Új privát üzeneted érkezett!

Tina!
Drukk péntekre. Majd mesélj mi volt.
Te se tudod hol fog rendelni Arnold?

Szti!
Szerintem ne aggódj a doki miatt. Elviszed majd neki az új pajzsmirigy leleteket, és mond valamit. Nézik a TSH, T4, és T3 is?

Crissy!
Nekem stimulált hónapban nézték akkor 50-60 között volt.

Gyerkőcökről kérhetünk képeket?
franci

Ez az 1000. laptető hozzon kisbabát minden babára vágyónak.
Köztük nekem is. :D
franci

Sziasztok.

Eclipse szuperul nezel ki :o lessz aki ertesit bennunket ha megszuletik a lanyod?

Lucuzs pocifoto?te is hamarosan szulsz...gyorsan elmultak a honapok.

Hmeme,nem semmi szulesed volt de a lenyeg hogy meglett Noci egeszsegesen.

Franci,ugylegyen,legyen mindenkinek babaja a pocakjaban mefg az iden.

Crissy jo a progid,ped volt.Nem hiszem hogy az inzulinenyire befolyasolja,ha meg akar a baba foganni akkor megfogann.

Gota,nehez idok varnak rad,fel kell gyurni a gatyot,meg eztan jon a java,a maszas,a felallas,amenyi szabadidod van most azt kb felezd meg,annyi lessz kesobb.

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Franci, 1000.! :D :D

Monyó,
a novemberi topikba Lucuzzsal lefixáltuk, hogy ő a hírvivőm, akkor megkérem, hogy ide is írja be! :)

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse! Ez csak természetes, hogy ide is hozom a híreket!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Franci,

gratulálok a laptetőhöz! hozzon szerencsét neked, és mindenki másnak is.

Monyó,

kb így készültem én is. főleg, hogy már most is olyan eleven, hogy néha alig bírni vele.

Princike,

nagyon eltüntél, mi újság veletek?

Franci kérésére egy kép, ez most a kedvenc:

Kép

Kép
gota79

Gota! Rebeka csodahelyes!!! :lol: :lol: :lol: De sokkal okosabbnak, érettebbnek, nagyobbnak tűnik, mint egy fél éves baba!!! :shock: :lol: És ez a haj!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gota, értem már. Neked akkor bejött a doki.

Én nem vagyok megelégedve vele, mert nekem nagyon tesze-tosza. Jelenleg Tűű dokihoz járok a mensmentisbe.

Kép
timcsi82

Rebeka gyonyoruuuu :lol: azert siman ki lehet birni,ennek korszaknak is megvan a szepsege.

Kép
monyo83

Chrissy,
Ez a progi ez ng/mL vagy nmol/l. Mert ha ng... akkor tankönyvi, de ha nmol.. akkor nagyon alacsony. Remélem előbbi. Egyes dokik szerint ez az a határ, aminél vagy afölött nem is kell progi-pótlás, ha sikerül a baba.

Drukkolok én is neked, remélem a jobbik eset!

Inzulin: az a lényeg, hogy kezelve legyen (met), terhesen így is, úgy is magas! Ha meg akar foganni, meg fog!

szti1,

Skócia igen, nagyon szép, de meg kell mondjam, "csak" olyan, mint Magyarország (szebbik arca)... :wink: nem szebb... A város, ahol voltam:

Kép

Kép

Arnold: nekem megvan a mobilszáma, az asszisztens, mikor kikísért, szólt, hogy hívjam Arnoldot a mobilján, és majd megmondják, hová mennek. Szerintem kiválnak az MM-ből, és ott nem akarták reklámozni. Majd hozom a híreket, ha kiderül. Vagy ha valaki ultrakíváncsi :lol: , elküldöm a mobilszámát priviben. :wink:

(szti) Én a dokiváltáshoz (Tűű) megint csak azt mondom, hogy bátran... Nem kell azzal törődni, mit mondanak a recisek. Meg lehet, hogy nem is szólnak egy szót se.

Mindenkinek mondom, hogy nem kell folyton a magas meg túl alacsony értékek miatt aggódni. Néha az élet felülírja ám a számokat. Egy barátnőm pl 3.4 mm-es (!!!) méhnyálkahártyával esett teherbe!!! (10 alatt a dokik azt mondják, szinte lehetetlen) A lényeg, hogy ne görcsölj rá, mert az leblokkol mindent. Tudom, mondd azt a napnak, hogy ne süssön.

