Új privát üzeneted érkezett!

Ancsu
Laevolac szirup, Bolux Laxans mindkettőt lehet terhesség alatt én a szuirupot iszom, meg néha glicerines kúpot használok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, köszi :) aranyos vagy
ma kipróbáltam a duphalax vagy mi a neve szirupot, háttttttt nem túl nagy a hatás :?

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsu
ezek a szerek kb. 3 nap után fejtik ki csak hatásokat, türelem, jó lesz majd :!: :wink: szépen haladsz előre, örülök a béjbiknek :!: :wink: kihez fogsz menni, Hodóhoz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

bri! utólag boldog névnapot!

ancsu! egyetértek vele..én sem fogok mást használni, de hasra krémet igen,és én is hallottam h a dmes jó..de mi a neve elmondanád?7nov 2 az első uhu..h bírom ki addig???2 hét!:(

anett! huu én et+8 csináltam első nega tesztet.onnantól nem hittem:)) úgy h még várj.szombaton már tuti lehet:))
nov 2 az első uhu jó sokáá:(

első éjszakám, nem volt vmi fényes sokat görcsöltem, fel is ébredtem rá, meg kurva melegem volt izzadtam egész éjjel.rengeteget keményedik, feszít a hasam, és higyjétek el már látszik is!!!!nem tudom behuzni egy részét és kemény nagyon. cicim hatalmas!
most is görcsökök!
ma reggeli tesztem annyira de annyira erős:)) ha lesz gépem felteszem.

KépKép
dike

suzy, igen ho9zzá, én nagyon megvagyok vele elégedve. Múlt héten csütörtökön már mentem is hozzá uh-ra, kért időpontot nekem a 12hetes uh-ra is. Full rendes velem.

Akkor szedem tovább, hátha jó lesz, nagyon köszi

Ancsu

ancsuka

szerintetek elmenjek dokihoz a jövőhéten???itt a lakhelyemen, meg ahhoz akinél szülni fogok!mindenki csodálkozik h miért ilyen későre lettem visszahívva?
pl ha rossz helyen tapadt meg? vagy azt látni a hcg-ből?

KépKép
dike

dike, nekem 2hét volt a v.v-től számítva, de ahogy számolom ez neked 3hét. A két hét azért kell mert akkor lehet már látni petezsákot, hamarabb nem bizti és hetente vagy naponta menni uh-ra nem jó.
Az én véleményem amit én csinálnék: 2hét múlva elmennék uh-ra mindenképp. Vagyis 26.-án az az egy hét nem nagyon sokat számít pluszban, de tudom magamról nekem az a két hét még ha éreztem, hogy minden rendben akkor is vártam nagyon, hogy lássam jó helyen vannak :)
A HCG-ből nem derül ki vagyis igen mert ha visszafelé csökken... de lehet hülyeséget írok. Vannak tünetek a méhen kívülire....... nem részletezem neten rajta van.

Ancsu

ancsuka

jéézusom én tök elszámoltam. azt hittem 2 hét mulva lesz nov 2..na akkor tuti elmek.

KépKép
dike

Jó reggelt Mindenkinek!

Betty-Nagyon sokat gondolok Rátok+++++++++

Ancsu-Én sok mindenben veled értek egyet, én sem használok semmi olyat, ami kifejezetten kismamáknak való termék, még a hasamat is Gabi kamillás babakrémmel kenem és tökéletesen megfelel a célnak :wink: Ahogy írtad is, van ezekben a dolgokban egy adag lehúzási szándék,hogy jól megkopasszák a szegény kismamikat....Pl a kismama ruhák felháborító árakon vannak,egy felső 5-10.000 Ft csak azért ,mert ráírják,hogy kismama...Ugyanazt a fazont megkapod máshol 2000 Ft-ért csak nem kismama felsőnek hívják....Szóval nevetséges...Ezért nem is vettem a farmernadrágon kívűl kifejezett kismama ruhát :wink: ...Sajnálom a szorulásos dolgot, velem épp az ellenkezője van egész terhesség alatt....Mikor mész legközelebb Uh-ra?

Zitácska-Nálad viszont akkor emiatt a kiütés miatt érthető, hogy óvatos vagy, remélem elmúlik!!!Az lenne a jó ha tudnád, hogy kifejezetten melyik összetevő ami okozza és akkor kitudnád kerülni!

