szaisztok csajok!
kirukám!
engem érdekel a tragédia remélem nem annyira vészes. köszi a bókot, jó volt a fotós, mert mindenki azt mondja, hogy nagyon hasonlít rám. én röhögök, mert még az orrát is úgy húzza fel, ha viszket neki, mint az apja. egyedül a szeme hasonlít rám, ezért látják úgy sokan, hogy tiszta én. tök mindegy, imádom így is.
bár néha kibukom tőle, mint ma, ha kint esik, nekem végem. botinak kell a levegő és a futkározás. itthon csak unatkozik!
laar!
amiket kiru vett, mi is megvettük, de sajnos botit nem kötötték le, a tanuló kutyával max 8x játszott dec óta. én most adok el minden fisher price játékot és megfogadtam, hogy nem is fogok többet venni, mert méreg drágák és nem mindegyik érdekli botit. a csigánál tök hamar rájött, hogy nyitható a teteje és nem a formákban dobálta be a játékot, hanem kinyitotta.
nálunk szigor van karira és szülinapra mindenki 1 dolgot vehet, mert boti a játék hegyek tetején unatkozik! 2 évesen elkezdik a szerepjátékokat, lányoknak jó a kiskonyha, kislábas, kisfelmosó, porszívó, kismosógép, mikro, stb. szuper kis vackot lehet berendezni neki konyha gyanánt, fodrászat is nagy sikert szokott aratni, mert imádnak majd fésülni, jobban jársz, ha csak a babát és nem téged
van egy játék, ami a finommotoros tevékenységet fejleszti, magyar találmány, isteni, még mi is játszottunk vele anno, én pötyinek hívom, sárga tábla, sok kis színes beszúrható gyöngy. ha ott ülsz mellette játszat már most vele, a tábla lyukas, így, ha beletalál a kis gyönggyel a lyukba az már kezdetben nagyon jó, aztán lehet vele virágokat kirakni, stb, később azzal meg lehet tanítani a színeket.
és az alapjáték a duplo. 18 hós kórtól szinte minden gyereknél kéne, hogy legyen. az álaltos nagyon jó, mert minden gyerek imádja az állatokat és épít nekik házikót,stb az árárn elájultam!
a színes fakokckák is szoktak tetszetni, amiben van téglalap, kocka, kúp, gúla,stb. azzal jó kis tornyokat lehet építeni.
vagy, ha sokat jártok boltba, akkor kis pénztárgép. ami hasonló,mint ami neked van nagyban, az mind fog neki tetszeni. hajszárító, baba +kád, valamelyik babához van kisbabakocsi, hordozó és utazóágy, na az nagyon szuper, még nekem is jó lenne
frankón, mint a nagyoknak.
olcsóbb kategória, a csattogó szárnyú lepke, olyan kislány nincs a játszón, aki ne akarná boti lepkéjét elkérni. szép színes.
hát tudnél még sorolni, lányoknak nagyon könnyű, fiúknál, autó, motor, építési gépek, szirénázó autók, építő játékok akicó figurák, hát férfiak
nem tudom mira rajzolhat-e, de szerintem lassan vehetsz neki hozzá eszközöket. boti is most kezdi el ezeket használni. van tolla, papírja, aztán ír. hát egyenlőre ennyi jut ezembe, de még biztos tudnék írni. az ő korosztályuknál a szerepjátékokhoz szükséges tárgyak mind nyerők, abból meg van kínálat. kedvencem a kis robotgép, miket ki nem találnak.
daniella!
jó volt majdnem találkozni
azóta ezen mosolygok, hogy nekem tök egyértelmű volt, hogy örsön van csak ikea, neked meg,hogy budaörsön
még az örs is stimmel
remélem jöttök még felénk és akkor át tudja adni boti alexának az ajit. nagyon készült rá, még meg is harapdálta egy kicsit.
tündériek a csajok, alexa már kész nagylány, léna fülbevalója nagyon csajos.
én is kemény lelki dolgokat élek meg, a legjobb barátnőmnél (márk anyukája) jön a második baba, csak épp nem akarják, mivel külön mennek és megy abortuszra. nekem ez borzalmas, hogy én meg ennyit küzdök érte. ne értsétek félre, nem ítélem el, csak még mindig előjönnek irigy érzések e téren, hogy más elveteti én meg mit küzdök. az élet ezen területén vagyok csak irigy, ezt vállalom. de sokat vigyázok márkra, mert a kriszti egyedül intézi, a pasi el van tűnve, se gyerektartás, se semmi. 30ezer egy abi. nyugdíjasoknak van kedvezmény, ezen beszartam. túl kéne lennem már ezen és elfogadni, hogy nekem és sok más hozzám hasonló sorsú párnak lombik is egy isteni ajándék, de olyan nehéz elfogadni. lehet, hogy mos kicsit érzékenyebb vagyok, mert nekem megjött, holott én hogy örültem volna, ha nem jön meg.