Új privát üzeneted érkezett!

Vanda: gratulálok! Kis titkolózós, még csak nem is utaltál rá! Vagy én maradtam le.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Vanda GRATULÁLOK!!!

Rana végre képek.... :D
tényleg nem látszik a csajokon ez a rengetek kaja, nagyon szépek vagytok

Kaja: Laura azért mímel alvást mert nem akar enni,
látványosan nehezednek el a szemhéjai, és még a szemét is forgatja hozzá
Réka az egy kis zabagép

Timi: Hangának gratula a lépésekhez
szerintem azért Alexa fél szeme mindig rajtatok van :wink:

Nyulasz: de jóó :D végülis gyorsan elvitték a kocsit
ó én vettem volna bébiételt, de már későn olvastam :cry:

a müllerben meg a pampers akciós ha jól emlékszem

Móni
KépKép
reunion
 
 


Sziasztok!

Vanda! Gratulálok!

Rana! Végre képek! Nagyon édesek. Én is megvettem a hergyó-százlábút (Rá van írva, hogy százlábú, de azt énekli, hogy hernyócska vagyok..). Nálatok tetszett?

Kata! Jobbulást. Én Pro Kid-et adtam nekik az antibiotikum mellé, az jó volt. Ezt nem ismerem.

Timi! Gratulálok az első lépésekhez.

Nyulasz! Nem laktok olyan messze, gyertek át valamelyik nap, szívesen látunk (én meg a fürtjeim).

Kaja: nem is tudtam, hogy ennyire szerencsés vagyok. Nekem is mindent megesznek (mármint bármilyen kaját), általában 4 üveget (190 g-ost) esznek meg hárman, vagy fejenként egy 220 g-ost. Tápszerből kicsit többet készítek be és abból annyit isznak amennyi jólesik.

Kép
tigriske1978
 
 

 
 

Timi!
Nem maradtál le semmiről, tényleg nem sokan tudták. Mi voltunk, a tesómék a tanúk+ a lurkók. Pasim majd akar pótbulit.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Kata,én nagyon drukkolok,hogy a fiúk ne legyenek megint betegek!Nem ismerem amit leírtál,mi a protexin restore-t adjuk,de csak amikor antibiót kapott Noémi.Esetleg egy jó homeopata orvoshoz ha elvinnéd?

Timi,mindenesetre incseket elpakolni a kanapé mögül :roll: Nekünk fal van mögötte,egyik fotelnál ablak,egyenlőre nem engedem a tetejére felmászni őket,de mivel nincs annyira sok érdekes dolog,nem is sokat próbálgatják.

Gratulálok Hangának!Nagyon ügyi :D Nálunk Noémi lett ilyen közvetlen,szerintem ez nem baj :roll: Persze figyelem,hogy ne vigye el senki :lol:

Jó pihit a rokonoknál,tuti élvezni fogják :D Mennyi időre mentek?

Móni,akkor legalább egyikük eszik szépen.Egy rossz evő gyereknél csak a két rossz evő gyerek a macerásabb :lol:

Rana,igazából csak akkor nincs vita,ha olyannal játszanak,amiből kettő van.Tudom ez is változni fog,mert unokatesóék se hitték el,hogy az ugyanolyan labada,az tényleg ugyanolyan,pedig már nagyobbak voltak.Egyenlőre veszünk kettőt mindenből,persze ami nem túl drága...csak ez a majmolás,hogy ha egyik bébitaxizik,akkor másik is azt akar,ha egyik formaberakózik,akkor a másikkal is azt kell játszani...
Sajtról gőzöm sincs :roll:
Alvóállat,van benn nekik egy-egy az ágyban,de nem foglalkoznak vele.Ez olyan plüss rongyika,maci fejjel,asszem szundikendő a neve,de te talán jobban tudod :lol: (mágnestábla :oops: :wink: )

Ó,képek nagyon jók,végrevégre :D Szerintem se látszik rajtuk a sok kaja,de nem is baj.Nem vékonyak,biztos sokat mozognak,meg lehet alkati kérdés.Nagyon cukik,amin háttal ülnek egymáshoz,megzabálom őket :D Ti is szépek vagytok ám!

