Új privát üzeneted érkezett!

igen, mégis a tesóm. meg eddig ő lakott itt, ez egyébként az anyám lakása, aki kint van amerikában. és most hogy jön a baba, mondtuk hogy kéne itt laknunk, gondoltuk velük, err ő, miután ők megbeszélték(az öcsém 23, a barátnője 31), közölte hogy nem hajlandók velünk lakni. ok, ok, nem vagyunk egyformák, dehát a család az család, és tudunk egymásmellett lakni, ha kell, meg gondoltam tuti segítenek is majd. ők nem esznek semmit magokon kívül, tök puritán élet, mi meg abszolút az ellenkezők vagyunk. de gondoltam, közös erővel mindenki tud alkalmazkodni, de ők nem. egyáltalán nem veszik figyelembe hogy a baba érdeke most az első!! csak a saját érdekeiket nézik, nem figyelmesek, pl, ha mi két bögrét tettünk a mosogatóba, hogy majd később elmossuk, de ők főznek és elmosogatnak maguk után, a mi dolgainkat úgy ott hagyják ahogy volt!!!! ez milyen???? komolyan nem értem mi lett a gyermekkel, tök begolyózott? abszolút önző!!!

na, most kisírtam magam, meg jó gyorsan dobog a szívecském, abbahagyom inkább, nem éri meg!

megyünk párocskámnak cipőt nézni, hónapok után végre, úgyhogy elbúcsúzom, mert kikapok!!!!
pusz,
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Húúú Bagz, ez nagyon rosszul hangzik. Mekkora lakásban laktok? Mert megmondom őszintén, hogy ha nem tul nagy a hely,és nektek ugye baba is jön, akkor eleve az öcséd hogy kérhet ilyet. De persze nem ismerem a teljen történetet, a hátteret. De ez igy nem lesz jó..... Majd kidumáljuk csütörtökön.

Addig is kitartást, és próbálj lazitani, és ne a rosszra gondolni.

Dr.Eszter-Pszicho Kép
eszter2004
 
 


Aha,szóval anyukád lakása. Pontosan ez a helyzet az egyik nagyon jo barátunknál is. nehéz ügy....azt hiszem inkább majd szóban a többit....
eszter2004
 
 

 
 

Orbis, Aura, én a Bajcsy-n közel a Nyugatihoz elmentem egy kinai boltba, és ott vettem melltartot, és nagyon jó. Persze semmi extra terhes cucc, csak szimpla melltarto. Késöbb ugyis ujra kisebb kell, minek ruházzunk be rá olyan sokat. Kép

Eszter
eszter2004
 
 


SziasztokKép
Akkor a csütörtök 5óra fix? , mert akkor igyekszem úgy végezniKép már alig várom..... helyileg hol?

AuraKép
Hát igen... kb 10 percre lakunk egymástólKép itt az ideje, hogy találkozzunk, már én is nagyon szeretnélek megismerni. Pláne így, hogy ilyen közel lakunk egymáshozKép gyakrabban találkozhatunkKép de jóóóóó....

Csatlakoznék a cictartó vásárláshoz, mert szopis még nincs, és azt mondta a védőnéni, hogy lassan be kellene szerezniKép

puszi mindenkinek
edwig a türelmetlen....mindjárt csütörtökKép
Vendég
 


Ti éreztek valamit, amikor megkeményedtek?
Én most jöttem rá, hogy én is szoktam néha, (mondjuk lehet, hogy eddig nem is szoktam) de én nem érzek semmit. Csak tapintásra.
De ha csak néha-néha van (arról is többnyire apa tehet Kép) akkor ugye nem baj? Csak ha gyakori?
orbis
 
 


Orbis, Edwig,

Szerintem ha kettőkor taliznánk, mondjuk a Nyugatinál, akkor kényelmesen megnézhetnénk a boltokat és a talira is jól odaérnénk! Nekem is valami olcsósdi kéne, de nagyon!!! Orbis én külön nem tudok, de szerintem bőven elég lesz amit mondtál, meg útközben ha látunk valamit megnézhetjük.
Edwig, de jó! A kocsim még tropa a defekt miatt, meg amúgy se vezetek, ha nem muszáj. Szóval én Hév-el megyek, ha gondolod kereshetünk egy közöset és mehetünk együtt is!!! Persze ha te is ilyen BKV matyi vagy Kép

Bagzer!
Szegénykém! Együttlakásból nekem is kijutott, csak idegenekkel, de pont a mosogató volt nálunk is a központi feszültségforrás, úgyhogy át tudom élni mit érzel. A tali miatt ne izgulj, majd jól megvígasztalunk ám. Meg beszélünk is helyetted ha nem megy, bár nem hiszem, hogy gond lesz Kép

Vidám Aura, aki szintén be van sózva!
aura
 
 


Orbis!
Ha Apa tehet róla, akkor úgy tudom az fokozza méhlepény vérellátottságát ami kifejezetten jó a bébinek! Olvastam ;)
Pussz
aura
 
 


Naa, nekem miért nem jó a kacsintós???
aura
 
 


Aura!! Ez jó hír, köszi!! Kép El is újságolom neki, biztos örülni fog Kép

A két óra nekem is jó!! Nyugatinál hol?

kacsintós: \clipart {wink} (szóköz nélkül): Kép
orbis
 
 


AuraKép
Menjünk együtt...de jóóó viszont én kocsival járok, úgyhogy nem hévezünkKép akkor majd berepülök érted pomázraKép
mit szólsz?
pussz
Vendég
 


Orbis, a keményedésnél különösebben én sem érzek semmit, illetve most már érzem hogy mikor rándul össze a méhem, mert kitapasztaltam, nagyon enyhe érzés. A keményedés én ugy tudom akkor rossz csak , ha tul sok van és tul sokáig tart. Elvileg csak pár másodperc az egész, és teljesen természetes dolog. Én most pl. felálltam porszivozni, és rögtön bekeményedett.

