Új privát üzeneted érkezett!

.
Lanyok

Nemtudtak megnezni, mert nem ugy fekudt :cry: :cry: .
Hetfon reggel 9re kell megint mennem es akkor megprobaljak a nyakiredot megmerni.
Ilyen az en formam :cry: .

Jo hetveget!
Vendég

georgia! sajnálom, de nincs semmi gond, mindjárt itt van hétfő!drukkkkkkk!

KépKép
dike

Georgia
Hétfőre már a vv eredménye úgyis meglesz neked :) Én is hétfőn megyek uh-ra és vv-re.

Zita

Kép
zitácska79

Zita

A vervetelem nekem mar megvolt itt elobb, es kesz is az eredmenye.
Azt mondta a doki, nem mondhatna el, de jo lett a ver eredmenyem :D :D !!
Csak a bebi nem ugy fekudt, hogy megmerhessek a nyakiredot :cry: .
Ezert kell mennem megint hetfon reggel 9re hatha megfordul.

Dike
Koszi a drukkot :D :D !!
Hetfore is johet a drukk.
Apumat haza engedtek a korhazbol, kapott infuziot, es mostmar mukodik a belei, Hala az Istennek :D !!

Szep nepot!
Vendég

Zita!!!!!!!!!!!!
Hatalmas gratula a 12 hethez :D :D :D :D :D !!
Vendég

Sziasztok,

Vanili:
ma van a 65.nap de még semmi.... :shock: :roll:

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok,

Ma léptem a 12. hétbe :!: :lol:

Georgia
köszi a gratulációt. Nagyon rendes volt a doki, hogy megmondta ez eredményt, nálunk megmondják rögtön, s szerintem a UH-n is meg fogja mondani nekem az uh-s nőci, hogy jók-e a méretek stb., mert már mindig hozzá járok.
Mi volt apukáddal?

Zita

Kép
zitácska79

georgia! örülök, h jobban van apukád!

zita! gratulálok a 12 héthez!!!!

KépKép
dike

Zita

Apukamat tegnap bevitte a mento a korhazba, mert le allt a belmozgasa, hatalmas lett a hasa, es ra tettek gepet neztek milyen fajdalma van, es azt mondta a doki szulesi fajdalmai voltak vagyis olyan erosek. Rengeteget szenvedett, en is mikor megtudtam behanytam itthon, kikeszultem, sirtam.
Raadasul agyverzese volt 5 eve, es anyum apolja, nehez nekik, de elvannak.
Amibe tudjuk segitjuk oket innen a ferjemmel, a noverem pedig otthon segit nekik.
De tegnap este minden rendbe lett, es megindultak a belek, az infuziotol Hala az Istennek!!

Dike

Koszi szepen, en is orulok :D :D !!
Aztan remelem te mar lecsillapodtal, es nyugottan elvezed a terhesseget.
Vendég

Helló!

Szrityi!
:shock: :shock: :shock: Nagyon durva!Doki mit mond????

Kép
cukigabi
Budapest

Szrityi

Mennyi? 65 nap?
Es nem csinalnak semmit? Erdekes egy doki :shock: :shock: !!
Vendég

A doki nem is tudja nem szóltam neki.
Eddig életemben egyszer volt ilyen hosszabb ciklusom, meg most nem is nagyon van időm orvoshoz rohangálni meg már unom is . Kivárom míg megjön aztán megyek csak hozzá.

szrityi

meg hát teszteltem terhes nem vagyok mit csinálna? Csak fizetnék súlyos ezreket egy kukucsért és úgyse tudna mit mondani meg csinálni, szóval inkább várok.

szrityi

Cukigabi
Gratulálok nektek!

Kép

Kép
princzike

Suzy
Lassan te következel. Hogy érzed magad? Várod már nagyon ? :lol:

Georgia
Mennek a drukkokkkkkk+++++++++++
Szerintem minden rendben lesz :o)
Apuddal mi a helyzet?

