Sziasztok, Lanyok!
De jo, hogy megtalaltalak Benneteket. Eddig az Ikrek +vesz. th rovatban voltam, de alig-alig kukkantott oda be valaki, es most ugy elkeseredtem, mikor egy honap utan vegre beneztem, es tok regota nem irtak a regi "lanyok". Most olyan jo volt vegigolvasni (legalabbis az utolso par hetet, mar az is eleg sok) a beszamoloitokat, hogy itt van egy kis kozosseg...
Jan. 2-re vagyok kiirva ket kicsi ikerlannyal; nem a legfiatalabb kismamakent, nekunk is 5. es 6. lesz (Claire, ezert Neked kulonosen orultem!!!). Szeptemberben kikoltoztunk Becs melle (en nem 50-70 km-rel jottem arrebb szulni, hanem 250nel
, kicsit igy huzos az elet, gyerekeknek nemet suli (eddig nem tudtak nemetul), Bence ma ment eloszor oviba, meg dolgozom is, ferjem otthonrol ugrik ki hetvegenkent...
A lenyeg, h. kicsit maganyos erre az elet (ha mar 4 gyerek es melo mellett lehet maganyossagrol beszelni), es nincs kivel megbeszelni a dolgokat... Persze azt hittem, itt kolbaszbol van a kerites; sikerult is jo dokit talalni; de azert fura volt, hogy egy 26. heti vizsgalaton (egy honapja semmi sem volt) sem vernyomast sem mert, sem a vizeletbe sem kukkantott be, es nem is utalt be semmire, majd 2 het mulva megnez megint... Vedono vagy ilyesmi nincs, tehat az ember elegge maga van a kerdeseivel.
Akkor itt vannak a kerdeseim Hozzatok; bar minden infot "szomjazva iszom".
* ez az ejjeli alvas mar nekem sem megy egy ideje (most is jo keso van). Ez viszont tonkrevagja a napjaimat, amikor millio dolgom lenne. Nem lehet ez ellen semmit sem csinalni? Gondolom raadasul ez csak rosszabb lesz.
* neha nehezebben megy a legzes, mintha kicsit legszomjam lenne vagy nemtom; egy-egy jo pozicio neha segit, aztan maskor az sem. Csak a kimerultsegtol van?
Claire, Macs - nagyon drukkolunk! Macs, miert kellett 31. heten megcsaszarozni? A sziven levo lukrol; bar amator vagyok, de a szomszedom kislanyanal volt ez, par eves koraban 2.szor is megmutottek, semmi gond nem volt, vagany kis csaj lett (bar irto sovany, de szerintem ennek semmi koze nem volt akar a szivehez akar a vegetarianizmusahoz).
Azzal kapcsolatos minden trukkoket, bolcsessegeket pedig nagyon szivesen olvasok, hogy lehet tulelni ikrekkel az elso heteket/honapokat; hogy lehet a szoptatast megoldani, a kozlekedest, foleg egyedul ket aprosaggal...
Amugy a vilag ikrekre valo reagalasarol: en mar filmet szeretnek csinalni azokbol az arcokbol, amiket az emberek vagnak, mikor megtudjak, hogy ikrek, es hogy 5.-6.... Olyan jo, hogy azert vannak, akik latjak, hogy ez a vilagon a legszebb dolog (csak szulessenek meg ok is en is epsegben...).
Na sziasztok, es orommel olvaslak Titeket mind,
zsebibabak