Orbis, te emlitetted ugye hogy rossz volt a cukor eredményed? Az mennyi volt pontosan? Mit mondott rá a doki, hogy mi a teendő? Ugye nem lesz az ember azért cukorbeteg?

Köszi,
Eszter
eszter2004
 
 


Orbis,
hát a nyugatinál a forgóóra alatt ha az jó úgy, ott tuti megtaláljuk egymást!

Edwig,
tündér vagy ha berepülsz értem. Ismered a hátsó szentendrei utat? Az pont egy temetőnél érkezik Pomázra és én pont ott lakom! De ha hévmegálló vagy ilyesmi jobb neked, írd, én meg odaszaladok Kép
aura
 
 


Eszter,
Most kukkantottam rá a babatáskára, nagyon jól néz ki, meg az a táskává alakítható játszóspléd se rossz. Mondjuk azt fél óra alatt megvarrom, viszont isteni ötlet!

Sajnos nekem az extra jelek nemésnemésnem sikerülnek, pedig már mindenhogy próbáltam, de nem let belőle kép. Na mindegy, akkor marad a mosolygós meg a röhögős fej. Azokat tudom én is.

Ügyetlen (de boldog) Aura
Hű az édi kislányom nagyon furi helyeken rugdos. És naaagyon!
aura
 
 


Érdekes, nekem fáj, ha keményedik... Olyan, mint a mensinél, csak nem olyan erős. Kismanó elhallgat, elkezd fájni, egyre jobban, megkeményedik a méhem, azt kézzel tudom megfogni, aztán ugyanebben a sorrendben elmúlik, manóbaba pár perc múlva megint beindul. Akkor lehet, hogy inkább szóljak a dokibácsinak, vagy védőnéninek? Most, hogy pihiztem nagyon hétvégén, már csak 3-4szer fordul elő...

Cukorügyben nem tudok hozzászólni nagyon, mert én majd csak a 28.héten megyek, de azt olvastam, hogy ha valaki ilyen terhességi-cukorbeteg is lesz, pár héttel a szülés után már teljesen helyreáll az egész, mintha nem is lett volna. Csak a terhesség alatt kell vigyázni.

Bagz, nekem is van még történetem együttlakásról, majd jól leosztjuk a témát, addigis tarts ki Kép együttérzünk! A pocakosok teljes haskörfogatukkal melletted állnak Kép Kép

kikocska
 
 


Aura! Szombaton (asszem) beírtam, hogy hol van leírva, hogy hogyan kell ezeket a jeleket kreálni. Odamész, kimásolod, beilleszted a hozzászólásodba, és meg is van.

kikocska
 
 


Namégegyszer

úgy kell csinálni ezeket, hogy baloldalt a társalgó legördülőknél a formázást ki kell választani, aztán a képek, mellékletek és jelképek nél van egy kis táblázat a legutolsó kockában van egy link, aminek a szövege az, hogy index. és ott vannak a szmájlik nem is nagyon láttam semelyik topikban ezeket használni, de a topikok felsorolásánál voltak, szóval tuti volt, hogy vannak valahol és az én szuperhős informatikusgergőm megtalálta nekem

kikocska
 
 


Kikocska, ez a görcsölös keményedés nem hangzik tul jól. Legalább a védőnönek mondd el. De tény, hogy pihenéssel jobbra fordulnak a dolgok nálam is. Ez van. Pedig én is pörögnék még, de most már visszafogom a tempot, az utcán se fogok sietni, zebrán átfutni meg ilyenek.

MÁtól nincs több kakaos tekercs, kakao , turorudi. Gyümölcs és zöldség aztán szevasz. Bár a gyümölcsben is ott a cukor nem? Akkor meg? Na majd a doki felhomályosit csütörtökön.

Ja, a rendelö rovatban egy dokiválaszban azt olvastam hogy a görcsökre a napi 1 db magneB6 szenteltvizhatású. Jót nevettem rajta.

Pussz!
E.
eszter2004
 
 


Vghnoémi!

A visszatartó gyógyszert a dokinéni még nem írta fel, csak ha megyek hozzá aktuálisan, illetve ha újra görcsölni kezdenék a tali előtt. A méhszáj eddig szépen zárva volt mindíg! Azért köszi a bíztatást! Kép

Obis!

Amit a védőnőtől kaptál kupont, azt előbb is beválthatod (bár rá van írva, hogy csak a 3. harmadban), én is kiváltottam 19 hetes terhesen!!!

