Sziasztok!!!
Hát képzeljétek, én is függő vagyok. Alig tudtam belépni a babanetre, nem tudom, miért, de kb másfél órán keresztül, és egészen elképzelhetetlennek tűnt, hogy eltelik a napon nélkületek!!! És lássatok csudát, be tudtam végül lépni!
Huh, de jó
És milyen jó, hogy mindjárt már mindenki biztos zónába ér! Gratula a 28. héthez!
És Katy, mi volt a nagy meglepi?
Rékacs, igazad van, a rezidensség is megfelelő talán.
Na el is kezdem. Ezt olvastam egy régi könyvben, ami szerintem jó:
Hogyan lehet elkülöníteni a fájdalmatlan méhösszehúzódásokat a valódi szülőfájásoktól?
-időnként kellemetlen, de nem fájdalmas
-kb. 30 mpig tart, míg a szülőfájások hosszabbak
-Ritkán, 15-20 percnél nem gyakrabban jelentkezik, míg a valódiak sűrűsödnek, szabályosan, és egyre gyakrabban jelentkeznek (20,15,10,5,3perc)
-a valódis szülőfájások fokozatosan erősödnek, egyre hosszabbak lesznek, és a szünet köztük egyre kevesebb
-a sima keményedésnél soha nem távozik véres nyák, míg a valódinál majdnem mindig.
Na ezt olvastam. Viszketés témában nem tudom. A Lactacidot én is használom, lehet, hogy jó lesz. Ha elviselhető, várd meg, míg elmúlik... Ha meg nagyon rossz, nem létezik, hogy ne legyen valami turpisság a dologban.
Kikocska, remélem, nem lesz semmi gond, szerintem jó,, hogy elmész ma a doki bácsihoz. Az a feladata, hogy megnyugtasson.
És tök jófej, hogy letiltotta magát. Mármint a férjecskéd.
Az enyém 3-ig dolgozott, mármint éjjel, én közben 1-kor rászóltam, 3-kor meg fölkeltem, mert felhúztam magam, hogy nem alszik és fáradt lesz, és ettem egy szendvicset, aztán végre elaludtunk, ébresztett az óra, visszaaludtunk, csöngetett a gázos, mert el kellett zárni a csapot, mert szerelnek, visszaaludtunk, és csöngetett az ebédhozó -merthogy nem főzhetek, és rendeljük az ebédet-, ez után már nem aludtunk vissza. Plusz minden forgás felébredéssel járt, úgyhogy olyan volt az éjszaka, mint egy személyvonat: minden állomáson és megállóhelyen megállt... Nade reggel van, már délután, és van babanet
Úgyhogy minden jó.
Puszi mindenkinek,
Noémi