Sziasztok!
Mi jól,Balu tegnap elaludt negyed 10kor és ma 9:20 kor ébresztett
Hajnalban kétszer kelt cumi miatt,de ezt leszámítva szépen aludt
Viszont egész nap aludt 3szor 20 percet
Ez nem vall Balura.11kor már nem bírtam vele,levittem babakocsizni,akkor aludt 20 percet.Aztán 13kor megint 20 percet,aztán elmentünk a vecsési barinőmhöz tanyáról.Jól elvoltak a gyerekek,Balu aludt szintén 20 percet ott.Aztán volt nagy küzdés,és négykézlábra állt pár másodpercre Balu
Tök örülök neki
Ja és most már be tudja kapni a lábujját
Küldök róla majd képet
Hibernia:huuuuhhhh,nem tudom,én úgy emlékszem hogy neki még nem szakította át az ínyét,de ha tévedek akkor légyszi Mayday javíts ki
Gratu a forgáshoz
Szerintem oltárira hasonlít rád Petya
A szeme,szája,orra,de még a szemöldök vonala is
Orsi:na,hamar meglesz a forgás is,ha már így ügyeskedik
Monde:nálunk is ez van,folyton dől vissza belőle a kaja.De mit lehet csinálni?
Mayday:gyere mesélj mi a baj?
Charlott:Elvileg a védőnő csinál státusz vizsgálatot.Azt hiszem 1,3,6,1,másfél éves korban meg talán utána 3 éves korban.Ez ilyen miket csinál a gyerek,miket tud,meg ilyenek.Nálunk a rendrakás úgy megy,hogy ha jó napja van Balunak akkor mellette simán tudom csinálni(ritka eset),általában vagy apa vigyáz rá és én takarítok vagy fordítva.De egyébként nálunk is elvan Balu a játszószőnyegen,eljátszik magában,csak néha hív és akkor nehezen tudom abbahagyni a melót.Kb 5 percet van el teljesen,aztán nyöszög.Akkor félbehagyom amit csinálok,visszafordítom,teszek új játékot neki,meg ilyenek és akkor folytatom.Nagyon komoly a kép Kriszről :d Zabálnivaló
Olyan kis tudorkás
Barba:na igen,az a baj hogy Balu már régebben is tudott a hasán forogni, (kis breakes
)most meg ehhez társult a hátrafelé kúszás is.Szóval magasan már nem hagyhatom felügyelet nélkül,mert az ördög nem alszik.Vagy csak ha minden irányból kipóckolom (így kell írni
? ).Szép méretei vannak Samunak
Huuu,úgy jártam,mint zsu
Benne voltam a mi gmailünkbe mikor felvettem picasa-n Melindát(lehet bogme néven mond valakinek valamit,régen ide is írt,most anyatanyán van ő is)
Hol fogják adni? Én szívesen megnézném veled
Balut addig lepasszolom apának
Na,hatalmas küzdés árán,végül korábbi etetés közben bealudt Balu,szegénykém már írtó fáradt volt.Ma nem bírta tartani még a 3 órát se,már 2 és fél óra után kérte a hamit.Caysee-nél is eljátszotta ezt.Azt hittem álmos,de aztán kiderült hogy éhes.Még ott megetettem,aztán jöttünk haza.Azt hittem legalább a kocsiban aludni fog,de nem.Aztán pancsoltunk,játszottunk,és most fél óra sírás majd kaja alatt bealudt.Kivi vagyok meddig.Megyek,gyorsban lezuhanyozom addig,meg kisterilizálom a dolgait.Pusszanat!