Új privát üzeneted érkezett!

xtina75: tudom hogy ciklus követés de hüvelyi vagy hasi ultrahang azt nem tudom
horibol

Szti,
Napi 1 L-Thiroxint szedek, attól jó a pajzsmirigyem. És jódid valamilyen formában. De az csak alulműködés esetén kell, túlműködésre nem jó.
Diéta súlymegtartó továbbra is. Hízni nem kéne, fogyni meg nem enged.

Horibol,
Szerintem hüvelyi uh kéne. Azzal látszik a dokik szerint.

Én kíváncsi lennék hasi uh-n mennyi látszik a petefészkekből, lehet csak szórakoztatnak minket a hüvelyi uh-val? :roll:
franci

[quote="horibol"]x írta:horiboltina75: tudom hogy ciklus követés de hüvelyi vagy hasi ultrahang azt nem tudom

Jaa :lol: hüvelyi

Kép
xtina75

ok mert eddig kétszer voltam ultrahangon a pco miatt először hasi ultrahang volt másodszor is annak indult csak nem látót semmit mert üres volt a hólyagom amiért jól lecseszett ezért lett hüvelyi. Természetesen akkor se mondtak semmit meg most se hogy milyen lesz azért kérdeztem.
horibol

Sziasztok!

Jó rég nem jártam felétek, amit nagyon szégyenlek! :(
DE!!! örömmel látom, hogy egyre több kismami van a topikban! Szívből gratulálok mindenkinek!

A finish-ben lévőknek pedig hatalmas kitartás!! Megéri!!! :)

Millió puszi nektek!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Telefonáltam időpontért Tűű-höz. Hát már csak jan-i időpont lesz. De majd hívjam őket nov 8-tól, mert csak akkor fognak adni.

Horibol ne már, hogy hasi uh-t csinált! :shock: Én még ilyent nem is hallottam. A hüvelyiről adtak legalább felvételt?
szti1

nem nem kaptam felvételt csak a leletet és azzal kell vissza menni a dokihoz de most a doki csinálja majd mert aznapra ő van beosztva

Kép
horibol

Nálunk úgy van, hogy a felvételt, odacsatolják a lelethez. REmélem töbet fogsz tudni majd.
szti1

Hello hmeme,

Hááát egy 3 hónapos Nócival szerintem megbocsátható :)
Kaphatunk egy fotót róla? 8)

Horibol,
Az én dokimnál hol van fotó, hol nincs. Valszeg, ha kérnék, mindig lenne.

Kép
xtina75

Sziasztok!

Megint a segítségeteket szeretném kérni!
Szavaztatok itt már babaszépségversenyeken babákra.
Most az Alapítvány pályázati anyagára lehetne szavazni, hogy egy kis pénz álljon a házhoz, mert nagyon jól jönne, így a közönségtali előtt (sajnos nem tolonganak a szponzorok :( ).
Nem kell mást tenni, mint az alább belinkelt oldalon alul a 3 csillag közül a jobb szélsőre klikkelni (kicsit fura megoldás, de sajnos ez van, kérlek figyeljetek rá, mert a többi csillaggal lepontozzátok a pályázatunkat!)

http://www.egeszsegdij.hu/node/608

Segítségeteket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Hmeme,

tényleg nagyon rég jártál erre. én korábban követtelek a babás topikban, de elvonultatok. képet kérünk!

Chrissy,

üdv újra itt. sajna a kérdésedben én nem tudok segíteni.

Kép
gota79

Sziasztok!

Köszönöm a kedves visszafogadtatást!
Természetesen teszek képet!:)
Nanáá!
Kép

Kép [/img]

Meme

Kép
hmeme
Németország

Gota!
Te jó ég! már 6 hónapos Rebeka! Nagyon szalad az idő nálatok is. Eddig azt hittem csak nálunk :) Mászás, fogacskák??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!

Újra a segítségeteket kérném Tőletek. :)

Az a kérdés merült fel bennem, hogy aki PCO-s az lisztérzékeny is egyben?
Bátyámról nem rég derült ki, hogy lisztérzékeny, én meg PCO-s vagyok. Vajon egy betegségről beszélünk??

