat. Nagyon-nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: Tudom milyen érzés.... de menni kell tovább! Drukkolok továbbra is!

Kisbaby, látom Te is a munka hőse! :?
Olvastam, hogy voltál Vass dokinál, és elvileg kezdhettek a következő ciklusban! Viszont lehet, hogy szóba kerül Krizsa doki a Kaáliban? :roll: Bárhogy is alakul, nagyon drukkolok!! :wink:
Igen, látod egy embriócska is ügyes lehet. :wink:

Georgia, nálad is csak a jó hírek! Gratulálok a betöltött 12. héthez és az eredményekhez! :D Milyen klassz kis ajándékokat kaptál, de jóó!
Állampolgársághoz is gratulálok! Iwiw-en meglestelek ám! :wink:
Annak is örülök, hogy édesapáddal minden rendben! Nagy megkönnyebbülés lehet! Nem csodálom, hogy aggódtatok!

Dike, gratulálok a dobogó szívű babácskához! :lol: Remélem, hogy megnyugodtál egy picit! :wink:
Láttam, sokszor aggódtál. Az Aspirin protectet én külön megkérdeztem Bogától, hogy kell-e szedni a HCG vérvétel után? Igen, kell továbbra is. Ha Te szedted, nem lesz semmi gond ebből.:wink:
A folsav az ami nélkülözhetetlen, de ha szedsz mellette terhesvitamint is, az persze csak jó. Pláne így, hogy megyünk bele a télbe, és kell a vitamin a szervezetnek. Femibionom nekem is van, de még nem kezdtem el. Mondjuk én mást szedtem eddig.
Szépek a tesztjeid és a kocsi is, amit kinéztél!:wink:
A másik baba "távozását" csak akkor láthatnád, ha ő is elindult... különben nem. Pár sejtesen szétesik, és felszívódik a méhedben.
A vérzés, barnázás sajnos előfordul időnként. Több lombikos társamnal volt ez az első hetekben, anélkül, hogy bármi gond lett volna belőle. Okozhatja hematóma, ami így ürül kifelé, de az is lehet, hogy a hüvelyedet picit felmarta az Utro. A lényeg, hogy kérdezed a dokidat, ha gond van, mert itt nincs köztünk orvos. Ha lenne is, látatlanul elég veszélyes volna diagnosztizálni Téged!
A lényeg, hogy jól vagy, és ennek szívből örülök! :lol:
Ja, és szintén zenész! :wink: Én is dr. Rubliczky Leventénél folytatom a pályafutásomat! November 12-én megyek hozzá!
Ja, és akit írtam 38 hetes kismami barátnőm, ő is nála szült csütörtökön! Két nappal azután, hogy meglátogattam. :lol:

Aranyosak vagytok, köszönöm mindenkinek a gratulációkat. Nagyon jólesett! :D
Többen kérdeztétek a tüneteket. A korábbi 4 lombiknál, 5 beültetésnél mindig az volt, hogy ET után pár napig éreztem a pocimat, kb. egy hétig feszült a cicim, utána a nagy semmi...... :cry: Most abban volt más, hogy az ET utáni 6. és 7. napon izomlázszerűen húzódott a méhem (gondoltam is, hogy na, most ágyaz a kicsike :wink: ), és nem múlt el a cicifeszülés a vérvételig. Ja, és délutánonként égett a mellbimbóm.
A doki aranyos volt az eredményhirdetésnél. Közölte, hogy ez a terhesség megvan. Ha két embriót ültetett volna be, akkor azt mondaná, hogy ikrek. Így, hogy egy embriónk volt, így egy baba van, de az nagyon jó helyen van és szépen fejlődik. :lol: Mondtuk neki, hogy így is nagyon-nagyon örülünk!
Megkérdeztem tőle azt is, hogy mikortól számoljam a terhesség korát. Először azt mondta, hogy az utolsó mensitől, majd hogy látta, hogy GnRH long protokollom volt, így a stimus szurik kezdetétől, szeptember 21-től kell. Szóval nem is punkció -14 nap, ahogy évek óta tudtam a BMC-s dokiktól, meg ahogy Bri és Georgia is írta, de nem is beülti -14 naptól.... Az egyértelmű volt, hogy az utolsó mensi első napja szóba sem jöhet nálam, mert a ciklus 1. napjától fújtam 2 hétig a Suprefact orrspray-t, 15. naptól jöttek mellé a stimus szurik, leszívás a 26. nap, ET meg a 29. napon volt.
Beszélgettünk még, majd leküldött a recepcióra, hogy kérjünk időpontot két hét múlva terhes uh-ra. Nem is értettem, hogy a recepciós miért 3 hétre ad. :? Nem kötözködtem, úgy voltam vele, hogy addigra biztos lesz szívhang.
Pénteken elmentem itt nálunk a Nővédelmi Központba egy uh-ra, egy szép 12 mm-es petezsákot mutattak a monitoron.:D Pedig hasi uh volt, azt hittem, hogy így nem látnak majd semmit sem. Mondjuk, akkor átküldtek volna a másik vizsgálóba.
Többször nem megyek sem uh-ra, se semmire, várom a 09-ét, a kaális uh-t.
Tünetek továbbra sincsenek, csak a cicifeszkó. Meg talán fáradtabb, álmosabb vagyok. A munkahelyemen majd' lefejelem a monitort.... :lol: :lol:

