Sziasztok!
Ismét itt.
Bridget, grrrr, hogy elszállt, amit írtál!
Örültem volna, ha jössz bővebben. Mi van Veletek? Hogy telnek a napjaid? Mesélj! Ha nem is olvasol vissza és nem is kommentelsz, de magatokról mesélj! Láttam a fotóitokat, még több pocifotót! És a blogod..... kérlek!
Nagyon hiányollak Téged!
Zitácska, gratulálok a betöltött 12. héthez és a jó eredményekhez!
Szépen haladtok előre! Jó lehetett az uh, apuka biztos olvadozott! Hol vannak a beígért fotók??
Óh, és már túl vagytok a bejelentésen is a szülőknek... nagyon megható lehetett!
Ma pedig a dédszülők tudják meg, ugye?
Igen, ahogy írtad is, 34 éve még nem volt uh. Így történhetett meg az is, hogy évfolyamtársaimnál igen csak meglepődtek szüléskor. Megszületett Tibike, majd pár perccel később Lalika....
Volt nagy meglepetés náluk is!
Ancsuka, örülök, hogy minden rendben a bébikkel!!!
... és milyen gyönyörűen együtt is fejlődnek! Gratulálok! November 04-én 12. hetes uh?
Már csak 3 nap!
Szuper a mesefal is, ügyesek vagytok!!
A fogorvost, hogy tudod "megúszni"? Azt nem kell leigazolni? Én nem rég voltam fogorvosnál, de egy fogamat valószínűleg így is meg kell nézetnem.
Amit még kérdezni akartam Tőled: végül bevált valami a székrekedésre? Ha igen, mi? Engem is utolért az elmúlt napokban ez a probléma.
Gyancsi, Te csak pörögsz és pörögsz továbbra is!
Továbbra is aktív vagy nagyon!
Olvastam a másikon az aranyeres "műtétet".... kész voltam teljesen.
Lilike szekrénye szuper! Biztos tetszik majd a kishölgynek is!
Szrityi, Angyal, hogy vagytok?
Betty, régóta követem a blogodat. Nagyon-nagyon sajnálom!!!
Tudom milyen érzés.... de menni kell tovább! Drukkolok továbbra is!
Kisbaby, látom Te is a munka hőse!
Olvastam, hogy voltál Vass dokinál, és elvileg kezdhettek a következő ciklusban! Viszont lehet, hogy szóba kerül Krizsa doki a Kaáliban?
Bárhogy is alakul, nagyon drukkolok!!
Igen, látod egy embriócska is ügyes lehet.
Georgia, nálad is csak a jó hírek! Gratulálok a betöltött 12. héthez és az eredményekhez!
Milyen klassz kis ajándékokat kaptál, de jóó!
Állampolgársághoz is gratulálok! Iwiw-en meglestelek ám!
Annak is örülök, hogy édesapáddal minden rendben! Nagy megkönnyebbülés lehet! Nem csodálom, hogy aggódtatok!
Dike, gratulálok a dobogó szívű babácskához!
Remélem, hogy megnyugodtál egy picit!
Láttam, sokszor aggódtál. Az Aspirin protectet én külön megkérdeztem Bogától, hogy kell-e szedni a HCG vérvétel után? Igen, kell továbbra is. Ha Te szedted, nem lesz semmi gond ebből.
A folsav az ami nélkülözhetetlen, de ha szedsz mellette terhesvitamint is, az persze csak jó. Pláne így, hogy megyünk bele a télbe, és kell a vitamin a szervezetnek. Femibionom nekem is van, de még nem kezdtem el. Mondjuk én mást szedtem eddig.
Szépek a tesztjeid és a kocsi is, amit kinéztél!:wink:
A másik baba "távozását" csak akkor láthatnád, ha ő is elindult... különben nem. Pár sejtesen szétesik, és felszívódik a méhedben.
A vérzés, barnázás sajnos előfordul időnként. Több lombikos társamnal volt ez az első hetekben, anélkül, hogy bármi gond lett volna belőle. Okozhatja hematóma, ami így ürül kifelé, de az is lehet, hogy a hüvelyedet picit felmarta az Utro. A lényeg, hogy kérdezed a dokidat, ha gond van, mert itt nincs köztünk orvos. Ha lenne is, látatlanul elég veszélyes volna diagnosztizálni Téged!
A lényeg, hogy jól vagy, és ennek szívből örülök!
Ja, és szintén zenész!
Én is dr. Rubliczky Leventénél folytatom a pályafutásomat! November 12-én megyek hozzá!
Ja, és akit írtam 38 hetes kismami barátnőm, ő is nála szült csütörtökön! Két nappal azután, hogy meglátogattam.
Aranyosak vagytok, köszönöm mindenkinek a gratulációkat. Nagyon jólesett!
Többen kérdeztétek a tüneteket. A korábbi 4 lombiknál, 5 beültetésnél mindig az volt, hogy ET után pár napig éreztem a pocimat, kb. egy hétig feszült a cicim, utána a nagy semmi......
Most abban volt más, hogy az ET utáni 6. és 7. napon izomlázszerűen húzódott a méhem (gondoltam is, hogy na, most ágyaz a kicsike
), és nem múlt el a cicifeszülés a vérvételig. Ja, és délutánonként égett a mellbimbóm.
A doki aranyos volt az eredményhirdetésnél. Közölte, hogy ez a terhesség megvan. Ha két embriót ültetett volna be, akkor azt mondaná, hogy ikrek. Így, hogy egy embriónk volt, így egy baba van, de az nagyon jó helyen van és szépen fejlődik.
Mondtuk neki, hogy így is nagyon-nagyon örülünk!
Megkérdeztem tőle azt is, hogy mikortól számoljam a terhesség korát. Először azt mondta, hogy az utolsó mensitől, majd hogy látta, hogy GnRH long protokollom volt, így a stimus szurik kezdetétől, szeptember 21-től kell. Szóval nem is punkció -14 nap, ahogy évek óta tudtam a BMC-s dokiktól, meg ahogy Bri és Georgia is írta, de nem is beülti -14 naptól.... Az egyértelmű volt, hogy az utolsó mensi első napja szóba sem jöhet nálam, mert a ciklus 1. napjától fújtam 2 hétig a Suprefact orrspray-t, 15. naptól jöttek mellé a stimus szurik, leszívás a 26. nap, ET meg a 29. napon volt.
Beszélgettünk még, majd leküldött a recepcióra, hogy kérjünk időpontot két hét múlva terhes uh-ra. Nem is értettem, hogy a recepciós miért 3 hétre ad.
Nem kötözködtem, úgy voltam vele, hogy addigra biztos lesz szívhang.
Pénteken elmentem itt nálunk a Nővédelmi Központba egy uh-ra, egy szép 12 mm-es petezsákot mutattak a monitoron.
Pedig hasi uh volt, azt hittem, hogy így nem látnak majd semmit sem. Mondjuk, akkor átküldtek volna a másik vizsgálóba.
Többször nem megyek sem uh-ra, se semmire, várom a 09-ét, a kaális uh-t.
Tünetek továbbra sincsenek, csak a cicifeszkó. Meg talán fáradtabb, álmosabb vagyok. A munkahelyemen majd' lefejelem a monitort....
Most szaladok, mert indulunk a temetőbe. Majd még jövök!
Szép napot mindenkinek!