KépKép
charlott

hmeme!
gyönyörű a csajszid!!!

charlott!
teljesen különböző dolgok ezek. semmi közük nincs egymáshoz! a pcos anyagcsere-zavar, a cöliákia pedig lényegében autoimmun.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Köszi j! Ti tudjátok hogy kiscsajszi vagy kispasi lesz?

Meme

Kép
hmeme
Németország

hmeme!
tökösünk lesz :) de én ezt mindig is tudtam (na jó... nem mindig... de 2-3 éve már egészen biztos voltam benne :))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

hmeme,

Nagyon cukker a babó! :lol:

Kép
xtina75

sziasztok.

Hmeme gratulalok,gyonyoru lanykad van.szules rendben ment?

szti asszem te kerdezted a gynexet.en ittam,nalam semmit nem csinalt.

Eclipse??????lucuzs????tessek bejeletntkezni.

horibol a cikluskovetes mindig huvelyi.

Xtina,szoritok neked es izgatottan varom az eredmenyt,remelem jo hosszu ciklusod lessz :wink:

Kép
monyo83

Igenis Monyo! :wink: :lol:

Itt vagyok!
Nálunk vége a több hónapos nagy hajtásnak, mert minden a helyére került! Most élvezem a viszonylagos láblógatást, persze a napi rutin megmaradt. :D
Még annyi, hogy egy hete kivették Bogi orrmanduláját, mert sokat betegeskedett és folyton horkolt. Nem volt egy jó élmény, főleg nekünk nem a párommal, de a lényeg, hogy túl vagyunk rajta! Két nap múlva semmi sem látszott már Bogin, de a héten még itthon volt, csak hétfőn kezdi az ovit.

Drukk és puszi mindenkinek! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

lucuzs: Szegény Bogika, jó hogy már jobban van. Neked meg már csak egy hónap van szülésig? Mindjárt jön a tesó. Bogi várja már? Hogy érzed magad itt a vége felé?
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

megvannak a Clostis hónap utáni 3. napi vérvétel eredményeim (kivéve tesztoszteron, fsh az majd másfél hónap múlva lesz kész)
2010. 10.08
ösztradiol: 75,4 ng/l
progreszteron: 0,3 ug/l
prolaktin 445 mU/l 72-511
LH 1,3 U/L
TSH 4,10 mU/l 0,27- 4,20 (fél szem Thyroxin)

nem értem mi van már megint mitől romlót ennyit az előző eredményem óta:
2010.08.09
ösztradiol: 100 ng/l
progreszteron: 0,7 ug/l
prolaktin: 259 mU/l
LH: 9,8 U/L
FSH: 6,5 U/l
TSH: 0,03 mU/l (1 egész Thyroxin melett)
Tesztoszteron: 1,24 nmol/l

Szerintetek mit csináljak a pajzsmirigy gyógyszeremmel, mert csak decemberben kell mennem Pestre vagy ilyenkor mondanak valamit a telefonban?
Jövőhét pénteken ultrahang de semmi jóra nem számítok

Kép
horibol

sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket a lánykám nevében!

Monyo: Szülés...hát...mehetett volna símábban is. Fájdalomcsill. nélkül szültem, beszorult a feje, nem tudtam jól nyomni, úgy nyomta ki a doki. Volt gátmetszés, plussz a "csöpp" gyerekem utattört magának, úgyhogy húgycsőig repedtem, plussz a metszés mellett 2 irányban. Aztán csak kibújt:) 3650g és 55cm-rel. :) Másfél órán keresztül stoppolt a doki, hogy valahogy kinézzek odalent. Próbálta a lidokaint, de nem hatott...minden öltést éreztem. :(
de most már bármikor újra végig csinálnám, ha ez kellene ahhoz, hogy Noémi egészséges legyen!
3 hete sajnos meg kellett műteni, mert a BCG oltása betályogosodott, és az egész válla feltet gennyel:( De túl vagyunk rajta szerencsére!:)
Ti hogy vagytok? mi mindent csinál már a nagylány? :)

