Új privát üzeneted érkezett!

küldj képet zsu! :)
mentek vhová a jó időben?

itt is süt, de ezerrel fúj a szél. :( :( mindjárt kész az ebéd juhúúúú. :lol:

ezzel szemezem ezer éve http://www.debenhams.com/webapp/wcs/sto ... 3B+toddler nem nagy kiadás, csak már csomó ilyesmink van... :roll: de ez a FF design úgy tetszik. :D

na eldugulok, előszedek egy nyelvkönyvet. :D

hibernia
 
 
 


Sziasztok!

Ó sajnálom Hibernia a szar kedvet, nem egyszerű Neked sem! Édes a csiga, szerintem ruházz be rá! Sajnálom, hogy sírás van nálatok, próbálj egy kis fogmasszírozást, hátha.
Nem mondod, hogy az írek beszélnek nyelveket??? Az angolok semmit, sőt, ki vannak akadva, ha valaki megkérdezi őket erről, hiszen ők angolok, nekik nem kell semmit megtanulni, mert mindenki megtanulja az ő nyelvüket. Nem gondoltál még arra, hogy szerezz egy nanny-t heti néhány órára? Elmehetnél nyelvet tanulni, vagy akármit csinálni, nem kellene mindig a férjedre várni, és néhány órára még olyan marha drága sem lenne. Az senkinek sem jó, ha befordulsz.

Még a kajáról akartam kérdezni, hogy úgy sem menne a 6szori étkezés, hogy 6 alkalommal kevesebbet? Petinek is jobb lenne, mint az 5ször többet talán.

Lááááááááányok, hol vagytok??????
monde
 
 


Halihó!

Süt végre a nap! :lol: (esik eső, süt a nap, paprika jancsi mosogat...) állandóan ez a mondóka jár a fejemben. :oops:

Krisz már jól van, tegnap este a fürdéskor hatalmasakat pancsolt, apjuk teljesen vízes lett - legközelebb úszódresszben volt statisztálni Krisznek. :D És nagyokat vigyorgott a baba, mikor beszéltünk hozzá.
Ja, próbáltuk a nevén szólítani a gyereket. Krisztián és Nimródot említettük neki, de sajnos eddig semmi. Erre viccből mondtam, hogy babóca! Erre meg odafordul hozzám és nevet! :roll: :) Többször megismételtük és erre hallgatott. Szóval, a fiamat átkeresztelem Babócára!

Hibernia: hogy-hogy el kell gondolkodnod a jövődről? Vissza kell menned dolgoznod? illetve milyen nyelvet tanulsz most?

Zsu: nyúkálások már nálunk is vannak. Tegnap az esőcseppeket szerette volna leszedni az esővédőről. :wink:

hiszti van, megyek....

KépKép
charlott
 
 

 
 

Sziasztok! Gyors leszek, csak arra válaszolok, amire emlékszem. :D

Zsu, a pelusokkal elég rosszul állok, mert Samu napi 5-8 kakit produkál, emiatt nem tudom rávenni magam az állandó használatra, így elég jó állapotban vannak még, de a piskóta alakú betéteket használom melltartóbetét helyett, és azok pont olyanok, mint amit írtál. Vettem amúgy olyan anyatejes kakihoz való popolini papírbetétet is, de nem ér semmit. :(
Mosószódára gondolsz? Nem azt mondták, hogy por alapú cuccokkal ne mossuk, mert nem biztos, hogy jól kiöblíti a gép? Lehet, hogy rosszul emlékszem, de úgy rémlik, nem javasolták. Nekem van itthon mosószódám, de takarításhoz használom. :)
Nagyon egyszerű a hátadra pakolni a babát a csatos hordozóval. Kendővel és mei tai-jal nem ment nekem, de ezzel fél perc. Van youtube-on videó, úgy csinálom én is.