Tigriske,köszönjük a meghívást :D Ahogy kitisztul a nózi,már mi is megyünk többet velük,főleg jön a hosszú tél,titeket is szívesen meglátogatunk :D Ja,persze mi is szívesen látunk titeket :wink:

Tényleg szerencsések,ahol jól esznek a gyerekek,tegnap apa meg a mama etette őket,nekem dolgom volt,Bazsi 3 féle kaját is visszautasított,fintorog,kitolja a szájából,és kész,nem eszik.A tejpép az csúszik,de ahhoz minimum kell ennie valamennyi főételt :evil:

Vanda :D :D :D gratulálok!!!Szépek vagytok!Nekünk még kissebb esküvőnk volt :lol: Milyen nagy már Dani meg Réka :D Laura nem volt?

Törp,fogak kijöttek?

Lányok,ezeknek senki nem szólt,hogy óraátállítás,és már kukorékolnak :lol:
Vendég
 


Babus,mi újság Laluval?Jobban van?
Vendég
 


Vanda!
Gratulálok!!!!
[quote]P írta:asim majd akar pótbulit.

Pasim??? Talán férjed! ;P

Tündi

Tündi
Kép
Kép
_manó
 
 


Jó reggelt!

Enyémeknek sem szólt senki, hogy órát állítunk. Nem is tudom hogy lesz ma úszás!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi!
Laura nem volt. A párom nem mondta az exének, hogy miért akarja éppen most pótolni az egy elmaradt napunkat, így nem engedte el (állítólag elutaztak). Majd a pótbulira...

Manó!
Köszi. És a pasim. Vagy max. a párom. A férj szóhoz még mindig rossz emlékek kötődnek. :?
vovanda
 
 


Timi! "Kakis" képen Letti van. ;) Már többször beszéltük, hogy "fazonra" mennyire hasonlít Alexához. :lol: Ajsika nehezebb nála vagy 200 grammal, de nem husibb, mert magasabb is, az orvos csodálkozott, hogy milyen hosszú gyerek (mint az apja). Más alkat a két csaj teljesen. Gratula az első lépésekhez, innentől nincs megállás! :lol: (Az enyémek még csak 3-4 lépést tesznek meg egyedül. Lehet ha "gyakoroltatnánk", akkor gyorsabban fejlődnének, de nem merjük, mert most mindenütt azt sulykolják, hogy tilos "járatni" a gyereket. Régebben meg mindenkin ott csüngött a kis totyogó, és feszt jártatták a 10 hónapost is... :roll: )

Óraátállítás csak Lettit érdekelte, és jót húzott 8-ig (illetve új idő szerint 7-ig :? ), Ajsika már fél 7-kor (új idő) kukorékolt... :x

Vanda, GRATULÁLOK!!! Csak rászántad magad??? :lol:

Nyulaszkám, ja mozgás az van, Letti egy izomgombóc, akkorát üt, hogy leszáll az apja feje. :roll: Ajsika is, de ő megfontoltabban mozog (ha nem muszáj, akkor nem... Ebben is tiszta apja! :lol: )

Érdekes ez a szundikendő (nyunyukendő, gyümiszke, alvókendő, csücsköző, eddig ezekkel a szavakkal találkoztam, de biztos van még vagy ezer szó rá) dolog. Letti meg nem válna a macikájától (mindent kidobál az ágyából, a nyunyukendőjét is, de a macikát soha, és olyan édi, még álmában is szorongatja). Ajsinak is van egy ugyanolyan, de rá se hederít (néha a kedvünkért megpuszilgatja). Lehet azért, mert ő az ujját szopizza, Letti meg nem? :roll: :roll: De az ikreseken olvastam, hogy valakinek a kislányánál 3-4 éves korában jött el az alvóállat-korszak.. Hm.

