Új privát üzeneted érkezett!

Orsi, ne idegeskedj, a Ventolin szerintem nem fog ártani, pláne ha esetleg elkerülheted vele a kruppot vagy asztmát. Ha volt az egyik fiadnál is, akkor esélyes, hogy Elisa-nál is, ez állítólag alkati. Tudom, én is utálom a gyógyszereket, de néha muszáj.

A 110 gramm meg annak ellenére, hogy nem túl sok, nem biztos, hogy mérvadó is. Ugyanazon a mérlegen lett mérve? Szerintem nyugodtan próbál meg innentől kezdve 3-4 óránként etetni, az igény szerinti szopi addig jó, amíg nem aprózódik túlzottan el, azaz, nem csak az előtejet szívogatja ki mindig, hanem kidolgozza a hátsó, zsírosabb tejet is. Hidd el, be fog indulni a súlya megint! De ránézésre Elisa nem az a húsgombóc alkat lesz, tehát nem is kell elvárni tőle a heti 150 grammot szerintem.

Na én beszéltem a gyógyszerészünkkel, ő azt mondta, hogy nem kell visszavinni a vigantolt, mert ez csak elővigyázatosság, és semmi baja nem lesz akkor sem, ha pont a mi üvegünk az 1 a millióból. Én bízom az ő ítéletében, ő legalább tudta miről van szó, míg a védőnő csak nézett bután, és beparázva azt mondta, hogy ne adjam. Ha valóban olyan nagy veszély lenne, akkor tutira elindítanák a termékvisszahívást.
monde

hali

anyós beteg lett mégsem jön.
így jártunk.
remek, mi?

hibernia

Zsu,akkor nektek sem egyszerű.

Hibernia, :( .Sajnálom,sz@r ügy.

áááá,mennem kell,Bubu ingerlődik,apa telefonál.

Kép

KépKép
mayday

HÍRADÓ!!!!!!

Kép

KépKép
mayday

Nem tudok Facebookra képet tölteni.Hozzáértők,légyszi segéljetek rajtam.

Kép

KépKép
mayday

Hibernia, anyós :roll:
Ez van... nem mondta, hogy ha meggyógyul megy?

MAyday..fogalmam sincs miért nem tudsz feltölteni lehet csak a rendszer hülyült meg átmenetlieg. Várj egy picit, vagy lépj ki és újra be ilyenek..ennél nem tudok okosabbat :oops:
És hát jah nekem sem könnyű de kinek az? :)
MAi napig eszembejut az amit végigcsináltál nyárom hát le a kalappal!!!

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Csöpplány jól látom, hogy te is nevezted a fiadat a sweetybears.com-on? Mi is ott vagyunk de már most feladtam :lol:
Amúgy ha tényleg jól láttam Balázs miért Bálintként szerepel? Elírták?

Kép
Kép
zsu84
Üröm

D-Vitamin no comment

Csopplany, aposod, jaj nagyon sajnaom.

Mayday, Bubu mar kutyazik! de jo! én is ugy varom mar.
a mosolyszunet megszunt?

Hibernia,
ember tervez, anyos végez....
muszaj anyoshoz menni, mert ott is folyamatban van egy haz eladasi terv... bonyolult... és a kiallitasom is ott lesz hétfon... de mar jobban van.

Csorospohar, szerintem sem alkalmas a tapszerhez.

Kicsit lehiggadtam. Ma délutan kiiktattam a fél6os nyugiszopit. de igy mar fél8kor esti szopi volt és hn8kor mar aludt Elisa. tehat az egész esti programot el kell majd tolni, mert igy tul koran lefekszik. és jobban odafogok figyelni, h a zsiros tejet is megkapja...

Elmentem a gyogyszertarba a ventolinért és csak ott lattam, h egy masik sprayt is felirt, gyulladascsokkento. ugy dontottem, h egy hétig adom oket, pont egy hét mulva kell mennunk oltasra, ott megbeszélem a dokival, mi legyen. Zsu én NAGyON gyogyszerellenes vagyok, tobbszor osszevesztem mar az orvosokkal, vagyis az orvosok velem. Amikor 5 hos terhes voltam, mar a halalomon egy arcureggyulladassal, akkor sikerult meggyoznie a dokimnak, h szedjem be az antibiotikumot, mert nagyon ramatyul vagyok.

Mi tegnap este beszélgettunk el a férjemmel jo sokaig. Mondtam neki, h fel fogjuk dobni a talpunkat ido elott, ha igy folytatjuk... és erre azt mondta, "van jobb otleted?"

Ja és a ragaszkodas. Elisa is nagyon ragaszkodo. A testvérei is ilyenek voltak. (Emlékszem 1,5 évesen a fiam, amikor anyamék eljottek hozzam és elmentem a wc-re, azt mondogatta végig, h anya visszajon. kb ugy, mintha elutaztam volna.) szoval a ragaszkodas csak erosodni fog lanyok! aztan meg ugy elszakadnak, foleg a fiuk...
Elisat viszem magammal mindenhova, lerakom a foldre, h lasson. Ma a habtapin mezitlab volt, a hatan fekudt és vagy 1 méterre eltolta magat, hatrafelé. Forgas nuku. de ezerrel biciklizik, uj hangokat probal és mostanaban tatog is, mint a halak. :)
s.orsi

Estét!

egykezes jelentkezés.reagálni nem fogok tudni :(

zsu:igen,neveztem :) Még csak ma került fel.ne add fel,messze még a vége :) Jaka balázs bálintnak írtam.de nem baj hogy bálintnak írták,de azért írni fogok nekik,hogy írják már át,mert a balázst használjuk
:)

na ennyire futotta majd ha hajlandó elaludni akkor jövök...

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Ma egész jó napunk volt.Tegnap Balu 3/4 11kor volt hajlandó elaludni.Mivel későn végeztünk így nem fürdettem,lehet ez kavarta meg szegénykémet.Ja és nagy kínlódás árán aludt csak el.Már több mint 3 órája fent volt.Aztán reggel negyed 9kor kelt.Kajcsizott.Aztán 11kor hasonló műsort követően nagy nehezen elaludt.Aztán lementünk sétálni egyet ebben a szép időben,mert az elkövetkezendő napokra írtó hideget mondanak.Elaludt és 2 és fél órát aludt a babakocsiban.Aztán átjött az egyik barátnőm és vigyázott Balura míg én pakolásztam kicsit a konyhában hogy haladjunk.Aztán volt pancsi,de így is csak fél 11kor aludt el Balu :( Nem tudom miért.
Tegnap olyan édes volt :) Itattam és megfogta a kezével a cumisüveget ahogy szokta és mellé felemelte a lábát és azzal is megfogta az üveget :D Olyan édes volt,apával szakadtunk a röhögéstől :) Persze ő is elkezdett röhögni és folyt vissza a szájából a víz :D Azt hittem megzabálom,készült kép is,de mire apa odaért már csak a kezében fogta az üveget.