Orsi, a mogyitól a hasa fájt, pukizott, és onnan tudom, hogy hmmm... Szóval én is. :oops: :lol:

Na, gyorsan a babakutatásról... Sietek, mert holnap elutazunk, és még sehogy sem állok a pakolással. Ráadásul a hülye ebünk, mintha más dolgom nem is lenne, kakiba hempergett, és meg kellett fürdetnem. Mázli, hogy épp itt volt egy lány, aki majd etetni fogja az állatokat vasárnapig, és segített. Kutyakozmetikusnak tanul, novemberben vizsgázik. :) Szegény, jól kifogta! De annyira rendes! Néha átjön a kutyájával, mi dumálunk, a kutyák meg játszanak. Imádják egymást. Na, jól eltértem a témától... :oops:
Szóval fél 1-re volt időpontunk. Reggel 7-kor indultunk itthonról, mert így Barnus elvitt minket anyuékhoz munka előtt kocsival. Samu persze aludt volna még, de szerencsére vidám volt, amikor felébresztettem. Anyuéknál aludt egy picit a hordozóban, aztán indulás előtt megszoptattam, és hordozóval mentünk. Szegény max 20 percet aludhatott, mert felébredt a villamos ajtócsukódására, onnantól meg élvezte az elsuhanó fák látványát. :D A lényeg, hogy zuhogó esőben sikerült odaérnünk időre, de Samu alig aludt előtte, erre kiderült, hogy a déli anyuka előttünk 5 perccel érkezett!!!! Bementek az 5 perces vizsgálatra, kb negyed óra múlva kijön a vizsgáló csaj az anyuka táskájáért... Banyek, nem etette meg előtte a gyerekét, és úgy sikerült fél órát késnie! Viszont már rajta volt az az érzékelőtappancsos háló a baba fején, így abban kellett megetetnie, és nem mehettünk mi be addig. Banyek, háromnegyed óra múlva mehettünk be, mire Samu annyira elfáradt, hogy csukott szemmel sírt. Persze a másik gyerekkel a táp ellenére sem sikerült megcsinálni a vizsgálatot, mert megijedt az arctól, amit mutattak a képernyőn. Ezek után olyan ikeás 100.-os állatka volt az ajándék, és volt képe a nőnek addig mondogatni, hogy nem tud választani kettő közül, amíg nem mondták, hogy vigye el mindkettőt!!! Ekkora prosztó nőt!!! Na, szóval a vége az lett, hogy a hülye nő miatt Samu sem tudta megcsinálni a vizsgálatot, mert csukott szemmel ugye nem látta a képeket. És emiatt mentünk be Pestre zuhogó esőben!!! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Barbazso: sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgálat! :( Azt a nőt meg kivágtam volna, nem elég, hogy késett, még etetni is elfeljt - hát anya az ilyen! :evil: Mi holnap megyünk, de akkor nem lelkesítem a családot, felkészülünk a legrosszabbra. :?

KépKép
charlott
 
 


Sziasztok!
Jövök, vagyok, élünk!
Tegnap megvolt a dupla szuri, meg a mérések! 5970 gr, és 63,5 cm, azt hiszem! A hosszban nem vagyok biztos! :( A szurik után nagyon sírt persze! Este kapott egy kúpot, de ennek ellenére belázasodott reggelre! Mondjuk 37,6 volt, gyorsba adtam neki egy fél kúpot, és 10 perc múlva a láznak már nyoma sem volt! :) Délután sétáltunk egy jót! Annyira szép idő volt, hogy kár lett volna itthon ülni!

Zsu!
Ugye mondtam, hogy a csajszi minőségi munkát ad ki a kezei közül! Persze várjuk a képeket! :) Örülök, hogy segíthettem, hogy egy klassz szőnyeghez juthasson hozzá Gabi!

Zsó!
Lehet lemaradtam valamiről :oops: :? milyen vizsgálaton volt Samu? Végül sikerült felvenned a csajszival a kapcsolatot? Érdekel ám, hogy mit sikerül majd intézned! :)

Képzeljétek, ma olyan történt, mint eddig még nem! Kendra szopi közben elaludt, és betettem a kiságyba és aludt tovább! Szóval ma a gyerekem nem fürdött! :oops: szívem felkelteni, hogy fürödjünk. Majd holnap tovább fürdünk!

Most megyek még, de jövök! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Barbaszo,
gondolom majd fel robbantal mérgedben! nagyon sajnalom!

Kendranak grtaula a méreteihez!

Rolunk annyit, h itt is csodaszép ido volt a reggeli kod utan. Elisa ma este nem alart szopni, nagy nehezen elfogadta, és néztem az orat, 5 perc aktiv + 5 perc cumizos szopi utan ugy bealudt, h a masik cicibol mar nem is tudtam megetetni...

Nekem tegnap becsipodott egy idegszall a nyakamban, egy masik meg félig a derekamban, olyan vagyok, mint egy mozgassérult, balra hatra nem tudok fordulni, a gyereket meg néha alig birom felemelni... ma reggelre meg szinte megmerevedten ébredtem...