Azért persze holnap hozom az én számaimat (hcg, progi). Meglátjuk. Nem reménykedem, mert nem attól függ a siker, és nem akarok megint pofára esni.

Kép
xtina75

Franci ime Noemi,te is dobhatnal a nagyfiadrol.

Kép

Kép
monyo83

Gota, Monyó,
elcsöppenek, mennyire tündérszép királylányaitok vannak!!!
:D :D :D :D :shock: :shock:

Hát Lányok,
tényleg nincs egyetlen üdvözítő megoldás, meg csodadoktor sem... én spec Rencz Ritával nagyon meg vagyok elégedve a Mensben, és Arnolddal nagyon nem voltam. :roll:

Lucuzs,
köszi! :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Jajj, tudtam, h valami kimarad: azt akartam még írni, hogy irtó cuki Rebeka, de most már látom, Noémi is itt van, nagyon huncut az a nézés!!! 8) 8)

Kép
xtina75

Monyo! Noémi is gyönyörű!!! :lol: :lol: :lol: És milyen ügyes már így 8 hónaposan is!!! :lol: :lol: :lol:

Hirtelen nagyon megzavarodtam a vonalzódat látva. :lol: Nekem pont ugyanez volt több mint másfél évig míg a kistesóra vártunk. :D
Tényleg, ez most azt jelenti, hogy már figyelsz a ciklusodra, esetleg készülődik a tesó-projekt, vagy? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok.koszi a dicseretet :)

lucuzs,nem,meg veletlen sem gyurunk kistesora.amiota szultem van ciklusom,pem is.a vonalzon szeretnem kovetni hogy ne erjen varatlanul a menzi mint most legutobb.Mindig elfelejtem felirni mikor jott meg.

Eslipse hamarosan neked is megerkezik a kishercegnod,olyan izgi.apa meg mindig nem tudja mije lessz?hogy vasaroltal be?

Kép
monyo83

Szeretem ha így teljesül a kívánságom. :D
Ezek a lánykák egyszerűen gyönyörűek. És milyen nagyot nőttek.
Köszönöm a képeke.

Aztán majd várjuk a pocakosok babáit is.

Gergőről nincs friss képem idebent, de a héten készült kép róla az oviban, ha meglesz a kép hozom.
franci

Monyó,

Nóci baba hatalmasat nőtt, és hogy milyen szépséges! és nagyon ügyes is, hogy már így tud állni. nekünk még csak a napokban sikerült egyedül ülni, sikerült is lefényképezni a telefonnal, majd valamikor feltöltöm, ha nem baj.

Kép
gota79

sziasztok!

jó úgy jönni hogy van mit olvasni!
Hajni, Timcsi gyertek többet régen voltatok!
Eclipse: gyönyörű pocak
Lucuzs: gratula a 37.héthez
franci: 1000. laptető remélem szerencsét hoz
szti: szerintem nyugodtan válts ha nem vagy elégedett
xtina: kíváncsian várom a mai eredményed remélem jó hír
gota, monyo: csak úgy repül az idő de mindketten gyönyörűek. Gota várom az ülős képet:)

rólam: én ma voltam ultrahangon és rosszabbodott március óta a helyzet, de nem is vártam mást.
Ciklus 11.napján
TVS: B.ovarium 37x24 mm. Benne több 5 mm-es tüsző. J. ovarium 39x25 mm benne több 6 mm-es tüsző látható. Endometrium: 10 mm.
Kontroll kedden.

Kép
horibol

Sziasztok,

hcg: 0
progeszteron 117.7 nmol/l

Sajnos nem sikerült. Majd jövő hónapban...

Kép
xtina75

xtina: sajnálom

Kép
horibol

Gota, köszi az infot... Sok mindent lehet hallani mindkét dokiról, persze, ez mindenkinek a saját döntése kell, hogy legyen...

Xtina, sajnálom. Nem feladni!!!
Sajna a progim 25 nmol/L. De a múltkor néztük, akkor 34 volt, a mens szerint ez tökéletes volt, nincs mit kezdeni vele... :wink:

Monyo, Noémi csodaszép! És milyen ügyes!

