Hú, ez a történet nagyon megrázott!
Vasárnap dobozoltuk el a légzésfigyelőt. El akartam adni, mert régóta nem használtuk a téves riasztások miatt. 1000%, hogy nem tömte be az orrát valami szundikendővel vagy ruhával? És tök egészséges baba volt? Én rettegek ettől, és mindig a mellkasát figyelem, ha alszik. Éjjel-nappal.
Pepke nő, mint a gomba. Sajnálom a rózsaszín hálózsákot.
Bevallom, eddig még nem próbálkoztam a penész eltávolításával.
De előbb valami természetes módszerrel kezdem, aztán ha hatástalan, jöhet a penészölő.
Köszi az érdeklődést, én meggyógyultam, és szerencsére a tejcsi is megmaradt. De tegnap séta előtt Samu úgy behergelte magát, hogy teljesen leizzadt, mire kitoltam a házból. Kint meg fújt a szél, ő pedig estére tiszta takony lett.
Különben más baja nincsen. Tök vidám meg minden, csak folyton szívni kell az orrát, amit nem szeret, így én sem.
Babás szomszéd, hurrá!
Ááá, ezek a rokon sztorik! Mindenkinek ilyen "okos" anyósa van?!
Mayday, milyen jól látja a mama, hogy egész nyáron lógattad a lábad egy újszülöttel...!
Nála építettétek volna be a tetőteret? Anyós ötlete pedig... Apukád hova költözzön? Erre is van ötlete?
Múltkor elfelejtettem írni, hogy tök rendes vagy, hogy nem ébresztetted fel apát, amikor éjjel Bubu magában beszélt, te meg megijedtél! Én ilyenkor olyan vagyok, mint Scooby-Doo! Rohanok, és beugrom apa ölébe. (Akkor is, ha alszik.)
Ja, és ha nagyon megijedek, akkor sírok is ijedtemben.
Orsi, sajnálom, hogy anyukád szívbeteg. Apunak is műbillentyűje van, és előtte (műtét előtt) évekig nagyon ijesztő rosszullétei voltak. Szerencsére azóta sokkal jobban van, már nem aggódom érte egyfolytában. Elég rossz állapotban volt. Összekeveredett a friss és az elhasznált vére.
Monde, mesélj bővebben a gépről!
Ez sima szárító, vagy mosó-szárító egyben? Csont száraz az eredmény, vagy teregetni is kell még? Gyűröttek lesznek a ruhák? Tényleg puhábbak a ruhák a szárítás után? Sokat fogyaszt? Nagy helyet foglal? ... Tele vagyok kérdésekkel...
Karácsony... Én idén el akartam utazni szállodába, hogy ne kelljen sütni, főzni, mosogatni,... és üdülési csekkünk is van még csomó, de az állatokat ilyenkor mindig másra kell bízni, és ez kezd kínos lenni.
Fát mindenképp állítunk, de most csak pici lesz szerintem, mert a helyén áll a járóka.
Anyuékhoz 25-én szoktunk menni, anyósékkal pedig Ausztriában ünnepeltünk eddig sógornőméknél a két ünnep között. De idén nem hiszem, hogy odautazunk. Nem is tudom, hogy Samunak kell-e útlevél az Unión belül. Zafírnak tuti kell valami.
Hát bevallom, semmi kedvem 4-5 órát autókázni.
Autósülésből én sem mernék használtan venni, csak ismerőstől, vagy ismerősnek az ismerősétől.
Mindig elfelejtem írni! Egy-két hete azt vettem észre, hogy Samu éjjel álmában úgy csekkolja le, hogy a helyén van-e, hogy elkezdi számlálgatni a rácsokat az ágyán. Tök cuki! Szopi után visszateszem az ágyba, és rögtön kinyújtja a karját oldalra, és oda-vissza megfogdos 3 egymást követő rácsot párszor, közben pedig végig alszik!
Képzeljétek, hétfőn és kedden bandáztunk egy áprilisi kislánnyal! Hétfőn hozzájuk mentünk fel séta után, tegnap meg hozzánk. Olyan édesek együtt! Panka egyfolytában mozgolódik, tekereg, forog,..., Samu pedig csak nézi meredten.
Zsu, ma megint újrakezdtem a moshatózást!
Bevezettem néhány újítást, hátha így egyszerűbb. Pankáék is moshatóznak, és ő mondta, hogy mosószódás vízbe áztatja a pelusokat. (Most kipróbálom, pedig eddig nem mertem a por állaga miatt, de hát így az áztatóvízben látom, hogy jól elkevertem-e, remélem, nem fogja zavarni Samu fenekét!) Én még tettem pár csepp teafa olajat a vízbe a fertőtlenítés miatt. Este, ha lefektettem, gyorsan elindítom a gépet, hogy lássam, beválik-e a rendszer.