A MAGNÉZIUM: terhesség idején a napi szükséglet 300 mg körül mozog. A 3. hónaptól egyébként is ajánlatos szedni kiegészítőleg, mert a szervezeten belül 300 biokémiai fojamat elengedhetetlen alkotórésze (többek közt kell a jó hormonháztartáshoz és a babának a fehérje szintézishez). Ezenkívül ami fontos, hogy SIMAIZOM LAZÍTÓ hatás van. Azaz lazítja a vénák falát, a szívizmot és a méhet!!! Tehát hó a méhgörcsökre és a tágulást sem akadályozza!!!
Ha valaki erősen vizesedik (toxémia), akkor is magnéziumot kap, mert megakadályozza a víz kilépését az erek falán, így gátolja a víz felhalmozódását a szövetekben.

A KÁlCIUM: A vádligörcsöt a kálciumhiány okozza, ill. szünteti meg pl. a pezsgőtabletta. Fokozza a vérnyomást, összehúzza az ereket, segít a fejfájáson. Nélkülözhetetlen a tápanyagok felszívódásához és a csontozat képződéséhez. Terhességben ha jól tudom 1000-1200 mg-ra van naponta szükség. Ebben nem vagyok 100% biztos és könyv sincs most nálam. 1l tej 120 mg kálciumot tartalmaz, a sajt többet, tehát ha nincs gyógyszer és fáj a vádli, tejet kell inni.

Gátmetszés: Szerintem ez hasznos rossz. Lehet hogy furán néztek, de több előadáson hallottam és könyvben is olvastam róla. Szüléskor ha nem tágul ki ki eléggé a (főleg első babánál), akkor legtöbbször bereped. Sosem lehet kiszámítani, mikor repedezik be hírtelen (úgy tudom), ezért ha vágják, akkor az nem cikkcakkos, ezért könnyebben lehet összevarrni és gyorsabban is gyógyul a repedésekkel ellentétben. Ráadásul a repedés kiszámíthatatlan, ha a végbél irányában történik akkor több gond is adódhat belőle. Ráadásul a vágással csökken annak a veszélye,hogy a hüvely feszessége nem áll megfelelően helyre (szemben a túltáguláss hatásaival gátvédelem esetén).
Nem tudom, nem vagyok orvos, de engem megggyőztek, főleg miután anyám az öcsémet gátvédelemmel szülte (2019 g volt a súja, 45 cm) és szanaszét repedt. Másfél órát varrták utána.
Szóval nem biztos hogy olyan hiábavalóan rossz dolog. . .

Keményedés: nekem olyankor kellemetlenül összeugrik az egész hasam, a fiam is utálja, rendszeresen rudgos alatta. Pár másodperc és elmúlik.

Bocsi a hosszúságért! (ja amiket írtam azokat olvastam Kép

Timi
24+5
ttimi78
 
 


Szia Timi!

Nagyon hasznos dolgokat irtál,köszi szépen. Kép
eszter2004
 
 


Még valami. . .

BAGZERKA:

Én is tudom, hogy sajnos vannak nehéz és kemény döntések az életben. Az én babámnak sem volt sajnos kaladoktól mentes az indulása.

4 éves kapcsolatot hagytam ott egy fellángoló szerelemért (ami sajnos hamar kiábrándultságba fulladt), eszembe sem jutott védekezni. Előtte többször is próblákoztam már babával de sajnos nem jött össze. Nagyon sok kismedencei gyulladásom volt, s 2001-ben P3-as lett a citóm is, sejtosztódást gátló gyógyszereket szedtem. Már a dokinéni is ajánlgatta hogy szüljek, amíg lehet. . .

Szóval a fellángolás elmúlt, két hónap után már együtt sem voltuk, de nekem csak nem akart megjönni a menzeszem. Terhesteszt: negatív. Orvos: van egy cisztám, beutal ultrahangra. Ultrahang: van egy bevérzett cisztám. DE... mintha...itt még látnék valamit! Mondta a doki. Ott volt az én kis 8 mm-es petezsákom a teljes valójában. Nem tudtam,hogy sírjak vagy nevessek. Végül sírtam, megállíthatatlanul. Kint a "régi" párom várt rám, ő is rögtön tudta mi van... Együtt sírtun. Most mi lesz? Persze a babának mennie kell. . .

Nem tudom elmondani, milyen borzasztóan rossz érzés volt tudni,hogy végre összejött és most nincs helye! Tiszta szívemből szerettem ezt a kis petezsákot és hihetetlenkedtem, hogy tényleg-tényleg sikereült, de tudtam, egyedül nem tudom felnevelni (szülői segítség sincs sajnos) és pláne nem így szeretnék babát. Ott áltam 26 évesen kétségek és kínlódó-vívódó érzések között egy férfival, aki küzdött hogy visszakapja azt amiről nem is gondolta,hogy ilyen fontos számára.

Teltek, múltak a napok, egyeztettem dokinénivel a "dolog" tekintetében (nagyon rosszallotta, kért ne tegyem), voltam a családvédelmiseknél, megkaptam az engedélyt, kiírták az időpontot. . .

