Timcsi,
a met miatt járok újra Csókához. illetve, hogy nem jön meg. nov. 2án megyek újra, azt mondta, ha addig nem jön meg, emelünk a meten. jó lenne a diétát is tartani, de nem nagyon megy
. mondjuk nekem sose ment. a mozgás pedig hamarosan menni fog, már nem nagyon győzök ugrálni a kisasszony után, pedig még nem is kúszik. mi lesz még később?
Chrissy,
én meg voltam és vagyok elégedve Csókával. bár sokan nem értettek egyet vele, hogy egyből clostyval kezdtük, lehet igazuk is volt, de bejött, és ez a lényeg. bár lehet hogy csak szerencsénk volt. mondjuk szerintem én könnyen teherbe esek, most is végül is 2-3 hét éles próbálkozás után sikerült. korábban is mikor akartunk, szinte egyből sikerült, csak ugyebár a betegség nem ismerése nélkül a megtartással volt gond...
de most már azt mondom, ennek így kellett lennie, ha akkor sikerül, most nem lenne Rebekánk. igaz akkor másvalaki lenne, de úgy gondolom, ennek így kellett lennie, hogy Ő legyen a mi kislányunk.
a dokim nekem Orosz. róla is mondanak sokan rosszat, hogy pénzéhes, stb., de nekem ő ismerte fel a pcost, és ez nekem sokat jelent. más dokik is magánba hívnak vissza, havi 1-2e Ft többletkiadás, pedig nem oszt, szoroz. sőt más dokiknak is ennyi körül van a tarifája. szülés után pedig annyi, amennyit gondoltunk, azt is a végén. de nekem az is sokat jelentett, hogy ugye a 32. hét után a kórházba kellett járni, és máshogy beszéltek velem, máshogy álltak hozzám, ha tudták kit várok. én végig az 1es szobába jártam nstre, sokmindenkit hátra küldtek időpontra.
nincs amúgy olyan, hogy egy doki mindenkinek megfelelne. valaki isteníti, más lehordja teljesen. mindenkinek magának kell kitapasztalnia.