Nagyon megfogyatkoztak a hsz-k, remélem azért mindenki jol van!
s.orsi
 
 


Csak egy gyors..

Barbazso: sajnálom, hogy nem sikerült a vizsgálat. Hogy lehetett ilyen szerencsétlen az a nő?! :(
Mi ma voltunk, nekünk jól sikerült, Juli itthon evett, aztán a kocsiban aludt, ott felébredt és tetszett neki a hely, jól viselte a vizsgálatot és egyáltalán nem zavarta a háló a fején. 5-6 percig bírta nézni a nőt a monitoron, amikor elkezdett fészkelődni az ölemben, akkor végeztünk is. Kedvesek voltak, az olasz pasi is, aki a vizsgálatot végezte. Csinált fényképet is Juliról a hálóval a fején, várom, hogy elküldjék mailben. Charlott remélem nektek is jól sikerül majd holnap.

Bocsánat de úszok a házimunkával, függönyt is mosok ha már leszakadt a karnis a szobában :shock:

Jó éjszakát!

Juci

Kép
juci71
 
 


Ja még akartam Hibernianak irni, az uszassal kapcsolatban. Pl hotelek medencéjében sincs uszas?
s.orsi
 
 


Csajok! Valaki világosítson fel, hogy Juci és Zsó milyen vizsgálaton voltak???? Valamiről nagyon lemaradtam! :(

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Hali!

Ercsi nagyon köszi a tippeket amiket adsz már a falvédős csajért is odavagyok de ez..bess@rás... :D

Amúgy valami kísérleti vizsgálaton voltak a csajok a hattyú utcában pár oldallal ezelőtt Charlott belinkelte a hely weblapját ahol lehet jelentkezni

Mi belázasodtunk 38 fok volt a popsis mérés 19kor, kapott 1 egész kúpt, 20:30kor 38,3 volt..kicsit kiakadtam...hűtő fűrdő után 37.8-ra lement..most meg parázok, hogy este kialudja..szegény Gabi nagyon nem neki találták ki a szurit :cry:

Orsi azta..jobbulást! Baromira nem lehet kellemes. Valami masszőrt nem tudsz áthívni magadhoz, hogy javítson az állapotodon..nehogy valami komolyabb izomgörcsöt kapjál!!

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 



Juci

Kép
juci71
 
 


Hát ja, majd' felrobbantam! :evil: De Charlott, ne izgulj, az ottaniak nagyon kedvesek, csak én szívtam meg ezzel a primitív nőcivel előttünk... :( Az a vicces, hogy azt a háromnegyed óra várakozást tök jól viselte még Samu. Letettük a földre egy játszószőnyegre, és elszórakoztatta magát. Hát az igazat megvallva az ő 3 órás körforgásába 1 óra figyelem, játék után már itthon is alvás jön, és ő már előtte az utazást is végigsasolta. Még így is túlteljesített szegénykém. Annyira dühös vagyok még mindig! :) De abban biztos vagyok, hogy az ott dolgozókban nem fogsz csalódni! (legalábbis nem negatívan) :)

Ezt még gyorsan leírom! (Pakolás még mindig sehogy sem áll...) Tegnap este óta Samu az esti szopinál (remélem, csak esti szokása lesz!!!) ha végzett, teli erőből ráharap az ínyével a mellbimbómra! De hozzá még a kezét is ökölbe szorítja, és a szeme is kidülled!!! Nagyon komoly! Anyu szerint zsibbad neki, mert jön a foga. De mi lesz, ha elkezd kibújni, és úgy harap rá?! :shock: Azt hiszem, ott feladnám szoptatáspárti nézeteimet. :lol: :lol: :lol: Á, nem, de azért kicsit ijesztő.

Na, puszi, léptem!

Mayday, jól vagy? Olvastam, hogy nincsenek túl jó napjaitok. Pedig Zalacsányba megyünk, és gondoltam, egyik nap összefuthatnánk valahol. Kehidakustányban, vagy esetleg visszafele felétek mennénk. Szerintem én már nem fórumozom addig. Ha van kedved, és időd, írj egy sms-t!