Egy nappal előtte ültünk az asztalnál "régi" párommal, magunk elé meredve, érezve a szomorúságos kínlódás hangulatát, s csak fogtuk egymás kezét evés közben. Nagyon rosz volt.
A rádióban egy semmitmondó riport után egyszer csak egy ismerős, kellemes dal kezdődött, a címet szerzőtt nem tudom, de a szövege: Köszönöm, hogy felnevelt, dédelgetett az én anyám! Úgy szeretném meghálálni, két kezemmel megszolgálni. . .

Már sírtam, és sírtam, és sírtam. .. .

Végül a párom átölelt, és azt mondta: "Nem tudom hogy fogom megemészteni a velünk történteket, s azt sem tudom milyen apja tudok lenni, de ígérem, hogy minden tőlem tellhetőt meg fogok próbálni értetek! Ne vetesd el!"

Hetek óta erre vártam (titkon nem éreztem magam elég erősnek ahhoz, hogy megtegyem)!

Nagyon boldog voltam.

Nem volt könnyű, sokan el is ítéltek. Ez mindenkinek a saját dolga, és senkinek nincs joga ezért elítélni bárkit is. Vannak igenis ilyen helyzetek! Örülök,hogy te is megtartottad a babát!
Emlékezz ha megszületik (és utána életed végéig), minek tetted ki a kis manót gondolatban, s szeressd kétszer úgy mint egyébként.

Csak elismerni tudom a bátorságod, én tudom,hogy sok kellett hozzá!
Remélem gyönyörű és egészséges baba lesz !!Kép Kép Kép

Timi
ttimi78
 
 


Úgy szeretném meghálálni,
Két kezemmel megszolgálni,
Azt, hogy felnevelt, dédelgetett, erő felett.
Légy ezentúl mindig boldog,
Míg én élek nincs több gondod,
Én vigyázok rád már ezután.
Úgy szeretném meghálálni,
Két kezemmel megszolgálni,
Mind, mind azt a jót,
Mit értem tett az én mamám


Timi, ezt Kovács Kati énekli. A történeted pedig igazán megható volt....

Puszi,
Eszter
eszter2004
 
 


Ő az én kis Máté Levente nevű kisfiam: Kép
Ez a férfiassága: Kép
Kép

Ez pedig a talpacskája: Kép
Kép
ttimi78
 
 


Köszönöm Eszter a dalszöveget, már nyomtatom. Azt hiszem beleteszem ba babafotó albumba. Egyszer ha megkérdezi miért van az ott, el fogom neki mesélni. Joga van hozzá!

Köszönöm még egyszer!

Timi
ttimi78
 
 


Timi!
Ez tényleg fantasztikus! Megint a sírás kerülget.
Lányok, úgy látszik tele a topic ilyen rendhagyó babasztorikkal.
Timi, jó, hogy megtartottad, tudom milyen érzés foggal-körömmel ragaszkodni valamihez ami alig 8mm. Mivel én úgyszólván egyedül vállaltam, engem sokan azzal bántottak, hogy minek tartom meg. Fiatal vagyok még, egészséges, várjak amíg lesz család, karrier, vaskarika, mittoménmi... Csakhogy ez nem ezen múlik. Én úgy éreztem, ha ő jönni akart, ki vagyok én, hogy visszafordítsam? Valahogy olyan érzés volt, hogy ez a baba akar engem és egy percig nem kételkedtem, tudtam, maradnia kell, engem választott anyukájának!
Szerencsére aztán itt egy csomó megértő, jópofa, pletykás, aggódós, vicces, érző kismamira találtunk, akiket nagyon-nagyon szeretünk!

Megyek mielőtt még magamtól is meghatódom.
Mindenkinek egy nagy ölelés,
Aura a hiperérzelgős Kép
aura
 
 


Kikocska!
Köszi, de jó végre sikerült nekem is. Szuper, hogy leírtad még egyszer, most sikerült a puszilós! Gyakorolom is , ez csak a tiéd a fáradozásodért!!!
Kép Kép Kép
aura
 
 


Sziasztok!

JAj, Timi! de jót bőgtem! Imádom a pasidat! És milyen jó, hoyg megvárt! Egyébként az apuka nem genetikailag lesz, hanem szeretetből!

csajok!
Tudom, hogy épp én mondtamn a csütörtököt, de annyira hülyülök, hoyg elfelejtettem, hoyg már két hete lebeszéltük régi ismerőseinkel, hoyg csütörtök este hét nálunk. És ráadásul vidékről jönnek. Szóval nem fújahatom le. De annyira sajnálom. Tök szar és tisztára bosszús vagyok! Nem lehetne inkább...???
Na, jó mindegy! Legyne most csütörtök meg jövő hét csütörtök is. Ehhez mit szóltok?
Annyira szertnélek látni is titeket(azt akartam írni, hoyg megismerni, de szerinetm azon eléggé túlvagyunk).