Kép

Kép
princzike

Zita, örülök nagyon a v.v eredménynek :)

Szrityi, ez nem vicc, én tudom mert benne voltam, ha nem mész el lehet nem is jön meg nem azt mondom, hogy soha, de többet ártasz vele mint használsz. Nem csak egy bekukucs lesz és pénz kidobás. Az én problémám az volt, hogy olyan vékony volt a méhnyálkahártya, remélem jól írom, hogy nem is jött volna meg csak gyógyszerrel és gyógyszert kellett szednem duphasztont hogy megjöjjön mert az nem csak a megtapadáshoz jó. Szóval ez nem vicc, jövőhéten menny el dokihoz. Nekem mondta a doki ha nem kezdem el a gyógyszert meg sem jön, hiszen nincs ami meghozza magyarul, olyan mintha klimaxolnék. Szóval húzhatod nyugodtan, de nem fog megjönni ha eddig nem jött meg. Nem rosszból írom, tudom vagyis szerintem veled is pont az volt van mint velem. Persze a te döntésed, hogy mész a dokihoz vagy sem, de a szerintem menny, mert így sokkal többet ártasz magadnak.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok!

Szrityi
te jó ég :shock: egy uh pedig kellene már sztem :!: :roll: sajnálom nagyon, h ennyit késik, nekem egyszer 55 nap volt a rekord, addig bírtam...kaptam gyógyit, h meghozza a menzit :!:

Princzike
Én majd csak Ancsi után jövök, mert Ő a soros :wink: köszi jól vgyok, pihenek, még egy hetet kell kihúzni aztán bármi lehet, de még maradjon Cipike :wink: :!: egyébként kicsit félek, mint minden ismeretlentől :oops: volt már egy kis menzis szerű görcsölésem, a derekam is szokott fájni :!: :roll:
nálatok aztán repül az idő :roll: :wink: nagyon édi a kislányod :!: :wink: tejcsid van :?: jól összeszoktatok már :?:

Ancsu
hogy vgytok :?: örülök, h szépen fejlődnek a kicsikéid :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
Szerintem minden rendben lesz, nyugi, de tudom nyugodt vagy, de az ördög nem alszik......
Pihizz sokat, szerintem nem kell túlzásba vinni a mozgást, inkább szülessen meg a 40.héten hiszen az a normális.
A derékfájás ismerős és még van egy hónapod....
:D

Ma fogok bejelentkezni egy genetikushoz uh-ra a 12.heti uh-ra, a dokim ajánlotta, ha gondolom mennyek el hozzá. 16-órától van rendelése így csak az után tudok időpontot kérni.
Egy Szülészeti, Nőgyógyászati és Magzati Egészség Centrumban rendel, hát kíváncsi leszek mennyit fizetek majd, de nem érdekel ezt megakarom csináltatni.
A 12.heti v.v-elt kihagyom, itt nálunk nem kötelező csak a 12.heti uh, a v.v-eé fizetős, viszont a dokim is mondta és én is olvastam értelme nincs mert ikrek és az értéket csak felezni tudják, vagyis lehet akár kamu is a fél-fél érték.
Így v.v-el nem lesz.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
pihenek, fekszem továbbra is, mert így a legjobb vízszintesbe lennem :wink: nem szeretnék nagyon idő előtt szülni...kicsit sétálgatok, de dolgozni semmit sem, hál istennek vannak segítségeim :!: :wink:
a csípőm két oldala fáj most jobban a fekvéstől, de bírom :wink: :!:

Kinél lesz az uh :?: szorítok, h minden rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zita

Drukkolok neked :D :D!!

Suzy
Pihenj sokat, tuti minden rendben lessz :D :D !!

Most ertem haza, jok lettek az eredmenyeim, minden rendben a bebivel.
Ugy orulok :D :D !!
Vendég

Helló Csajok!

Georgia-Örülök, hogy minden rendben a bébivel :wink:

Ancsu-Szuper, hogy a kisbabák mind a ketten szuperül vannak :D Tényleg képet nem kaptál?

Suzy-Mindjárt írok neked mailt :wink: Pihengess!!

Szrityi-Szerintem is elkéne menned egy Uh-ra legalább, nehogy ciszta vagy valami hasonló legyen a mensi kimaradás mögött :roll:

Gabi-Hogy vagytok otthon Roli babával?Még szokott fájni a pocija?

Vanili, Melike, Bri, Betty, Zbinyek, Zsu.-????