Most szaladok, mert indulunk a temetőbe. Majd még jövök!

Szép napot mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

csak kapkodok, bocsi érte. Most van elég bajom így próbálok arra koncentrálni, családi aki olvassa a blogom ott megtudhatja mi is az.

Anett, nekem székrekedésre egy készítmény vált be a neve Alveo, anyu és még hozzá hasonlóan elég sokan foglalkoznak vele egy totál gyógynövényekből áll és azt ittam minden reggel, de nekem már totál beált a székletem, így már nem is iszom. Ha érzem hogy a gyomrom telt vagy nehéz érzésem van megiszom egy kis adagot és jobb is kb. 10 perc múlva. Napi szinte lehetne inni mert a babáknak is jó állítólag, de nekem erre nincs pénzem, így viszont elég sokáig elég lesz ha nem kell naponta inni de akár napi szinten ittam pl. kettőt is ha kellett.
Ez mellett próbáltam a duphalakot azt hiszem ez a neve, de nem akartam nagyon inni mert az csak gyógyszer.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok,

Nem tudom, hogy hogyan kell feltölteni ide képet :(

Ha valaki tudna segíteni, akkor rakok fel uh képet, előre is köszi

Zita

Kép
zitácska79

Zitácska,

Kép

Így ni :lol: :lol: :lol: :lol:
Kis aranyost lássa mindenki!

Zitácska babája

Ancsu

ancsuka

.,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.02 11:33-kor.
Vendég

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.02 11:34-kor.
Vendég

:wink:
Bettynek Vanilitől :D
Minden egyes kockadobásnál 1 a 6-hoz az esélyed arra, hogy 6-ost dobj. De hányszor kell hogy dobjak egymás után ahhoz, hogy 6-os jöjjön ki? Természetesen ezt lehetetlen elöre megmondani. Azt viszont tudjuk, hogy ha folyamatosan próbálkozunk, és dobunk egymás után, végül ki fog jönni a 6-os. Mintha arról lenne szó, hogy az esélyünk a sikerre a próbálkozások számával egyre nö.
De ez nem így van. Mert minden egyes kockadobásnál annak a valószínüsége, hogy 6-ost dobsz 1 a 6-hoz. Ez mindig szigorúan ugyanannyi! Minden elözménytöl függetlenül, sem több, sem kevesebb. Máshogy megfogalmazva, minden új dobás olyan, mintha nulláról indulnál.
De mégis, azt mindenki biztosra tudja, hogy a próbálkozások számának növelésével növekszik az esélyünk a sikerre. Akkor hogy is van ez?
Az elmélet titka az, hogy be kell vonnunk egy újabb elemet: a VESZTÉST. Az esély a vesztésre az elöbbieket alapul véve tehát 5 a 6-hoz.
A számítás innentől nagyon egyszerű: Elsőre valószínüleg veszteni fogsz. Tehát 5 a 6-hoz az esélyed erre, ami 83 százalék. De az, hogy kétszer egymás után veszítesz, annak a valószínűsége már kisebb. Hogy ez mennyi, ahhoz elsö vesztés valószínüségével - ami tehát a 83 százalékra csökkent érték - kell csökkenteni a következö vesztés valószínűségét, ami újra 83 százalék. Ez 69 százalék lesz. Másodikra tehát már csupán 69 százalék esélyed van, hogy veszíts.
A vesztés valószínűsége tehát a próbák számával egyre csökken. Minél többször próbálod, annál kisebb az esélyed arra, hogy veszís és nagyobb az esélyed arra, hogy nyerj. Százalékban kifejezve, a 4. Próbálkozásnál kb 50 százalékod van arra, hogy nem dobsz 6-ost és arra, hogy 6-ost dobsz.
Azt állapíhatjuk meg tehát, hogy átlagban 6-szor kell próbálni ahhoz, hogy nagy esélyünk legyen a sikerre.
Milliószor puszillak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.02 13:41-kor.
Vendég