Voltam ma kozmetikusnál. olyan babapopsim van, hogy ihaj! és megbeszéltük, hogy következő aélkalomma, teljeskörűvé fejleszti a mesterségét. Bár már így is igen vicces ahogy tekergek, hoyg elérje a fenekemet előrőlKép


Márti! merre vagy?
Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Aura, köszike Kép

Timi! Nagyon örülök, hogy itt vagy, és remélem majd meglátjátok, hogy jó döntés volt. Egyébként meg az a véleményem, hogy nem a génektől édesapja valaki egy gyereknek, hanem a szeretettől... A kisfiad pedig nagyon szép Kép

Egyébként most voltam egy babaváró tanfolyamon, ahol a szoptatásról volt szó, és nem sok újat mondtak, mert már annyimindent elolvastam erről, de hogy Timi írta a magnézium-kálcium mennyiségeket, a néni valami olyant magyarázott, hogy kétszerannyi kálcium, mint magnézium. És ajánlottak egy állítólag nagyon jó magnézium cuccot, a neve az, hogy MAGNESIUM DIASPORAL és azért voltak oda érte, mert valami könnyen felszívódó formában van, és emiatt napi egy tasak (üdítőitalpor) elég belőle, és így 58 ft-ra jön ki egy napi adag, vagymi. Szóval a védőnéniknek jobban tetszett a MagneB6-nál.

Ja, meg ha érdekel valakit, van tönkölybúzával töltött szoptatóspárna 4100 ft-ért, ami nagyon olcsó. A cím: 2. ker, Eötvös u. 2. Tel: 275-7010 Ez sokkal jobb, mint a szivaccsal töltött, mert nem fekszi ki a gyerek, vagymi, hanem jól tartja mindig.

Persze nem termékbemutató volt az előadás, hanem mindenféléket meséltek is, meg néztünk videót, és nagyon aranyos babák voltak benne, meg módszerek, meg ilyesmik. Kép

Jövő héten babagondozásról meg babamasszázsról meg babamegérkezésről lesz szó, ha van valakinek kedve meg ideje hétfőn negyed 6-kor este jönni. Ja, és majdnem elfelejtettem, hogy mindenki vadul jegyzetelt, szóval én is hanyag maminak éreztem magam teljes mértékben Kép, de mikor elindultam, arra gondoltam, hogy ami érdekes, az úgyis megmarad, egyébként meg nem fogok jegyzetből szoptatni... Hát nem?

kikocska
 
 


Kikocs,
én jönnék szerintem, majd csütörtökön megbeszéljük. Ez tényleg röhej. Szopi közben előkapnánk a jegyzetet, hogy akkor most, hogy is volt? Vagy! Magolunk és vizsga, tételhúzás a szülőágyon két fájás között. Amíg nem fújod kívülről, addig nem szülsz meg!
Kép sőt Kép
Na jó, bocsi, ha morbid voltam
aura
 
 


Na, jó, akkor mégis én vagyok a normális Kép

Rékacs, viszont mi elkerüljük egymást így, mert jövő hét nekem nem jó, kolléganőimmel csinálunk csajbulit kártyajóslással, meg minden. Kép Egyébként részben miattad a csütörtök, de még inkább Katinka miatt, akinek csak így a jó, mert pont jön be a párja Pestre, vagymi... Timi, akkor te is jössz? Csüt, 5 óra, Oktogon, Burger King előtt.

Viszont megosztom veletek, hgoy két hete akartam enni gesztenyepürét, és ma végre férjecske szerzett nekem a boltból, mert mindig elfelejtettük eddig. És megálltam, nem ettem meg az egész kockát, csak a felét,de azért tejszínhabot tettem rá rendesen Kép most nagyon jól érzem magam, és nem vagyok hajlandó lelkiismeretfurdalódni Kép

kikocska
 
 


Ide süsetek, mit tanultam ma:

Kép
Kép
Kép

na mit szóltok???
Ezen az oldalon találtam őket: Kép
Le kell menteni őket a saját gépre, aztán feltölthető mellékletként!!
orbis
 
 


Timi, köszönjük, hogy leírtad, én is itt bőgtem végig... És a mi kisfiunk is Levente lesz egyik nevével, még nem tudjuk, hogy 1. vagy 2. És nagyon szeresd a párod, ő igazán klassz apuka már most! Igazi férfi!

És azt hiszem, átadom a dr. címet,és beállok hozzád tanulni AurávalKép Aura, mit szósz?Kép

Kikocska, egészségedreKép!!!
Mindenkinek jó éjszakát. Ha aludni akartok, igyatok mondjuk meleg tejet, ha pisilni nem akartok, este8 után ne igytok semmit... Kép Ezt egy régi könyv írta. Úgyhogy válasszatok!

Noémi
29+2
vghnoémi
 
 


Orbis, az oldal nincs ott, de ezek egyszerűen fantörpikusak!!!
vghnoémi
 
 


Sziasztok!

Timi! Itt bőgök a monitor előtt én is... Olyan jó, hogy ilyen Párod van és bátran vállaltátok a Babucit. Tuti ugyanúgy fogja szeretni, mintha a saját gyereke lenne, ha nem jobban. Kép

Köszi az infot a málnalevél teával kapcsolatban! Ma egész délután az orvos barátnőmnél voltam, aki homeopátiával is foglalkozik és sikeresen kikezelt az allergiámból. Felírt egypár szert, amik a szülésnél és utána jó szolgálatot tesznek, ha érdekel Benneteket, a talin mesélek majd.

