Zsófi, köszi, nem volt gond az éjszakával, csak Emma kelt, de ő másfél óránként. Ivott, aztán aludt tovább. Bár 5-kor 3-szor mászatott át magához, nem tudom, miért esett nehezére visszaaludni. Biztos azt hitte, vége az éjszakának
Míra fél7-kor orrdugulásra ébredt
Amúgy nagyim nem bírta ki, és itt maradt, de bár ne tette volna!!!!
Mondtam, hogy szólok, ha kell segíteni. Erre ő kétszer is felkúszott a hálókhoz, mikor Emmával koccintgattunk. Brrrrr! Csak zavart, hiába mondtam, hogy hagyjanak békén
Hálátlan dög vagyok
Kata, ez az egész nap kajálás tényleg nem semmi. Bár nekem rossz evők a csajaim, mégis úgy érzem, hogy mi is rengeteget kajálunk.
A tejcit pedig én is megingathatatlan védelemnek gondoltam, de nálunk és sok ismerősömnél is bebizonyosdott, hogy nem az. A hazacipelt bacik az oka szerintem is, az ellen meg nem lehet, mit tenni.
Vanda, én is az Ikea székeit néztem ki, de valóban nincs a honlapon már egy ideje fenn. Masszívak, strapabírók. A mi típusú gyerekeknek ilyen kell
Rana, ahogy Babusok is írta, mi is nyáron néztünk ki hirdetőoszlopként
És a láb még hagyján, Míra homloka állandó jelleggel. Épp barátnőm jegyezte meg, akivel hetente összejárunk, hogy Mírán minden héten egy újabb helyen van folt. Vagy kettő. Érdekes, az ő fia miért nem néz ki így? Hát ezek a lányok már csak ilyenek
Az alvásunk szerintem azóta így van, hogy egyet alszanak. Illetve eleinte ugye sok volt nekik az ébrenléti idő estig, így könnyen elaludtak, de mostanra már megszokták, hogy 1/4, 1/2 3-tól talpon vannak és így van alvás fél9-9-kor. Ha eltolódott az alvás, vagy hosszabb volt a megszokottnál, akkor a fekvés is nehézkesebb volt. Így, hogy Míra tegnap később is feküdt le, mint szokott, majd 2és fél órát aludt, 1/4 4-kor kelt, fél10-ig el sem tudott aludni, pedig küzdött a kiságyban. Na persze a nátha sem könnyítette meg a dolgát
Nyuszi, köszönjük a köszöntést!!!! Képzeld, ennek alkalmából, gondoltam, összeírom, milyen szavakat tudnak a csajok. Én naív, hamar meglesz, mondanak vagy 20-25-öt. Aha, már vagy 80-nál tartok
És még nem beszéltem a passzív szókincsükről, meg arról, amit csak akkor mondanak, ha utánoznak minket.
Ezzel a kaja-járkálás szituval én is úgy vagyok, mint Te. Apa szid is rendesen
De nálunk tényleg akkora csoda, ha esznek, én nem akarok állandóan harcolni velük. Talán 2 évesen valóban már megértik a dolgot. Most is, ahogy látom ám, csak nincs kedvük 5 percnél tovább a fenekükön ülni. Pláne, ha nem is a kedvenc a kaja
Persze ezúttal is inkább Míra a sajtkukac
Mikor én még mértem a kajájukat (mert pépes volt), akkor mi kb 220-250 ettünk meg fejenként. Aztán szerintem ez az adag már messze nem lenne meg, ha a szilárddal kéne mérni, ha lenne közös mértékegység.
Fogakkal jól állunk, Emmának az utolsó szemfoga jön, azaz 15 foga van. Már csak a 4 rágó kell, hogy kijöjjön, de ugye azt beszéltük, hogy az még kicsit várat magára. Míra az első szemfogát növeszti, azaz még 3 van hátra, és talán jön a pihi a maradék rágók előtt. Bár ez a szemfog iszonyúan megkínozza. Úgy csöpög a nyála, mint még soha
Látszik, hogy nagyanyám volt nálam, és szóhoz sem jutottam mellette. Bocs, hogy ennek Ti isszátok a levét