Zita-Gratula a 12.héthez :D

Dike-Élvezd csak a kismamiságot :wink:

Csajok én jó pár napja küzdök az aranyérrel..... :roll:
Ma hiába mentem le emiatt a dokihoz, meg sem vizsgált....Mondjuk persze a saját dokim természetesen szabin van ma, úgyhogy egy másikhoz kellett mennem....Itt borotválkoztam meg tisztogattam magam, hogy ne legyen " annyira" ciki bepucsítani, erre meg sem nézte :? Felírt valami gyógyszert meg ülőfürdőt....Ki sem váltottam.....Nem értik meg, hogy ezek a szarok semmit sem érnek itt már....Nagyon kivagyok, úgyhogy Csabival megbeszéltük este edzés után megyünk a Welsi kórház ügyeletére és kikönyörgöm,hogy felvágják.....Egyszerűen úgy érzem,hogy ez az egyetlen dolog ami használna... :roll: .

Nálunk az aranyeret leszámítva jól telt a hétvége....Csabi annyira cuki volt, megcsinálta a takarítás nagy részét, főzött, teregetett csak, hogy nekem ne kelljen mozogni.....Olyan kis cukorfalat :D Szombaton voltunk vendégségben egy 10 hetes babánál, nagyon aranyos volt....Kaptunk pár babarucit, majd lefotózom őket :wink: Vasárnap meg itt voltak a vendégek ugye, Csabi főzött és intézett mindent , nekem csak ennem kellett :D ...Holnap nálunk ünnepnap van, így nem kell dolgoznia a Zuramnak, aminek nagyon örülök, mert jó lenne rendbe tenni a kertet....Én meg a babaszobát szeretném teljesen kitakarítani , ruhákat a szekrénybe rakni, ágyneműt betenni a kiságyba stb.....A kofferem is félig bevan pakolva....Szóval egyedül a főzést kell még megcsinálnom és minden készen van :wink:

Na lépek ebédet rittyenteni...Puszi mindenkinek:

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Suzy, nagyon helyes pihizz is.
A Szabó Profhoz megyek majd, őt ajánlotta a dokim, mivel ő genetikus. Sajnos az egészség centrum weboldalán semmi árjegyzék nincs, így fogalmam nincs mennyibe fog kerül, ami igazából "mindegy" de azért jó lett volna tudni.

Ancsi, fúú ez az aranyér nem semmi......... nekem még nem volt remélem nem is lesz, így nem nagyon tudom mi ilyen esetben a protokol.
A babaszoba ismerős, mondjuk én ragaszkodtam a közös szobás együttléthez míg pici pár hónap és most is így lesz, anno nagyon sokat olvastam erről, így senki nem tud eltántorítani a döntéstől. De ettől a kiságya már kész volt, minden benne stb.

Ancsu

ancsuka

ancsu! szorítok h minden rendben legyen ,majd az uhun!képet kunyerálj! :lol:

susy! kitartás drága, jajj de izgi már így a vége fele!majd dobj egy pocakfotót mielőtt megszülnél! :D

georgia! nagyon örülök, h jók lettek az eredményeid!pussszi!!!

ancsi! huu sajnálom az aranyér gondot,remélem tudják kezelni a korházba!nagyon célegyenesben vagy drukkolok! képet még te is tehetnél!pusssz

zita! te ma vagy uhun igaz???de jóó drukkolok h minden rendben legyen, remélem kapsz képet, és felteszed!

képzeljétek bejelentkeztem Székesfehérvárra ahhoz a dokihoz, akihez régen is jártam(Rubliczki), mikor még vizsgálgatta h miért nem esek teherbe, és a telefonba megismert az asszisztensnő, gratulált,örült, tök jól esett, nov 20.megyek oda.

most szerdán ,meg ide a mórihoz de utoljára, visszahívott még múlt héten h nézzük meg nől e a petezsák. ő gondolom azt hiszi hozzá fogok járni. mi van akkor ha majd most szerdán is azt mondja h menjek xy napon??én már nem akarok többet hozzá menni.

ma reggel csináltam tesztet, előbb kijött a t vobal mint a c. szupeeeer! :lol: :lol:

KépKép
dike

Ancsu
ha jól tudom 15ezer :!: medisonba mentek :?:

Dike
remélem már megnyugodtál :!: :?:
rakok képet majd persze :!: :wink:

Ancsi
várom :!:
nem semmi ez az aranyeres dolog :shock: felvágják :shock: :shock: :?: szorítok, h könnyebb legyen utána és persze, h ne fájjon :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Georgia
örülök a jó hírednek :!: :wink: csak így tovább :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok,

Bocsika, most nem tudok olvasni, gyorsan írok, hogy mi volt.