Zso:köszi a felvilágosítást,tegnap ki is váltottama hippes csomagot. :) Kanalak miatt no para :wink: Egy próbát megért :P Balu fül nélkül is szépen eszik cumisüvegből magától is :) Füllel meg pláne :D Szépen fejlődnek ezek a babák,öröm nézni :) Sajnálom hogy nem jött össze a vizsgálat. :( Apóst hiába kezelik gyógyszerrel maximum lassítani tudnak a folyamaton,megállítani vagy javítani rajta sajna nem.Szóval csak egyre rosszabb lesz.

Hibernia:szerintem fagyasztva az összes kaja ehetetlen,legalábbis én utálom :S Nem szeretném fagyasztani neki a kaját.Még az alapanyagot sem :S Nekem Balu általában 4szer eszik,ritkán 5ször.Én nem adnék neki többet,csak amennyiszer kér.Ha éhes akkor úgyis jelzi :D Petya is jó súlyban van :D Centire hogy áll?Nyugi,én is így vagyok vele,még mindig nem tudom mikor mi baja lehet,csak próbálkozom.Nálunk általában a következők jöhetnek szóba:éhes(általában nem,szépen bírja legalább a 3 órát),szomjas,fázik,melege van,foga fáj,lázas.De ha emelésre abbamarad sírás akkor csak az a baj :D Etetésre szerintem se alkalmasak az poharak.Meg szerintem azt is kiverné a kezedből :D

Orsi:viszont ez a húsleveskocka eltétel nem hangzik rosszul,bár én elég fűszeresre csinálom.És ha a kajcsit amit csinálok,főzeléket,ha melegen beleteszem a bébikajás üvegbe,lezárom és "dunsztolom"?Vagy lehűtve csak a hűtőbe teszem?Azt hiszem dunsztolva nagyon sokáig jók a kaják,de vajon ezt el lehet játszani babának szánt kajával is?Gyümipüréket én is megeszem mindig Balu után.Csak főzeléket egyszerűen nem tudok keveset csinálni :S Orsi ez a részekből álló járókát babakarámnak hívják.Én is nézegettem,de túl drága és túl sok darabból áll számomra.Nekem elég lenne belőle két darab :D Huu,nem irigyellek a becsípődés miatt,meg a kiállítás miatt sem :S Kitartást!!Nem viszed el Elisat egy másik dokihoz is?Hátha van alpja az aggodalmának!A súlygyarapodás meg nem normális ha egy idő után lelassul?Még mindig kötelező a heti 100-150?

Nadi:Szegény Gréti,ha nem a hasa,akkor a foga :?

Járóka:szerintem bárhol be tudják ütni magukat.de arra is lehet esetleg Rácsvédőt tenni,úgy biztonságos.Én nem szívesen főznék a lábam alatt játszó gyerek mellett.Méghozzá azért nem mert mondjuk fröccsen egyet az olaj,vagy véletlenül lelököm a kést.Véletlenek mindig vannak,jobb ha arra a KIS időra biztonságos helyen van.

Monde:teljesen egyetértek veled!A mászás nagyon nagyon fontos.Mi is arra gyúrunk most.Örülök hogy jobban van a gyerkőc :) Én is ilyen taktikát alkalmazok altatás ügyileg :) Be a kiságyban mikor ásít vagy dörzsöli a szemét és adok neki játékot,meg még kicsit szórakoztatom.Aztán elbúcsúzom és szépen arrébb állok.Nappal én nem nagyon alkalmazok rituálét,nálunk csak a pancsinak van meg a rituáléja :oops: Egyetértek a nassolási elveddel is,nem szabad tiltani,mert annál jobban fogja akarni és akkor dugiban fogja nyomni :D

Zsu:én szerintem elég sokáig külön fogom mosni a ruháit,úgyis olyan hamar összejön neki egy mosásravaló :D Én azért nem mosom együtt mert a miénk sokkal koszosabb.tudom hogy így is úgyis tiszta lesz mindkettő,de ez nekem nagy heppem :D Például após ruháját is külön mosom a miénktől,ugye a vizelettartási dolgok miatt,meg mert 3 napig hord minden egyes ruhadarabot :? Szép méretei vannak Gabinak :) Gratula a nyúlkáért :D Ne meg az új szerzeményhez is! Várjuk a képet :) Én úgy tudom hogy a kúp után várni kell 2 órát,és ha nem indul el le akkor lehet adni neki még egyet.Elvileg annyi idő kell hogy hasson.Nyugi most elvileg másfél éves koráig nem szurkálják.Engem is ez vigasztal :)

D-vitamin:mi tablettában kapjuk,azzal is gáz lehet?

Nass:én inkább zabálni szoktam :oops: Meki,burger,il treno minden mennyiségben.Viszont édességet csokit abszolút nem eszek.Nem szeretem.

Pelus még mindig a 3-ast használjuk,liberot,de vettem huggiest is.Remélem nem nőjjük ki mert mintha kezd kicsi lenni.

Nálunk Balu bárkinél elvan,de azért sokszor csekkol hogy én is ott vagyok-e :d De akkor sincs hiszti ha nem lát :) Én nem is szeretném ha nagyon anyás lenne,szeretném ha nyugost szívvel tudnám bárkire hagyni,hogy ne sírjon másnál se.

Gamil:Törpi:márkó nagyon édes baba!!!!Küldtem képeket a majdnem kész konyháról,ha nem gond a következő képen már teljes pompájában lesz :P Viszont az még lehet hogy csak pár nap múlva lesz :D

Törpi:szép méretei vannak márkónak is!Egy hónappal fiatalabb Balu és majd 1 kilóval nehezebb :roll: Ilyenkor mindig azt hiszem hogy sovány a gyerekem :?

Juci:én ismerek olyan gyereket aki viszont az éjszakai kajához szokott hozzá,és még másfél évesen is kért enni :shock: Nekem azt javasolta a doki ennek elkerülése érdekében,hogy ha felkelne Blu és nem lehet megnyugtatni,visszaaltatni,akkor adjak neki teát,vagy vizet.Kétszer adtam neki így este és szépen leszokott az esti kajáról,végigalussza az éjszakát.Örülök hogy jól metn a vizsgálat :)

Meló:apa 24-48-ba melózik :(

alvás:huhh lányok,nálatok ilyen sok idő kell elaludnia a babának???Nálunk ez pikk-pakk alatt megy általában.Nálunk extrém eset az ilyen hosszú elalvás.Hát kitartást nektek hozzá,engem ez a pár alkalom is kicsinál.

Charlott:Balu a Balázsra fordítja a fejét,vagy a babámra :) Olyan édesen tud figyelni :) Örülök hogy jól ment a vizsgálat :) Ügyi volt Krisz :)

Ercsi:Szép méretei vannak Kendrának.Ő is fiatalabb majd egy hónappal Balunál és súlyban majdnem ott van :( Nyugtassatok emg hogy nem sovány Balu :? Most olyan 6200 gramm lehet puccosan.

