Sziasztok!
Mi jól vagyunk
Huu tegnap olyan fáradt voltam,hamar lefeküdtem és be is vágtam a szunyát.Ma meg megint menős napunk volt.Ma megint voltunk a dél pestiben a szociális gondozónál,elindítjuk a kérvényezést aztán meglátjuk.Ideiglenesen a Csepeli ápolóintézetben lesz,aztán ha vidékre felveszik (szombathely,Gyula) akkor ott lesz addig míg itt Pesten nem tudunk intézni valamit.Azért olyan messzire mert csak ennyire futja a nyugdíjából.Látogatni alapból nem nagyon tudnánk,mert ugye csak kölcsönautónk van,apu el szokta vinni.De ez még mindig csak terv.
Hibernia:aztaa,Petya nem aludt 6 órája???Az nem semmi
Gondolom akkor volt nyűglődés.Az kemény lehet ha már a párod "örömmel" megy dolgozni.
Biztos megcincálhatja az idegeiteket.Ebbe bele se gondoltam hogy nekem ettől a néhai macerától is felmegy a pumpa,nem hogy ha mindig ilyen lenne
Balunak próbáltam krumpli-répát(akkor ette meg ha tettem bele almát is),bolti üveges zöldségpürét,céklás krumplit,sütőtök krumpli(ezt is csak almával ette) .Ezeket nagyon nem akarta enni.Szerintem is sok minden függ a gyerek habitusától.De ahogy olvasom miket írtok,ti tuti nagyon odateszitek magatokat(gondolok zsura is) szóval szerintem nem veletek van a baj.Egyszerűen ennyi foglalkozást igényelnek a ti gyerekeitek.Asszem anno még te linkeltél be egy cikket a hiperaktivításról.Hogy ez ilyen pici korban is előfordulhat.Balut talpra állította és akkor lábujjhegyen állt és csak jó pár másodperc múlva tette le a talpát.Utána nézte és fekve is nagyon lefeszítve tartja a lábfejét.Aztán kicsit megmozgatta és amikor eléggé feltolta a lábfejét akkor Balu elkezdett sírni hogy fáj neki,innen vette azt hogy túl feszes a bokája.Petyának boldog 5 hót
Naaa,nálatok is kibújt????Akkor két aranyérmesünk van?
Videó:én is csináltam egyet,hogy "mászik" Balu hátrafelé.Ezen nem olyan ügyes,ettől jobban szokott menni neki,de azért remélem "átjön" nektek
Felteszem a fényképezőről és küldöm
Törpi:téged is az Isten éltessen sokáig!!
Köszi a konyhadicsit
Barba:szerintem ciki
Én pl ma jöttem rá hogy Balu azért nyöszörög mikor leteszem aludni,mert így altatja magát.Ma néztem hogy úgy próbál aludni hogy csukva van a szeme és nyöszög
Eddig mindig letakartam,vagy felvettem
Aztán csodálkoztam hogy miért nem alszik
Hát mert én nem hagytam
Ez van na
Első gyerek,tapasztalgatni kell
Nálunk még egy túra se sikerült.Folyton csak rohanunk mindenhova,kéne már egy kis kikapcsolódás.Elvileg okt végén megyünk le szabolcsba mamámhoz,meg Hajdúböszörménybe párom mamájához.Talán az lesz egy kis kiruccanás,de pihenésnek az se lesz mondható
Tényleg rád hasonlít Samu
Nálunk Balu tiszta apja
Én szinte le is tagadhatnám
Én simán megvagyok ha nincs velem Balu,de nem úgy hogy otthagyom valakire.Szeretek tisztes közelben lenni,de néha jó ha kicsit más is pesztrálgatja
Addig tudok nektek reagálni pl
Hát fogalmam sincs hogy a talp-puszilós megvonás meddig tart.január elején kell visszavinni,gondolom addig biztos
De azért néha beficcentem majd a puszit,de sokkal ritkábban.Ez jár nekünk
Drukk az oltáshoz!!!
Zsu:túlélted az anyós napot?