Tényleg, akkor csütörtök 5 óra marad? Mert nekem még mindig jó, de most meg sajnálom, hogy Rékacs nem tud jönni. Kép Rékacs, ha hétre jönnek, akkor egy órára sem tudsz eljönni?

Ma védőnénis napom volt, a vércukrom jó lett Kép, de mégegyszer kell majd mérni pár hét múlva. És azt mondta, hogy szép nagy a Babánk, pedig az UH-s doki szerint teljesen átlagos. A fejméret alapján mondta (a védőnő), ami a 31. hétben 81 mm volt. Ez tényleg nagy babára utal? Ja, és a méhlepényem is II. stádiumban van, amin csodálkozott, hogy még nem kéne és hogy nem biztos, hogy lesz ebből 40 hét. Úgyhogy vadul nekiálltam a szülés folyamatáról bővebben olvasni.

Bagzer! Együttérzek Veled az együttlakással kapcsolatban. Kép Nálunk csak négy napot töltött a Párom nővére és anyukája, de ünnepeltünk, amikor elmentek (a Párom is örült). Akkor én még dolgoztam és alig vártam, hogy pihizzek otthon, erre mindig a jó kis kanapémon tanyáztak például. Meg az összes edényemet átrendezték a konyhában... És mindkettőjüket nagyon szeretem, de külön fedél alatt. Kép

Holnap megyek dokibácsihoz, szorítsatok, hogy minden OK legyen, nehogy aztán ne engedjen el a talira! Kép

Ja, és most tök izgalomban vagyok, mert Apa telefonált az előbb, hogy valami hiperszuper híre van, készítsek egy kis vörösbort! Kép Alig várom, hogy hazaérjen!

Jó éjszakát,
Katinka és az éjjel 11-körül menetrendszerűen bugizó Lili
katinka
 
 


Kikocska, mindenképp mondd el a fájós keményedéseket szerintem... Legfeljebb mond valami megnyugtatót. Amíg nem nyílsz, addig tényleg nem gond, de tudnia kell.

Noémi, az aggódós
vghnoémi
 
 


Na, Katinka, ő is babát várKép

Most már abbahagyom az egyes reakciókat...
A fejméret szerintem teljesen átlagnak megfelelő, legalábbis az adataim alapján...

N.
vghnoémi
 
 


gátmetszés pro és kontra

Bagz, neked külön ajánlom, a Geréb Ági a "kontra"

Noémi, ott van az oldal, néha frissíteni kell, mikor megnyitod, utána a bal oldali menüből ki kell választani a - Mozgó képek-Ikonok - pontot.

Mindenkinek jó éjszakát Kép
orbis
 
 


Sziasztok!

Az éjjeli csapat jelentkezik!

KAtinka, sajnos nem tudok odamenniKép, mert ez a fránya hely(Bp.) nem arról híres, hogy az ember ugrabzgrál a dugóba(bár ez gondolom, te is megélted egypárszor), meg főzök is nekik valami vacsit, ill. főzünk, tehát a pasim is hamarabb hazajön és elég izéség lenne, ha én meg nem lennék itthon. de ilyen az élet, majd legközelebb!

Kikocs! Feltünt milyen egyformán bölcsek vagyunk?!Kép

Noémi azért ne legyél már rögtön medika! Minimum rezidens(a tegnapi vészhelyzetből tudom, hogy az két külön dolog) és a rezidens is már Dr.
Na, persze az nekem is feltünt, mint főmenedzsernek, hogy Timi is elkezdhet praktizálni!!!Kép

Rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Hey Lányok ti miért nem alszotok éjszaka? Kép teleirtátok az egész oldalt míg én békésen aludtam. Nem akarok senkit elkeseriteni, de baromi jókat alszom éjszaka. Kép

ja ÉS KÉRETIK AZ ÉDES-CUKROS TÉMÁKAT MELLŐZNI, GONDOLVÁN SZEGÉNY KISMAMÁKRA AKIKNEK NEM LETT TÚL JÓ A CUKOREREDMÉNYÜK!!!! Köszi! Kép

Ma megyünk szönyeget vásárolni a háloszobába, ami egyben a picur hálószobája is,ugy hogy az én szavazatom majd duplán számít. Kép

Pusza, see you on csüt.5!
Eszter
27+1
eszter2004
 
 


Szépjóreggelt! Én meg reggeli író vagyok Kép mindig reagálok az éjszakaiakra Kép Tegnap meg is kaptam a páromtól, aki programozó, hogy már én is babanetfüggő vagyok Kép Vagyis ma reggel volt. Mert nem akartam nagyon bejönni dolgozni, és mondtam, hogy itthon maradnék, és kötögetnék, meg olvasnék, meg... Babaneteznék és babaneteznék és még babaneteznék is - szakított félbe az én imádott hites uram. Kép Ami azért is vicces, mert ő évek óta fórumfüggő, és eljutott addig, hogy otthon tűzfalat csinált, hogy otthonról ne tudjon fórumozni, mert hiába volt az elhatározás, véletlen is megnyitotta... Kép AZt hiszem ez a babának köszönhető különben, mert rájött, hogy ha folyton fórumozik, nem tud velünk foglalkozni Kép

