Mary
Tudod nagyon jól hogy nem zavarsz!!!!!! És nem untatsz a "rizsáddal"!!!!
Tudom hogy milyen az amikor nem tudod magad kipihenni éjszaka, mert én így vagyok már évek óta, álmatlanságban szenvedek. Többször felkelek éjszaka, reggel az ágyam úgy néz ki mint amiben bomba robbant. Persze reggel fáradt és kimerült vagyok, aztán jön a kávé!!!!!!
Mert az az egyedüli ami nekem jó!!!! Úgy érzem reggelente hogy fáradtabb vagyok mint amikor lefeküdtem!!!!!
Közben persze jár az agyam ezerrel!!!!!!
Ezért is nem jövök a babanetre mert ki kell hogy kapcsoljam az agyam.
A hétvége lenne az amikor tudnék pihenni, legalább is olyankor erőltetem magam hogy még "gyerek" az idő, és nem kel kelni, így aztán sikeresen szoktam 9-ig aludni, na akkor van meg kb. a 6-7 órás alvási időm.
Csak sajnos nálunk szinte minden hétvégén van valami program és nem tudok akkor sem pihenni.
A párodnak meg volt a kivizsgálása? UH? Cardiológia mit mondott? Volt azóta rosszulléte?
Tudom hogy min mentél és mész keresztül, de muszáj "ledobni a láncot", mert csak jobban a mélybe húz!!!!!!!!!!! Próbálj meg többet mosolyogni, csak a jó dolgokat észre venni, én tévét nem nézek, mert abban kit öltek meg, hányan robbantak fel, repülőgép lezuhant stb......... Jó dolgokat nagyon-nagyon ritkán mondanak.
Hallgass olyan zenét amit szeretsz, kikapcsol, ellazít, igyál este egy citromfű teát(amit mától én is fogok), és olvass egy jó könyvet!!!!!!
Vedd körül magad pozitiv gondolkodású emberekkel, mert nekem volt olyan a környezetemben aki olyan rossz hatással volt rám, hogy kiszívta az összes energiámat ha vele voltam. Állandóan csak "bántotta" az embereket és panaszkodott(ráadásul rokon), így "leépítettem" az életemből, és őszintén? Nem is hiányzik!!!!
Na vége tért a mese mára, zárul Ditke mókatára!!!!!!!