Gabi-Roli baba annyira cuki azon a képen ami a vonalzódon van,hihetetlen :D Mindig itt olvadozok :D Most belegondoltam,hogy ha Lili is akkor jönne,mint Roli baba akkor a hétvégén szülnék :shock: :shock:

Anett-Akkor neked sem kell kevés dolgot nyomatni.... :shock: Sajnálom,hogy nem sikerült jól beadni, az tényleg nagyon szar ha már becsomósodik a helye :? 19-re egy nagy kalappal, bár azért jó lenne ha előtte már megörvendeztetnél minket egy pozi tesztel :wink: Hány embriót kaptál vissza??...Köszönöm szépen a dícséretet :oops: :D

Dike-Én tuti nem bírnám ki 3 hétig....Szerintem kérj időpontot 2 hét múlva, ahogy Ancsu is írta :wink:

Merre vagytok elveszett báránykák??? :wink:

Rám ma vár a takarítás egyik fele ( fürdő-konyha-wc), aztán elkéne menni olaj - és légszűrőt meg motorolajat venni,mert holnap megy olajcserére az egyik kocsi....Ezek a kocsik viszik a lóvét rendesen....A másikra téligumit kéne venni,november 15-től ugye itt kötelező és a tavalyi az már használhatatlan...Este viszont szülésfelkészítő, nagyon várjuk Csabival mindketten :D

Én most, hogy elmúlt az aranyerem és a derekam sem fáj megint úgy érzem magam,mint az 5-6-ik hónapban....Lili olyan rendes velem, csak finoman mocorog, sosem rúg durván meg, kapok rendesen levegőt, a hólyagomat azt szereti nyomkodni, de hát ez legyen a legnagyobb bajom....Olyan rendes kislány, imádom, hogy így kíméli Anyukáját :D :D

Na megyek, puszi mindenkinek!

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok,

Először is Dike:
GRATULÁLOK a pocaklakóhoz!!!!! Ezek a hírek tök jók mert a buszon ülőknek ( mint én is ) reményt ad. :P

Vanili:
sajnálom, hogy most nem kezdhettek de még lehet utolérsz újra, mert 55.cn.-en vagyok és még semmi. Tesztet végül csináltam, nagy nehezen rászántam magam de negatív lett ahogy vártam. Ami nem is baj mert ebben a hónapban amennyit emelgettem szekrényt, ágyat stb jobb is....

Kisbaby:
Sajnálom hogy nem sikerült tudom mennyire szar, de tök jó, hogy előre néztek ez mindig megy ilyen gyorsan.

Gyancsi:
Egyre aranyosabb az a poci mindig nézem a képeket én is az iwiwen ott is jók.

Gabi:
szerintem is rád hasonlít Roli baba. Biztos hamar belejössz a babázásba de gondolom azért jó volt a segítség.

Betty:
bár valószínűleg csal olvasol minket de nagyon szorítunk neked mindannyian!!!!!

Suzy:
Cipike jól viselkedik odabent?

Én most sokat melózok még az Álomépítők műsorban is dolgozunk, bár a most pénteki adásban nem leszünk benne csak a következőben azt hiszem.
Itthon a tetőnket csinálják már 1 hónapja minden hétvégén de talán most készen lesz. Mindenhol a tetőről lejött kosz van alig érem utol magam de már látom a fényt az alagút végén.... :-)

A többieknek puszika akinek nem írtam

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

sziasztok,

Ancsuka és Anett
Mindketten kérdeztétek, hogy miért nem tud újat mondani a védőnő nekem. Már több mint 1 éve fent vagyok a babanetes chaten, ahol totál kiokosítottak, rengeteget olvasok a neten, ill. unokaöcsém mellett ott voltam a kezdetektől fogva. Bár a szülés után biztos merül fel bennem több kérdés, de most még egyelőre nem igazán van. A védőnő is mondta, hogy a mai világban nem sok újat tud mondani a kismamáknak, mert interneten sok minden infóhoz hozzá lehet jutni.... Ja, és nem dolgozom eü-ben.

Ancsuka
Szerintem, ha 1-2 napon belül nem használnak ezek, akkor menj el dokihoz! Ne kínlódj feleslegesen!

Anett
A vv. napján én sem beszéltem a dokival, de nem is hiányzott a sor kivárása, elmondták a lényeget a nővérek a pultnál, s annyira örültem az eredménynek, hogy alig vártam, hogy kimenjek az ajtón s telefonáljak! :) Elég durva, hogy ilyen rosszul adták be az injekciót :?