Tigriske, akkor végülis a tieid is majdnem annyit esznek, mint az enyémek. Megnyugodtam. :D
Ja, az identitászavaros kukacot (hernyócska, százlábú) imádják! Általában Letti a DJ: megnyomja a megfelelő gombot, aztán mindkét csaj táncizik a zenére. Már át tudja állítani a kikapcsoló gombot a beszédről a zenére is! 8) Amúgy ezer köszi itt is Tkatának, mert ő szerezte be nekem hihhhhetetlenül akciós áron! :D :D :D :D Mondjuk én a húzókáját a kukac nyakára kötöztem, nehogy a babák megfojtsák vele magukat... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Vanda, gratulálok!!! Én meg még azt hittem, megrögzött házasságellenes vagy :wink: Szépek vagytok és nagyon csinosak!

Timi, Hanga nagyon ügyes!!!! Ha beindul Alexa is.... :lol: :lol: :lol: Lesz nemulass! :wink: Tényleg nagyon kell figyelned, ha ennyire közvetlen, mert aztán még elsétál egy jó pasival :wink:

Nyuszi, köszi kérdésed, fogak még mindig benn, nyálzás ezerrel, taknyot nem győzöm szívni most már mindkettőnek :( :? Emma át is kérezkedett már másodszor hajnalban, annyira nem kapott édesem levegőt :(

Rana, nagyon szépek és ügyesek a babáid! Büszke lehetsz rájuk! Jóevő gyerekekért irigy :oops: :oops:

Óraátállítás; mi 3 napja tréningeltük őket, na meg magunkat is, mert este fél10-kor tettük le őket (nem mintha hamarabb akartak volna aludni menni). A kelés azonban szokásos fél7-kor volt :x Mára végre beért a dolog, fél10-kor aludtak el és fél8-kor keltek, így este már megint minden régi menetrend szerint kéne, hogy menjen. Reménykedek :roll:

Tegnap rávettem apát, hogy vegyük le a konyháról a rácsot. Egész jól működik a dolog. Remélem így is marad, különben megkapom a magamét.

Tegnap temetőben voltunk, Míra a tiltás ellenére belenyúlt a gyertyába. Kis sírás után megnyugodott, és többet nem nagyon küzdött a lángok felé. Remélem a kandallóval is így lesz, komolyabb sérülés nélkül. De most meg olyan jó idő van, hogy be se kell fűteni, pedig apa most van itthon huzamosan, most kéne együtt megszoktatni az ilyeneket velük.
Esténként már egyedül mennek fel a lépcsőn, alvás után meg lefele. Lassan az a rács is lekerül és újra élhető lesz a házunk. Nőnek a törpék, nőnek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi, remélem ma zökkenőmentes lesz az alvás. Mi el is felejtettük az óraállítást (ma reggel világosított fel az unokaöcsém :oops:), úgyhogy tréningezésre se volt mód. :oops: :oops: Mondjuk tegnap pont elment az idő a táncizással (együtt néztük az X-faktort egy kicsit és tánciztunk velük), úgyhogy csak 3/4 9-kor kerültek ágyba. Ha ma 8 körül lefektetjük őket, akkor talán még jól is elsülhet a dolog.
Hú, a lányaid mint a nagy gyerekek! Olyan hihetetlen, amikor ilyeneket meséltek, pár hónap múlva az enyémek is így jönnek-mennek majd? :D Karámot mint olyat mikor is szüntettétek meg?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Törpi!
Mondjuk úgy, hogy a férj és a házasság szavak nem mindig pozitív gondolatokkal társulnak nálam. De azért hogy nagyon romantikátlan legyek: szerződtünk. :D Mármint vagyonjogilag.
vovanda
 
 


Kivit lehet adni nekik???? (Mag nélkül)
:?: :?: :?: :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Vanda! Gratulálok!!!