A uh-s nő apukának hívta a férjem :lol: úgyhogy már jól kezdődött :) Úgy örültem, hogy eljött velem, mert eddig fel sem fogta, hogy mi van, s a szürke paca uh képből nem látott semmit sem. Felvették videókazira, és kaptam uh-s képet (2db), persze mindent pénzért, de nem érdekel, nekem kell :) Minden rendben van, értékek: CRL: 67mm, nyaki redő: 1,6 mm, 13 hetesnek felelnek meg az értékek, 12+2 napon vagyok :)
Megmutatta a kis ujjacskáit is, egyik kezén mind az 5 ujját láttuk :) majd rakok fel most már uh képet, meg poci képet, csak még a szkenner progit fel kell telepíteni, holnap sem tudok nagyon jönni, mert de. fodrász, du. jön barátnőm, szerdán meg doki, szóval ígérem jövök a héten és olvasok mindenkit!

Legyetek jók! :)

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!!

Most ertem haza a ceremoniarol, ugyhogy Holland allampolgar lettem!!

Jo volt, eskut kellett letennem hollandul.
Raktam fel kepeket, az iwiwre, az album cime A nagy nap.
Ott mar latszik a pocakom is :D :D a kepeken.
Ide egyszeruen nemtok kepet fel tenni.
Akinek van kedve nezze meg .
Iwiw cimem Bikkesne es Bikkes Robi.

Puszi!
Vendég

Csajok holnap szeretnek jonni bovebben is...megyek dokkerhoz 8) Annyi hireim vannak,hogy egy hete mozog :lol: Ugyhogy az uj szorakozasunk,hogy fogdossuk a hasam es figyeljuk a rugdosast :D

Gratula Dikenek! Gyancsi basszus ez az aranyer nem hangzik jol :?

Mindenkinek pusz pusz lattam sokan erdeklodtetek holnap ha visszaolvasok irok!

Addig is:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bri, jujjj de jóóóó mozog, olyan jó érzés ugye?????
Gyere majd a doki hírekkel.

Georgia, na most már Gratulálok a múltkor még csak halkan, de most Hangosan is :lol: :lol: :lol: :lol: örülök neki nagyon.

Zitácska, örülök neki, hogy minden rendben, nálunk is így volt a kép nem adja vissza az ikreket, de mikor apa meglátta, fülig ért a szája (pedig nem először látott ilyet).

Suzy,igen a Medisonba, köszi az infot, én is annyira gondoltam
:roll: :roll:

Most én vagyok soros a betegségek terén, kicsit fáj a torkom, de nem vészesen, reméelm nem lesz rosszabb. Szedem a c-vitamint, tantum-verdét néha fújom ha nagyon kell, meg sinuprett csepp. Elkaptam Vivitől az egész ovi beteg, Vivi is, de nem vészesen, simán megy oviba.

Ancsu

ancsuka

Elmentem a dokihoz semmi gond nincs.
A méhnyh 8mm és van egy 13 mm-es petesejt a bal oldalon, talán 3 héten belül meg kell jönnie, legalábbis K.doki szerint. Ha addigra is semmi akkor hívnom kell. Ha meg igen akkor ennyit tolódott a fagyizás.
Nem is volt gáz mert így valószínű minden Álomépítős átadáson ott tudok lenni ( már csak kettő van ) és ennek örülök.

Gyancsi:
Hű kemény dolog ez az aranyér, remélem megcsinálja a doki ahogy te szeretnéd és utána sokkal jobban leszel.Szorítok hogy ne fájjon.

Kismamiknak pocisimi a többieknek pusszantás.

szrityi

Ancsuka

Koszonom a gratulaciot :D :D !!
Nakad viszon jobbulast, es Vivinek is!

Zita

Nagyon orulok hogy jo lett az eredmenyed :D :D !!
Nekem a nyaki redo 1,30mm lett azt hiszem, de nekem sincs semmi gond :D :D !!

Dike

De joooo :D :D !!
Ugy orulok hogy mindenki orul veled!!
Nekem is itt ugy van, aki tudja az tenyleg mindenki tiszta szivbol orul :D :D !!

Gyancsi

Szegeny :cry: :cry: !!
Sajnalom!! Remelem jobban vagy, es azota tortent valami!!
Milyen rendes ferjed van, annyira jo :D :D !!
Az enyem is segit mindenbe :D :D !!