Dike
Én a vv napjától számítva 19 napot vártam uh-ra. Azért csinálják így, mert ezután az UH után elbocsátanak, viszont biztosra akarnak menni, hogy legyen szívhang, s a 6-7. héten már kell, hogy legyen. Én kibírtam a várakozást, persze számoltam már visszafelé a napokat :wink: De közbejött férjem sz.napja, arra készültem, így nem sok időm volt az UH-ra gondolni, olyan gyorsan eltelt az az idő :) Bár sajna nekem mennem kellett szept. 1-én mert erős, beleszúrkálódó görcsöm volt, s akkor megnéztek UH-val, de még onnan is vártam 2 hetet. De hogy megnyugodj, inkább menj el UH-ra :) s olyan jó volt látni :)

Gyancsi
Te nagyon pörögsz :) én nehezen veszem magam rá a takarításra, nem tudom mekkora házban laktok, a mienk 91 m2, de mindig tologatom, hogy mikor takarítsak. Bár tegnap kitakarítottam az egyik szobát :) Mostanában nem sokat alszok éjjel, így fáradtabb vagyok sokkal, mint eddig. Te hogy bírod? Főleg a pociddal? Lili tényleg nagyon rendes veled :) remélem az én picurkám is ilyen jó kis gyerek lesz :)

Szrityi
a házatokat újították fel az Álomépítők? vagy ti is benne vagytok a segítők csapatában?

Szép napot mindenkinek!

Zita

Kép
zitácska79

zita! pont most olvastam vissza h miket éreztél! hát te is hol görcsöltél hol nem:) ha nem aggódtál, ha igen akkor meg azért!
én ma éjszaka nem görcsöltem semmit és azóta sem....már most aggódok! jajjjj min lesz velem egész terhesség alatt, de talán ez a legrosszabb, h az ember tudja, h még bármikor elvetéhetm én abba belepusztulnék! ma felhívom a dokim, és remélem el tudok menni hozzá jövő héten!
semmi tünetem!bárcsak hánynék!

KépKép
dike

Sziasztok

Epp csak beugrok.
Szedem a gyogyszert amit kaptam, jol le gyengit, megfajdult a torkom is.
Fekszem, elegge faradt vagyok.
Vendég

Sziasztok,

Dike
Később majd akkor leszel nyugodt, mikor nem lesz tüneted :wink: Én már nem szoktam aggódni, ha nincs tünetem, egyébként is azt olvastam, hogy a 10. héttől kezdődik az az időszak, amikor már nincsenek tünetek. Egy a lényeg, hogy jól legyek én is és a baba is :wink: nekem csak ez számít. most már akkor aggódok, ha van vmi tünet, pl. ha fáj a pocim, máskor nem szoktam aggódni. Engem a hányinger, hányás elkerült, remélem ez így is marad :) Néha ég a gyomrom, de akkor eszek pár falatot, s az is elmúlik :wink:

Georgia
Mit szedsz? Beteg vagy?

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Antibiotikum kurat kaptam napi 4szem kapszula 5 napig, de azt mondtak nem art se a bebinek se nekem, mert az lenne a baj ha nem kezelnek ki.
Mellette 2 napja alig birok nyelni :cry: .
Mezet eszem, megcitromos teat iszom.
Ennyi.
Vendég

Lanyok!!

Kepzeljetek, megkertem a nyaron a Holland allampolgorsagot, mert eddig volt ugyan holland kartyam, de allampolgar nemvoltam.
Na most jott meg a level, hogy allampolgar lettem, es oktober 25en megyek delutan 16.00ra a polgarmesteri hivatalba , mert ceremonia lessz, eskut kell letennem, es a polgarmester mondd beszedet, es kapunk kajat, es inni.
Huu nagyon orulok, mert igy legalabb a bebi Holland allampolgar is lessz. :D :D !!
Majd csinalunk kepeket, es rakok fel :D :D !!
Vendég

nagyon sirok, annyira félek. orgazmus után annyira begörcsölt a méhem, h azt hittem meg pusztulok 1 percig tartott,kicsit most is érzem, de amugy már tegnap dél óta abszolut nem volt görcs! el is mehetett a baba???? nem sexeltünk.

