Chrissy,
Ez a progi ez ng/mL vagy nmol/l. Mert ha ng... akkor tankönyvi, de ha nmol.. akkor nagyon alacsony. Remélem előbbi. Egyes dokik szerint ez az a határ, aminél vagy afölött nem is kell progi-pótlás, ha sikerül a baba.
Drukkolok én is neked, remélem a jobbik eset!
Inzulin: az a lényeg, hogy kezelve legyen (met), terhesen így is, úgy is magas! Ha meg akar foganni, meg fog!
szti1,
Skócia igen, nagyon szép, de meg kell mondjam, "csak" olyan, mint Magyarország (szebbik arca)...
nem szebb... A város, ahol voltam:
Arnold: nekem megvan a mobilszáma, az asszisztens, mikor kikísért, szólt, hogy hívjam Arnoldot a mobilján, és majd megmondják, hová mennek. Szerintem kiválnak az MM-ből, és ott nem akarták reklámozni. Majd hozom a híreket, ha kiderül. Vagy ha valaki ultrakíváncsi
, elküldöm a mobilszámát priviben.
(szti) Én a dokiváltáshoz (Tűű) megint csak azt mondom, hogy bátran... Nem kell azzal törődni, mit mondanak a recisek. Meg lehet, hogy nem is szólnak egy szót se.
Mindenkinek mondom, hogy nem kell folyton a magas meg túl alacsony értékek miatt aggódni. Néha az élet felülírja ám a számokat. Egy barátnőm pl 3.4 mm-es (!!!) méhnyálkahártyával esett teherbe!!! (10 alatt a dokik azt mondják, szinte lehetetlen) A lényeg, hogy ne görcsölj rá, mert az leblokkol mindent. Tudom, mondd azt a napnak, hogy ne süssön.
Azért persze holnap hozom az én számaimat (hcg, progi). Meglátjuk. Nem reménykedem, mert nem attól függ a siker, és nem akarok megint pofára esni.