Szuzy

Pihenj sokat!!
Mar ugy izgulok ertetek , Gyancsiert, es erted :D :D !!
Nemsokara megszuletnek a bebik!!
Annyira jooooooooooooo!!

Princzike

Koszi a drukkot, minden rendben :D :D !!
Apum jobban van sokkal!!
A kislanyodat minden nap megnezem annyira edes!!

Gabi
Ti jol vagytok?
Olyan draga a te kisfiad is :D :D !!

Tobbieknek is puszi!!
Vendég

Szrityi

Orulok hogy voltal dokinal, es minden rendben van veled!! :D :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltűntem... nem vesztem el, de a kedd kivételével végig dolgoztam a múlt héten, esténként meg olyan fáradt voltam, hogy nem tudtam már jönni. :roll:
Hétvégén vendégeskedés. Ezen a héten meg hiába vagyok szabadságon, minden nap valamelyik barátnőmmel randizok. Ma is egy 38 hetes kismamival találkoztam. :D Olyan jó volt őket látni.... :D

Visszaolvasok és jövök!

Kép

KépKép
anett_1

georgia! gratulálok a Holland állampolgárságodhoz!

zita! jajj de nagy öröm lehetett!gratulálok, a jó értékekhez!már nagyon várom a képeket!

bridget! holnapra drukkk!!!!gyere majd!

ancsuka! jobbulást neked!

szrityi! örülök h nincs gond, sőt akkor most lesz peteérésed?

anett! tüneteid vannak?

KépKép
dike

én mióta terhes vok, másképp alszom, szóval du5-6 álmos vok, de este 11kor alszom el, kb 2kor felkelek éjjel 4ig forgolódok szenvedek, utána fél 11ig alszom, ma pl 12ig:)))

és szörnyű álmom volt halva született a babám!cefett éjszakám volt.
:cry:

ja és holnap uhu!szorítsatok+

KépKép
dike

Sziasztok Csajok!

Na végre, hogy bekukkanthatok :D
Bocs, hogy így eltűntem, picit nyalogattam a sebeimet, el is utaztunk pár napra a párommal. Próbáltam visszaolvasni,

Georgia, Zita :D :D
Gratulálok én is a betöltött 12. héthez! Georgia, olvastam apukádról, jobbulást kjvánok neki, örülök, hogy jobban van.
Megnézlek majd az iwiwen, kíváncsi vagyok rád :D
UH képet kérek :D :

Dike, örülök hogy veled is minden rendben van, látom, egy picit megnyugodtál már :wink: Bár én is pont ilyen aggódós lennék a helyedben, csak győzzetek még engem is olvasni a terhességem első heteiben :D

Anett :D látom sokat dolgozol Te is, hogy vagy? Tünetek?

Gyancsi,
Jobbulást, szegénykém, de szar ez, nekem is volt egyszer. Aztán valahogy magától visszahúzódott. Kamillás vízben ücsörögtem.
Mikorra vagy kiírva? :D

Szuzy :D
Te is mindjárt jössz, de jó Neked :D :D Pihizz sokat!!

Pénteken megyek vissza a dokimhoz, hogy mikor kezdhetek újra, majd megírom mi volt. Bár ennyi siker után gondolkozom azon hogy én is bejelentkezek Krizsa doktorhoz. :D :D
Annyi sok jót hallottam róla.

Nem tudjátok, a budpesti Kaáliba is dolgozik?

Többieket is puszilom,
Kisbaby
kisbaby

Sziasztok,

Georgia
Nagyon sajnálom apukádat, remélem most már sokkal jobban van. Gratulálok a holland állampolgársághoz! :)

Szrityi
nagyon durva, hogy ennyit késik, szerintem is menj el dokihoz, mert én is hallottam már olyat, hogy elmaradt s utána soha nem jött meg, volt kolléganőmnek 30 éves kora óta nincsen.... most olvasom, hogy már voltál is dokinál, örülök, hogy elmentél, így már biztosan tudod, hogy nincsen gond.

Gyancsi
Nagyon sajnálom, hogy aranyérrel kell küzdened, bár tudom, hogy ez könnyen előfordul terhesség alatt :( De hogy felvágják??? :shock: ilyet sem hallottam még.... de remélem, hogy tudnak veled valamit kezdeni, hogy ne kelljen szenvedned :(

Bri
Szuper :) és milyen érzés, hogy mozog? :) én is alig várom már, hogy mozogjon :) Jelentkezz UH után!