KépKép
dike

Sziasztok,

Georgia
Akkor már értem, ezt a baktériumra kaptad. Próbálj meg a torkodra valamilyen homeopátiás szert, az nem árt, ill. igyál csipkebogyó teát, rengeteg C vitamin van benne, én is mézes teát szoktam inni, ha vmi bajom van :wink:

Dike
Nálam is volt ilyen, hogy begörcsölt a méhem, s akkor úgy döntöttünk, hogy amíg egyébként is vannak alhasi görcsös tüneteim, addig nem csinálunk semmit! Szerintem okulj belőle, s most kerüljétek kicsit az együttléteket! De már vagy 2-3 hete nincsenek problémák! :wink: Csak ezt a kis időt kell kibírnod! :wink: S ne aggódj szerintem nincs gond!

Zita

Kép
zitácska79

Zita:
mi is a segítő csapatban vagyunk
a miénket nem ők újíták önerővel csináljuk....

szrityi

DIKE: Szívből gratulálok! Jaj Istenem de jóóóóóó! :D Ez az első lombikotok volt? Ne izgulj, nem lesz semmi gond. Amíg nincs vérzés nincs probléma sem. Nyugi! Egyébként szerintem is óvatosan a hajkócolással, bár normális esetben ez nem okozhat gondot.

kisbaby: Nagyon sajnálom hogy ti nem jártatok szerencsével, bízzunk benne hogy a következő sikeres lesz. Mikor lesz a következő menet? Hátha együtt fog sikerülni velem. :wink: Mert hogy sikerülni fog az nem kétséges, csak még nem jött el a mi időnk.

Kép
babicsek

Szrityi
Ez szuper :) tök jó, hogy segítetek :) Egyik babachates csajnak is az Álomépítők újítottak fel a házát, vagyis a végén újat kaptak, de nem tudom, hogy mikor lesznek bent a műsorban, mert ő sem tudta pontosan!

Zita

Kép
zitácska79

babicsek!köszönöm! igen első! remélem te is minél hamarabb átélheted ezt az örömet!

nem szexeltünk,csak simogatás volt. :oops:

jövő hét szerdán 4re megyek a nőgyógyászomhoz uhura,most kértem időpontot.kirááááááály!!!:))))

KépKép
dike

Zita:

Az melyik lány volt aki csepelen lakik?
Szerintem akkor a jövő héten lesz legalábbis a felvételek alapján

szrityi

Szrityi
De igen, ő az! :) Ő is jövő hétre tippelt, hogy akkor lesz! Nézni fogom! ;) ott is segítettetek?

Zita

Kép
zitácska79

Ancsi, nekem csak nadrágot kell vennem, igaz van Viviről egy farmerem, de az most szinte jó is rám, és nem tart ki a végéig.
Felsőt, én nem is vettem, egy hosszú fazonú pl. pulóver pont jóóóó :wink: jövőhéten csütörtökön megyek uh-ra újra.
A rugdosással nehogy elkiabáld magad :)) hidd el tudom miről írok :lol: :lol: :lol: én pont 40hétre szültem Vivit, igaz császáros volt, de a lényegen nálam nem változtat. Azt is tudom, most is császáros leszek és nekem ez így a legjobb, meglehet kövezni meg minden, de nem vágynék sima szülésre.

Szrity, az nagyon jó, hogy sok a melótok, az álom építőket nem tudom miért tették olyan későre..... mi már 9után tentizünk :)

Zitácska, igazából nem is tudom mi a jobb, így visszatekintve, ha mindent tudsz vagy ha semmit vagy nagyon keveset. Ha nagyon sokat akkor lehet sokféle képen hiszen mindenki a maga tapasztalatát osztja meg még a cheten is. Persze te majd kiválasztod a sok infoból a neked legjobbat és azt alkalmazod, egy a lényeg mindig csak a magad gondolata után menny és amire azt mondod ez valóban jó lehet, ne pedig olyat tegyél amit nem tennél meg soha. Lesz majd nagyon sok okos ember aki megmondaná, mit és hogyan csinálj ha ezt nem jól kezed akkor káosz lesz a fejedben. Én akiket eddig ismertem és magamat is beleértve egy csomó okos ember vett körül :?
Viszont a chet valóban jó mert ha valamit nem tudtam egyből mentem fel és kérdeztem kaptam x mennyiségű választ és abból kiválasztottam mi a legjobb nekem vagyis úgy gondoltam az a jó :)