Nálunk jázmin is jön-megy 1 hete, már 1,5 hónapja lépeget, de most már önállóan megy is , flóra meg fut :roll:

Rana: irigy a jó evő "Csöpségekre", mekkorák is most?
Jók a képek!
Ja, nem kaptam emailt. :?

Most csak ennyi, de majd megpróbálok rendesen visszaolvasni...

t-pk
 
 


Ja, kivi. elvileg azt írják, hogy déligyümölccsel várni kell 1,5 vagy 2 éves korig. De persze ez vonatkozik a banánra is, amit én már adok nekik.
Szerintem erről is mindenki mást mond :? :roll:

t-pk
 
 


Na, kivit adtunk nekik, remélem nem lesz bajuk tőle... :( :roll:
Ajsika 8.3 volt legutóbb, Letti 8.1 kg. Lehetnének kicsit súlyosabbak is, annak pindurit jobban örülnék. De a születési méreteikhez képest tökéletesek, és az a lényeg. :D
Akkor elküldöm még egyszer a mailt.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Tényleg nem vagytok túl nagyok, legalábbis ahhoz képest mennyit esztek. Jázmin is e körül volt 1 éves korában.
Most már gyanús vagy, hogy tényleg edényestől méred a napi adagjukat! :wink:

t-pk
 
 


Rana!
Lánykám mostanra talán van 9 kiló. :D Csini kiscsajszik.
Netes ismerősöm vigasztalt, hogy a cuki balerina kislányok nem a 10 kilós egyévesekből lesznek. :D
vovanda
 
 


Sziasztok!

Vanda,akkor a bulin teljes lesz a család :D
Hű,Noémi még lehet cuki kis balerina :lol: Komolyan 9 kiló körüli Réka? :shock: Akkor én is megnyugodtam.Este azért mázsálunk,de 3 hete 8.3 volt Noémi.No meg csütörtökön oltás,akkor majd hivatalos mérés is lesz.

Törpi,biztos jól működik majd a rács nélküli konyha :D Már én is várom,hogy a karámot elvigyék,asszem jövőhéten jönnek,mert akkor felszabadul a fél nappali.Igazmost megint tök jól elvannak benne,mert amik ott vannak játékok,azzal egész nap nem tudnak játszani,és kajálások után berakjuk őket 10-15 percre,és kimegyünk kávézni a teraszra(me írom,hogy a cigi miatt :oops: ),és aranyosan eljátszanak,de a napi 20 perc miatt nem fogom kerülgetni.

Gyertya :evil: Nálunk is szülinapkor Noéminek sikerült belenyúlnia.Puszi a kezecskéjére!

Lépcsőzés szuper,én is gyakoroltatom velük,már nem a kezembe viszem le őket a teraszrólhanem fogom a kezüket,és lépegetnek,de ahogy elnézem őket,még odébb van az egyedül lépcsőzés :lol:

Babus,eltűntél,mizu Laurával?

Labkat,veletek?Ugye semmi komoly?

Én tartok kicsit a csütörtöki oltástól,tényleg ez a legcarabb?
Vendég
 


Nyuszi!
Kiccsaj 18 hónaposan volt 8 kiló 70 deka. Jókedvű, jól eszik, egészséges, csak picike. Időbe telt nekem is, mire elfogadtam, hogy ő ekkora. Még 2 évesen sem lesz 10 kiló.
vovanda
 
 


Megnyugtattok, akkor nem csak az én Jázminom icipinci: 8,4

t-pk
 
 


köszönjük koppkopp jol vagyunk nem tudom mi lehetett fogacska talán :? pedig a csücske már kijött...passz, de minden okés élvezzük h itthon van Apa :lol: :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Lányok, én Mírám se nagy, de ő már közelít a 10 kilóhoz másfél évesen. Mondjuk magas is, 84cm körül van. Érdekes neki ruhát venni :?