Ancsuka
Jobbulást kívánok! Én is szenvedek most köhögéstől!

Én tegnap voltam fodrásznál. De egy kicsit kitoltam magammal. A kezdetektől fogva érzékeny vagyok a szagokra, illatokra. Ott még nem zavart semmi, de a hajamon nagyon érzem a festék szagát, mivle már megmostam a hajamat, így nem lehet a sok hajlakk stb. Össze kell kötnöm a hajam, hogy ne érezzem annyira :? Nem hiszem, hogy mégegyszer melírozva lesz a hajam terhesség alatt, inkább nézzek ki szörnyen, minthogy a szagtól szenvedjek!
Egészségem változó, köhögtem, aztán nem, most ismét igen :? már nem tudom hogy mit csináljak, ez a hülye homeos bogyó semmit nem használ :( Ja, és mézes negrot kell ennem, de az sem segít mindig, sőt letört az egyik fogamból egy hangyányi darab, de gőzöm sincs, hogy melyikből, de nem fáj, így nem megyek el fogdokihoz. Tegnap totál kimerültem, itt volt barátnőm is, s el is aludtam a tv-n. Sajna ez van.

Majd rakok fel képeket, de még mindig nincs feltelepítve a szkenner a gépemre. Pocis képet pedig majd jövő héten rakok fel, mert addig csak fej nélkül tehetem fel, mert még nem tudják anyuék, most szombaton tudják meg és hétfőn mondjuk el a nagyszülőknek!

Szép napot mindenkinek!

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Koszi a gratulaciot :D :D !!
En is erzekeny vagyok a szagokra, de en nem megyek fodraszhoz, csak ha szulok utana, es szoliba se jarok, pedig en mindig barna vagyok, de mostugy nezek huuuuuu vagyis rosszul.
De nembaj majd kesobb rendbe rakom magamat :D :D .

Kisbaby
Koszi :D :D !!
Orulok hogy pozitiv vagy, es varom mikor kezded ismet.
Szurkolok neked.

Dike

Koszi a gratulaciot!!
Relakszaljal dragam :D :D !!
Belul biztosan szorongsz, azert almodsz ilyeneket.
Nyugi bebi :D :D !!
Vendég

most csak gyorsan:

a méhemben egy szabályos petezsák látható, 19×8mm, szívműködés még nem látható. grav.s. 6. hét

és a jobb oldalamon van egy 26×28mmes képlet.ami majd valószínű felszívódik,mivel múltkor még a balon is volt. szabad hasi folyadék nincs. képet kértem, majd felteszem.pussssssssszzz

KépKép
dike

Helló Csajok!

Szrityi-Örülök, hogy akkor nincsen semmi nagyobb gond, viszont akkor drukkolok a mielőbbi kezdéshez Drága :wink: Kár, hogy nincs magyar adónk, úgy nézném ezt az Újjáépítőket....Neten nem lehet nézni?

Bri-Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi van veletek, gyere a részletekkel!

Betty- :( :( :( :(

Dike-Gratula a kis petezsákocskádhoz :D Már a múltkor is akartam neked írni, hogy nekem is olyan babakocsim van, mint amit te kinéztél ( ABC Design 3 Tec), csak a fekete-arany színű :wink: Jó az ízlésed :D

Georgia és Zita-Nagyon örülök, hogy nálatok is minden rendben a babókákkal, de hát nem is lehet ez másképp :wink:

Georga-Az állampolgársághoz is külön gratulálok, azért ez nagyon nagy dolog szerintem :D

Kisbaby-Krizsa doki szerintem csak a pesti Kaáliban rendel, egyébként tényleg csoda doki, Lilikét is ő " csinálta" :D

Anett-Örülök, hogy nem tűntél el :wink: Hogy vagy mostanság?

Angyalom- Merre???

Ancsu-Nálatok mi újság?

Gabi- Hogy vagytok otthon Roli babával?

Vanili, Melike, Zbinyek, Zsu, Suzy-???