Dike, nyugi, hányni még nem kell, az nagyon korai lenne sőt lehet nem is lesz hányás. ne keresd magadon a tüneteket mert nagyon koraiak és csak magadat "hergeled" vele, közbe lehet csak bebeszéled magadnak, mint ahogy én is. Engem felráztak időbe, hogy hülye vagy :lol: ezek még nem lehetnek, csak te beszéled be magadnak és így is volt, kaptam rendesen duplán hiszen én már ezt egyszer átéltem :lol:
A mell feszülést, a mesi elmaradását azt nem mert az velejáró, de a többi még túl korai, és nem akarok ünneprontó lenni, nyugi minden rendben lesz hidd el :)
Ha görcsölgetsz és ennyire a szexet kerülni kellene, nekem pl. a doki mondta konkrétan, hogy a 12.hétig házasélet mértékkel!!!! és nekem nem volt görcs és más egyéb fájásom se.
Légyszi nyugodj meg, nem lesz semmi gond, ha minid a tüneteket keresgéled és agyalsz mi miért és hogyan, akkor lesz is tünet és gond is lesz, nyugi van!!!!!

Georgia, ez nagyon jó hír, előre nem gratulálok, de utólag mindenképp fogok :)

Ancsu

ancsuka

Tegnap vettem egy könyvet, Vivivel mikor terhes voltam nem volt ilyen könyvem nem lehetett kapni vagy csak én nem vettem észre, lényeg hogy most vettem, inkább úgy mondom apukámtól kaptam :)

http://www.nam2000.hu/pocakosnaplo.html
itt a könyv és a belsejéből kép is :)

Ancsu

ancsuka

ancsuka! már nyugodt vagyok!:)) tök jó ez a könyv, majd 12 hét után én is veszek. neked i szorulásod van? nekem is nagyon nagyon...semmi nem segít, de már nem is érdekel.majd kijön vhogy:)

anett! mizu h érzed magad? holnap teszt? kérdezted, igen nálunk nagyon sok mindenki tudott róla h lombikozunk, és engem egyáltalán nem zavar.

KépKép
dike

Zita:
igen ott is segítettünk nekem az a nappali a kedvencem amilyen nekik lett imádtam nagyon szép lett.

Ancsuka:
na ezt én is kérdeztem mert addigra kidőlök, de azt válaszolta a tervező hogy nem hisszük el de nagyon megdolgoztak az időponttért ugyanis a péntek 21:30 a legnézettebb időpontok egyike a tv csatornáknak.Akkor sokan maradnak fent.

szrityi

lányok eddig 37.1 volt a hőm....ma viszont éreztem h beteg leszek, meg a lázat is és 37.5...vagy ez belefér? ha nem miket vehetek be?

KépKép
dike

dike, hát attól függ mi a baj, legjobb lenne orvos...... amit konkrétan tudok, hogy lehet szedni, feltételezem megfázásod van :?: :!:

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... eppek/5389

nekünk bevált dolog, Vivinek is ezt adom ha ilyen fajta baja van, és én is ezt ittam teával mikor Vivivel terhes voltam.
ha magasabb lesz a hőd szerintem ügyelet mindenképp, mert akkor már ez nem lesz elég

Ancsu

ancsuka

basszus én megint elszámoltam magam! jöv hét szerdán még csak 5 hét 1 napos leszek...még semmit nem fog látni gondolom Sad

KépKép
dike

Csajok

Egesznap fekudtem ma, szaraz kohogesem van.
Nagyon rossz :cry:
Eloszor bakterium a vizeletemben, aztan faj a torkom es kohogok ezerrel, majd a mellbimbom az egyik ugy kiszaradt, csupa varas lett, pedig kenem kremmel, es nem eleg a 3 baj.
Ma estere letort a fogam ugyhogy hetfon fogaszat :cry: .
Remelem ti jol vagytok!!
Mindenkinek szep hetveget!!
Vendég

:twisted: eltűnt, amit írtam :twisted: megpróbálom újra összeszedni

Dike
Nekem sosem ment 37,3 fölé a testhőm, én szájban szoktam mérni.
Ha magasabb lesz a lázad, akkor mindenképpen menj dokihoz!

Georgia
Igyál csipkebogyó teát, meg a lándzsás útifű szirupot is lehet inni, az nem árt. Én múlt hét pénteken ugyanígy száraz köhögéssel mentem dokihoz és homeopátiás cuccot írt fel (Ferrum phosphoricum 9 ch). Nem tudom, hogy mennyire használt, mert most is néha köhögök....
Próbáld ki a neogranormon krémet, azt szokták javasolni, meg még a bepanthent.
Kedden én is megyek fogorvoshoz, bár csak felülvizsgálatra, bár néha érzékenyek a tömött fogaim, de a fogdoki mondta, hogy ez most tök természetes.

