Sziasztok!
Ma egész jó napunk volt.Tegnap Balu 3/4 11kor volt hajlandó elaludni.Mivel későn végeztünk így nem fürdettem,lehet ez kavarta meg szegénykémet.Ja és nagy kínlódás árán aludt csak el.Már több mint 3 órája fent volt.Aztán reggel negyed 9kor kelt.Kajcsizott.Aztán 11kor hasonló műsort követően nagy nehezen elaludt.Aztán lementünk sétálni egyet ebben a szép időben,mert az elkövetkezendő napokra írtó hideget mondanak.Elaludt és 2 és fél órát aludt a babakocsiban.Aztán átjött az egyik barátnőm és vigyázott Balura míg én pakolásztam kicsit a konyhában hogy haladjunk.Aztán volt pancsi,de így is csak fél 11kor aludt el Balu
Nem tudom miért.
Tegnap olyan édes volt
Itattam és megfogta a kezével a cumisüveget ahogy szokta és mellé felemelte a lábát és azzal is megfogta az üveget
Olyan édes volt,apával szakadtunk a röhögéstől
Persze ő is elkezdett röhögni és folyt vissza a szájából a víz
Azt hittem megzabálom,készült kép is,de mire apa odaért már csak a kezében fogta az üveget.
Zso:köszi a felvilágosítást,tegnap ki is váltottama hippes csomagot.
Kanalak miatt no para
Egy próbát megért
Balu fül nélkül is szépen eszik cumisüvegből magától is
Füllel meg pláne
Szépen fejlődnek ezek a babák,öröm nézni
Sajnálom hogy nem jött össze a vizsgálat.
Apóst hiába kezelik gyógyszerrel maximum lassítani tudnak a folyamaton,megállítani vagy javítani rajta sajna nem.Szóval csak egyre rosszabb lesz.
Hibernia:szerintem fagyasztva az összes kaja ehetetlen,legalábbis én utálom :S Nem szeretném fagyasztani neki a kaját.Még az alapanyagot sem :S Nekem Balu általában 4szer eszik,ritkán 5ször.Én nem adnék neki többet,csak amennyiszer kér.Ha éhes akkor úgyis jelzi
Petya is jó súlyban van
Centire hogy áll?Nyugi,én is így vagyok vele,még mindig nem tudom mikor mi baja lehet,csak próbálkozom.Nálunk általában a következők jöhetnek szóba:éhes(általában nem,szépen bírja legalább a 3 órát),szomjas,fázik,melege van,foga fáj,lázas.De ha emelésre abbamarad sírás akkor csak az a baj
Etetésre szerintem se alkalmasak az poharak.Meg szerintem azt is kiverné a kezedből
Orsi:viszont ez a húsleveskocka eltétel nem hangzik rosszul,bár én elég fűszeresre csinálom.És ha a kajcsit amit csinálok,főzeléket,ha melegen beleteszem a bébikajás üvegbe,lezárom és "dunsztolom"?Vagy lehűtve csak a hűtőbe teszem?Azt hiszem dunsztolva nagyon sokáig jók a kaják,de vajon ezt el lehet játszani babának szánt kajával is?Gyümipüréket én is megeszem mindig Balu után.Csak főzeléket egyszerűen nem tudok keveset csinálni :S Orsi ez a részekből álló járókát babakarámnak hívják.Én is nézegettem,de túl drága és túl sok darabból áll számomra.Nekem elég lenne belőle két darab
Huu,nem irigyellek a becsípődés miatt,meg a kiállítás miatt sem :S Kitartást!!Nem viszed el Elisat egy másik dokihoz is?Hátha van alpja az aggodalmának!A súlygyarapodás meg nem normális ha egy idő után lelassul?Még mindig kötelező a heti 100-150?
Nadi:Szegény Gréti,ha nem a hasa,akkor a foga
Járóka:szerintem bárhol be tudják ütni magukat.de arra is lehet esetleg Rácsvédőt tenni,úgy biztonságos.Én nem szívesen főznék a lábam alatt játszó gyerek mellett.Méghozzá azért nem mert mondjuk fröccsen egyet az olaj,vagy véletlenül lelököm a kést.Véletlenek mindig vannak,jobb ha arra a KIS időra biztonságos helyen van.