Mayday:ha a foga jön akkor a hisztik teljesen normálisak szerintem.Rossz a közérzete és amiatt nyűgibb?Hát ezt a bent tartást nem tudom hogy működik.Hát tán nem engedik így haza.Párom jól bírja,nem viselte meg annyira,hisz számítottunk rá,csak nem ilyen hirtelen.Szörnyű ami kolontáron történt,és az a kicsi gyerek is :( Nem csinálsz videót Bubu négykézlábazásáról?Olyan kiváncsi vagyok milyen az!!!Balu is húz nyálcsíkot :d Küldtem róla képet asszem gmailre :D Ufo-Balu :D Valamelyik nap mi is elég csúnyán összeszólalkoztunk.De megbeszéltük nemsokára,így nem maradt tüske :wink:

Csigaby:imádom az ilyen szerelőket...

Na megyek aludni,estét mindenkinek :)

KépKép
Kép
csöpplány

Verőfényes jó reggelt!

D- vitamin: végül is kiderült, hogy használható vagy sem?!

Csöpplány: te aztán baromi rendes csajszi vagy és persze türelmes! :wink: Szépen végig olvasol minden hsz-t és utána még tisztességesen válaszolsz rá! Le a kalappal! :)
Tök jó, hogy tudja, felismeri már a nevét Balu! :wink:
Azt gondolom tudod, hogy a fiúk nagyon anyások! Sokáig fog rajtad lógni kicsi fiad! (hát én nem bánnám, ha végre lógna valaki a nyakamon, ragaszkodna hozzám :oops: ).
Nagyon mókás lehetett a cumis jelent, mikor kézzel-lábbal tartja az üveget! :lol:
Krisz mai remeke:hason feküdt és az egyik kezével támaszotta a fejét! mint a nagyok! :D

Orsi:nagyon ügyes Elisa és nem kell még forgolódnia, elég ha egy 4 hós hason sokáig elvan és gögicsél. :wink:
Sajnálom, hogy hörgöjénél találtak valami lerakódást. De ha azt mondják, hogy elmúlik és csak meglőzésképpen kell gyógyszert használni, akkor nem lehet nagy baj!?
A hozzátáplást már elkezdted? Talán ez segítene a további gyarapodásnál!

Mayday: kibékültetek estére? a viták, veszekedések a kapcsolat részei sajnos :? , én ma reggel harapta le párom fejét.... :roll: ....

KépKép
charlott

Csak infóként: Vasárnap a minimanóban rendezvények lesznek, akit érdekel - http://www.minimano.hu/hirek/ :wink:

KépKép
charlott

Csopplany,
nem nem kell heti 150t hiznia, de a 110/honap akkor is kevésnek tunik.
A husleveskockat ugy értettem, hogy fozol egy nagy adag huslevest neki, fuszerek, so bors nélkul (esetleg zoldfuszerekkel) és azt fagyasztod le. A mi huslevesunk szerintem tul eros nekik...

Charlott,
hozzataplalast még nem kezdtuk.

Végulis tudom én mi a gond, mindent egyszerre akarok / kell csinalnom és igy semmit sem tudok jol... De ez van. Rossz a leliismeretem is miatta.... Valahogy ossze kell kapnom magam....
s.orsi

hali!!!

Kicsit kész vagyok,asszem mi is költözünk. :? nem önszántunkból,mert albiba vagyunk.részletekbe most nem megyek bele,csak annyit,hogy sok minden nem tiszta lóvé téren. :twisted:
Lehet már jövő héten cuccolunk párom mamájához és ott beépítetjük a tetőteret.Húzos lesz,főleg egy ekkora gyerekkel.De hát musz.

reag most nem megy,sorry,kattog az agyam ezerrel,hogy mit,hogy,merre kéne intézni.csak panaszkodtam egyet. :oops:

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Charlott:igen,tudom hogy a fiúk anyásak,és elkerülhetetlen lesz.De azért én megpróbálok mindent megtenni,bár nekem is nagyon jól esik hogy ennyire ragaszkodik hozzám :) Szeret :oops: Édes lehetett Krisz könyökölve! :) Erről eszembe jutott amit nagyapám mondott mindig amikor én támasztottam a fejemet .Na mi van Maris(nem tudom miétr így hivott :lol: ),karózod a tököt? :D :lol: Ez megmaradt bennem nagyon :)
Ti hogy álltok a hozátápival?Balu ma banános szőlőt kapott :lol: Érdekes volt a szőlőszemeket megpucolni meg magtalanítani :shock:

Orsi:jaaaa,így már értem a húslevest.Nekem azt mondták hogy most már mindegy mennyit hízik a Balu, a lényeg hogy hízzon,ne stagnáljon vagy fogyjon.Ezért nem értem.

Forgás:én úgy tudom hogy 6 hós koráig van "határidő" SZóval még bőven ráér Elisa.Balu egyik napról a másikra kezdte.Egyik nap elkezdett az oldalára fordulni,egész nap azt művelte,aztán másnap már át is fordult :)

Mayday:huu,szegény :? Együtt érzek veletek,én most csináltam ugye végig a felújítást :? Hát kitartást hozzá!Aztán gyere nyugodtan akár panaszkodni is! Bubu jobban van már?Fogacska megmutatta már magát?

Tegnap Balu fél 11kor aludt el.Aztán reggel fél 10ig szunyált :d És nem kelt a cumiért,mert anélkül aludt el :) Aztán mivel apa épp 24ből jött haza,elmentünk babakocsizni hogy nyugiban aludhasson.Összehaverkodtam két anyukával,majdnem egyidősek a babáink :) Meg is beszéltük hogy megyünk majd együtt sétálni :) Gyűjtöttünk falevelet,meg gesztenyét és itthon összedobtam belőle egy kis asztaldíszt :) Egyszerű de dekoratív lett :D Ma eddig 2szer aludt kb 20-30 percet,meg most szunyál már egy órája,elfáradt szegényem :)
Végre tudok jönni rendesen,nem maradok el tőletek.Mondjuk kupi van még,de de ezek az "alvásszünetek" nekem is kellenek a felfrissülésre.Úgyhogy majd úgy rámolunk hogy míg én babázok addig apa pakol,aztán fordítva :)
Na megyek,befejezem a krumplisütést :)

KépKép
Kép
csöpplány

Ma üvegtigris 2 a comedy centralon :)

KépKép
Kép
csöpplány

egykezes,de ki tudja meddig,mert bubum itt nyügizik mellettem.

csöpplány,örülök,hogy végeztek a lakással,meg kicsit irigy is vagyok. :oops: de csak ici-picit. :wink:

én előre be vagyok sz@rva ettől a költözéstől+majdnemhogy építkezéstől.3an egy szobába hónapokig elég fura lesz.elvileg ezt a lakást szerettük volna megvenni(ezért is csinosítgattuk),de a jelenlegi állás szerint erre esély sincs. :? hát nem tom,de ez a hátam közepére se hiányzott.nem lesz egyszerű menet,de próbálom apában is tartani a lelket,hogyha minden f@szán összejön talán már karácsonyra a saját,vadiúj lakásunkban leszünk,ahol van udvar és bubunak milyen jó lesz ott.addig meg majd csak kibírjuk a mamánál.