Nagyon belehúztatok a reklámarc versenyen,sose érünk utól
Egyébként ez a folyamatos nyűglődás nálunk 2 hétig tartott augusztusban és utána hihetetlen sok mindent kezdett el Balu csinálni.Lehet hogy ti is csak egy fejlődési ugráson mentek keresztül?Látom nagyon mélyen érint téged ez az anyós dolog
Ha úgy érzed akkor beszélned kellene erről vele,szerintem
Napirend nálunk is nuku.Ő alakítja én meg alkalmazkodom
De szerintem ez így jó
Én is utálnám ha "megmondanák" mikor legyek éhes,mikor mit csináljak meg ilyesmit.Érted mit akarok kifejezni?
Fürdetés nálunk legkésőbb 7kor kezdődik.Itt van az esti rituálé is,így az egész kb 8ig tart
Ez az egy fix pontunk van
Elalvás este változó,attól függ mennyire fáradt el aznap
Hiberniánál leírtam hogy hogyan "működik" ez a spiccelés ilyen kicsiknél.Igazából attól félnek nehogy így maradjon,rögzüljön.Mivel koraszülött volt,ezért extra hatékonysággal átvizsgálják és az ilyen "apróságokra" is figyelmet szentelnek.Viszont a mászást frankón csinálja Balu
Ugye a múltkor emiatt kaptunk gyakorlatot amit itthon kellett csinálnunk
Köszi a lakásdicsit
Rend az még mindig nincs
Mármint a két szoba még hátravan,na meg az apróságok, a dekorálás,de most van elég progi ezek mellett is
Fogakról nekem azt mondta a doki hogy valamelyik babát megviseli,valamelyik baba észre se veszi.Valakinél pár nap alatt lezajlik a kibújás,valakinél akár hónapok is lehetnek.Szóval ez tök változó,nincs rá "szabály".
Charlott:minden embernek,babának lehet rossz napja.Lehet hogy csak ennyi az egész
Vagy nálatok is indulgat a fogacska
Balu alapból furán kifelé tartotta a lábát,azzal voltunk is csípőszűrőn korábban(3 hetesen),az helyrejött.Viszont ott azt mondták hogy ingereljük a talpát hogy a lábát mozgassa sokat,hogy a méhen belüli rossz tartás ne rögzüljön benne.Igazából csikizni kellett a talpát,és attól ugye felhúzta a lábát és nem kifelé tartotta.Na valszeg most ettől van
Szóval "kigyógyult" az egyikből És kaptunk egy másik dolgot helyette
Após elhelyezése ügyében kellett menni a szociális gondozóhoz.Nála lehet kérvényezni az elhelyezés elindítását.Gratula az első fogacskához!!!!Megvan az első előbújt fogacskásunk?
DDD
Mayday:sajnálom hogy nem jött össze az épitkezés?Mi a következő lépés?
Balu meg nagyon mélyen alszik,sokszor akkor se ébred fel,ha mondjuk a huzat bevágja az ajtót
Pedig jó a hallása."Szép egy anya vagyok,majd együtt parázok Bubuval a szörnyektől..."Hát ez jó
Egyébként én meg a sötétben félek,Este mikor megyek wc-re spurizok vissza ezerrel
Herpesz:huu csajok,ez durva.Nekem az orromon szokott kijönni,doki mondta a herpeszt.Én nem is hallottam még ilyenről hogy valakinek az orrán jön elő,de a herpeszkrém tényleg elmulasztotta.Viszont mindig előjön,bár mióta megszületett Balu azóta nem volt.Viszont a terhesség alatt volt vagy 5ször.Mindig akkor jön elő amikor megfázáshoz közeledek.Lehet ilyenkor gyengébb az immunrendszerem és ezért bújik elő.Parázok most rendesen.
Született feleségeket én is bírom bár most elvesztettem a fonalat.Majd visszanézem a részeket.Apa leszedte nekem az összes évadot
Orsi:örülök hogy túléltétek,majd gyere mesélj
Monde:gratula a forgáshoz!
Idővel mindenki elkezdi,ki korábban ki később
Nem tudom hogy büntethetnek-e ennyire,de ennyit írtak rá
Na asszem megint válaszoltam mindenre lelkiismeretesen,most már nyugodtan fekszem le
Na léptem zuhizni
Balu alszik negyed 10 óta