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


halihó

kicsit jobb kedvvel írok. :) voltunk a parton, tök szeretem a "medúzaszagot", jó volt. :D

orsi sajnálom a becsípődést, irtó szar lehet... :( Elisa most hogy jön ki a nanny-jével?
a hotelekben nem divat az uszi :shock: meg hát csak vendégek mehetnek be. :? hát itt a tenger, igaz, befagyna a fenekünk nyáron is. :lol:

barba, hát ez nagyon gáz sztori! :evil: :evil: húúúú, de ideg lettem volna... :) szegény cicid is. :? néha Peti is csinál ilyet, jól rászólok akkor és csak néz. :D

charlott a jövőt úgy értettem, hogy eddig nem használtam ki igazán a diplomáimat. :( ez hülyén hangzik, de eddig mindig olyan munkáim voltak, amikben nem tudtam kihasználni, hogy értelmes vagyok. :D németet folytatom amúgy, van egy alapfokúm, de nem tudok beszélni. :?

zsu szegény gabi. :( remélem javul a helyzet holnapra!

juci örülök, hogy jól sikerült a vizsgálat. :) izgi lehetett.

monde az írek sem beszélnek ám nagyon nyelveket, talán a francia a kötelező itt, de nem nagyon tanulják itt sem, mint otthon az angolt... :) a nyelv azért kéne, mert egyrészt külföldiként "ki kell tűnni" valamivel, mert az hogy angolul beszélsz az ugye semmi :) másrészt meg mert nem hiszem, hogy itt maradunk örökre... én szeretnék Európában lakni, úgy értem, a kontinensen... haza is egyszerűbb menni meg ez az ország elég "puszta" és nem szeretném ha Peti itt lenne kamasz...

no lépek, holnap este jön anyós, kíváncsi leszek. :)

hibernia
 
 
 


ja rémhír: http://www.ogyi.hu/dynamic/vigantol39207_5_2010_1.pdf a miénk szerintem okés, de azért furi. :?

hibernia
 
 
 


Barbazso,
ne izgulj a fog miatt. Gyorsan megfogja érteni, h faj neked, ha harap! Jo hétvégét!
s.orsi
 
 


elkezdtem keresgélni hátha mégis van uszi... erre olyanokat találok, hogy 20 (!!!!) méteres, 3 sávos. :evil: ááááh. :roll:
és akkor a jó kis Kehidakustányról meg a többi fürdőről nincs is szó...

hibernia
 
 
 


Zsu,
szegény Gabi! ez még az oltastol lenne?

Hibernia,
anyos? meddig marad?
Elisa tegnap meg ma nem sirt a dadussal, de én pipa vagyok, mert allandoan kézben tartja vagy a pihiszékbe teszi, kivéve, ha alszik. Van egy akvariumunk, két arva aranyhallal, Elisa imadja oket nézni, ezért sokat az akvarium elott dekkolnak. én jobban szeretném, ha vmi aktiv kapcsolatkialakitast csinalna, valszinu valtanunk kell, ha ez igy marad... de mar csak egy honap, amit ha masképp nem, guggolva is ki kell birnom, utana marcsak lébuskalni fogok... én is szivesen tanulnék ujra vmit. Pszihologiat példaul!

Mi péntek este utazunk az anyoshoz, nem tudom irtam-e, tok beteg.. amilyen szerncsém van, vkire biztos ra fog ragadni. most ilyen pesszimista kedvemben vagyok. az idegszal is biztos a tulterheltség miatt van.
s.orsi
 
 


Hibernia,
akkor mar meg is talaltam neked, mit dolgozz. szervezz babauszast vhol, ha ez ennyire hianycikk! :D
s.orsi
 
 


orsi, vasárnapig marad csak. most tervezzük, miket csinálunk majd. már kettesben a férjemmel. :) húúú, biztos jó ötlet ilyenkor utazni?? nem tudtok később?

hát igen, elég "elmaradott" a hely, se "ringató", se Dévény, se semmi fejlesztő dolog nincs nagyon. a honlapok is bénák, meg csomó minden ami otthon természetes, itt nincsen. (pl kajafutárok. tömegközlekedés)

a pszicho tök jó, csak én nem tudok mit kezdeni vele. :?

hibernia
 
 
 


Banyek, a mi vigantolunk közte van! Holnap de. indulunk, és du. rendel a doki... Ti mit csinálnátok? Ezt hogy találtad?! :)
Én is rászóltam, hogy Samu, ez fáj, aztán meresztette rám a szemeit, és folytatta. :) Hirtelen végigfutott az agyamon, hogy mit csinálok majd, ha direktje lesz nagyobb korában, és nem tudok rá hatni?!?! :roll: Tök gáz, hogy 30-40 gyereket elrendezgetek, nevelgetek a suliban, és ilyen eszembe jut!

Orsi, köszi! :) Szegény, nem irigyellek! Bőven elég lenne neked, ha a gyerekekkel kéne foglalkoznod...