Nekem két napja már , hogy este lefekszek és feszít a méhem, most vagy nő, vagy ficánkol ez a kis ördög :) múltkori UH-n is nagyon tetszett az uh-s nőcinek, mert annyira ficánkolt, mint egy kis ebihal :) Mindig este van ez, nappal jól viselkedik! Éjjel sokszor felébredek erre, de gondolom ez most tök természetes, s elviselhető, kicsit odateszem a kezem, s elmúlik.

szép napot nektek, bár az időjárás nem sokat segít rajta!

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Koszonom a tanacsaidat, kiprobalom.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Bocs, hogy picit eltűntem, rengeteget dolgozom mostanában, ami külön jó, mert nem érek rá egész nap a kudarcomon keseregni.

Jól vagyok, tegnap este már meg is jött. Pár nap múlva megyek vissza a Cirisbe uh-ra, meg megbeszéljük hogy mikor indulunk tovább. Ha rajtam múlik, a következő mensim után kb. 1 hónap múlva indulnék is. Sőt, ha rajtam múlna, most is indulnék :D
Jó, jó, tudom, hogy nem lehet. De a Cirisben állítólag nem kell 3 hónapot várni, hátha elég 1 hónap szünet. :D

Drága Dike,
Gratula a jó kes erős tesztedhez, és kívánom, hogy ne görcsölj sokat. Én is halálra fogok rémülni minden egyes görcsnél, az bizti..

Vanili,
Egyáltalán nem vagy selejtes, és ilyet ne mondogass légyszi magadnak. Inkább azt:SIKERÜLNI FOG a következő hónapban. Én drukkolok neked! Én el fogok menni akkupunktúrára, meg talpmasszázsra, mert azt hallottam, ezek természetes úton hozzájárulnak a méhnyálkahártya vastagításához...

Suzy,
Köszi mindent, persze, kitartok :D

Gyancsi,
Vigyázz magadra, ne takaríts állandóan :D :D Egyébként sajna nem lettek fagyi babáim. Nekem csak ez az egy petesejtem volt.

Ancsuka,
Köszi neked is az együttérzést, és igazad van, nagyon nagyon kell bízni. És kevés csak mondogatni, sokkal nehezebb elérni, hogy valóban bízz a sikerben, magadban, a testedben. Na, majd legközelebb, erre külön tréningelni fogok :D

Zitácska,
Puszillak, remélem jól vagytok :D

Anett,
Most én szorítok neked a 19.-i vv-re!!! Tesztelsz előtte?

Georgia,
Jobbulást! És gratulálok az állampolgársághoz!

Szrityi, Babicsek,

Ti mikor indultok legközelebb?

Bocs, ha hosszú voltam, jövök még, pusz
kisbaby

sziasztok,

Georgia
örülök hogy tudtam segíteni :) remélem a tanácsaim beválnak nálad is :wink:

Kisbaby
Szuper hogy ilyen pozitívan állsz hozzá! Drukkolok nektek!

Remélem tudtok tanácsot adni nekem, na hát sajna most is fáj a méhem, nem vészes, csak aggaszt, viszont nem akarom túllihegni sem. Ahogy mondtam, én akkor aggódok, ha van vmilyen "tünetem". Szerintetek nő a méhem attól van? Vagy inkább menjek dokihoz?
Köszi mindenkinek!

Zita

Kép
zitácska79

Zita

Nekem is fajt a mehem a multheten vasarnap egesz ejszaka, es gorcsoltem is.
Ezert kuldtek el vizeletvizsgalatra, es ultrahangra.
Amig nem verzel nincs nagy gondd.
De nekem azt mondtak nott a mehem, attol van es a bakteriumtol ami a vizeletembe volt.
En mindig hivom a szulesznot, ha valami nem jol van, mi kaptunk egy 24 oras telefonszamot, es mindig segitenek.
Szerintem hivd fel a dokit aztan az mondja mit csinalj.
Vendég

Kisbaby

Drukkolok neked hogy legkozelebb, tuti sikeruljon!!
Es fog is sikerulni :D :D !!
Vendég

Georgia a fertőzésed már rendbejött? Voltál azzal kontrollon? Sajnálom a köhögést... pihenj és igyál mézes teát!

Kisbaby köszi! Tök jó hogy sok a munkád, az lefoglal és másra koncentrálsz. Én találtam a neten pár gyakorlatot méh-keringés javítására, ki tudja használ-e majd, de ártani biztos nem árt. Szupi hogy hamar kezdhettek! +++++++++

Suzy hol vagy? Hogy vagytok? Köszi a drukkot, kedves vagy nagyon!