Monde:teljesen egyetértek veled!A mászás nagyon nagyon fontos.Mi is arra gyúrunk most.Örülök hogy jobban van a gyerkőc
Én is ilyen taktikát alkalmazok altatás ügyileg
Be a kiságyban mikor ásít vagy dörzsöli a szemét és adok neki játékot,meg még kicsit szórakoztatom.Aztán elbúcsúzom és szépen arrébb állok.Nappal én nem nagyon alkalmazok rituálét,nálunk csak a pancsinak van meg a rituáléja
Egyetértek a nassolási elveddel is,nem szabad tiltani,mert annál jobban fogja akarni és akkor dugiban fogja nyomni
Zsu:én szerintem elég sokáig külön fogom mosni a ruháit,úgyis olyan hamar összejön neki egy mosásravaló
Én azért nem mosom együtt mert a miénk sokkal koszosabb.tudom hogy így is úgyis tiszta lesz mindkettő,de ez nekem nagy heppem
Például após ruháját is külön mosom a miénktől,ugye a vizelettartási dolgok miatt,meg mert 3 napig hord minden egyes ruhadarabot
Szép méretei vannak Gabinak
Gratula a nyúlkáért
Ne meg az új szerzeményhez is! Várjuk a képet
Én úgy tudom hogy a kúp után várni kell 2 órát,és ha nem indul el le akkor lehet adni neki még egyet.Elvileg annyi idő kell hogy hasson.Nyugi most elvileg másfél éves koráig nem szurkálják.Engem is ez vigasztal
D-vitamin:mi tablettában kapjuk,azzal is gáz lehet?
Nass:én inkább zabálni szoktam
Meki,burger,il treno minden mennyiségben.Viszont édességet csokit abszolút nem eszek.Nem szeretem.
Pelus még mindig a 3-ast használjuk,liberot,de vettem huggiest is.Remélem nem nőjjük ki mert mintha kezd kicsi lenni.
Nálunk Balu bárkinél elvan,de azért sokszor csekkol hogy én is ott vagyok-e :d De akkor sincs hiszti ha nem lát
Én nem is szeretném ha nagyon anyás lenne,szeretném ha nyugost szívvel tudnám bárkire hagyni,hogy ne sírjon másnál se.
Gamil:Törpi:márkó nagyon édes baba!!!!Küldtem képeket a majdnem kész konyháról,ha nem gond a következő képen már teljes pompájában lesz
Viszont az még lehet hogy csak pár nap múlva lesz
Törpi:szép méretei vannak márkónak is!Egy hónappal fiatalabb Balu és majd 1 kilóval nehezebb
Ilyenkor mindig azt hiszem hogy sovány a gyerekem
Juci:én ismerek olyan gyereket aki viszont az éjszakai kajához szokott hozzá,és még másfél évesen is kért enni
Nekem azt javasolta a doki ennek elkerülése érdekében,hogy ha felkelne Blu és nem lehet megnyugtatni,visszaaltatni,akkor adjak neki teát,vagy vizet.Kétszer adtam neki így este és szépen leszokott az esti kajáról,végigalussza az éjszakát.Örülök hogy jól metn a vizsgálat
Meló:apa 24-48-ba melózik
alvás:huhh lányok,nálatok ilyen sok idő kell elaludnia a babának???Nálunk ez pikk-pakk alatt megy általában.Nálunk extrém eset az ilyen hosszú elalvás.Hát kitartást nektek hozzá,engem ez a pár alkalom is kicsinál.
Charlott:Balu a Balázsra fordítja a fejét,vagy a babámra
Olyan édesen tud figyelni
Örülök hogy jól ment a vizsgálat
Ügyi volt Krisz
Ercsi:Szép méretei vannak Kendrának.Ő is fiatalabb majd egy hónappal Balunál és súlyban majdnem ott van
Nyugtassatok emg hogy nem sovány Balu
Most olyan 6200 gramm lehet puccosan.
Mayday:ha a foga jön akkor a hisztik teljesen normálisak szerintem.Rossz a közérzete és amiatt nyűgibb?Hát ezt a bent tartást nem tudom hogy működik.Hát tán nem engedik így haza.Párom jól bírja,nem viselte meg annyira,hisz számítottunk rá,csak nem ilyen hirtelen.Szörnyű ami kolontáron történt,és az a kicsi gyerek is
Nem csinálsz videót Bubu négykézlábazásáról?Olyan kiváncsi vagyok milyen az!!!Balu is húz nyálcsíkot :d Küldtem róla képet asszem gmailre
Ufo-Balu
Valamelyik nap mi is elég csúnyán összeszólalkoztunk.De megbeszéltük nemsokára,így nem maradt tüske
Csigaby:imádom az ilyen szerelőket...
Na megyek aludni,estét mindenkinek