Sziasztok!
Maryka!
Gergőm csak este az ágyban hajlandó beszélgetni, de akkor szerintem reggelig bírná. Sajnos muszáj leállítani egy idő után, aludni is kéne. Hazafelé ha nem kérdezném meg se mukkanna, az ágyba meg dumagép.
Várom már a képeket!!!!!
Annamari!
Gergő szerintem nem a saját a csoportjára panaszkodott, ott csak kicsit nagyobbak vannak, kb mindenki 2006-os. Az udvaron találkozik nagyokkal. Némelyik olyan nagy, el se hiszem hogy nem engedték iskolába.
Ha mégse kell Szonja, én szívesen átveszem.
Nekem is barna hajam és kék szemem van, és örülnék egy ilyen kislánynak, de szőkének is. Viszont apa is szeretné a szemét is örökíteni, és Gergő által kinézett kiscsaj is barna szemű.
Sucer!
Jó téged is „látni”. Hogy bírja egymást a két tesó? Ilang a sulit?
Beze!
Magatokról a másolás is jó lesz. Én már láttam a szép nagy pocidat. Máshol megkuksiztam.
Boni!
Téged is máshol szoktalak olvasni.
Bocsi de érdekel mi van veletek.
Teri!
Arnold doki novembertől nem fog a Mensmentishez tartozni. Azt mondta magánja lesz. De remélem helyileg marad. Amint megtudom mi lesz fogok szólni.
Én nagyon csípem. Őszinte, korrekt.
Tegnap voltam vidéken, jól szétfagytam és hajnali 4-kor keltem. Mikor jöttem vissza találtam egy lakáshirdetést, pont a férjemmel beszéltem, neki kert is kéne az nem jó. Aztán idebenn néztem egy két hirdetést, csak kíváncsiságból, pénz még nincs rá.
Neki persze nem tetszik mert kicsi a kert, hova kerül majd a paradicsom. A pari az erkélyen is elfér, de mindegy. (Most ott van).
Aztán közölte hogy mindig az van amit én (Franci) akarok, egyszer lehetne ő én.
Ezt válaszoltam neki:
„Ma akkor cserélünk: én fürdetek, aztán tv-t nézek, Apa pedig altat, felkel éjszaka a kicsi fiához kb 3-szor. Elmegy bevásárolni, kitalál valami könnyen elkészíthető kajákat amiket a Gergő is megeszik. És szívem van egy valag vasalni való és a mosást se felejtsd el.
Sört és szotyit nem kérek
„
Persze azt hitte megbántott. De nem. Csak úgy jött.