Zsu, nagyon kíváncsi vagyok a játszószőnyegre!

Csöpplány, nagyon szuper lett a lakás! Már csak pár simítás, és kész. Apósod kapott most valami kezelést, gyógyszert?

Törpi, nagyon édes Márkó!

Hupszi, megint majdnem 1 óra... Megyek zuhanyozni. :D

KépKép

KépKép
barbazso
 
 


Jó reggelt!

Na megint lemaradtam mint a borravaló!Készüljetek lányok,mert estére összekapom magam,és mindenre reagálok :lol: Asszem megint lesz mit olvasnotok :lol: Szóval csak gyorsan magunkról.Balu jól van,szépen alszik még mindig egyedül a kiságyban,ringatás nélkül.Néha kicsit méltatlankodik hogy aludni kellene de egy idő után,gagyogás közepette szépen bealszik :) Napközben is az ágyában alszik.Nem sötétitek be neki,de a nyünyükendőt úgyis magára húzza :) Viszont tegnap este nagyon nem akart elaludni,3/4 11 volt mire nagy nehezen elaludt.Csak sírt szegénykém.Bekentem az ínyét és a vállamon rögtön elaludt.Hát most nem tudom hogy a foga m iatt nem aludt,vagy átesett a holtponton és azért volt sírás,majd nagy nehezen bealvás.Viszont hozzá tartozik a dologhoz,hogy tegnap annyira elcsúsztunk hogy nem fürdettem meg,lehet ez zavarta össze? :oops:
Felújítás készen van.TEgnap végeztek,még apró kis javítgatások vannak,meg le kell festenünk a spájzajtót.Na meg persze visszapakolni,berendezkedni,dekorálni :) Küldök képet megint :)
Voltunk tegnap apósnál is,beszélt párom az egyik orvossal.Após állítólag azért ment be Pestre mert hogy mosógépszerelő és alkatrészért ment :shock: Apósnak soha semmi köze nem volt a mosógéphez,nem emlékszik semmire.Párom megkérdezte tőle,hogy kije ő,és azt mondta após hogy az öccse.Teljesen el van kavarodva az öreg :? Érdekes mert itthon mindig kisfiamnak hívta páromat,hát látszik hogy leépült :? Hét elején megyünk a szociális gondozóhoz.Pici baba mellé tuti nem engedik haza.Teljesen zavart,beszámíthatatlan :?

Na megyek reggelizem,aztán ha Balu hagyja reagálok :P

KépKép
Kép
csöpplány
 
 


Hello!!!

Itten lennék,de ki tudja meddig...Ketten vagyunk Bubura,de így sem egyszerű a napokban.Olyan hisztiket levág,hogy csak na.Semmi nem köti le 5-10 percnél tovább,ami szerintem közel 5 hósan kicsit "gáz".

Zsu,szegény Gabi. :( Éjszaka milyen volt?MT megjött már?

Csöpplány,apósod. :( Durva.Akkor is benn tartják,ha ő nem akarja?Párodnak is kemény lehet.Hogy bírja?

Hibernia,akkor ti nászutasok lesztek a hétvégén.Jaj,de irigy-irigy.Mi 10 percre sem tudjuk lepasszolni Bubut,pedig már ránk is érne egy kis kikapcs.

Kati,jó,hogy jöttél végre.

OFF,
Híradóba láttátok a kolontári vörösiszap katasztrófát?Elég durva.Itt van tőlünk nem messze.Apának gyerekkori barátai is laknak ott.Nagyon sajnálom őket és be is vagyok sz@rva a következményektől...Bocs az offért,de megrázott a dolog,főleg mert ismerősökkel történt.
ON

Zsó,írok üzit,azt összehozunk valamit. :D

Most ennyi,díszcsákány.

Kép

KépKép
mayday
 
 


mayday mit művel Bubu? És éjjel alszik? Nálunk most az van, hogy nem tudok tőle eltávolodni két lépésre. Ha ülök mellette beszélgetünk vagy vmi akkor kb okés, ha kimegyek egy pohárért, már nyöszörög. :( Elég idegölő, hogy wc-re se tudok menni nyugodtan, csak ha alszik. Ja alszik: tegnap délelőtt valahogy aludt 2 órát ez nála csúcs, erre ma éjjel 11kor meg 4kor is ébredt. Nem evett csak nyüszizett. Áááááááááááááá
Bubu nappal mennyit alszik?
Én a kettősötök miatt irigykedem, ha a férjem itthon van, mindig jobban tűröm Petit, mert ő mindig poénkodik vele meg meg tud nevettetni a legszarabb szitukban is. :D Szóval a hétvégéket imádom. Meg ha itthon van autózhatunk is, tegnap pl kimentünk dagályt nézni, Peti meg jól bealudt a kocsiban, szunyált 45 percet. :)
Na csak azt akartam, hogy szerintem nem gáz, ha Bubut nem köti le semmi 5-10 percen túl. Vagy ha gáz, nálunk is az, de sztem nem az, ilyenek. :) Fedezik fel a világot, miegymás.