Kép

KépKép
mayday

ja,amúgy nagyon szép lett a lakásotok!!!!!apóssal mizu?

Kép

KépKép
mayday

off, házonkívült nézte valaki tegnap?én rendesen megkönnyeztem.szegények,nagyon sajnálom őket. :cry:

Kép

KépKép
mayday

Mayday:hát akkor nagyon sok kitartást nektek!Nem kis munka lesz az biztos.Köszike a dicsit :)
Apósról majd csak hétfőn tudunk bármit is,majd akkor megyünk be.Akkor kell Balut is visszavinni a koraszülöttre kontrollra,így két legyet ütünk egy csapásra.Mert azért nem itt van a Dél pesti se,hogy minden nap menjünk.Voltunk nála szombaton,meg aszem kedden,és majd csak hétfőn megyünk.
Én nem néztem.Én se mennék már vissza a régi lakásba :? Sőt még a faluban se maradnék.Nem csak a háza mentek tönkre de az egész környezet :? Az udvar,az élőlények, a fák,a kert meg tényleg minden.

Na megyek Balut fürdetni :)

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!
Csajok, csak egy gyorsra jöttem, mert kicsit szét vagyok hullva! :(

Vignatol! nekünk is olyanunk van, ami benne van a határozatban, szóval +1 doboz! :( Nem tudom, hogy lehet-e adni, de hétfőn felhívom az Okos védőnőmet, hátha mond valami okosat! :)

Minimanó! Mi megyünk! Már alig várom! Pont a szülinapomon lesz! :)

És még valami! Már régen akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem! Valaki esetleg a SoportArénában rendezendő Baba-Mama Expóra jön? Mi oda is megyünk! Már tavaly is voltunk és nekem nagyon bejött! :)

Zsu!
Nem láttam képeket a szőnyegről! Mondjuk vagy 1000 éve nem voltam fent g-mail-en, lehet most felmegyek, és körbe nézek! Láttam fent, vagy Gabi is! Nagyon szorítok Neki! Jó lenne együtt megnyerni! :) :lol:

Mayday!
Remélem megoldódik a lakás probléma! :) És nyugodtan írd le, mi bánt! Tudod ezért vagyunk! :)

Majd még este lehet jövök, de most megyek, mert Barátok közt, és ennem is kéne még valamit előtte! :) Pussz!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok! Bocs ha valakinek nem reagálok, de picit szét vagyok esve.

Mayday - sajnálom a költözést, nyugodtan panaszkodj.
Ez az iszap hihetetlen, ilyenkor szerencsésnek érzem magam.
Már küldtünk is pénzt, bár az emlékeket, az egészséget nem lehet pótolni. A traumáról ne is beszéljünk.

Ja a Házon kívült az rtlmost.hu-n újra tudjátok nézni.

Csöpplány - le a kalappal a felújítás és após miatt is. Remélem hamar találtok neki helyet valahol.

Ma voltunk dokinál 5160 gr és 61 cm :-)
Közölte, hogy ideje tápszert váltani, meg új dolgokkal megismertetni a gyereket.
Írt fel tejpépet (simát és vaníliást), Sinlacot, hogy ezt rakjam a főzelékekbe.
Kicsit meglepődtem a hirtelen váltáson, hiszen a múltkor még a kóstoltatással sem értettünk egyet. Én akartam, ő meg nem. Most meg egyik napról a másikra adjak új ízeket. Vicces
:shock:
Még jó, hogy már elkezdtük a szoktatást.

Tápos mamik - nálatok meddig tart egy doboz táp? Illetve mennyiért veszitek?

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Kati - akkor Ti kaptok majd ajándékot, pont délután olvastam :-)

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

na megjöttem. :) hát nálunk ma hihetetlenség volt, Pepke meggárgyult, alig sírt egész nap. :shock: nem volt el egyedül, csak ha mellette voltam, meg alig aludt (2 órát egész nap), de olyan vidám volt egész nap meg gurulgatott jobbra-balra. voltunk ikeában, ott etettem (én!! :shock:) ez volt a 3. kajája, vittem tápit, hogy majd pótlunk, erre szépen evett két ciciből és nem kért többet. :shock: utána ettünk mi is, nézegettünk is, a kocsiban szunyált fél órát hazafelé. vettünk mi is bogaras lógót, nagyon jó. :D fellógattuk a kocsiba, oda találták ki. :)
ma kóstolt répa-alma-fehérrépa zacsis kaját (találtam csak bio cuccokat tartalmazó bébiételeket), imádta. :)
mondtam is, ha mindig ilyen lenne, mint ma, már most jöhetne a tesó. :lol: röhögtünk, hogy hát ha valakinek végig ilyen gyerek jut, hát úgy könnyű. :) :) :) szóval jó napja volt, na, szerintem az eddigi legjobb.

csigaby, nálunk 1 hónap egy 900 g-os táp, igaz, tejet is kap, szóval napi 350 körül eszik tápit csak.
a sima tápszer 900-1200 ft volt, a spec. 2300-2800 között (ráadásul ez utóbbi csak 600 g volt). :(
milyet kap Anna? és a tejpépet is felírta a doki? :shock: vagy félreértek vmit?
komoly ez a váltás. :?
szépen gyarapszik a kicsi lány. :)

jut eszembe. tudjátok be voltam f*sva hogy Peti nehéz a 7,5 kg-jával, erre találtam egy ír fórumot, hogy ki hány kg és a vele egyidősek zöme 9 kg körül van. :shock: kis kákabélűm. :D itt MINDENKI tápit kap, lehet, ez is közrejátszik. csak furi.

mayday, részvét a költözés miatt. most párod mamájához mentek aztán meg saját házba? vagy hogy? facebook megy már? ha nem, szólj és megírom képes cuccot.

csöpplány de jó, hogy kész vagytok! :) :) sokat küzdöttetek az tuti. :)
mi most tervezzük a lakást, miket kell még venni, eléggé uncsi, én nem szeretem az ilyesmit, főleg hogy nem is vagyunk még ott, így nem látom át, hogy fog kinézni ott az a bútor, amit most veszünk... :? egész hétvégén ezzel fogunk szórakozni sajnos meg kezdünk pakolni, asszem jövő pénteken lehet kezdeni beköltözni. :( egy kissé félek, de túl leszünk rajta remélem előbb-utóbb. :)

orsi tarts ki. :? szerintem ha Elisa nem szomorú (vagy érted :)) vagy ilyesmi, nem gond a 110 g nem? állítólag van, hogy stagnál a babák súlya...
a köhögés refluxra utalhat? :shock: nem is tudtam...

no én fekszem lassan, jó éjt

hibernia

Sziasztok!