[quote="lhb"]. írta:lhb,
Vendég

Zita
honnan kell a segítség a feltöltéshez :?:

Pusszantás Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zita

Kuldtel nekem privit, de nemtom el olvasni.
Irj az emailemre.

Visszaolvasok es irok, de rettenetesen faj a fejem 5 napja :cry: !
Vendég

Anett!
köszi h szinte mindenre reagáltál!!!ezt nem hiszem el a Boga is stimmelt, most meg mind a ketten a Rubliczki?de jóóóóóóóóóóóó!!!remélem majd összefutunk vmikor nála! én nov 20.án megyek hozzá!:))te mikor jelentkeztél be?
én is anno 3 hétre kaptam időpontot,de aztán tegnap telefonáltak, h ne is ma, hanem majd holnap menjek.
gratulálok a 12mmes petezsákhoz szupeeeer!!!!!annyira örülök neked!tüneteim nekem se szinte..cici,meg néha szar a gyomrom!
meg van egy cisztám de 30mm alatti...de lehet ma azt érzem mert nagyon élesen szúr a jobb petefészkem és ott van, ahogy megyek úgy nyilal, mintha kést forgatnának.hova valósi vagy?

zitácsak! jajj de édes!!!!milyen nagy már!:)))pocidról is majd!nektek vannak már nevek?

georgia! jobbulást neked!

KépKép
dike

Sziasztok,

Ancsuka
köszi hogy segítettél feltenni a képet, majd szeretnék még feltenni pocis képet is. Hogyan tudom azt megoldani, ha a gépemről akarom feltenni?

Dike
Nem biztos, hogy a cisztád miatt szúrkál, nekem nincs, mégis néha szúrkál attól is lehet, hogy túl nagy a pf-ed még mindig, s beszorul a méhed mögé, nálam is ugyanez volt 1-2 héttel ezelőtt.

Georgia
jobbulást, s küldtem mailt! :wink:

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!!!!!!

Énis előbújok kicsit, ha nem bánjátok!
Tudom, hogy mostanában eltűntem, de valahogy nehezemre esik leülni a gép elé.Olvasgatni azért szoktam!Végigolvastam, de sajna nemsok mindenre emlékszem már! :oops:

Ancsuka,
szerintem még nem is gratuláltam Nektek!!!!!!!
Annyira, de annyira örülök, hogy 2kis babácskátok is lett, és szépen haladnak előre a hetek!

Zita,
szépséges a picurkád! :D

Dike,
gratula a szívhanghoz!Csodás érzés, mikor látja az ember.Sajna én még hallani nem hallottam, mert egyik uhun sem volt jó eddig a hang! :?

Anett,
Neked is gratula a babához!

Dike, Anett,
ugyanahhoz a dokihoz járunk! :wink: Én majd december 3án megyek hozzá újra magánba! :D

Georgia,
fejfájást sajnálom, próbálj meg No-spat enni rá, nekem a migrénemre a neurológus ajánlotta! :wink:

Bri,
ilyen jól érzed már a pici mocorgását!??? :shock: De jó neked, én még csak pár napja kezdtem érezni olyan kis finom mozdulatokat belül.Bár nekem van egy kis védőréteg a hasamon! :lol: :lol: :lol:

Gyancsi,
igazi kis hercegkisasszonyos lett a szoba!És nagyon jó a szekrény!Már énis úgy várom, hogy pakolhassak! :D
Aranyeres dolgot sajnálom, azóta javult valamit a helyzet?

Suzy,
hogy vagytok?Gyancsi után már Te következel! :D
Pihensz még midnig rendületlenül?

Vanili,
Veletek mi újság?Fagyis beültiről lehet tudni valamit?