Nyuszi, lépcsőzésbe mi is most jöttünk bele, de annyira, hogy Emma már elhessegeti a kezem, ha segíteni akarok. Egyik kezükkel okosan fogják a korlátot, és lépésről lépésre haladnak lefelé, közben pakolgatják a kis kezüket is. Már csak az egymás lökködésétől félek itt is, különben egész stabilnak tűnnek. De hát kell is, mert a hálókhoz 17 lépcsőfokon vezet az út egy 180 fokos kanyarral. A háztervezésnél nem az 1 méter alattiakat vettük figyelembe. De hát ez a probléma is hamarosan megoldódik.
Konyha még ép, így az én fejem is :lol:
Karámmentes házról beszámolót kérek!

Vanda, komoly érv :wink: Ti már mindketten megégettétek magatokat, nem csodálom, ha így gondolkodtok. Ha apával nem ennyire a 0-ról indultunk volna együtt, tuti én is elgondolkodtam volna. A mai világban :roll:

Emma ma reggelre öblös, whisky-s hanggal ébredt. Szegény, biztos nem a legjobb érzés, mert nem igazán akar enni, de mi olyan jókat derülünk apával, ahogy dumál ezen a hangon. Mert az nem hinném, hogy fájdalmat okoz, annyit nyomja :lol: :lol: Kicsi lányom, Míra pedig kezd rátérni az önnállósodás útjára minden téren, fogja az orrszívó műanyag csövét, és tartja az orrához. Minek ide már anya? :lol:
Éjszaka tűrhető, Emma hajnalban ébredt, 5-körül, leköltöztettük az alsó szintre magunkkal együtt. Orrszívás, Panadol... épp lefeküdni készültünk, mikor megébredt Míra odafenn. 6-kor, régi idő szerint 7-kor. Erre E már aludt, így magára hagytam apjával, és 3/4 óra küzdelem után visszaringattam M-t 3/4 óra édes álomba. Nem akar menni ez az átállás, hiába, ennek a nőnek a biológiai óráját nem lehet átverni :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babusok, nagyon örülök!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Bocsi Lányok, nincs időm visszaolvasni!

SOS! Ha valaki tud ajtórácsot olcsón, az szóljon légyszi!!!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Milyen rácsot keresel? Olyat amit fúrni is kell, vagy csak "betevőset :roll: "?

t-pk
 
 


TKata: a betevős jobb lenne, de az ár a döntő. Max. 4-5000.

Megmagasítottuk a rácsot a lépcsőnél, a fotel támasztja be, azt is megemeltük, Hanga így is felmegy. Olyan, mint egy kis majom, kapaszkodik, feldobja az egyik lábát a kezei mellé és ha a lábujjai fönt vannak azzal is megkapaszkodik és lazán felhúzza magát. Olyan hajlékony, mint egy gumibaba és a lábával is fog, mintha kéz lenne. Úgyhogy bemennek a szobájukba, de az ajtóra kéne rács, ha nem kapunk olcsón, akkor összebarkácsoljuk, csak nem akartuk szétfúrni a lakást. De legalább babáim elterelik a figyelmem arról, ami a családunkban zajlik. Nem részletezem, mert tegnap óta bőgök, meg nem is ide való. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: itt van olcsobban ha gondolod :wink:
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/buto ... -23183450/
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/buto ... -23115803/
remélem megoldodnak a dolgok bármi is legyen :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Kép
itt a másik, kicsit késöbb hivom h mennyi a vége :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: köszi! Akkor nem is kell e-mailre küldeni! De jó lenne, ha belemenne az alkuba!!!Légyszilégyszi!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timi76 2010.11.01 16:17-kor.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


[quote="törpilla812"]B írta:törpilla812abusok, nagyon örülök!!!!

köszi :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Rana: nagyon édesek 1éveseid ám :wink:
Kata: Ti hogy vagytok???
Vanda: természetesen itt is GRATULAAA :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: örülök, hogy jobban van Lalu! :)

Törpi: Önálló nagylány már Míra! Nagyon ügyes! Emma hangja jó lehet, de azért jobbulást neki és hamar térjen vissza a régi hangja!