Ülök itt a gép előtt már egy jó ideje, nincs kedvem lefeküdni :shock: Próbáltam vissza is olvasni, de az agyam olyan, mint egy szita mostanában...
A napjaink elég zűrösek mostanság, valahogy nem igazán tudom mostanában beosztani az időnket és így mindenhonnan elkésünk, van, hogy még délután is pizsamában vagyok itthon...és néha már a napokat sem tudom nyomon követni, hogy épp mikor milyen nap van :oops: Igyekszem összeszedni magam.
Tegnap voltunk dokinál a 4 hós oltáson. Egész jól viselte, és a rotát is beitta, bár a szívroham kerülgetett, mert majdnem visszaköpte először. Szerintem este volt hőemelkedése, de nem adtam kúpot, mert bealudt.
Zsu, sajnálom, hogy nálatok megint láz lett belőle, de szerencsére most egy ideig nem lesz szuri :wink:

Csöpplány szuper lett a lakás!!!

Barba, a babakutatós sztorin kiakadtam, szegények... Ez a cicire harapás, vagyis ínnyel összeszorítás nálunk is van, nagyon durva!!! Már felsikítok, de Gréti meg se rezzen. Mondogathatom én neki, hogy nem szabad... és ha majd foguk is lesz hozzá???

D-vitaminhoz nem is tudok mit hozzáfűzni... holnap megnézem nekünk milyen van. Akkor most Ti adjátok végül tovább, vagy mi lesz? Hihetetlen, hogy mindig van valami, amin parázhat az ember....

Voltunk ma az Árkádban, Glamour napok vannak a hétvégén 20%-os akció egy csomó üzletben. Persze ezer ember volt, Gréti nyűglődött, úgyhogy nem vettünk semmit, de még egy kávéra se tudtunk beülni barátnőmmel sehová...pedig úgy vártam már ezt a napot :cry: De a jó hír, hogy itt is van pelenkázó helység 2 fotellal, egész kulturált, szóval ott szopiztattam, persze nem zárható, de szerencsére senki sem nyitott ránk.

Hibernia, sajnálom a költözést, a mostani kilátásod páratlan! De az új helyen meg gondolom legalább meleg lesz. Mikor költöztök?

Csigaby, gratula Anna méreteihez! Kíváncsi vagyok, hogy bejön e neki majd a tejpép. Írtad, hogy már elkezdtétek a kóstoltatást. És mit szólt Anna az új ízekhez?

Már várom nagyon, hogy nálunk is kezdődhessen a kaja bevezetés. Gréti 260grammot hízott 1 hónap alatt :evil: Tök kevés szerintem. Doki nem mondott rá semmit, csak, hogy szeretné látni 1 hónap múlva is.... Ma vissza vittük a kölcsönzött mérleget, de jobb is, mert már csak ideges lettem tőle.
Orsi, sajnálom, hogy nálatok is hasonló a helyzet. Én is kipróbálom, amit írtál, hogy ritkábban szoptatok, hátha tényleg csak ez lehet a baj, hogy nem jut elég zsírosabb tejhez. Kitartás neked is! A tüdő gondok miatt meg próbálj meg nem aggódni, ez tényleg örökletes lehet, mármint hajlam. A gyógyszerek meg annyira nem lehetnek károsak, azért manapság csak nem adnak olyat. Régen is mennyi tablettát belénk tömtek, aztán csak felnőttünk valahogy. Bár én nem vagyok túl jó ilyen szempontból, mert én régen, ha bajom volt egyből minden szart" beszedtem, csak hogy jobb legyen. (most is ezt tenném, de a szoptatás miatt nem merek semmit szedni)
Na megyek, megpróbálok aludni valahogy.
Jó éjt!

KépKép

KépKép
nadina01

Hali!!!

Tök gáz,hogy hétvége van,semmit nem lehet ilyenkor intézni.Talán holnap sikerül beszélni az ingatlanos ügyvéddel,hogy mi kell ahhoz,hogy a tetőtér a mi nevünkön legyen.Remélem lehet ilyet,mivel külön bejáratú lenne a lakás.

Csöpplány,kérdezhetek egy "intimet"?Nálatok mennyi pénz volt a felújítás?Csakhogy tudjam mire számítsak a beltéri munkáknál.Jó lenne cakkumpakk kijönni 3misiből.

Hibernia,Pepke egy igazi kirakat gyerek. :lol: Örülök,hogy ilyen jó napotok volt.Grat az ikeás kajoláshoz is!!!
Igen,most párom mamájához megyünk és ott nála építjük be a tetőteret.Több értelme van így,minthogy addig másik albiba menjünk.Csak bírjuk ki,lakva nem egyszerű a nagyi.
:roll:
Facebook még mindig gáz,lélllííí segélj rajtam!!! :oops:

Csigaby,itt is Bódogot Neked!!!! :D
Tápi nálunk 600g kb 4-5 nap,úh napi egyszer rendes kaját eszik Bubu.
Grat a szép méretekhez!!!Igazi hosszú combú csajszi Anna!!! :D

Nadi,ne is mondd a Glamour napokat,én is úgy mennék,de most ez az utolsó amire költhetek. :(
Szerintem ne izgulj a 260g miatt.Bubunál is volt,hogy csak 300at hízott egy hónap alatt.Akkor kezdtük el a tápit,azóta minden ok.
Gréti csak tejes,ugye?

na most ennyi,jön bnőm,bemutatja az új pasiját.Kivi leszek.

Kép

KépKép
mayday

csigabynak bsz, mayday majd akkor írok, most gokart. :lol: nem adjuk fel. ;)

hibernia

MAyday gyorsban, meglehet oldani hogy a ti neveteket legyen a kecó, albetétesíteni kell a két lakást vagy osztatlan közös tulajdonban lesz... de az ügyvéd tuti tudja..gondolom jó a szakmájában. A lényeg hogy lehet :D

Most ennyi megyek olvasok csak a reg nem megy pá

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Zsu,köszi szépen!!!! :D Cupp érte!!!

Kép

KépKép
mayday

el vagyok szontyolodva, ma visszatért a régi Pepke, nyűgös, nyöszörög. :(
gokart alatt jó volt, azóta kézben is sír. :cry:
olyan szenyaság.
tegnap bemutatta, hogy ilyen IS lehetne, de nem ilyen.
ez így még idegesítőbb. mert tegnap láttam, milyen, amikor vkinek "könnyű" gyerek jutott. :?
persze így is imádom, meg minden, csak akkor is.
igazságtalan az élet.

amúgy mayday, írtam fb-n. :)

nadi, jó, hogy jöttél. :) kitartás, mindjárt hozzátápi. :) mivel kezdesz, tervezel már?
mi pénteken kezdünk költözni

hibernia

Mayday, Hibernia köszi nektek.