Lucuzs: Sajnálom Bogit! De most már csak jobb lehet minden! Nálatok is akkor a gyerek viselte a legjobban a megpróbáltatásokat? Nálunk is. Én sírtam, ő nem:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

hmeme,
kiscsaj nagyon szép! :)

horibol, én ezt nem értem. Helyedben biztosan telefonálnék. Mondjuk én az Lh értékedet sem értem, az mitől lett annyira alacsony?
Ismerősöm 4-as Tsh értkékkel esett teherbe, szóval bármi lehet...
Ne keseredj el! Terhelésen esetleg nem voltál? Vagy az rendben van? Ne hari, nem emlékszem...

Luczus, atyaég, hogy szalad az idő! Nem akarom elhinni, hogy mindjárt itt a kistesó! :)

chrissy81

chrissy81: terhelés március végén volt utoljára nem a legjobb lett bár az előzőnél jobb. Itt még 2x500 szedtem most meg már 3x850-t és 10 kg vagyok kevesebb elméletileg jobbnak kellene lennie.

Vércukor: 4,66 3,61-6,11
60 perc: 6,13 6,7- 9,4
120 perc: 5,38 3,8-6,6

inzulin éhgyomri: 18,2 0- 27
inzulin 60: 107,0 0-55
inzulin 120 perces: 78,4 0-45

az eredményeimet én sem értem mintha fordítva működnék. A pajzsmiriggyel az a gond hogy 1 egésztől 0,03 a féltől meg 4,10 lett az eredményem és egyik se jó. Tűű azt mondta biztos a fogyásom végett ment le annyira és ezért megfeleztük és valószínűleg decembertől nem kell de most hogy feleztük meg így felugrott szóval tuti kell csak az adag nem jó.

Kép
horibol

Hmeme,

szép kis csajszid van ám, és ugyanolyan paraméterekkel született, mint Rebeka.
neked sem volt túlságosan könnyű szülésed. én is így voltam az enyém után, akkor azt mondtam soha többet nem szülök (nem tudom tudod e, én császáros voltam, és éjszaka újra felvágtak, mert a sebemből ömlött a vér, kaptam is két egységet). néhány nap, hét után viszont már azt mondtam, bármikor.
Rebekának fogacskája már van, egy félig van kint, a mellette lévőnek már látszik a teteje. kúszás már van, ha elé teszünk valamit, akkor oda tudja tolni magát. főleg ha az a valami telefon :oops: :oops:

kész lett a terheléses, csak sajnos cukrot néztek. nem is néztem a papírt. most nem tudom pontosan az eredményeket, de minden határértéken belül van. a 60perces 9,4.

Lucuzs,

nemsokára itt lesz a kistesó. nem semmi hogy elment az idő.

ki lesz a következő kismama? Mók vagy Eclipse?

Kép
gota79

nemsokára jön az 1000. oldal. kié lesz a laptető?

Kép
gota79

ÉnÉnÉn szeretném! :wink:

Kép
xtina75

Sziasztok Lányok!

Hmeme,
gratulálok, na végre láttunk Nóci babát :D :D :D :D
Remélem 3 hónap alatt sikerült regenerálódni ott délen :(

Monyó kérésére bejelentkezve:
Babuci egészen lent ügyesen, méhnyak megrövidült, de én hálistennek megőriztem a mozgékonyságomat. Minden kész a kisasszony érkezésére!
Most értem el a 60kg-ot, de nem látszik a pocin kívül semmi :D
Minden okééé
:D

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Rég voltam.....

Atyaég Eclipse!!!!!!Te nemsokára világra hozod a Csodátokat! :shock:
Hihetetlen hogy mennyire megy az idő.....

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Jó rég voltam, sokan már babáztok is. A kismamiknak és babáknak is jó egészséget.
Nálam semmi változás, még mindig csak várunk.

Kép
timcsi82

Timcsi! Dejódejódejó!!!! Mostanában nagyon sokszor eszembe jutottál! Ezek szerint működik a telepátia!!! :wink: :lol:
De most már ne tűnj el, jó?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok Lányok,

még egy pocikép így nem sokkal a vége előtt:

Kép

Timcsi,
neked is biztos terem majd a türelem egy kisbabát!