Gyancsi hogy vagy? Mit tevékenykedsz mostanában?  Kis cuki Lili hogy kímél téged.

Dike a lázzal tényleg vigyázni kell, 38 fölé ne menjen semmiképp! Akkor inkább csillapítani kell! Petezsák talán már látható lesz, legalábbis úgy tudom hogy kb az 5. Hét után már látszik.

Szrityi köszi mindent! Remélem hamar megjön már és kezdhetsz! Bár most hogy sok a meló meg izgi is, így még picit várhat .

Ancsuka köszi szépen!

Zita az a baj hogy az hogy „fáj” az annyira tág kategória, hogy nem lehet okosnak lenni, én azt mondom menj el a dokihoz. Abból baj nem lehet, és inkább menj hiába! Egyébként szerintem tágul a méhed azért van, de nem tudom az mennyire fáj (görcsölni ugye nem görcsölsz?) meg mi az ami már sok... szóval érted. Úgyhogy irány a doki! Ja még az előzőhöz akartam hogy én pl imádom a Johnson bébi tusfürdőt a sima fehéret – annyira fini illata van.

Angyal fini a búzacsíra joghurtban, még szeretem is! Jövő hónapban eszem majd. Meg az E vitamint is. Te hogy vagy? Jártok sétálni-futni? TSH-d hogy áll? Mikor mész kontrollra?

Gabi majd kaphatunk megint képet Roliról? Szupi hogy minden tökéletes vele! Tejci meg jó ha van de ha nincs az sem gáz, annyi minden tápszer van már hogy nem marad éhen .

Betty +++++++++++++  tökéletesek a kis drágák 

Bri hol vagy? Ha otthon akkor gyere írj nekünk egy kicsit 

Anett hát akkor nemsokára vérvétel! Drukkolok nagyon! ++++ Jaj sajnálom hogy rosszul sült el a szurizás . Remélem nem maradt csomó a helyén. Na igen E vitamint fogok szedni én is. Teszteltél? Bár én megvárnám a vérvételt (én teszt-ellenes vagyok ).
Vendég

Vanili

Hugyhojag gyulladasom volt azert volt bakterium a vizeletemben.
Hetfon megyek vissza ellenorzesre, meg van gyogyszerem, holnap telik le.

Te hogy vagy? Akkor jovo honapban ismet mennek a drukkok!!
Vendég

Sziasztok csajok :wink:

Kellemes hétvégét kivánok :wink:

vanili :!:

Örülök drága, hogy izlik a buzacsira a joghurtban én is sztem tényleg jó ize van :D
Köszi jól vagyok keveset gépközelben és ami a lényeg, hogy nem agyalok lesz ami lesz nem aggódom, hogy most mi van például :wink:
Futás kilőve nem foglalkozok már vele inkább pihenek helyette :wink:
Jövő hónapban megyek kontroll tsh vv-re addig ujat nem tudok irni drága :wink:
Nagyon szoritok a következő hónapra tuti, hogy szép lesz a méhnyálkahártya mérete+++++++++++++++++++

Pusz Mindenkinek :wink:
Vendég

sziasztok,

Görcsölni nem görcsölök szerencsére, de érzem a méhemet :( megpróbálok pihenek, aztán ha nem múlik el, akkor holnap el kellene mennem ügyeletre.
A doki telefonszámát nem tudom, ő senkinek nem adja meg a saját számát, csak a kórházat tudom felhívni, de azzal meg semmire sem megyek. Olyan, mintha gyulladt lenne a méhem, bár nem tudom, hogy az milyen mert még sosem volt és a végbél irányába is feszít pár napja :( Majd kitalálom, hogy mit csináljak, egyelőre pihi.

Georgia
Nálunk nincs ilyen 24 órás telefonszám, itt kb. lecarják az embert, sajnos..... Szerintem nem lehet baktérium, mert hétfőn voltam a védőnőnél, s semmi nem volt a vizeletembe, bár ki tudja, hogy mennyire gagyi a papírcsíkra pisilősdi....

Bocsi hogy most csak a magam baját rinyálom, de most ez teljesen kikészít :(

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!
Hoztam képet :lol:

Kis angyal :lol:
Kép

Kis ördög :)
Kép

Hasunk továbbra is fáj,szegény néha nagyon szenved,borzasztó :cry: A második "csodaszert" próbáljuk most.
Tegnap szemészeten voltunk vele,minden oké.
Még 13 napom lenne a szülésig :roll: Olyan furcsa.

