reni78!
Tényleg nagyon gyorsan repül az idő! Hihetetlen,hogy nemrég még azon aggódtunk,hogy túl legyünk a 12. héten, pisilésnél néztük,hogy ugye nem véres...stb. Most meg már 90 maradék nap körül járunk....Döbbenet,hogy megy az idő!
Én pont fordítva vásároltam! A nagy dolgok vannak meg (kocsi,ágy, légzésfigyelő,ágynemű, takaró, ruhácskák - ebből szerencsére elég sokat kaptunk, meg a tesz-veszen vettem hozzá). Pelus, cumi, mellszívó, ilyenek nincsenek még. Ezekkel gondban vagyok,hogy milyen vegyek. Érdekes,mert a védőnő azt mondta,hogy nekem biztos,hogy lesz tejem. Gondolom abból vonta le,hogy hatalmas szilikon melleket növesztettem
....na de nem biztos,hogy megindul, meg elapadhat,nem? Szóval a mellszívó nálam az utolsó pillanatra marad. Majd szülés után hozatok a nagyszülőkkel.
judysz!
Szedj c-vitamint minden nap (ha nem szedsz valamit,amiben van) és szerintem találkozz vele nyugodtan, max. tarts kicsit nagyobb távolságot. Még te is dolgozol, emberek között vagy, ráadásul idegenek között, onnan is elkaphatsz bármit, nem is tudod ki az aki beteg.
Én nem tiltanám el magam az élvezetektől!
Én tudtam,hogy jó lesz az ederményed!
Szinte alig eszel édességet!
Én ellene vagyok az oltásnak. C-vitamin,sok levegő párti vagyok.
beataa!
Mi a Péterffyben voltunk fizetős uh-on, ami majdnem egy helyen van az SZTK-ssal. Az sztk-s ajtóra ki van írva nagy betűkkel,hogy CSAK A KISMAMÁK tartózkodhatnak benn. Gondolom kevesen mennek a fizetősre és valahogy át kell csábítani. De ez így nagyon durva dolog szerintem! Hát én is nagyot néztem,mert a Bajcsyban ha kinn maradt az apuka,még rá is szóltak,hogy jöjjön be nyugodtan!
Hát nem irigyellek! Nem is értem az orvosokat néha! Hogy lehetnek ennyire b..kók?!?!?! Ha gáz van, mondja el mi, vagy ne mondjon semmit! Tudják nagyon jól,hogy az ember alapjáraton olyan,hogy parázik! Főleg úgy,hogy egy kis életről van szó benne!
Szerintem a genetikusban bízz. Ők nagyon tudják a dolgukat, sok mindent látnak,amit a nődoki nem. Kitartás és no para! Minden rb. lesz! Különben is ennyi idősen már kialakultak a baba létfontosságú szervei, ha korábban is kellene szülni, tuti életben maradna! A legfontosabb,hogy azt érezze minden ok odabenn és anya is jól érzi magát.
brita80!
Én péntekre készülök a fodrászhoz, csütörtökön védőnő.
Hogy bírsz ennyire enegry lenni! Én már délutánonként 1 órát alszom (amit eddig még sosem!), mert meló után,ha hazamegyek le kell egy kicsit feküdni,hogy ne dagadjon a bokám. Azt mondta a doki, kb.20 percre.....hát ebből kb.10-15 percre emlékszem,hogy mi megy a tv-ben,aztán a következő,hogy 1 óra múlva felébredek.
Ja, és borzasztó feledékeny vagyok!
Majd gyere a hírekkel!
kacsamama!
DIPLOMA védés????
Hűűű a mindenit! Te aztán jó sokat bevállaltál! Milyen jól bírod!
Hát én mellettetek inkább meg sem szólalok,hogy milyen fáradékony vagyok!
Majd gyere,mi volt a dokinál!