Ja újabb tornagyakorlat: folyton az oldalára fordul. :D Ha ügyes, hasra is sikerül, de még csak az oldal a fix, azt folyamatosan nyomja.

pill jövök még csak sír

hibernia
 
 
 


sziasztok! vagyok csak egykezesen. Napokig nem volt netünk, illetve hol volt, hol nem, mint a mesében. Tegnap itt volt a szerelő, tök hülyére vett meg beszólt :twisted:, 2 órát vacakolt, kb. engem cseszett le, h nem működik :shock: Visszaszóltam, erre 5 perc alatt megcsinálta. Csak azt nem értem miért kell ez :(

Próbáltam visszaolvasni, de szita az agyam. Jobbulást a babáknak és a mamáknak.

Hibernia - nekünk mindkét üveg Vigantol beleesik :twisted:
Szerintetek ilyenkor mit kell csinálni? Vigyem vissza a gyógyszertárba és kérjek cserét? A gáz az, hogy az egyik majdnem tök üres már :twisted:

Mayday - ez a vörös iszap nagyon megrázó úgy is, hogy nem vagy érintett. Felháborító. Remélem nem tusolják el a felelősöket, de sajna az áldozatokon ez már nem segít. És az a kisgyerek különösen szörnyű :(

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


ja most olvasom, h Magyarországon ez a Vigantol nem került forgalomba (határozat szerint) csak azt nem értem, h akkor hozzánk hogy került 2 doboz is?!

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


Csajok,ez a Vigantol-téma nagyon gáz... :? Bízom benne,hogy "csak poén".

Hibernia,kb nálunk is ez a szitu.Ha ülök mellette míg ó fekszik a habtapin,minden ok,boldog gyermek,de amint kimegyek visít.Nem tom miért.
Nappali alvás tök változó.Most pl már másfél órája horpaszt,de tegnap összesen aludt ennyit.Éjszakát végig aludta,tegnap.Előtte mindig kelt,legalább egyszer.
Már akartam kérdezni,hogy miért Kiscsiga Pepke?Mert mi is szoktuk így becézni és van rá egy elméletem. :D

Csigaby,szerelő. :twisted: Gondolom gyúrt az órabérre.

Tényleg rettenetes ez a 14 hónapos baba.annyira sajnálom a szüleit.És persze minden érintetett.Este lesz a Házonkívűl,nyilatkozik benne egy ismerős srác.Neki is odalett mindene....

Kép

KépKép
mayday
 
 


egykezes.

pár mondat buburól:
hasról hátra forgást abbahagyta,azt már tudja,így gondolta az már nem érdekes. :roll:
hátról oldalra fordul.
mászni próbál,amihez szerintem még kicsi,de a védőnő aszonta,hogy ne lepődjek meg,ha megindul.szóval "négykézláb" van és riszálja a fenekét előre-hátra.olyan ügyes.úgy szeretem. :oops:

Kép

KépKép
mayday
 
 


A mi Vigantolunk is benne van. Hibernia ez frankó hír? Hol találtad?
monde
 
 


mayday, akkor ez ilyen. :( úgy értem, ilyenek, kell a közelség. tulképp így "élnek túl". Próbálok erre gondolni én is, hogy ez az ösztönükben van, különben már kihalt volna az emberiség... Tudjátok, amit írtam, hogy ennek evolúciós okai vannak: akitől eltávolodtak, meghalt, felfalták az állatok miegymás.

ez a vigantol milyen már. :( most a legújabb, hogy már módosították, mégis jó... :? ki hisz ezentúl?? emlékeztek az influenza mizériára? :evil:

csigaby ez a szerelő! :evil: hát kijut nálatok is. :( nálunk a férjem szerel hálistennek... :) ügyes ilyenekben (is). Anna hogy van?

a kiscsiga amúgy úgy jött, hogy úgy néz(ett) ki. :lol: de komolyan. vagy mint egy hangya. az arca. mindig ez jutott eszembe ha ránéztem. :oops: nálatok?

az iszapos dologról pedig olvastam, nagyon durva képek voltak az indexen. szomorú. :( el sem tudom képzelni, mit csinálnék ilyen helyzetben. azt nem tudtam, hogy egy kisbaba is eltűnt... :? :cry:

na, férjem is felhívta őket, szlovákiában találtak "rossz" üvegeket... :? az itthoniak állítólag jók.

hibernia
 
 
 


Tök jó....most akkor mi az igazság???????