Sztrity,
piri odaért?Mi a következő lépés nálatok??

Betty,
a szívem vérzik értetek, de feladni sosem szabad!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Zbinyek,
nagyon szépek voltatok az esküvőn, gratulálok!!!!!!

Zsu,
mesélj, mi van Veletek?Már nagyon régen adtál hírt magadról!

Ha valakit kihagytam, bocsi érte!Hirtelen ennyi maradt meg a fejembe!

Mi jól vagyunk, ma voltam genetikai uhun, mindene a helyén van a picurkánknak, szépen dobogott a szive is, de aludt, nem volt hajlandó felkelni, nem tudtunk benézni a lába közé! :lol: :lol: 8)
Ma levetettem a vért az integrált tesztre, kb.1hét, és meglesz az eredmény!
Pocakom már kezd gömbölyödni.'hete szinte semmi nem látszott, most meg hirtelen a duplája lett! :shock: :D

Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda, örülök, hogy minden okés a pici drágáddal! :)

Rég írtam, de azért olvasgatok sűrűn! Velünk annyi rossz történt idén, hogy nem akartam lehúzni a társaságot a bajaimmal.
Nagyvonalakban annyi, hogy idén 3 lombikból, 2 vetélés és 1 méhenkívüli :arrow: lapar. A 2.vetélés múlthéten volt.Most nagyon magunk alatt vagyunk, a héten kell mennem kontroll hcg-re és akkkor megbeszéljük a további vizsgálatokat.
Vendég

melinda! mennyire király h te is hozzá jársz szupeer! nagyon örülök, h minden rendben találtak!!!!!

lányok a szívhangot, lehet már ilyen korán is hallani, vagy csak látnoi, ahogy én is csak láttam tegnapelőtt?

zita! te hallhattad a kaáliba?

zsu! itt is mégegyszer, nagyon sajnálom!!!!drukk h legközelebb már sikerrel járjatok!!!puszika

KépKép
dike

Zsu :cry: :cry: :cry: ez nem lehet igaz... :cry:
Vendég

Zsu

Nagyon sajnalom :cry: !
Hany hetes voltal?

Meli
Mar napi szinten szedem a fajdalomcsillapitot.
Holnap megyek dokihoz vernyomas meresre.
Orulok hogy minden oke veletek, az en bebim is sokat alszik ultrahangon :D :D !

Dike

Itt 12 hetes ultrahangon hallgatjauk eloszor a kis szivet.

Anett

Koszi a gratulaciokat :D :D !
Orulok hogy minden rendben veletek!!

Zbinyek

Gratulalok, es sok boldogsagot :D :D !!
Nagyon aranyosak vagytok a kepen!

Gyancsi? Szuzi?

Tobbiek?
Vendég

Sziasztok,

Melinda
Milyen érzés a picur mozgása? :) Nekem már most óriás hasam van, pár nap alatt rengeteget tud nőni :)

Zsu
Nagyon sajnálom :( remélem most már mellétek áll a szerencse és az Isten is! :wink: Hogy vagytok? S most akkor hogyan tovább?

Die
A Kaáliban nem lehet hallani a szív dobogását, csak látod. Nekem a 12. hetes UH-n sem mutatták meg a kórházban, szerintem az a gép nem tud hangot kiadni. Egyébként létezik olyan eszköz, amin hallgathatod a szívhangot, saját magad is tudsz beszerezni, neten is árulnak több oldalon. Úgy hallottam hogy az én dokimnak is van :wink: De még sosem vette elő :lol: http://www.gyogyaszati.hu/kepek/termeke ... _sound.jpg

Mindenkinek köszönöm a pozitív hozzáállást! Mindenki tudja miről van szó :wink:

Zita

Kép
zitácska79

zita! jaja tudom, én mindenképp beszerzek majd olyat....csak azzal se tudom h mikortól hallani!

KépKép
dike

Dike
14. héttől írták több oldalon is, de ha a google-ba beírod, hogy magzati szívhang figyelő, akkor ott utána tudsz olvasni több oldalon is :wink: 7-9 e Ft-ig láttam eddig

Zita

Kép
zitácska79

Zsu,
rettenetesen sajnálom, hogy ismét így jártatok! :cry:
És nem húzod le a topicot, emiatt ne aggódj, azért vagyunk itt, hogy együtt örüljünk, és együtt sírjunk, ha kell.
Ha a lelkednek jót tesz, akkor gyere csak!
Genetikai vizsgálat, és immunológiai volt már?Mert ezek a vetélések valami miatt történtek......