Horibol, kontrollon mit néztek jövő héten? Hány napos ciklusaid szoktak lenni? Ezek szerint domináns tüsző még nem látható? Sajnálom, hogy rosszabb a helyzet.

Február óta szedem a metet, már nagyon szeretnék valami előre lépést az ügyben. Nem vagyok türelmetlen, de sokszor eszembe jut, hogy eltelt 8 hónap és sok jóról nem számolhatok be...

chrissy81

Xtina,
sajnálom, hogy nem sikerült most sem.
Apavizsgálatotok volt már?Átjárhatósági?Mert nekem egy év met szedés után volt, és akkor derült ki, hogy mindkét petevezetékem lezárt!

Chrissy,
drukkolok!
Ez a progi jó!Hajrá!Már minden eldőlt, csak várni kell!!!!!!!!!

Horibol,
még nincs veszve semmi, később is lehet pé!Akár a 20-25.napon is! :wink:

Gota,
hogy Rebeka milyen nagylány már?Mintha most született volna!

Monyó,
Nóci egy gyönyörűség!Nagyon ügyesen álldogál!

Lucuzs,
nemsokára itt a vége!

Eclipse,
Nektek is itt a vég! :D :D :D :D :D :D

Drukkok mennek, akinek kell!

Mi jól vagyunk, tellik az idő!
Szerencsére a cukrom eddig még jól viselkedik, pedig a diétát nem tudom sajna tartani! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli,
ügyi vagy cukiilag! :D

Monyó,
sajnos a 34. héten a dúlám Erika, amikor nálunk volt konzultáción, elszólta magát. Szegényre nem tudtam haragudni, bár mindketten egyszerre elsírtuk magunkat, amire a párom halálra rémült, hogy vigasztaljon meg 2 zokogó nőt egyszerre :lol:
Persze ez az egész csak egy játék volt apának, mert ez legyen a legnagyobb problémánk az életben, és apa nem haragudott, és nagyon-nagyon örül a kislánynak!
Cserébe, mivel oda lett a meglepi, ő választott nevet, illete még egyet választott, így Imola Ágnes lesz a picinke neve (az Ági az én választásom, anyukám neve).
Egyébként már korábban mindent sikerült bevásárolni és elrejteni.
De így utólag minden rózsaszín motyót is megmutathattam, és apa el volt ájulva, milyen kis szépek :D :D

Eclipse
eclipse
Budapest

Meli, nagyon köszönöm a biztató szavakat, remélem igazad lesz, de valahogy bennem is ez az érzés az uralkodó. :wink:
Két elzáródott petevezetékkel spontán babátok lett, hát mi ez ha nem csoda???

Eclipse, az Imola is gyönyörű név! :wink:

chrissy81

[quote="melinda84"]X írta:melinda84tina,
sajnálom, hogy nem sikerült most sem.
Apavizsgálatotok volt már?Átjárhatósági?Mert nekem egy év met szedés után volt, és akkor derült ki, hogy mindkét petevezetékem lezárt!

Nem volt apavizsgálat, mert én már egyszer voltam (tőle) terhes (elvetéltem). Persze, ha inszem, vagy lombik lesz, akkor előtte megcsináltatjuk. Átjárhatóságim volt, azzal minden ok.

De nem vagyok elkeseredve, csak most szeretnék 1-2 hónapot, amikor SEMMI nincs, csak mi ketten...

Chrissy,
Amikor először kiderült, hogy alapvetően a peteéréssel, a progeszteron-szintemmel van baj, nekem 3x nézték: peteérés után 7., 9. és 11. napon. És sokszor csak a 11. napon volt jó. Ha kicsit később volt PÉ-d, lehet, hogy ment az még feljebb is...! :wink:

Kép
xtina75

hali.

Xtina sajnalom,hajra spontan honap,elvezetek egymast es ne figyelj semmire.drukkolok.

Eclipse,huuuuu sajnalom hogy igy a vege fele odalett a meglepi.gondolom hogy apa a fellegekben,valahogy a ferfiak jobban lanyosak,en ugy vettem eszre.szep nevet valasztott a ferjed.
Nagyon szoritok a szuleshez.