Mayday - én is úgy tudom, hogy társasházzá kell nyilváníttatni (ez így viccesen hangzik), akkor tudtok mindent szétszedni. Ha egyben fut, akkor csak egy villanyóra, gázóra stb. lehet/helyrajzi szám. Ha társasház lesz, akkor tudtok külön mérőket felszereltetni, ami a rezsi eloszlása és a későbbi viták elkerülése miatt nem hátrány.
Arról nem beszélve, hogy esetleg ha a másik nem fizet, akkor nem mindegy, hogy nektek kell fizetni az egészet vagy ha kikapcsolják, akkor csak nála vagy ez titeket is érint. Ez így hülyén hangzik, de nem biztos, h mindig anyós fog ott lakni és különben is jobb az óvatosság :oops:

Hibernia - nálunk is vannak olyan napok, amik "tökéletesek", főleg a többihez képest, aztán újra megőrül.

Jól értetted. A tejpépet a doki felírta. Egyébként Milupa HA 2-t kap most, eddig 1-est kapott. Ja a tejpép is Milupa.
Nálunk is hasonló mennyiség fogy, mint Maydaynek, csak soknak tűnt.

Nadina - nekem is vannak ám ilyen pizsis napjaim :oops:

A legújabb fejlemény, hogy nem hajlandó senkinél és senkivel megmaradni. Pár perc után görbül a szája és csak az én kezemben nyugszik meg :shock:
Ez azért fura, mert ugye az elején edzve volt rendesen, illetve azóta is törekszem arra, h ne csak velem legyen, másokat is sokat lát, a nagyszülei rendszeresen vigyáznak rá... Nem értem.

Amin az előbb meglepődtem, hogy felül két rágófoga nagyon beindult. Tegnap még nem éreztem, ma meg teljesen ki lehet tapintani a felületét az íny alatt. Elöl viszont semmi. :shock:

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Nadi - megkóstolta ma a tejpépet. Eddig ez viszi a pálmát. Nagyon ízlett neki, folyamatosan beszélt és sikkantgatott a kajának :-)

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Szió!

Hibernia..ez van valakinek ez valakinek az jutott de így is úgy is imádnivalóak...
Nem kicsit melós és én is kivagyok, hiába hozom le a csillagokat is az égről nem jó :(
De reményeim szerint ha most oda teszem magam 1-2 év és egy okos kiegyensúlyozott gyerekem lesz..addig meg tűrök :?

Csigaby... Anna már 6 hónapos nem? Ilyenkor alakul ki az anya-anya-anya :D Szeparációs szorongásnak hívják és anya kell hiába volt eddig mással sokat egyszerűen a gyerek tudatára ébred annak Te kivagy és hogy megeshet, hogy Te nem vagy ott..és ezért most csak és csak Te kellesz.... legalább is Ranshbrug ezt mondja :lol:

Mayday úgylátszik Cigaby is témában van, albetétesíteni úgy lehet ha társasházat csináltok..szerencsére 2 lakánál ez nem jelent sokat (pl nem kell közös képviselő vagy ilyenek) és tényleg jobb, ha külön van kezelve minden!
Amúgy milyen anyósod? Nem lesz gáz "vele" lakni? Persze tudom, a kényszer.... de én megtanultam.. ott jó lakni, ahova anyós papuccsal nem tud átjönni!!!! :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

KAti!

Jól láttad még nincskép fenn a játszószőnyegről :oops:
Igyekszem pótolni, csak még a gépen vannak a képek :oops:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

sziósz!

voltunk a manónapon, kellemesen elfáradtunk és Krisz is végig jól bírta: nézelődött és kacagott! :) Sok gyerek, mama, papa kis helyen. Én belevetettem magam a különböző játékokba, mármint próbáltam rátalálni a legideálisabb, kézségfejlesztő mütyürre. Pár játékban láttam is fantáziát, de majd karira,mikura....kérjük a rokonoktól, mert nem filléres dolgok voltak. :wink:
Amire még készültünk: a profi fotó elkészítése a családról :) - itt annyian várakoztak, hogy nem álltunk be a sorba. :(
A másik amire mentem volna a lisztérzékenység szűrővizsgálata - amit úgy tudtam, hogy vv alapján tudják vizsgálni. Itt egy nőcike valamilyen elektromos kütyüvel mondta mindenkire, hogy lisztérzékeny és kérte, hogy az intézetét keresse fel. :shock: :? Nem szeretem az ilyesmit...
Ezek után a kedvenc bababoltomba mentünk és (itt is) kerestünk almareszelőt, de sajnos most nem lehetett kapni. :( Így még is vettem egy-két játékot (színes és csörgős) és téli cuccokat is. :oops: Tanulság: anyukákat tilos bababoltba vinni. :roll: :)

KépKép
charlott

Sziasztok! Megjöttünk! :) Végül egész hétvégén ki sem mozdultunk Zalacsányból, de még a szállodából is csak egyszer. :) Az igazat megvallva nagyon örültem, hogy végre úgy van velünk a férjem, hogy nem tud semmit csinálni, csak pihenni. Szégyen, de majdnem mindennap délelőtt és délután is aludtam. :oops: :roll: Ez annyira hiányzott már! Terveztünk egy fürdést Kehidakustányban, de arról is letettünk. 9ezer lett volna a belépő. :? Meg aztán ott volt a wellness részleg helybe. Na, én oda is csak egyszer mentem le Samuval. Édi volt, nagyon élvezte a nagy vizet! :)
Mayday, azt hittem, hogy az északi oldalon megyünk, mert mi is északon lakunk, de férjem szerint délen gyorsabb, mert nem a falvakon, városokon keresztül kell menni. Mondjuk, ha előre megbeszéltük volna, visszafelé arra mentünk volna, de most olvasom, hogy elég húzós helyzetbe kerültetek, és Bubu sem a legjobb kedvében van. Sajnálom! Remélem, karácsonyra elkészültök a tetőtérrel!

Charlott, örülök, hogy tetszett a minimanós nap! Krisz már megírta a levelet a Mikulásnak és az angyalkáknak? :D :D Ja, és a vizsgálatnak is örülök! Kár, hogy mi így jártunk. :(

Orsi, szerintem is a mérleg a hibás! Nem azért, de Elisa egyáltalán nem tűnik alultápláltnak a képeken! Meg hát ha valakinek van tapasztalata közülünk a szoptatás (kereslet-kínálat,...) terén, akkor az te vagy! Észrevetted volna, ha gond van! Meg tudod, még ha ugyanazzal a mérleggel mérik is, ha picit mozog, már mást mér. Samut is képes volt a védőnő 69 centinek mérni, amikor kb 63 volt... Persze próbálj meg változtatni kicsit, hátha..., de szerintem ne aggódj emiatt.

Nadi, sajnálom a glamour napos dolgot.

Hibernia, ikeában szoptattál? Ezt nevezem! És hozzá még egy angyal Peti is járt. :) Jó kis nap lehetett. :) Én imádok tervezgetni, bútort nézegetni, vásárolgatni.

