Ancsi, nekem csak nadrágot kell vennem, igaz van Viviről egy farmerem, de az most szinte jó is rám, és nem tart ki a végéig.
Felsőt, én nem is vettem, egy hosszú fazonú pl. pulóver pont jóóóó
jövőhéten csütörtökön megyek uh-ra újra.
A rugdosással nehogy elkiabáld magad
) hidd el tudom miről írok
én pont 40hétre szültem Vivit, igaz császáros volt, de a lényegen nálam nem változtat. Azt is tudom, most is császáros leszek és nekem ez így a legjobb, meglehet kövezni meg minden, de nem vágynék sima szülésre.
Szrity, az nagyon jó, hogy sok a melótok, az álom építőket nem tudom miért tették olyan későre..... mi már 9után tentizünk
Zitácska, igazából nem is tudom mi a jobb, így visszatekintve, ha mindent tudsz vagy ha semmit vagy nagyon keveset. Ha nagyon sokat akkor lehet sokféle képen hiszen mindenki a maga tapasztalatát osztja meg még a cheten is. Persze te majd kiválasztod a sok infoból a neked legjobbat és azt alkalmazod, egy a lényeg mindig csak a magad gondolata után menny és amire azt mondod ez valóban jó lehet, ne pedig olyat tegyél amit nem tennél meg soha. Lesz majd nagyon sok okos ember aki megmondaná, mit és hogyan csinálj ha ezt nem jól kezed akkor káosz lesz a fejedben. Én akiket eddig ismertem és magamat is beleértve egy csomó okos ember vett körül
Viszont a chet valóban jó mert ha valamit nem tudtam egyből mentem fel és kérdeztem kaptam x mennyiségű választ és abból kiválasztottam mi a legjobb nekem vagyis úgy gondoltam az a jó
Dike, nyugi, hányni még nem kell, az nagyon korai lenne sőt lehet nem is lesz hányás. ne keresd magadon a tüneteket mert nagyon koraiak és csak magadat "hergeled" vele, közbe lehet csak bebeszéled magadnak, mint ahogy én is. Engem felráztak időbe, hogy hülye vagy
ezek még nem lehetnek, csak te beszéled be magadnak és így is volt, kaptam rendesen duplán hiszen én már ezt egyszer átéltem
A mell feszülést, a mesi elmaradását azt nem mert az velejáró, de a többi még túl korai, és nem akarok ünneprontó lenni, nyugi minden rendben lesz hidd el
Ha görcsölgetsz és ennyire a szexet kerülni kellene, nekem pl. a doki mondta konkrétan, hogy a 12.hétig házasélet mértékkel!!!! és nekem nem volt görcs és más egyéb fájásom se.
Légyszi nyugodj meg, nem lesz semmi gond, ha minid a tüneteket keresgéled és agyalsz mi miért és hogyan, akkor lesz is tünet és gond is lesz, nyugi van!!!!!
Georgia, ez nagyon jó hír, előre nem gratulálok, de utólag mindenképp fogok