Dike,
azt mondják, hogy hallani is lehet már, ha jó a gép!Ezekkel az otthoni készülékekkel viszont csak később lehet.Énis gondoltam rá, hogy jó lenne egy itthon, de aztán az ismerőseim lebeszéltek róla, mert azt mondták, hogy csak magamra hozom a parát, ha nem találom meg, mert olyan is lehet, hogy elbújik, és akkor nem hallani, vagy az ember nem jó helyen keresi.Úgyhogy letettem róla! :D

Zita,
már hetek óta éreztem valami furát a pocimban, de nem tudtam igazán beazonosítani.Aztán egy jó hete már olyan érzés, mintha valaki bentről simogatna időnként! :D Nagyon kis helyes! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok Lányok.

Bár már igen régen írtam és sokan nem ismertek,de most a Zsu esete "megérintett" és írnom kell.
Zsu-rettenetesen sajnálom,histeroscopia volt már nálad?Annyira sajnálom,de tényleg.........

Suzy-lassan már babát kell fogj a kezedben és Gyancsi neked is:))Hogy vagytok?:))

Magamról-nem sok......A 4.-ik sikertelen lombik (júli.) dolgozom-dolgozom......Meg volt minden vizsgálatom már,kivéve az IR.Nem is törődnek ezzel , pedig egy fontos hormon az Inzulin a teherbeesésnél....
Egyenlőre nem tudom még mindig,h. hogyan tovább......... Hisz kár tagadni , a lelkem mélyén félek az újabb kudarctól.

És én sem akarlak benneteket a nyafogásommal untatni,hisz most annyi az öröm :lol: :D köztetek:)))) Oly jó olvasni benneteket:))
eddys

Köszi az együttérzéseket!

Még nem tudom, h mikor folytatjuk, előbb meg akarok csináltatni minden lehetséges vizsgálatot! Biztos elküldenek genetikai vizsgálatra minket! Nem tudom mitől lehet a vetélés, mindig vastag a mnyh-m, szedek vitaminokat, a nyári laparnál mindent rendben találtak a méhemben.Szóval elvileg egészséges vagyok! És ugye a katonák miatt lombikozunk, ezért is volt még nagyobb a pofára esésünk! :cry:

Eddys, én is úgy érzem, h még nincs merszem belevágni újra a dolgokba, mégegy kudarcot tuti nem tudnék elviselni!

Csatlakozom Eddys utsó mondatához!!! :D
Vendég

Megértem Lányok, hogy ezért nem jöttök, de a lombik sajnos nemcsak a sikerekről szól!Pedig milyen jó is lenne!
Sajnos nem az az általános, hogy valakinek az első sikerül!Sok példa van rá!
Persze nagyon örülünk minden új kismaminak, viszont figyelni kell azokra is, akiknek még sajnos nem jött el ez a csodálatos időszak!
De senki nem fog kimaradni a szórásból! :wink:
Ölellek Benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok,

Mi ez a nagy pangás? Merre jártok csajok?

Suzy, Gyancsi? Még egyben vagytok? :)

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok

Dike

Voltal ultrahangon ma?
Gyere a hirrel :D :D !!

Eddys

Nagyon sajnalom :cry: :cry: !

Suzy? Gyancsi?
Mi van veletek? El vagytok tunve!!

Tobbiek?
Vendég

Ma mindenki el van tunve :cry: :cry: ??

Hahooooooooooo!!
Vendég

szisztok! na igen, voltam a kaáliba!

minden rendben, vagy egy 7.6mmes dobogó szívű babánk:)

Zita! azt mondta képzeld h szedjem tovább az aspirint-no komment! a bromocriptint amiről mindenhol azt olvasom h a 12 hétig nem szabad abbahagyni mert vetélést okoz, mert hirtelen visszaugorhat a prolaktinom,rákérdeztem arra meg azt mondta h abbahagyhatom-no komment!

2 napja reggel és este hányingerem van, fuu de rossz, de ezt vártam!:) Kép

KépKép
dike

Dike

Nagyon orulok a jo hirnek :D :D !!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?