Melyik influenza?Madár,H1N1?Volt pár,jó sok paráztatással.

Kiscsiga:nálunk onnan a becenév,hogy amerre jár,nyálcsíkot hagy maga után. :lol:

Én a védőnőt kérdeztem,erre csak annyit mondott,hogy internet,és adjam neki továbbra is.

OFF,
Bnőm egyik nap ezt linkelte fészbúkra,én pedig megosztom Veletek,hátha valakinek tetszik,szerintem nagyon ütős,de én alapból imádom az ilyen furfang zenét. :D A klip is nagyon ott van.
http://www.youtube.com/watch?v=RlqfZM3pzCw

ON

Kép

KépKép
mayday
 
 


Én leadtam a drótot a gyerekorvosnak, persze semmit nem tudtak róla, azt mondta, hogy van ismerőse az OGYI-nál, megkérdezi. Mindenesetre az, hogy ezek a sorszámok nincsenek Mo-on forgalmban, az ugye megdőlt, lévén itt a topikban eddig csupán hármunknál van... 6566101, nekem ez a sorszám van az üvegen. És persze gumicseppentős. Vicc.

Amúgy sziasztok, Mayday, kisfiad milyen ügyes, hogy már kutyázik, az unokahúgom is kb ennyi idősen kezdte, iszonyatosan mozgékony, nagyon ügyes, most 8 hónapos és már áll, bútorok mellett járkál. Sajna szerintem az, hogy nincs el jól magában, illetve, hogy nem alszik túl jól, az ebből következik, túl sok inger éri, illetve az agya nem tudja olyan gyorsan feldolgozni a nagymozgásbeli változásokat. Na mi nem vagyunk ilyen téren mérvadóak, Bori az nem gyúr túl erőteljesen a mozgásra, most már, hogy megszerzi hason is a játékait, annyira jól elvan hason, hogy esze ágában sincs forgolódni, háton ugye írtam már, hogy elfordul oldalra, néha majdnem átfordul a hasára, illetve kitekeri magát mint Peti amikor "követ", de ennyi. Ő inkább sikkantgat, meg rötyög, meg rúgkapál a lábaival, ezzel szórakozik :)

Csöpplány, tök szomorú ami apósoddal történik, jó, lenne, ha gyógyszerrel helyre lehetne hozni...

Vörösiszap, hihetetlen. Főleg az, ahogy a MAL vezetői kezelik az ügyet. Méghogy néhány 10 milliós a kár szerintük, nem pedig néhány milliárd. Annyira siralmas. Emberek életei tönkrementek, most meg mondják, hogy nagyon sokan ugye már vissza sem költöznek, hát megértem. Én sem szívesen élnék ilyen környezeti hendikepp közelében, ami ott a földekbe beszivárog, az évtizedekig nem tűnik el. Szörnyű.
monde
 
 


mayday, védőnőnek üzenem, hogy internet: http://www.ogyi.hu/nyitooldal/ bal felül. :lol:
zenét még nem merem hallgatni, alszik Pepke.

nyálcsík ez jó. :D

hibernia
 
 
 


ja igen, csöpplány ez nagyon szomorú, mi történt apósoddal, hogy ennyire nincs már képben... :( :?

monde, köszi. amúgy módosították a közleményt, szóval valami van, de nem veszélyes állítólag. csak azt bírom, hogy a védőnők aapból legyintenek, mint maydaynél. :evil: azért egy rápillantást megérne a dolog, nem? :evil: országos gyógyszerészeti intézet valszeg nem véletlenül írt róla, nem légből kapott a hír. :evil:
azt mondod túl vannak ingerelve a fiaink?? de hát mit lehet tenni??? Pepke mindig forog meg se áll soha, hát nem tudom lekötni. :? régebben jobban elvolt egyedül, el tudtam menni zuhizni pl most ez nincs. folyton ott kell lenni. :?

