Hali,azta,mennyit írtatok
sok ráérős ikres anyuka
Köszönjük,Noémi szája rendben,és ma az első útja a csúzdához vezetett.
Annyira ügyes,egyedül felmegy,leül a tetején,előrecsúsik,és meglöki magát,és már lenn is van,és már megtanulta,hogy nem ott megyünk fel,ahol lejöttünk,hanem körbejön,és kezdi elölről.Bazsit ez sem köti le
Babus,a fene,nagyon-nagyon sajnálom,remélem semmi komoly.(akkor a hányásnak is lehet köze ehhez?)Rendesek voltak,hogy át lehet rakni máskorra,mi is még ALsópáhokon kérdeztük,hogy mi van ha betegek,és azt mondták,hogy egy orvosi igazolás kell,és bármikorra áttehetjük,vagy visszafizetik az előleget.Csak amikor az ember már beleéli magát,meg rákészül,csomagol,meg gondolom a lányok is várták már,szóval tényleg sajnálom
Ha kell igazolás,akkor van egy biankó,szívesen odaadom.Ha nem kérnek,akkor elrakom,bár sose legyen rá szükség.
Az tök jó,hogy már mondják mi bajuk...azért csak könnyebb,mint az elején,amikor az éhes gyereket próbálod álomba ringatni,vagy az álmost próbálod megetetni,mert gőzöd sincs,hogy fáradt,vagy éhes-e.
Jajj,és most örülök igazán,hogy nem mentünk tegnap,mert nagyon carul érezném magam,hogy tőlünk kaptátok el,bár ilyen gyorsan nem tudom kijön-e a betegség,de legalább nem rágom magam.Noémi már nem köhög,de mindkettőnek szívni kell még napi 3-4x az orrát.
Ja,és köszi,eladtam a babakocsit.Ma vitték el.
Rana,amindenit,teljesen kiakadtam,hogy mennyit esznek a lányok
Nem semmi,jó az a mérleg?Tányért-kanalat levonod belőle?Vagy a lábossal méred?
Vagy gyerekestül?
bocsi,de tényleg nagyon örülhetsz,hogy ilyen jó evők.Enyémek nem igazán,még Noémi jobban eszik,de Bazsi csak a tápból nyom mennyiséget,280-at,amúgy ha már 100 főzit megeszik,akkor örülök.
Törpi,de jó,hogy a tesód bármikor segít.Az én drága bátyám látta őket 1 hónaposan,meg a múlt héten.
Nyálzás nem semmi...naná,hogy kell az az előke Emmának is
Enyémek is mindig egymást lesik,és majmolják egymást.Mostanában úgy jelzik,hogy vége a kajának,hogy egyszerűen leveszik az előkét.Egyik leveszi,naná,a másik is.És minden mással így vannak,megdőlt az az elvem,hogy nem érdemes egyforma játékot venni,mert úgyis a másiké kell.Van két versenyautó,csak a színük más,ha egyik autózik,akkor a másik is,a labdával ugyanígy van,de ha nincs nagyon hasonló belőle mégegy,akkor Noémi mindent elvesz Bazsitól.Szóval mostantól egyforma játékot kapnak.
Zsírkréta
Falat nem félted?
Mi ezzel a műanyag táblával amiben homok vagy mi van(gőzöm nincs mi a neve)és van hozzá egy ceruza,és ha nem kell a rajz,akkor az alján van egy műanyag amit elhúzol,és törlődik minden(valaki mondja már meg mi a neve
)na szóval ezzel próbálkozunk,szerencsére kettőt kaptunk,mert egymás kezéből kapkodták ki,amikor csak az egyiket próbáltuk,szóval rajzolgatnak
Meg Noémi puszilgatja a cicát amit rajzolok neki
Timi,szép kis alvást produkáltak
Enyémek nagyonkiszámíthatók,2.5 hónapja szinte minden nap ugyannannyit alszanak,13-15.15-ig,és 21.30-8.45-ig.Talán 10 perc plussz-minusz van benne,meg talán kétszer volt,hogy délután Bazsi fél3-kor felsírt,és fel is ébredt.
Hanga édes lehetett
Annyira felgyorsul most a fejlődésük,én sokszor ledöbbenek,hogy mennyi mindent értenek,és már meg is csinálják,ha mondom nekik.
Ja,lassan te is a kanapé fogságába esel
Átérzem a helyzeted,de gyorsan ügyesednek,csak amire biztonságosan használnak valamit,újabb veszélyeket keresnek
Noémi egyfolytában hintázna,mindenen,billeg jobbra-balra,és énekli,hogy hinta,hinta,hinta de már olyan tisztán,szerintem az apa(néha anya is),meg az állathangok után ez az első igazi szava
Kata,nem mondod,hogy te aggódsz,hogy keveset esznek a fiúk?
Szerintem semmi gond nincs
Majd szervezünk nyárra egy talit...remélem!Persze ha pesten jártok valamikor,akkor hamarabb is lehet!
T-Kata,nem lehet,hogy Jázmin az AB miatt nem eszik rendesen?Szerintem egy gastroenterológus azért ránézhetne,nehogy gond legyen.Mi is elvittük Noémit,de ennél még ő is többet evett.Vasa rendben van?Mert esetleg vashiány,vagy vérszegénység nem okozhatja az étvágytalanságot?
Annak idején nekünk felírtak a gastron egy FANTOMALT nevű port,amit italba,ételbe is bele lehet keverni,íztelen,szagtalan,de asszem kalóriát visz be vele.Kérdezz rá!
Mióta nem hízik?Hány kilósak?Mennyi a külömbség köztük?
Móni,jajj,nagyon köszönöm akkor,küldöm priviben a címem
Laura sem egyszerű akkor,ha kaja van
alvást mímel
És Réka egyszerűbb eset?
Tigriske,sajnálom,hogy nem sikerült találkoznunk,meg a többiekkel sem...remélem legközelebb összejön.Megnézném a "Fürtjeidet"
Hú lányok asszem mára ennyi,kicsit sok lettem,de most tényleg befejezem,jó éjt!