Szerintem az én lányaim sem érik el a 10 kg-ot szülinapjukra, bár csak hajszállal lesznek kevesebbek. Hanga most 9,5 Alexa 9 kg. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


sziasztok
Nálunk is felütötte fejét a takony, Laura tegnap estére belázasodott, alig aludtunk éjszaka,
persze nem itthon voltunk, de azért volt lázcsillapító szerencsére,
még sosem láttam ilyen beteg szemű gyereket :cry:
remélem semmi komoly, és nem kell ab

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni, jobbulást! Szegényke. :(

Timi, hű de nagy babák! :shock:

Vanda, balerinák :lol: Majd meglátjuk. Apa a szupermodellekben reménykedik (hogy eltartsanak minket öreg napjainkban), ahhoz sem árt a vékony alkat!.. :lol:

Rács nálunk is lassan aktuális (igazából már régen az, amióta Letti irdatlan sebességgel kiteker a szobából, át a másikba, és mindenféle tiltott dolgot összefogdos. Ma egy kétszázast kóstolt meg, amit az apja szórt el. :evil: ). Timi, mennyiért sikerült megvenni?
És mi a baj? Meséld el mostmár! De igenis minden idetartozik. Max apróbetűben. ;)

Nyulasz, hogyhogy már csak 20 perc naponta a karám? Mindig is ennyi volt, vagy ennyire csökkent le ez az idő? Törpi, ti mikor számoltátok fel a karámot???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Mindenkinek köszi!!!

Timi!
Mi a baj? Tényleg mondd el, ha mást nem is tudunk tenni, legalább meghallgatunk.
vovanda
 
 


Hali,

Babus,én is örülök,hogy semmi baja Laurcicának :D És mikor mentek akkor pihizni?

Móni,sajnálom :( Mi most talán kikeveredtünk belőle...szeptember óta :? Fenistil,cebion,tantum verde és bízunk benne,hogy pikk-pakk elmúlik!

Timi,én is szívesen meghallgatlak...

Rana,áááá,eleinte nagyon sokat voltak a karámban,igazából akkor vettük,amikor Bazsi épp elkezdett kúszni,Noémi még nem tudott,így szerintem jól kihasználtuk,bőven elvoltak benne,meg mi is befeküdtünk közéjük...aztán egyre csökkent a benn töltött idő,de nagyon sokáig fürdés után csak ott lehettek pizsiben,míg nem mentünk aludni,most meg már tényleg alig vannak ott,így eladjuk.

Törpi,Emmának üzenem,nem ér betegnek lenni!!!
Ügyesek,hogy így lépcsőznek.

Vanda,ja,mi is a Bazsihoz képest látjuk csak picinek,lehet fel sem tűnne,ha nem egyidősek lennének.Én már elfogadtam,hogy ilyen kis cinkapanna :D
Vendég
 


Móni: jobbulást :wink:
Nyulasz: még nem tudom, egyeztetünk panzióval, nem tudom télen érdemes-e menni :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,elöször is:

NAGYON-NAGYON BOLDOG 2.SZÜLINAPOT TAMARÁNAK ÉS LAURÁNAK :D :D :D

Szerintem érdemes télen is,gondolom a belső dolgok úgy vannak kialakítva,hogy egész évre.Persze ti tudjátok,nem néztem a honlapjukat.
Vendég
 


babus!
Boldogat nektek! (hű, mindjárt mi jövünk... :shock: )

Nyuszi!
Nekünk is irtó fura. Tesómmal kettőnknek van 5 fiunk, meg 2 lányunk. A pasik híztak-nőttek mint álltat, a két csaj meg alig. Meg kellett szokni... 8)
vovanda
 
 


Lalunak és Taminak nagyon boldog 2. szülinapot!

