Sziasztok!
Ma már jobban,tegnap éjszaka szuper volt,reggel 9-ig egyfolytában aludtak.Takony van bőven,meg szép hurutos köhögés,de a kedvünk az jó
És apa illóolajat párologtatott a szobájukban,valami légúttisztító,meg fertőtlenítő hatású,lehet az is segít éjszaka az alvásban.No meg tegnap óta van megint orrcsepp,mert már elfogyott az előző,és 1 hétig nem volt,és annyira szuper,valami szem és orrcsepp keveréke,de kipróbáltam,és nagyon jó.
Szerintetek gáz,hogy este fél10-kor rakjuk le őket?
Most olvasom,hogy Vanda nálatok már fél8-kor alvás van
Lehet azért alszanak reggel ilyen sokáig?
Mondjuk nem bánom,és jön az óraátállítás,akkor lehet 1 órával korábban leszünk,csak nem tudom,nem baj-e
Nálunk is két torta volt,de valahogy nem is volt kérdés,hiszen két gyerek
Timi,sajnálom,hogy kiakadtál.Én is próbáltam már,hogy ha sírás van akkor nem megyek be,de mivel nagyon rendesen maguktól elalszanak az ágyban,rá kellett jönnöm,ha sírás van,akkor valami oka van.A jó múltkor csak egy alapos orrpucolás hiányzott,utána szépen elaludt Noémi.Bazsinál meg egyszer kaki volt a pelusban,és azért sírt.Hiába vártam,hogy elcsendesednek,de végül mindig megtalálom a megoldást,de van,hogy csak hosszú idő után.
Jó lenne,ha már tudnának beszélni.
Törpi,hű,pont ezen gondolkodtam ma,hogy vajon mennyi hibát követek el a nevelésben.Sokszor nem tudom mi tévő legyek,amikor a kanapén mászókáznak,vagy a tv-t csapkodják,és hiába terelném el a figyelmüket,látják,tudják,hogy nem szabad,és csakazértis...maradjak nyugodt?Próbáltam,hogy a kezükre csapok,vagy röhögnek,vagy olyan sírásba kezdenek,hogy a szivem szakad meg,de utána ugyanazt folytatják.
És Bazsi írtóra élvezi,hogy húzza Noémi haját,de azzal alakulunk,mert szépen elmagyarázom neki,hogy nem szabad,és simi,és akkor tényleg simogatja,hiszen nem üthetem a kezét egész nap,hol ezért-hol azért...Így megfogadtam,ezentúl nincs kézrecsapás,mert azt olvastam,ha agresszióra-agresszióval válaszolsz,akkor azt tanítod meg a gyereknek,hogy az a helyes.Remélem az idegszálaim is bírni fogják,és nyugodt tudok maradni
Zsófi,látom te is kiakadtál.
a fene,ma korán akartam lefeküdni,de látom megint 11óra
Na megyek is,jó éjt!
Ja,Labkat,jobban vagytok?