Tegnap nagyon szarakodott a gép, fél óra volt mire behozott egy oldalt, így letettem arról, hogy írok.....Megjártuk kedd este a kórházat....Először természetesen egy 25 év körüli pasi doki vizsgált meg.....Közölte, hogy ez nem aranyér....Hanem valami más, viszont a jó hír, hogy ezt fel lehet vágni, fel is küldött a sebészetre a 3-ik emeletre.....Felmentünk, jött a dokinő meg egy doki pasi szintén, plusz egy asszisztens.....Már előkészítettek a "műtétre" , elmondták,hogy helyi érzéstelenítésben fogja csinálni, vagyis kapok egy szurit oda mellé, de utána már nem fogok semmit érezni, szépen kipucolják és ennyi....Na erre megnézi a sebésznő és közli, hogy ez még sem az amit lent mondott a doki, hanem valami harmadik féle.... :shock: :shock: Én már kész voltam.....Viszont ezt nem szabad felvágni, hanem felír egy gyógyszert , azt kell szedni és pár nap alatt el kell, hogy múlassza....Szerintetek mit írt fel????Ugyanazt baszki, mint a házi doki akinél voltam, áááááááááááá :evil: Úgyhogy tegnap kiváltottuk a gyógyszert, valami 500 mg-os lórugás, abból kell napi 3*2 szednem és állítólag elmúlik tőle.....Mondjuk tény, hogy javult valamennyit, legalább is nem fáj annyira, de a kinézete még ugyanaz, mondjuk csak egy napja szedem.....Bizakodom, hogy a hétvégére rendben jövök :wink: ...Hát ez volt a mi nagy kalandunk :wink:

Mi tegnap Csabival kitakarítottuk Lili szobáját, letöröltük a port, betettük a ruhákat a szekrénybe....Bár az ágynemút még mindig nem raktam az ágyba, Csabi azt mondta megcsinálja majd azt ő ha mi a kórházban leszünk :wink: Csináltam fotót a ruhásszekrényről, nagyon durva :D :D Szerintem Lili egyet böffent és már át is fogom öltöztetni, hogy legalább egyszer minden legyen rajta :D De hát egy igazi hölgynek kell egy ilyen szekrény :wink:

Kép

Na lépek...Mindenkinek szép napot!
Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

gyancsi! remélem, minél hamarabb rendbe jössz!azt a mindenit mennyi ruha!!:)))

zita! jobbulást neked! Kép kicsit megnyújtotta a képet h lekicsinyítettem.

KépKép
dike

dike, fuuu nem nagyon látok semmi :(

Ancsi, komolyan le a kalappal előtted, ennyi minden és még meg sincs....... na igen itt van az erős hit tőled kellene venni mindenkinek példát :)

Ancsu

ancsuka

középen a nagy fekete kerek folt a petezsák.

KépKép
dike

Dike

Orulok hogy van petezsak :D :D !!

Gyancsi

Koszonom a gratulaciot :D :D !!
Hu milyen klassz, mennyi ruha van ebben a szekrenyben a Lilinek :D :D !!
Jo sokat szenvedsz, ezzel az aranyer feleseggel.

En ma voltam a szulesznonel, hallgattuk a szivet a bebinek, meg is ultrahangoztak, kaptam megint kepet, mar van kb. ugy15db uhus kepem :D :D .
Voltunk ma szauna kozpontban a ferjemmel, Robi szaunazott, en pedig usztam.
Annyira jo volt :D :D !!
Legkozelebb nov. 18 szuleszno ez uhu.

Tobbiek hol vagytok??

Puszi mindenkinek!!
Vendég

Sziasztok,

Dike
Gratulálok a petezsákhoz :) remélem most már teljesen megnyugodtál :wink:

Gyancsi
Ennyi ruhát :shock: el is hiszem, hogy percenként öltöztetni fogod :) de hát egy tündérkirálykisasszonynak ez kijár :lol: Jobbulást kívánok! Remélem teljesen elűzi ezt az aranyér-félét, amit adtak....

Betty :( olvastalak, s együttérzek veled, drukk megy továbbra is! Ne adjátok fel!

Zsu merre jársz? Gyere egy kicsit!