Kép
monyo83

Sziasztok!

eclipse, lucuzs: minden nap kukkolom a topikokat, nagyon drukkolok Nektek itt a finishben :D

Gota, monyo: a lányok gyönyörűek :D

szti: én ugyanígy jártam mint Te, most már Tűű az orvosom...

xtina: sajnálom hogy nem sikerült :(

MM-ben voltunk mi is szerdán, megmutattuk Korinnát Arnold doktornak és Krisztinek, hát minket is meglepett a hír, hogy költöznek... Ha valaki tudja hogy pontosan mikortól és hova, legyen szíves írjon privit. Sajnos én nem tudtam megkérdezni mert a piciny lánykám végigbömbölte a vizsgálatot és miután elszabadultam a vizsgálóasztaltól, kivettem apája karjaiból, aki még hosszú percekig értekezett ezután Arnold doktorral (csak épp nem az engem érdeklő lényegi dolgokról :D ). Csak amikor kijött a párom és hozta a névjegykártyát, akkor tudtam meg a költözést.
A 6 hetes kontrollon a ciszták nálam is ott figyeltek ismét, sikerült egy közel 2 centis hasűri cisztát is begyűjtenem plusz a méhben maradtak elmeszesedett mnyh darabok a csaszi után, amik elvileg nem igényelnek kezelést (remélem gyakorlatilag is így lesz) és lelökődnek majd az első mensivel. Hát így legyen!
Vendég

köszönöm lányok...

csibuc, majd elmesélem, hová kell menni Arnoldhoz, nemsoká kiderül, mert azért középidőben el fogok menni. Sajnálom, hogy ennyi problémát állapított meg, remélem tényleg rendeződik ami csak lehet az első mensivel. Korinnának sok puszi, add át neki! :wink:

Kép
xtina75

chrissy81: szerintem csak kíváncsi hogy lesz e peteérésem. A ciklus hossza jó kérdés 25-110 nap között. Gratula az eredményedhez
horibol

Tina,

sajnálom, hogy nem sikerült, de hajrá spontán hónap! (nekem is így sikerült)

Meli,

örülök a cukrodnak! metet szedsz amúgy?

Csibuc,

sajnálom a cisztákat. gyere gyakrabban, mesélj mi újság veletek, hogy boldogultok. akár az eggyel fentebbi topikban.

Kép
gota79

Xtina hagyd a fenebe az Uh-at ebben a honapban,legyen ez spontan honap spontan sexel,sokaknal bejott igy.lazits igyatok bort es akkor legyetek egyutt amikor jolesik.

Kép
monyo83

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy el vagyok tűnve, de fincánka gondoskodik a szórakoztatásomról. Mostanában elég sokat akar kézben lenni, hogy lásson. Igaz forgolódni nem nagyon akar, azt nem mondom, hogy egyáltalán nem, de inkább ülni szeretne. Így elég rendesen hangot ad az akaratának :o)

Ahogy elnézem van már itt 2 finishes versenyzőnk!!! Drukkolok ám nagyon !!!!

Édesek a képek a gyerkőcökről. Teszek nektek én is :o)
Velünk annyi van, hogy nagyban faljuk az almát és a répát :o) Már több mint 6 kiló a kisasszony és 61 cm. :o)

Kép

Kép
princzike

Kép

Itt épp almaevés után :o)
Kép

Kép

Kép
princzike

princzike: nagyon cuki
horibol

Princzike,

Adél baba gyönyörű! és úgy látom ugyanolyan játéka van, mint Rebekának (a méhecske)

Kép
gota79

Tina!
Sajnálom hogy nem sikerült. Nagyon drukkoltam nektek. spontán hónapban is lesz cikluskövetés, tüszőrepi?

Csibus!
Remélem a kis gyűjteményed tényleg távozik az első mensivel. Lassan gondolom megjön majd.

Eclipse!
Gyönyörű neve lesz a lánykának.

Princzike!
Nagyon szép Adél. Nekünk is volt ilyen Micimacis előkénk, praktikus. :D
franci

Csibuc (no és mindenki, aki érintett)
Az új cím
Elköltözik a rendelőnk!

Értesítjük kedves pácienseinket, hogy 2011 januárt 3-tól új telephelyen várjuk Önöket:
1119 Budapest Fehérvári út 83.sz., II.emelet (bejárat Kocsis utca felől).

A költözés miatt ez évben az utolsó nyitvatartási napunk: december 16, csütörtök.

Kép

Kép
princzike

Köszi lányok!

