Helló Csajok!
Szrityi-Örülök, hogy akkor nincsen semmi nagyobb gond, viszont akkor drukkolok a mielőbbi kezdéshez Drága
Kár, hogy nincs magyar adónk, úgy nézném ezt az Újjáépítőket....Neten nem lehet nézni?
Bri-Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi van veletek, gyere a részletekkel!
Betty-
Dike-Gratula a kis petezsákocskádhoz
Már a múltkor is akartam neked írni, hogy nekem is olyan babakocsim van, mint amit te kinéztél ( ABC Design 3 Tec), csak a fekete-arany színű
Jó az ízlésed
Georgia és Zita-Nagyon örülök, hogy nálatok is minden rendben a babókákkal, de hát nem is lehet ez másképp
Georga-Az állampolgársághoz is külön gratulálok, azért ez nagyon nagy dolog szerintem
Kisbaby-Krizsa doki szerintem csak a pesti Kaáliban rendel, egyébként tényleg csoda doki, Lilikét is ő " csinálta"
Anett-Örülök, hogy nem tűntél el
Hogy vagy mostanság?
Angyalom- Merre???
Ancsu-Nálatok mi újság?
Gabi- Hogy vagytok otthon Roli babával?
Vanili, Melike, Zbinyek, Zsu, Suzy-???
Tegnap nagyon szarakodott a gép, fél óra volt mire behozott egy oldalt, így letettem arról, hogy írok.....Megjártuk kedd este a kórházat....Először természetesen egy 25 év körüli pasi doki vizsgált meg.....Közölte, hogy ez nem aranyér....Hanem valami más, viszont a jó hír, hogy ezt fel lehet vágni, fel is küldött a sebészetre a 3-ik emeletre.....Felmentünk, jött a dokinő meg egy doki pasi szintén, plusz egy asszisztens.....Már előkészítettek a "műtétre" , elmondták,hogy helyi érzéstelenítésben fogja csinálni, vagyis kapok egy szurit oda mellé, de utána már nem fogok semmit érezni, szépen kipucolják és ennyi....Na erre megnézi a sebésznő és közli, hogy ez még sem az amit lent mondott a doki, hanem valami harmadik féle....
Én már kész voltam.....Viszont ezt nem szabad felvágni, hanem felír egy gyógyszert , azt kell szedni és pár nap alatt el kell, hogy múlassza....Szerintetek mit írt fel????Ugyanazt baszki, mint a házi doki akinél voltam, áááááááááááá
Úgyhogy tegnap kiváltottuk a gyógyszert, valami 500 mg-os lórugás, abból kell napi 3*2 szednem és állítólag elmúlik tőle.....Mondjuk tény, hogy javult valamennyit, legalább is nem fáj annyira, de a kinézete még ugyanaz, mondjuk csak egy napja szedem.....Bizakodom, hogy a hétvégére rendben jövök
...Hát ez volt a mi nagy kalandunk
Mi tegnap Csabival kitakarítottuk Lili szobáját, letöröltük a port, betettük a ruhákat a szekrénybe....Bár az ágynemút még mindig nem raktam az ágyba, Csabi azt mondta megcsinálja majd azt ő ha mi a kórházban leszünk
Csináltam fotót a ruhásszekrényről, nagyon durva
Szerintem Lili egyet böffent és már át is fogom öltöztetni, hogy legalább egyszer minden legyen rajta
De hát egy igazi hölgynek kell egy ilyen szekrény
Na lépek...Mindenkinek szép napot!
Puszi
Lili és Ancsa