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse,

De csini poci!!!! :!: !!!!!!!! :!: !!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Lucuzs, biztosan a telepátia!

Eclipse, köszi a biztatást!

Kép
timcsi82

Igazából nem ígérek semmit, jobb nekem ha nem jövök, inkább ilyen védekezés ez a részemről. A korábbi vitát láttam, és én is úgy gondoltam, azért nem is jöttem. Meg aztán sajnos nem túl kellemes programjaim vannak mostanában. Általában a kórházban töltöm a szabadidőm, mert a nagyim nagyon beteg.
Voltam Tűű dokinál, de előrelépés nem sok van. Belenyugodtam a nincsbe, lefoglalom magam mással.

Kép
timcsi82

Timcsi,

nagyidnak gyógyulást!

Kép
gota79

Köszi, bár már nem nagyon fog :(

Kép
timcsi82

Te jó ég, Rebeka már fél éves múlt??? itt látni, hogy rohan az idő!

Kép
timcsi82

Tina!
Mi van veled? Mikor mész dokihoz?
franci

Timcsi,

igen, babón lehet látni mennyire szalad az idő. még 3xennyi, és mehetek vissza dolgozni :cry: . Bár Csóka és a nődoki is próbált rábeszélni most egy újabb babóra, de nem tudtak meggyőzni. illetve meg tudnának, ha egy kicsit több zsé lenne a zsebemben...

Kép
gota79

Franci,
Most épp Skóciában vagyok - kiküldtek, semmi kedvem nem volt, holnap megyek haza - , majd pénteken megyek vv-re, és ha emelkedett lesz a hcg, akkor hétfőn uh. Ha nem, akkor majd ha megjön és elmúlik.

Kép
xtina75

Csókához miért kell járnod?
Hát igen, a pénz nagy úr.

Kép
timcsi82

jó reggelt!

Horibol, hát igen a pajzsmirigy sajnos ugrálhat, sok minden befolyásolja, remélem sikerül beállítani a helyes adagodat, de tudod, a fogyás, a pé, minden, minden hatással lehet rá... Nekem pl. júniusban annyira jó volt, 0,95 most szeptember végén meg 2... Határeset. Még nem kaptam rá gyógyszert, várjuk, hogy merre mozdul.

Timcsi, azért nem feladni! Beletörődni meg pláne nem! Meríts erőt. Ez nagyon fontos!

Gota, Timcsi, Csókával meg vagytok elégedve? Én is ebben a városban élek, de nem jártam nála soha. Nődokitok ki? Én váltáson gondolkodom, jól jönne néhány tipp.
Rebeka nagyon cuki. Gyönyörűség.

Xtina, Veled vagyok, nagyon szorítok. ++++++++++

Én tegnap voltam progi vv-n, elviekben ma lesz eredmény. Mi a jó érték? Tudom, hogy a 15 feletti érték már mutat valamilyen pé-t, de babaragacshoz mi kell?
És még egy kérdés: ha a progi szint jó, akkor megtapadhat a baba vagy a rossz inzulin eredményem befolyásolhatja annyira, hogy hiába jó a progi, de az inzulin miatt nem jöhet létre terhesség?

Ne haragudjatok, ha hülyeséget kérdeztem, de erre nagyon kíváncsi vagyok. :oops:

chrissy81

Jaj, Eclipse, lemaradtál, bocsi, gyönyörű a pocid, nagyon csini vagy, igazán büszke lehetsz magadra, én is ilyet szeretnék!!!!!!!! :D

chrissy81

Sziasztok!

Chrissy,
tudod, nekem júniusban lett a legrosszabb az inzulinom, katasztrófális, és mégis júliusba bebabásodtam! :wink:

Timcsi,
jajj de jó, hogy Te is vagy!!!!!!!!!
Írj kicsit magadról!
Jöhet priviben is! :wink:

Puszi mindenkinek, sietek, majd este próbálok jönni!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Eclipse tényleg nagyon csini a pocakod. Szép fornás.