Egyébként kicsit megijesztettetek, és inkább elmegyek már ma dokihoz, nem várom meg a hétfőt, ahogy szándékoztam eredetileg. Úgyis fogytán van a Maltoferem, kell felíratni. Meg kismanó is olyan idegesen mocorog már 2. napja, mintha nem lenne jó neki valami, de lehet, hogy csak azért, mert én vagyok ideges. Remélem megnyugtatnak majd, hogy csak para vagyok Kép

Ja, és még ha már a panaszkodásnál és gusztustalan dolgoknál tartunk, viszketek egy cseppet odalenn, voltam kenet meg vizeletvizsgálaton, nem találtak semmit, minden csodálatos. Tipp, hogy mit lehetne, hogy elmúljon? Doktor és rezidensbrigád? Kép

kikocska
 
 


Ja, Rékacs, feltűnt nekem is. Néha, mikor gyorsabb vagy, nem is írom meg ugyanazt, mint te Kép

Katinka, újságolj majd, hogy mi volt a jó hír!

Tényleg, még az is eszembe jutott, hogy mizu lehet Maricával, és Bendegúzt is régen olvastam, bár ez relatív...

kikocska
 
 


Sziasztok!

Timi!
Én is csatlakozom az előttem szólalókhoz, maghatódtam rendesen...Tök jó, hogy őszíntén beválaljátok ezt az egészet!Kép

Katinka!
Tudom, hogy nem Pesti vagy, de nagyon keresek egy megbízható homeopata orvost, ha Te, vagy bárki más tudna nekem ajánlani, annak nagyon örülnék!

Kikocska!
Érdekes, mert nekem is tegnap fordult meg a fejemben előszőr az, hogy mi alapján találjam ki azt, hogy mennyi a normális mennyiségű méhösszehúzódás/nap és mi a normális, illetve a nem normális amit érezni kell, vagy lehet ilyenkor!? Nekem főleg esténként jönnek lefekvés környékén! Én pénteken megyek a dokimhoz, és úgy döntöttem, jól kifaggatom a témáról!
A viszketésre! Én a lactacyd intim mosakodó szappant vetem be ilyenkor, mert segít visszaállítani a ph értéket!Mondjuk nekem csak úgy hatásos, hogy nem használom mindennapi használatra, csak akkor, ha érzem vm. nincs rendben,vagy uszi, vagy szex után!Nekem ez a szerem Kép!

Képzeljétek! Kezdünk belebonyolódni a névválasztászba, de rendesenKép!!!A Dávid most talomban, és az Olivér kérdéses, de még nem tudom! Szerintetek? A párom vetette fel tegnap, de én még barátkozom a névvel!

Na puszKép!

Katy, aki ma tölti be a 27.hetet, és kezdi a 28.-at Kép
Katy
 


Sziasztok!!!

Hát képzeljétek, én is függő vagyok. Alig tudtam belépni a babanetre, nem tudom, miért, de kb másfél órán keresztül, és egészen elképzelhetetlennek tűnt, hogy eltelik a napon nélkületek!!! És lássatok csudát, be tudtam végül lépni!Kép Huh, de jóKép

És milyen jó, hogy mindjárt már mindenki biztos zónába ér! Gratula a 28. héthez!

És Katy, mi volt a nagy meglepi?

Rékacs, igazad van, a rezidensség is megfelelő talán.

Na el is kezdem. Ezt olvastam egy régi könyvben, ami szerintem jó:

Hogyan lehet elkülöníteni a fájdalmatlan méhösszehúzódásokat a valódi szülőfájásoktól?

-időnként kellemetlen, de nem fájdalmas
-kb. 30 mpig tart, míg a szülőfájások hosszabbak
-Ritkán, 15-20 percnél nem gyakrabban jelentkezik, míg a valódiak sűrűsödnek, szabályosan, és egyre gyakrabban jelentkeznek (20,15,10,5,3perc)
-a valódis szülőfájások fokozatosan erősödnek, egyre hosszabbak lesznek, és a szünet köztük egyre kevesebb
-a sima keményedésnél soha nem távozik véres nyák, míg a valódinál majdnem mindig.

Na ezt olvastam. Viszketés témában nem tudom. A Lactacidot én is használom, lehet, hogy jó lesz. Ha elviselhető, várd meg, míg elmúlik... Ha meg nagyon rossz, nem létezik, hogy ne legyen valami turpisság a dologban.

Kikocska, remélem, nem lesz semmi gond, szerintem jó,, hogy elmész ma a doki bácsihoz. Az a feladata, hogy megnyugtasson.
És tök jófej, hogy letiltotta magát. Mármint a férjecskéd.

Az enyém 3-ig dolgozott, mármint éjjel, én közben 1-kor rászóltam, 3-kor meg fölkeltem, mert felhúztam magam, hogy nem alszik és fáradt lesz, és ettem egy szendvicset, aztán végre elaludtunk, ébresztett az óra, visszaaludtunk, csöngetett a gázos, mert el kellett zárni a csapot, mert szerelnek, visszaaludtunk, és csöngetett az ebédhozó -merthogy nem főzhetek, és rendeljük az ebédet-, ez után már nem aludtunk vissza. Plusz minden forgás felébredéssel járt, úgyhogy olyan volt az éjszaka, mint egy személyvonat: minden állomáson és megállóhelyen megállt... Nade reggel van, már délután, és van babanetKép Úgyhogy minden jó.

