Sziasztok! Köszönünk minden drukkolást! Hazajöttünk szerda este. Persze még kap gyógyszereket, meg majd 5 napra be kell feküdnünk a Margit Kórházba Fejlődésneurológiára, kivizsgálás, gyógytorna, stb. Kicsit lazább a nyaka, válla, meg egy kicsit féloldalas, fejét jobbra dönti. Már eddig is sokat erősödött, remélem sikerül nyom nélkül eltüntetni a dolgokat.
a fejlődésneus nő persze hozta rám a frászt, de a gyógytornászis, meg tegnap látta a saját orvosa, az is elég jókat mondott.
És persze a kórházi hatásokat is ki kell heverni, ha vizsgálják, vagy csak hasonló pózba kerül, akkor már sír szegény
nekünk se volt könnyű, a családom remekül helytállt, Noémi tök helyesen eltűrte az egész dolgot, de amit ennek a szegény kis embernek ki kellett állnia.... Egy felnőttnek is sok.
Az orvosi egyetem I. klinikáján voltunk, és igazán jók a tapasztalataim. Helyük az ugyan nincs nagyon, kevés a babás-mamás szoba, ráadásul eleinte Joni amikor lekerült az intenzívről, akkor tök külön szöbában volt, mivel fertőzőnek számított, mi meg Nomival egy babás-mamásban, uazon a folyosón. Így csaka két szobaközött szambáztam. a vége felé össze tettek minket, igaz, akkor egy ágyban volt a két gyerek, de ez nekem nem baj, itthon is úgy vannak. A szobával volt gond, költöztünk is közben, de nagyon megértőek voltak, anyatejes gyerek, ikrek, stb, és végül is megoldották, h ott legyünk. egyébként is mindent megtettek, ami emberileg lehetséges. És még kedvesek is voltak, pl a nővérek csomót babusgatták Nonót, ha sírt, amíg én Joninál voltam.
meg szó nélkül megcsinálták nonó UH-s szűréseit, mert mondta, h épp ezidőre szólt az időpontunk a budaiba, és milyen hosszú a várólista, megnézték azt is, nem vérszegény-e, mert sápadtka volt, pedig őt valóban csak azért "csatolt alkatrészként vették föl!
És hát iszonyú sokat melóznak, orvosok, nővérek egyaránt, le a kalappal előttük!
A hely kicsi, meg egy régi-régi épület, nem igazán felel meg a mai igényeknek, pláne így (osztály, ambuláns rendelő, közben jönnek-mennek a medikusok...), viszont a csapat nagyon jó. És élnek is a lehetőséggel, bevetik az összes szakembert, ami csak kell.
Visszaolvastam, amennyire tudtam, új kismamiknak gratula és üdv!
Abbey! hogy áll a költözés? Köszi az smseket, és a többiek informálását.
egyelőre ennyi, próbálom utolérni magam, szerencsére elég rendesen mentek itthon a dolgok! Majd még jövök: claire