Xtina de szép lehet most Skócia. Bár munka miatt nem tudom, mennyit látsz belőle. Nagyon szorítok neked pénteken. Remélem jó hírekkel fogsz jönni. :wink: Akartam menni én is Arnoldhoz, de nov-től már nem lesz ott. Azt meg még nem tudják hová megy. Ez az én szerencsém. :(

Chrissy nekem a dokinő azt mondta az 5,25ös pm-re, hogy ezzel még nem kell foglalkozni. És 3,vmennyiről indultam. Ráadásul elmondtam neki, hogy gyereket akarunk

Vki remélem tud segíteni. Megint 37 napra jött meg, aminek örültem. Vagyis annak, hogy megjött. Az 1.napon minden oké volt, a 2.on semmi, a 3.on sem, aztán a 4.en barnázgatás. Soha nem volt ilyen, mindig 4 napig tartott, attól függetlenül, hány napos volt a ciklusom. Sztetek mitől van? Most keresek egy másik endokrinológust, mert az MM-es dokinővel nem vagyok megelégedve. Főleg, hogy a papíromra sem azt írta, amit mondtam. Kicsit átköltötte, csak így nem igazán felel meg a valóságnak. :? Remélem sikerül minél előbb időpontot kapnom, mert amit én intézem magamnak, az is csak nov 10. Jan-ban pedig átkérem magam Tűűhöz. Nem lesz ciki? Annyire nem érdekel, mert az egészségem fontosabb, de nem fognak beszólni? Meg a házidokival kiíratok egy pajzsmirigyes vv-t, most már tudni szeretném, hogy is állok.

[/b]
szti1

Timcsi,

a met miatt járok újra Csókához. illetve, hogy nem jön meg. nov. 2án megyek újra, azt mondta, ha addig nem jön meg, emelünk a meten. jó lenne a diétát is tartani, de nem nagyon megy :oops: :oops: :oops: . mondjuk nekem sose ment. a mozgás pedig hamarosan menni fog, már nem nagyon győzök ugrálni a kisasszony után, pedig még nem is kúszik. mi lesz még később?

Chrissy,

én meg voltam és vagyok elégedve Csókával. bár sokan nem értettek egyet vele, hogy egyből clostyval kezdtük, lehet igazuk is volt, de bejött, és ez a lényeg. bár lehet hogy csak szerencsénk volt. mondjuk szerintem én könnyen teherbe esek, most is végül is 2-3 hét éles próbálkozás után sikerült. korábban is mikor akartunk, szinte egyből sikerült, csak ugyebár a betegség nem ismerése nélkül a megtartással volt gond...
de most már azt mondom, ennek így kellett lennie, ha akkor sikerül, most nem lenne Rebekánk. igaz akkor másvalaki lenne, de úgy gondolom, ennek így kellett lennie, hogy Ő legyen a mi kislányunk.
a dokim nekem Orosz. róla is mondanak sokan rosszat, hogy pénzéhes, stb., de nekem ő ismerte fel a pcost, és ez nekem sokat jelent. más dokik is magánba hívnak vissza, havi 1-2e Ft többletkiadás, pedig nem oszt, szoroz. sőt más dokiknak is ennyi körül van a tarifája. szülés után pedig annyi, amennyit gondoltunk, azt is a végén. de nekem az is sokat jelentett, hogy ugye a 32. hét után a kórházba kellett járni, és máshogy beszéltek velem, máshogy álltak hozzám, ha tudták kit várok. én végig az 1es szobába jártam nstre, sokmindenkit hátra küldtek időpontra.
nincs amúgy olyan, hogy egy doki mindenkinek megfelelne. valaki isteníti, más lehordja teljesen. mindenkinek magának kell kitapasztalnia.

Kép
gota79

Meli,

nem semmi, már 17. hetes vagy. nemsokára genetika, vagy már voltatok? nemét még nem lehetett látni?

Eclipse, Lucuzs,

már nagyon a vége felé vagytok!

Mók?

Deepgirl,

hogy smint vagytok?

Kép
gota79

Na, közben megjött a progi eredményem: 25. Mit szóltok?

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?