Boldog 5. hónapot Bubunak, Petinek és mindenkinek, akit kihagytam!
Gratulálok a kis reszelőhöz is!
Végül a filmet esélyem sem volt megnézni. Majd máskor. Kicsit sűrű volt a program. Szombaton Zepter előadás, anyuék, Auchan, Ikea, ma meg egész nap takarítás, babaruha-válogatás,... Szegény Samu, szerintem sanyarúbb sorsa volt, mint Pepkének a költözés kellős közepén...
Amúgy Samu olyan alkalmazkodó, mint egy 3. gyerek. Nagy mázlink van vele!
Szegény ma járókából etetőszékbe, etetőszékből pihenőszékbe vándorolt egész nap. Közben néha szopizott, és aludt egyet.
Kis angyalom, cserébe este jól megszeretgettem. Mértünk is, 6900g, bár a dokinéni mérlegén már kedden annyi volt.
De az béna mérleg volt...
Köszi lányok az érdeklődést! Hát valamivel jobban vagyok, de még mindig nem tökéletes.
Az első két nap kőkemény volt, de inkább nem részletezem.
A nagyobb baj az, hogy valószínűleg tegnap estére kevesebb lett a tejem, mert ugye minden folyadék rögtön távozott csütörtök, pénteken a szervezetemből. Na, erre szegény Samukám ma éjjel másfél óránként kelt enni!!! Ja, és szegény én...
Na, de képzeljétek, totál kész voltam ma! A héten két poharat eltörtem, és kétszer is volt olyan megmagyarázhatatlan hányingerem, erre ma ebéd után egyszer csak elbőgtem magam!!!
Elkezdtem mondani, hogy Barnus... na, itt sírtam el magam. Csak azt akartam mondani, hogy köszi, hogy ennyit segít. Nagyon nagyot dolgozott ma, hogy szép legyen a lakás. De nem a meghatottságtól sírtam, hanem visszafordíthatatlanul rám jött a sírhatnék. Hogy őszinte legyek, ilyen kb egy éve történt velem...
Na, de kistesó nem lehet, mert védekezünk.
Azért elég meglepő volt ez az egész. Amúgy vicces, mert pont ma kérdezte Barnus viccből, hogy ennyi üvegszilánkról nem-e egy kistesó tehet?!
Fú de kemény lenne! Alig lenne egy év köztük...
Én nyár előtt nem nagyon akarok még próbálkozni. Leghamarabb májusban.
Mi elkezdtünk komolyan gondolkozni egy 0-25kg-os autósülésen, mert Samu kinőtte az állítható méretű recaro-ját. Ahogy beletesszük, már feszíti ki magát belőle, annyira kényelmetlen neki. Én mondjuk amúgy is utálom, hogy mindig ki-be kell kötözgetni az autóban. Már nagyon várom, hogy csak be kelljen tenni Samut az ülésbe, és becsatolni, azt annyi. Ha tudom előre, hogy van 0-25-ös ülés, lehet, hogy nem vettem volna kagylóülést is. Bár igazából a babakocsit vettük, és ajándékba kaptuk hozzá. A vicc az, hogy időközben a babakocsit ellepte a penész a nyári konyhában tavaly télen...
Nem tudom, hogyan tudnám kitakarítani. Csak a lábtartó résznél, de akkor is... Undi, és kész!
Zsu, most eszembe jutott, hogy holnap hétfő, és helyetted is görcsbe rándult a gyomrom. Kívánom, hogy legyen jó napotok! Tényleg! Azóta beszéltetek Gabival erről, hogy neked még a heti egy nap is sok?