Jaj, Samu nyűgös, fáradt. Majd még jövök! :)

KépKép

KépKép
barbazso

Ott volt a wellness részleg helybeN. Nem tudom, hogy hagytam le a n-t. :)

KépKép

KépKép
barbazso

estét!!!

egykezes.

na,volt itt az ügyvéd,okosabb lettem (valamivel) és hát nem lesz egyszerű menet,de holnap már többet tudok.

amúgy köszi lányok a segítséget!!! :D

zsó,hát sajnálom,hogy nem sikerült taliznunk,de nekem se lett volna jó,elég zűrös egy hétvége van mögöttem.
tök jó,hogy így kitudtál kapcsolódni.irigy-irigy.

kati,nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!

charlott,ti olyan jó kis programokra jártok,hogy csak lesek.

küldtem "mászós" videót gmailre.

Kép

KépKép
mayday

gyerekem mézga gézát néz.hehehe.én is szeretem. :D

Kép

KépKép
mayday

Na, csak buborék volt a hasában. :D Letettem a járókába picit.

Borzasztó ez a vörös iszap! Férjem munkahelye is szervez gyűjtést. Jövő péntekig lehet leadni a cuccokat. Szerintem mi rajtuk keresztül fogunk küldeni. Minden hónapban igyekszünk a fizetésünk tized részét elkülöníteni, és ilyenkor ahhoz nyúlunk. Erre tesszük félre. Az igazat megvallva akkor is jól jön, ha valami plusz kiadás miatt hónap végére lenullázódunk. :roll:

Boldog szülinapot a szülinaposoknak! :)

Jesszus, megnéztem a videót! Bubu mekkora kemény csávó!!! Fú, nem jutok szóhoz, teljesen lehidaltam a látványtól! Nagyon ügyes! :)

Zsu, ti álltok az első helyen! Ne add fel! Amikor még csak 3 fiú volt, én is akartam jelentkezni, de így már nem. Igazából annyira engem nem motivál ez a versenyzős téma. Azt meg főleg nem szeretném, ha egymással versenyeznénk. :)

Nos, ciki, nem ciki, de nem tudom, mit akartam még írni. Pedig végigolvastam a lemaradást. Szerencsére nem kellett túl sokat. :oops: :lol:

KépKép

KépKép
barbazso

Zsu,nem anyóshoz költözünk,hanem párom mamájához,szóval a dédihez.
Húzós lesz vele lakni,de az lebeg a szemem előtt,hogy majd utána milyen jó lesz nekünk.Addig meg összeszorítom a fogam és jövök ide panaszkodni. :oops:

Zsó,köszi.Olyan kis büszke vagyok rá. :oops: Amúgy általában úgy nyomja,ahogy a videó végén,de mikor vettem fel valamiért balf@szkodott.

Mi is küldtünk pénzt a kolontáriaknak,annyira nagyon sajnálom őket.Rohadjon meg a felelős,csak az a gáz,hogy meg fogja úszni. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

KépKép
mayday

Mayday - most néztem a videót. Nem semmi Bubu :shock: :D

Zsó - örülök, h jól telt a hétvége :-) kicsit irigy vagyok érte.

Charlotte - sajna mi nem tudtunk menni pedig készültünk. Mesélj milyen érdekes játékokat néztél ki?!
Katival nem találkoztatok? Azt írta ők is mennek.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Sziasztok!

Mi jól vagyunk mint mindig :) Balu tegnap elaludt fél 9körül és aludt fél 8ig,akkor kajált és még visszaaludtunk fél 11ig :D Mormota :D Aztán kicsit takarítottunk,majd elmentünk egy anyatanyás barinőhöz,aki itt lakik Vecsésen :) Jól elvolt a két gyerkőc,jól megtapizták egymást,együtt szunyáltak emg játszottak,na meg együtt kajoltak :D Viszont most küzd az elalvással Balu :S Már negyed 6 óta fent van,aludt még a babakocsiban hazafelé 20 percet,szóval egészen pontosan 18:45 óta van fent.Most kapott enni,remélem bealszik.

Kati:bodlog szülinapot!

Csigaby:szép méretei vannak Annácskának :) Miket eszik már Anna?Mi ízlett neki idáig?Balunak a tápi támogatással(vény) 2056 ft asszem.Ez 600 gramm.Ez nekünk átlag egy,másfél hétig elég,attól függően hogy mennyit hajlandó hozzátáplálódni :D Nekem a tejpéptől öklendezett Balu,meg visszahányta amit előtte evett.Viszont a vaniliás tejberizspépet imádja :D Ki érti ezt a gyereket :D Szerintem is eljött az anyásság ideje :) Én is szoktatom mindenkihez Balut.De ha odaadom valakinek akkor kérdően mindig rámnéz,én meg mondom hogy nincsen semmi baj,látja rajtam hogy minden ok és akkor elvan. :) Remélem így marad :D Elvileg a fogacskák kiszámíthatatlanok,páromnak a felső szemfoga jött ki elsőnek :D Kis vámpír :D Ilyen sikongatás nálunk is van :)

Charlott:olyan jó hogy ilyen helyekre eljártok.Valahogy engem nem visz rá a lélek hogy ennyit mászkáljak :oops:

Barba:örülök hogy jól éreztétek magatokat azért :)

Hibernia:na Balu az ilyen zöldségkotyvalékot nem eszi meg :? Örülök hogy ilyen jól viselkedett Petya még sok ilyet nektek :) Balu még mindig nincs 6 és fél kiló sem :? :( Én szeretek tervezgetni :) Sajnálom hogy visszatért a régi Petya,remélem azért többször előadja majd neked a "jó énjét".Egyébként én meg azért vagyok ki,mert Balu alapjáraton nagyon "könnyű" gyerek.Pont ezért amikor a "rossz énjét" adja akkor nem tudok vele mit kezdeni,tök ideg leszek tőle,és kiakadok :oops: Szóval ez se mindig jó :D Előre is sok siekrt a költözéshez és kérünk ám kéept :wink:

Balu tök sokat bukik,hiába büfiztetem folyton jön még vissza neki.Eddig nem bukott ennyit.Ma pl lebukta Szilvit(akinél voltunk) meg az anyukáját is,és még előtte is kitette kétszer a taccsot.Mitől lehet?Reflux ilyen "későn" is kialakulhat?Eddig nem volt ilyen problémánk.Vagy már azért mert többet mozgolódik?

Nadi:nyugi,nálunk is van/volt ilyen pizsis nap :d Egyszer pont jött a védőnő is én meg még pizsiben voltam és úgy fogadtam :D Szeritned? :D Sajnálom hogy nem igazán jött össze a glamour napozás :( Szerintem ha ennyre várod a hozzátápit akkor miért nem kezded el óvatosan?Gréti is már betöltötte a 4 hót,most már nyugodt szívvel elkezdheted.

D-vitamin:nekünk tablettában van,szerintem más patikában is lehet úgy kapni.De szerintem nem gáz ha kihagytok pár napot emiatt.Én még így is elfelejtem beadni Balunak.Mondjuk én annyira nem parázok ezen,mert a tápiban is van d-vitamin,meg kérdeztem anyumat,régen se kaptak a babák,és felnőttünk,egészségesek vagyunk.