Azért majd igyekszem egy kicsit többet jönni :o)

Ma megyünk dokihoz, mert múlt héten nem lehetett beadni a szurikat, mert ment a hasa. Remélem most már minden okés lesz. Igaz ma reggel volt egy kisebb hasmenéses kaksi, de szerintem nem gáz....

Kép

Kép
princzike

Princzike!
Jobbulást Adélnak! Nem lehet valami kaja csapja meg a hasát?

Megnéztem a MM honlapján a dokikat, és már nem szerepel rajta Arnold neve.
franci

gota: köszönöm megvagyunk, jól vagyunk. A kezdeti nehézségeket leszámítva most már egészen jól belerázódtam a babázásba. Lehet hogy majd írok a gyermekes topikba is, de most egyelőre nem tudok olyan gyakran jönni.
Korinna nem szopik, főként tápis baba. Voltak-vannak pocigondok, de egészen jól viseli. A csípőszűrésen derült ki hogy az egyik csípője kötött, így most terpesznacit kell ráadnom, szegényke nem nagyon csípi, tegnap alig evett és mire rájöttünk, hogy etetéskor le kell venni a gatyót, majdnem 2 és fél nap eltelt. Ma már kezd visszaállni a rend (kopp-kopp), remélem nem kiabálom el.
Egyébként nagyon jó baba, éjszaka 6-8 órákat szundít, így bennünket is hagy aludni egy kicsit :D. Többnyire mosolyogva ébred, szeret kint lenni a levegőn és csak akkor sír ha éhes vagy ha a pocija rendetlenkedik ill. ha kicsit nyűgös.
Ma reggeli fotó:
Kép
Vendég

Csibuc!
Nagyon édes ez a mosoly! Milyen jó hogy ilyen jókedvű reggelente.
Gergő ilyen picin dumált mikor felkelt. Semmi sírás nem volt, csak azt „hallottam”, hogy beszélget valamivel. Aztán elkezdett félni. Az egyik ilyenből lett az mikor először mondta hogy ANYA. Jó hangosan és mérgesen.
franci

Csibuc!
Hát ez valami tündéri vigyor!Ugye nem hagyod ki a bébimoziból????Lécciléccilécci!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Csibuc, Tina!
Küldtem privit.
franci

Lányok!

Ezek a babák gyönyörűek!!!!! :D :D :D :D
mók

Csibuc,princzike,gyonyoruek a babak:)

Kép
monyo83

Csibuc,

Korinna baba gyönyörű. a csípőszűrés ortopédián volt? amúgy nekünk is kellett hordani, viszont én kb 2hétig adtam rá, hiszen nekünk akkor nyár volt, és én nem adtam rá csak azért kisnadrágot, hogy ráadjam. amúgy az a két hét is szerintem nagyon sokat számított, onnantól kezdve állandóan terpeszben állt a lába :D :D :D . utánna csak éjszaka adtam rá, majd akkor sem. nekem a gyerekorvos mondta, hogy kell, az ortopéd pedig hogy nem a 4hós szűrésen. annyi, hogy több Dvitamint szed.

Kép
gota79

gota: igen az ortopédián a szűrést végző főorvos ajánlotta (aki egyébként kedves ismerős, ellátott benünket jótanácsokkal bőven). Viszont megfelelő nacit találni nem egyszerű, végigjártam a fél főváros gyógyászati segédeszköz boltjait :roll: Amúgy én harisnyára adom fel a terpesznacit, mert másként úgy beleizzad szegényke, hogy teljesen nyugtalanná válik. A kantáros verzió meg nem jött be, úgyhogy maradt a jó öreg gumibugyis változat :?
Rebeka is nagyon céééééééép :d És mekkora már :shock:
Vendég

Csibuc
Gyönyörűséges ez a mosoly :o)

Kép

Kép
princzike

nagyon édesek a babák:)

Kép
horibol

Eclipse
MizU? Hogy bírod magad? Már nincs sok hátra :o)

Franci
Hát nem tudom, de most hogy almát és répát is eszegetünk minden nap, így szépen megfogja a székletét :o)
Ma már evett egy kis fehérrépát a sárgával együtt. Hát nem tiltakozott. Ma már megsütöttem neki a sütőtököt, így valszeg holnap az almát ezzel keverem meg egy csöppet. :o)

Gota, Monyo
Igazi hajasbabákok :o)

Kép

Kép
princzike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?