Puszi mindenkinek,

Noémi
vghnoémi
 
 


Ja, és 29+3!!!! Ezt jó leírni.Kép
vghnoémi
 
 


Kikocska!

Én is hasonló problémákkal kűzdöttem az elmúlt 10 évben. A nőgyógyászati kartonom kb.25 lapból állt. Már mindent kipróbáltam.
Kicsit féltem, hogy mi lesz terhesség alatt, de szerencsére megtaláltam az igazit!
Minden reggel kamilla teával lemosom a nunimat és havonta egyszer tartok egy Canesten kúrát, ami abból áll, hogy egy héten keresztül naponta 3x bekenem. Ez bejött!
Esetleg kipróbálhatod, ártani nem árt!

Bagzerka!
Szeretnék majd bejelentkezni hozzád fényképezésre. Én dec. közepére vagyok kiírva, szóval leginkább olyan 3-4 hónaposan tudom elképzelni a dolgot. Ha esetleg a gyerkőc mellett lesz időd, akkor egyeztethetnénk!

Barbara
babar
 
 


Lányok megint csak egy picit tudok
felugrani, pedig tudjátok én is nagy
függő vagyok...akkor holnap du.5oktogon
én is mennék, ha ez az időpontKép
egyébként lehet valami baj abból
ha nem szedem túl rendesen a maltofertet...
tul.képpen nem szedek semmit ...
mindig elfelejtem...
no, puszik...eszti
esztyx
 
 


Köszi a tippeket, mindent kipróbálok. És köszönöm a megnyugtatást, hogy nem szülési fájdalmaim vannak Kép mert végülis azért egy hét alatt csak megszülnék... Kép
Arra gondoltam, hogy azért még lenne itt a melóhelyen elintéznivalóm elég, meg még lenne mit megtanítani az utódomnak, de asszem nem bánnám, ha aszondaná a doki, hogy inkább most már ne menjek többet dolgozni. BÁr lehet, hogy megzakkannék otthon... ki tudja. Eléggé el vagyok foglalva most magammal az elmúlt pár napban. Lehet, hogy ez a baj... Na, lassan megyek már haza, meg a dokibácsihoz. Aranyos a párom, mert utánamjön majd munka után...

Bagzer, egyébként én is mennék fényképezkedni hozzád, mert nagyon tetszenek a képeid, de van egy fotóriporter a családban, meg a sógornőm barátja egy éve kitalálta, hogy neki a fotózás a hobbija, szóval lenne nagy sértődés.

No, tépek haza, azt majd mondom, hogy mivan.

Ja, Rékacs, a meglepi Katinkáéknál volt, nem Katyéknál, de tényleg mivolt?

kikocska
 
 


Sziasztok!
Nekem is volt gond a nettel. Pedig reggel sikerült és aztán jól kitörlődött. Kép

Noémi!
De egyfelé gondolkozunk, nekem is rögtön az ugrott be, Katinka párja babát vár, és akkor lenne kis Junioruk!

Orbisom!
Merre vagy? Akkor most jó a Nyugati 2ó forgóóra, megyünk vadászni? Nehogy aztán ott ácsorogjak egyedül. Megmég elvileg Edwig is jön.

Jajj, lányok, lassan mindenki finishel, én meg itt kullogok a jajistenem hányadik hetemmel is? Hanyagcsúcsot döntök, már azt se tudom hány hetes vagyok. Az biztos, hogy le vagyok maradva. Ti szépen elmentek szülni, meg babázni, én meg a végén itt írogatok majd magamnak Kép hű, de elszomorítottam magam.
Mondjuk átmehetnék a tavasziakhoz észtosztani jól, de ha én egyszer titeket szeretlek?! Jajj ésmég hüpp is!

Noémi,
tényleg Timi engem is elképesztett, asszem így már medikának se leszek jó. no nem baj majd sarlatánkodok egy kicsit, vagy én leszek a vajákos asszony Kép

Pussz.
Aura, (a szédült tyúk)aki most megy és megnézi hány hetes mermég ezt se tudja Kép
aura
 
 


Megnéztem 23+6
Hát tényleg jól le vagyok maradva. Na nem baj, ha mégse hagytok itt, majd jól kiffaggatlak titeket a szülésről.
Jé, akkor holnap a talin pont 24 hetesek leszünk ésmég aznap kezdjük a 6. hónapot is, merthogy Erika 4-én fogant, és így számolom kerekre. Mégis boldog vagyok, annyira, hogy be is fogom Kép
aura
 
 


Aura!

Lehet, hogy nem vígasztal, de azért abból a szempontból jó, hogy kicsit később szülsz, hogy már mindenre fel leszel készülve az itteni beszámolók alapján! Én mindig utáltam mindenhol első lenni, főleg olyanban, ami ismeretlen!Azért a finish még nekem is messze van!Pont mától 3 hónap!(negyed évKép)

Nem ír senki az Olivér névre semmit???

Aztán holnap nagyon jól érezni magatokat!!!

Puszi: Kép:Katy
Katy
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?