Sziasztok!
Kata,én nagyon drukkolok,hogy a fiúk ne legyenek megint betegek!Nem ismerem amit leírtál,mi a protexin restore-t adjuk,de csak amikor antibiót kapott Noémi.Esetleg egy jó homeopata orvoshoz ha elvinnéd?
Timi,mindenesetre incseket elpakolni a kanapé mögül
Nekünk fal van mögötte,egyik fotelnál ablak,egyenlőre nem engedem a tetejére felmászni őket,de mivel nincs annyira sok érdekes dolog,nem is sokat próbálgatják.
Gratulálok Hangának!Nagyon ügyi
Nálunk Noémi lett ilyen közvetlen,szerintem ez nem baj
Persze figyelem,hogy ne vigye el senki
Jó pihit a rokonoknál,tuti élvezni fogják
Mennyi időre mentek?
Móni,akkor legalább egyikük eszik szépen.Egy rossz evő gyereknél csak a két rossz evő gyerek a macerásabb
Rana,igazából csak akkor nincs vita,ha olyannal játszanak,amiből kettő van.Tudom ez is változni fog,mert unokatesóék se hitték el,hogy az ugyanolyan labada,az tényleg ugyanolyan,pedig már nagyobbak voltak.Egyenlőre veszünk kettőt mindenből,persze ami nem túl drága...csak ez a majmolás,hogy ha egyik bébitaxizik,akkor másik is azt akar,ha egyik formaberakózik,akkor a másikkal is azt kell játszani...
Sajtról gőzöm sincs
Alvóállat,van benn nekik egy-egy az ágyban,de nem foglalkoznak vele.Ez olyan plüss rongyika,maci fejjel,asszem szundikendő a neve,de te talán jobban tudod
(mágnestábla
)
Ó,képek nagyon jók,végrevégre
Szerintem se látszik rajtuk a sok kaja,de nem is baj.Nem vékonyak,biztos sokat mozognak,meg lehet alkati kérdés.Nagyon cukik,amin háttal ülnek egymáshoz,megzabálom őket
Ti is szépek vagytok ám!
Tigriske,köszönjük a meghívást
Ahogy kitisztul a nózi,már mi is megyünk többet velük,főleg jön a hosszú tél,titeket is szívesen meglátogatunk
Ja,persze mi is szívesen látunk titeket
Tényleg szerencsések,ahol jól esznek a gyerekek,tegnap apa meg a mama etette őket,nekem dolgom volt,Bazsi 3 féle kaját is visszautasított,fintorog,kitolja a szájából,és kész,nem eszik.A tejpép az csúszik,de ahhoz minimum kell ennie valamennyi főételt
Vanda
gratulálok!!!Szépek vagytok!Nekünk még kissebb esküvőnk volt
Milyen nagy már Dani meg Réka
Laura nem volt?
Törp,fogak kijöttek?
Lányok,ezeknek senki nem szólt,hogy óraátállítás,és már kukorékolnak