Mi tegnap voltunk a nődokimnál. Megvizsgált és citológia is volt :? Utálom a citológiát..... Mindent rendben talált a vizsgálat során :) megkérdeztem tőle, hogy milyen testhő a normális terhesség alatt, s mondta ,hogy 37,5-ig normális. Tegnap úgy éreztem magam, mint aki lázas és meg is mértem 37,1 volt, én már a 36,9-et is megérzem, s nem vagyok jól olyankor. Köhögésem nem tudom, hogy most elmúlt-e teljesen, vagy csak lappang, vettem Stodalt, azt használom, nem valami kellemes az íze :? .
Nov. 15-én megyek AFP vizsgálatra, akkor leszek 15+2hetes és nov. 17-én megyek vissza hozzá a leletekkel. Kíváncsi leszek, hogy elkészülnek-e majd a vv eredmények 2 nap alatt, mert most sem készültek el, de addigra már meglesz a vércsoport, az ellenanyag szűrés, az AIDS, HPV, toxoplazmózis és a Down-kór szűrés eredménye.
Ma takarítottam egy kicsit, de azt hiszem keresnem kell valami más takarítószert, mert a Domestos szagát nem bírom :? kb. 2 hete annyira érzékeny az orrom, férjem azt mondta, hogy kutya nózim lett :lol: de igaza is van, főleg az illat-és takarítószerekkel vagyok így, ha már nincs rajta valami illatszernek a kupakja már azt megérzem.

Tegnapi esténk nagyon szuper volt, már rég volt ilyen közös esténk, főleg mióta megvan a jogsim... Doki után plázáztunk egy kicsit, hamburgert ettünk :) s utána vettünk pár kismamás rucit, inkább felsőket nekem :) és egy kismajmos felsőt a férjemnek, azt mindenképpen lefényképezem majd nektek, érdemes látni :lol: Már nadrágot is kell vennem, még egy darab jó rám.

Szombaton lesz a nagy nap, már alig várom, már csak 2 nap :) Ekkor mondjuk el a leendő nagyszülőknek az örömhírt :) mindkét oldalról első unoka lesz, remélem jól elkényeztetik majd :lol: S hétfőn mondjuk el a dédiszülőknek, anyukám oldaláról ők is első dédiszülők lesznek általunk :) Egy kicsit öregítünk mindenkit :lol:

Zita

Kép
zitácska79

sziasztok,

Gyancsi:
vagy a www.alomepitok.tv -n vagy a viasat3 honlapján lehet visszanézni. Mi az első és az 5.leadott adásban voltunk eddig benne csak pont ezeket nem láttam felrakva. Az első adás fent volt egy darabig de most nem találtam max majd megkérdezem miért nincs most fent.

puszika

szrityi

Zita

Biztosan orul az egesz csalad ha bejelented a nagy hirt :D :D !!

Nekem mar minden eredmenyem megvan hepatitis.hiv, stb mindd jo :D :D !!
A cukrom szep nem magas, a vasam elegge magas, ugyhogy vitamint nem kaptam.
Viszont 12 hetet ahogy betoltottm, minden reggel 10ig, 11ig alszom :D .
Ami nalam sose tortent meg.
A vernyomasom 110/60.
Azt mondja a szuleszno, terheseknek ez jo nem baj.

Tobbiek merre jartok?
Mindenkinek jo hetveget!!
Vendég

zita, georgia! örülök, h minden rendben volt nálatok!

zita! ezek a vércsoport,meg aids stb...ezeket meg kell újra az, amit a kaáli kért, az nem jó, azt nem lehet kikérni?
bizti nagy öröm lesz szombaton!!!!!

betti!nagyon sajnálom! kitartást, sok erőt kívánok!drukkk

KépKép
dike

Itt ulok lassan 2oraja es irok...erre eltunt minden :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mara befejezem mar nem allok neki megint :(

Koszonom a nevnapi koszonteseket es a dicsiket szurkokat! :!: Talan holnap megprobalkozom vele de max az uccso par oldallal :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok,

Georgia
biztosan nagy lesz az öröm, főleg hogy mindkét oldalon első unoka :lol: Szupi hogy minden eredményed jó, én még nem tudok semmit sem, de remélem hogy rendben lesz minden. Elég korán volt vércukor vizsgálat nálad, nálunk azt hiszem, hogy 21. héten van a cukorterhelés.

Dike
Nem fogadják el a korábbi aids, hpv, stb. De nem is jelent plusz futkosást ezek megcsináltatása, mert annyi, hogy több kémcső vért vesznek le, de egy helyen megoldanak mindent, legalábbis Győrben így van. Gondolom nálatok is van terhesgondozó majd ott csinálják meg neked is.

Bri
Mi baj?

Többiek merre jártok? Gyancsi, Ancsuka, Zsu?

Szép hétvégét mindenkinek! És drukkoljatok, mert még nem tudom, hogy hogyan mondom el :)

Zita

Kép
zitácska79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?