Sziasztok!
Tegnap már végigolvastam az elmaradásomat,most meg talán van idöm irni is.
Elöször is, Brigi, nagyon sajnálom ami Bömbivel történt,nem lehetett könnyü átélni az egészet.Na de,hogy utána neked a kórházban egy kisszéken kellett ülnöd (gondolom NEM látszik elég jól a pocid még,igaz???),rögtön visszarántott a valóságba, sajnos ez még mindig Magyarország...
Remélem nem lesz ilyen soha többet, egy életre elég volt a kórházból szerintem....
Örülök én is,hogy régnem-olvasott emberkék irtak, Cory és Dorki, jó volt rólatok olvasni!!!
Niki nagyon sokat nött, irtó aranyos a képeken
Az alvás témában talán akkor Ádám lehet egy példa a könnyen született könnyen alszik el teóriára, mert ezzel tényleg nincs gond, de amióta megszületett igy van. (a születését én könnyünek tartom, elsö fájástól számitott 2 órán belül ott volt a kezemben a baba, 3-ik tolófájásra kinnt volt...) Egész egyszeüen odaadom a cumit, leteszem az ágyba, ö befordul a fal és a nyuszija felé, még látom nyitott szemmel bóbiskol, lekapcsolom a lámpát és kijövök. Nálunk igy müködik minden egyes elalvás, a délutáni is.(na jó, akkor nincs lámpaoltás
)
Az más kérdés, hogy ö is ébred még, de ez már inkább hajnalnak nevezhetö, 4-5-6 óra körül,mikor hogy alakul. De egy kis tejcsi után mindig visszaalszik,és együtt ébredünk normális idöben.
Zsizsa, szép lett az ajándékod, megérte a sok munka!
Vera, Bencéröl tutti aranyos a fönökös kép és a játszóteres is,tényleg most már olyan jó látni kétlábon járós képeket is Bencéröl!!!
A talihoz jó szórakozást, ha tudtok majd fényképezzetek ám!!
Ann, nálunk se jön be a szivószál, illetve nem mindig. Egyszer egy Mekiben kikönyörögte az én Sprite-os poharamat,hogy szivókázza, hát szerintem abból tuttira lenyelt egy kortyot,olyan arcot vágott, hogy az mindent elárult. De itthon hiába kináltam almalével, nem hinném,hogy az elég csábitó lenne neki...Mindegy, ö iszik rendesen pohárból, varázsitatóból, egyszer majd megtanul szivószállal is...
Anita, jó korán keltetek! Én tutti nem tudnék ilyen korán felkelni, nincs az a pénz
Ja, tudom még mit akartam, nálunk meg sem nézik a vércsoportot születéskor!!Én ezen nagyon kiakadtam,mert ez egy olyan alap információ, amit minden embernek tudnia illik,nem???Erre amikor megkérdeztem, hogy miért nem nézik meg, azt a választ kaptam,hogy ez egy bonyolult eljárás, és csak a 300km-re lévö városban nézik meg. Lehet, úgy gondolták most jöttem a falvédöröl, de nekem ez nagyon sántitott...Egyébként meg minden egyes vérvétel elött megkérdezik,de biztonságból meg is nézik az embernek a vércsoportját, akkor meg miért nem tudják ezt megtenni picibabáknál???ÚGyhogy mi nem tudjuk Ádám vércsoportját...Én A-s vagyok, párom AB-s, szóval van pár lehetöség...
Hétvégén kicsit enyhült az idö, elmentünk a hegyekbe sétálni,most már jó sokat tud menni egyedül ÁDÁm,és nagyon élvezi. Minden egyes falevelet, kavicsot, tobozt közelröl megvizsgált, és az arra érdemeseket az üres babakocsiba belepakolta. Több,mint egy órát szórakoztunk ezzel, de annyira jó levegö volt, nem is bántuk mi sem...
Két kép a sétálásról:
Sziasztok,most megyek is, alszik a manóm, itt az idö a háztartási ügyködésre...
Barbi