Mayday:Hát a eltéri ajtó csere,folyosó,konyha,wc glettelés csiszolás festés(kb 50 nm),folyosó csempézés(8-9 nm),konyha oldalfal csempézés(6 nm) volt összesen 330ezer.Ez munkadíj meg anyagköltség is.(az ajtók, a csempe nincs benne,azt mi vettük) .Aztaaaa rohaddttt midnenit!!!!!!Már bocs de teljesen kiakadtam milyen ügyes Bubu!!!!!!!Balu ettől még fényévekre van :D Naggyon naggyon ügyes Bubu!!!!Hát teljesen lehidaltam :D Szerintem pár hét és szaladgálhatsz utána,mert be fog indulni...Nem jutok szóhoz,teljes sokk :D Nem mondod hogy folyton ilyet csinál :shock: Balunak tök feszesnek érzem a csípőjét,mármint próbáltam kutya pózba állítani,de vagy direkt feszítette magát,vagy tényleg ennyire feszes neki a lábija.Na majd holnap kifaggatom a koraszülöttest :D

Verseny:hát eddig 6 szavazata van Balunak,mindet tőlem emg apától kapta :lol: Sebaj,számítottam rá,úgyis mindenki a saját gyerekét nyomja :D Én meg nem ugrazstom a rokonságot meg az ismerettséget,mert az úgy számomra már nem izgi :D Így is úgy is büszke vagyok rá,főleg mikor a bevásárlóközpontban is megfordulnak utána meg csak dícsérgetik :D Azért én sem adom fel,maximum hátulról leszünk az elsők :lol:

Na m,egyek,Balu még mindig nem alszik,itt nyűglődik az ágyon. :?

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!
Jelentem Mi is megjártuk Minimanónapot! :) Nagyon jó volt! :) Persze költöttem is egyből 20.000,-Ft-ot! Mondjuk ebből 10.000,-Ft volt csak a pelenkázó vödörbe a zsák! Szóval megvettem magamnak szülinapomra azt a zenélős világítós csillagocskát, amit egyszer Zsó linkelt be! Nagyon bejött Kendrának! Annyira édesen nézi. Betettem neki a kiságy végébe és úgy aludt el, hogy nézte a tengeri csillagokat! Olyan édes volt! Jól bírta a mai napot, van szoptatós helyiség, úgyhogy megetettem, tisztába tettem, aztán mosolygott tovább! A fotózásra én is feliratkoztam, de aztán nem vártuk ki a sorunkat! Nagyon sokan voltak! Közben Laci vért is adott! Büszke is voltam rá! :)

Köszönöm Mindenkinek akinek eszébe jutott, hogy Ma van a szülinapom! :):)

Mayday!
Remélem hamar megoldódik a lakás gondotok, és pár hónap múlva már csak rossz emlék lesz ez az egész! :)

Zsó!
Arra már nem emlékszem, hogy Ti ez a csillagot végül megvettétek Samunak, vagy csak tervben volt! Én azt mondom, hogy érdemes, mert Kendrát nagyon elbűvölte!

Zsu!
A képeket tessék letölteni, és elküldeni! Irgum-burgum! :) Látom te is belehúztál a "kampányolásba", mert Gabi már az Első helyen van! :) Most voltam fent a "verseny oldalon" és láttam, hogy már Ti vagytok az elsők! 50 pontotok van, míg a második helyen álló kis-srácnak csak 39. Csak így tovább, és akkor a két gyerkőc együtt megy fotózkodni!

Csigaby!
Igen! Kaptam ajándékot, csak sajnos én nem tudom felhasználni! Túl messze van nekem ez a konditerem! De azért kedves gesztus tőlük! Köszönöm az e-mailt! Aranyos vagy! :)

Akit esetleg érdekel egy 30 napos bérlet, az jelezzen! A minimanó melletti konditeremben lehet "lefogyasztani"! Korlátlanul használhattok mindent, sőt van gyerkőccel is torna! Nekem túl messze van! Az ára majdnem 20.000,-Ft! Akit érdekel 10.000-ért oda adom! :wink: Igaz, hogy a nevem rajta van, de nem kérik! Megkérdeztem! Csak bemondod a számot és már lehet is menni arra az órára amire szeretnél!

Most megyek! Lehet később még jövök, ha nem hal ki a topik! :D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Laptető! Amennyiben nem bánjátok irányítanám a Dévais oldalra Barinak, mert most nagyon-nagy szüksége van rá! :) Ugye Barikám? :lol: :lol: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

KépKép
ercsikati

Csöpplány,köszi a lakás infót.Én előre félek a számoktól,mert ha a tetőt meg kell emelni az plussz 2misi. :? Hát nem mindegy.
Reflux...nem akarok hülyeséget mondani,de szerintem az bármikor kialakulhat,de lehet tényleg a sok mozgás miatt bukik Balu.Azért szerintem kérdezd meg holnap ha mentek.

Ja,hát én is meg vagyok lepve Bubu új mutatványán,főleg mert korainak tartom.El se merem képzelni mi lesz,ha tényleg megindul,atya ég,így is alig bírok vele. :roll:
Viszont a forgást meg abbahagyta.A héten csak egyszer produkálta,hátról hasra nem is próbálkozik. :?

Kati,akkor jó kis szülcsinapcsid volt!!! :D
Valami felnőtt banzáj nem lesz?

Ti milyen versenyről beszéltek?Elvesztettem a fonalat.... :oops:

Kép

KépKép
mayday

Apa pénteken negyed 1kor jött meg,aludtam.Tegnap éjfélkor,szintén aludtam.2napja nem is láttam,csak reggel 3percre.Pffff.... :? Lassan jöhetne,mert megint beájulok.

Kép

KépKép
mayday

Mayday!
http://sweetybears.com/ Ezen az oldalon van Gabi és Kendra is! Egy fiút és egy lányt választ a "Jónép", hogy ki lesz fotózva magazinban, és az oldal arcai! :) És jó szülinap volt! Felnőtt banzáj??????? Hát ez jó kérdés! Ha tudok valami hasonlót szólok!
De mi novemberben megyünk Baba-Mama Expóra, már kérdeztem, hogy jön-e valaki, de nem jelzett senki! :(

Kép

KépKép
ercsikati

http://sweetybears.com/

Ez az a verseny amiről most dumáltunk :)

Remélem nem reflux :? Na majd holnap megkérdezem.

Nagyon durva a fiad,én még most is csak hüledezik.Most egy másik oldalon néztem egy kisfiú képeit,ő 4 hósan kezdte el kitolni magát kutyába.Hát az én fiam még mindig fekvőzik,de most elkezdett tekergőzni is,na majd csak lesz belőle valami.Na meg nyomkodja popóját az égbe,de azt durván,néha tök nyújtva van a lába feje a matracba :D Hát hogy mit akar ezzel elérni ? :lol: Tényleg ezt a kutyázást mikortól csinálják a babák?Tudom hogy Balunak jár a bónusz egy hónap mozgásfejlődésileg csak úgy mégis :d Paramami on :D

KépKép
Kép
csöpplány

Kati:mi is ott vagyunk ám :(

KépKép
Kép
csöpplány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?