Móni: gyors gyógyulást nektek!

Babus: hová mennétek?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babusok! Lányoknak:
Kép
Mikor szülinapoztok? Képeket ám hozni (és frissiben, nem úgy, mint EGYESEK! :oops: :lol: ) !!!!

Vanda: gyors fejszámolás: tesódnak 3 fia és egy lánya van??? :shock:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana!
IGEN! :lol:
vovanda
 
 


Vanda, nektek van Esprit sport babakocsitok, ugye? Milyen? Karfája annak sincs?
Vagy Timi, ti vettetek most használt Espritet? Mennyiért?

Kéne egy második babakocsi anyámékhoz viszonylag sürgősen és viszonylag olcsón.... :roll: Jó lenne esernyőre csukható, hogy minél kevesebb helyet foglaljon... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Laura Tamara nagyon sok boldog születésnapot kívánunk

Móni
KépKép
reunion
 
 


Rana: én 20-ért vettem és ugyanannyiért el is adtam. Nagyon jó kocsi szerintem, de nincs karfa.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Rana!
Nekem Hauck van, de gyakorlatilag az Esprit klónja. Karfa nincs, de szupi könnyű, mi nagyon szeretjük.
vovanda
 
 


haho CSajok
köszi Mindenki!!!, jövök még ha elaludtak

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Lalunak és Taminak sok-sok-sok boldogságot kívánunk!!!!!

Vanda, az ám, Ti jöttök, mondtam én már! Na meg a videótok :D

Babusok, jöjjenek ám azok a képek, videók... bármi, ami rólatok szól. Persze tudom, csak priviben, csak nekünk :wink:

Móni, jobbulást Nektek, remélem hamar rendbejön a kicsi lány!
Nyuszi praktikáit alkalmazzuk mi is, cebion, fenistil, d-vitamin. Tantumot nem, mert nincs torokfájás.

Viszont elvittem őket dokihoz, mert nem tetszett Emma hangja. Sajnos joggal, hörghurutja van a kisasszonynak. Doki legnagyobb bánatára láz nélkül :( Ab természetesen. Szerencsére eszembe jutott, hogy múltkor rosszul volt az egyik fajtától, így még időben másikat irattam.
Míra csak taknyol meg fogzik. De bementünk a városba egyet csatangolni ebben a jó időben, jól bírták, csak anyának mindig ott kellett lennie. Kissé nehéz elmozdulnom (különösen Emma mellől), mert azonnal ordítás van utánam. Szombathely főtere csak úgy hangzott az "anyaaaaaaaa" kiáltásoktól, mikor be mertem menni egy boltba sálat venni nekik.

Timi, én is szívesen meghallgatnálak! Segíteni mi csak ennyivel tudunk, de ezt a legnagyobb szívvel. Persze okosakat is biztos tudnánk mondani, de nem hinném, hogy szükséged van rá. Nagyon sajnálom, hogy két ilyen boldogság mellett ennyi szomorúság ér más felől :( Kismaki nem semmi! Gibbon lesz a csajból? Hogy a lábujjaival is így fogjon :shock:

Rana, egy évesek voltak a lányok, mikor szétszedtük a karámot. De nekünk azzal van lekerítve most a lépcső-fürdő-gardrób-mosóhelyiség. (Csak egyben tudtuk lezárni ezeket, máshogy nem találtunk fixálási pontot) Meg hát a konyha volt eddig lezárva egy olyasmivel, amit Babusok rakott ide be (csak ajtó nélkül), ami ugye most került ki. De még így is övék maradt a nappali-étkező, ami nem mondható kevés területnek.

Nyuszi, annyira örülök, hogy kilábaltatok ebből a cudar takonykórból!!!!!! Talán jönnek újra a nyugodt éjszakák.

Zsófi, szép méretek! Kosarasok lesznek ezek a gyerekek? vagy evezni fognak? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?