Puszilunk mindenkit!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi

Nagyon edes a kicsi fiad :D :D !!
Az a lenyeg egeszseges, es minden oke Rolival es persze veled is.

Zita

Ne izgulj, nem lessz baj, mi egyszerre fogunk szulni :D :D !!
Az nem jo ha ki vagy bukva se neked, se a bebinek.
Ha ki vagy negyon, menny el az ugyeletre, es tuti megnez valaki.
Aztan elmondjak mitol faj, es nem aggodsz tovabb!!
Vendég

Zsu!
:shock: :roll: :shock: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (átolvastam)

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok,

Cukigabi
nagyon édes a kisfiad :)

Georgia, Vanili
köszi a tanácsokat. Nem görcsölök, "csak" fáj a méhem, és szúrkálódik végbél irányába. Felhívtam a kórházat, beszéltem egy nődokival, azt mondta, amíg nem görcsölök, nem vérzek, s van székletem addig nincs gond. De ha nem múlnak a panaszok, akkor érdemes megnézetni magam. Holnap bent lesz a saját dokim, ha holnap sem leszek jobban, akkor bemegyek.

Zita

Kép
zitácska79

Zita
sztem pihizzél, szedjél magnéziumot és nem lesz semmi gond :!: szorítok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vanili
jól vgyunk, köszi :!: :wink: pihenek, fekszem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

gabi!! nagyon szép kisbaba!!!!

ancsu! köszi a linket!estére lement a lázam 37re most megint 37.5. igen náthás vagyok, nincs mit kifújni, sok a slájm. reggelre meg a torkom érzem. iszom a mézes teát, meg c vitamin.

zita! remélem semmi gond veled, csak a méhszalagok nyúlnak!!!pocid látszik már? majd rakj ám képet!

én nagyon oda vok, tönkre tesz ez a székrekedés!!!hatalmas a hasam,mint egy 5 hónaposé. el kéne mennem vele dokihoz de hova kihez? vagy szerdáig már kibírom?

georgia! jobbulást neked, baci meg mondjon leee!!!

egyfolytában vizes folyásom van..ez a terhesség jele?
éjjel megint nagyon görcsöltem, már négykézlábra álltam, mi lehet ez..nagyon fájt 5 percig. utána meg azt álmodtam, h nem is írom le anniyra sírtam!:(((
sose jön el az a 12 hét.

nem értem miért mondták h ne menjek vissza dolgozni, akkor olyan gyorsan mentek a napok, de itthon???ti mivel ütitek el az időtöket?

KépKép
dike

anett! mizu veled? jelentkezz!!!! teszteltél? hétfőn vérvétel???nagyon nagyon drukkolok!!!!!

vanili! kitartás, hiszem h a következő sikerülni fog!!!puszikaa

KépKép
dike

Dike
Szerintem menj el a kórházba a nőgyógyászatra, ez elég komolyan és szörnyen hangzik, hogy ennyire görcsöltél :( jobb lenne, ha látna egy doki, ill. lehet egy UH sem ártana már most, nem pedig szerdán.
Vizes folyás :shock: nem tudom, hogy a terhesség jele-e nekem ilyen nem volt :roll:
Mindenképpen menj el dokihoz holnap és próbálj meg pihenni!
S hidd el, hogy sokkal jobb otthon, mint melózni, így nem is tudnál. Én is itthon vagyok a kezdetektől fogva, általában netezek, filmeket töltök le, dvd-zek, olvasok, felvarrok egy-két gombot :D (egyébként utálok varrni), ja és takarítok. Hétköznap nem főzök, hogy minél többet tudjak pihenni, így a menzáról hozom a kaját, de hétvégén mindig főzök és sütök sütit :wink: de a totál az elején, szinte semmit sem csináltam, barátnőim jöttek el takarítani is.
Ja, és ha nagyon muszáj egy kis fájdalomcsillapító, akkor elalvás előtt vegyél be egy Panadolt, elvileg ezt szabad szedni, de nem korlátlanul.... Forró fürdőt semmiképpen ne vegyél! Nem tudom, hogy milyen tanácsot tudnék még adni, mert elvégre nem vagyok doki.
Bízom benne ,hogy nem lesz semmi gond nálad!

Zita

Kép
zitácska79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?