hibernia
 
 
 


halljátok, kiráz a hideg: http://index.hu/video/2010/10/06/ide_mar_senki_nem_jon/ ez de gáz. :cry:

hibernia
 
 
 


na még egy: milyen poharat ajánlotok? mit kell figyelni?

hibernia
 
 
 


Hibernia, szerintem semmit nem tudsz tenni sajna, csak annyit, hogy próbálkozol. Mindig megpróbálod rövidebb-hosszabb időre egyedül hagyni, de ennyi. Szerintem a babáknál ez a személyiség. Valamelyik ilyen, valamelyik olyan.
monde
 
 


Poharat? Mármint Petinek? Vagy mire gondolsz?
monde
 
 


monde aha. :D Petinek pohár. amiből pl tápszert ihat. folyton kiveri a kezünkből a cumisüveget, mert fogdossa.

ezt a kettőt néztem:
http://www.toys.ie/MAGIC-CUP-WITH-HANDL ... -prod.aspx
http://www.toys.ie/Explora-Easy-Drink-B ... -prod.aspx

nem tudom, van-e különbség. azt sem tudom, lehet-e ebből tápszert adni... :roll:

no felébredt. szurkoljatok a jó délutánért. :)

hibernia
 
 
 


Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, Gabinak reggelre lement a láza... (Orsi, igen, a szuri miatt volt)
Szerencsére. Ennek örömére ma eddig jó ha 1 órát aludtunk..... de ma nem gáz..iitt van anyukám és ő játszik vele...persze mindíg találok kivetnivalót abban ahogy más bánik a gyerekemmel de ez gondolom így is marad...

Ez a D vitaminos dolog érdekes... majd leellenőrzöm én is a sorszámot de sokmindent nem tudok ellene tenni.... adni kell. Vagy kérjek egy új dobozzal? Vag ymost mi van?

Mayday, köszi, megjött a MT. Már felpróbáltuk de csak 10 percig bírta..meglássuk
Amúgy mikor kell továbbküldenem ha ma kaptam? 1 hétig lehet, nem? Szóval akkor köv hét csütörtökön postára adom az jó?

Hibernia munkaidő nálunk hivatalosan 8-1/2 5ig van ehhez képest férjem elmegy reggel 1/2 7kor és 8ra ér haza.. ma jönnek bratyómék ezért hazajön 6ra..édes pofa... csak miattunk nem tud hazaérkezni időben :cry:

Pohár: szerintem tök mindegy hogy cumisüveg vagy csőrős pohár, nem? Vagy tévedekk?
Amúgy Gabinak a homeós bogyókat pohárból kellett volna megitatnom hát nem nagyon ment.... aztán jött a kiskanál hát az se
Nem tudom, hogy ebből hogy lesz hozzátápi, bár az még több mint 1 hónap..addig is fejlődünk

Amúgy Gabi sincs el egyedül lefekszem mellé és úgy játszunk, de ő is 5-10 perc alatt ráun a dolgokra. És még mindig zömében kézben szeret lenni.... ez van
Azonban igaz akkor a tuti ha ott vagyok, de ha nem lát de ott van apa vagy a nagyi akkor el van úgy 10-15 percet max..aztán kell az anyu de nekem ez egylőre jól is esik.

Gyerek nélküli progi..lehet én vagyok elvetemült de nem vágyom rá.... nem tudom elképzelni egyelőre, hoyg nélküle legyek....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a kutatást végző intézetből. Nekünk nagyon jól sikerült a dolog. Kellemes hely és barátságos emberek fogadtak minket. :) Krisz elalukált az autóban és fel sem ébredt a váróhelységben. Szerencsére nem volt előttünk senki és utánunk sem jöttek jó sokáig, így lassan lehetett keltegetni Kriszt. Vidáman ébredt és lelkesen,a maga 4 hónapjával türelmesen végig ülte és figyelte a vizsgálatot. :D Ami egyébként rém unalmas volt, mert egy női fejet kellett nézni, aminek csak a szája, szeme stb. mozdult csak meg. :roll: De Krisz még ezen is talált nevetnivalót. :lol:
Egy olasz fiatalember vizsgálta ekg-s sapkával Krisz agyi működését és még le is fotózta. Viccces manó benyomását keltette. Ígérték, hogy küldenek másolatot nekünk is. Majd megmutatom ! :wink:

KépKép
charlott
 
 


Uh, hát ez nehéz kérdés. Nekünk van az első pohárból, az Avent-ből, a fiam használta ivásra olyan másfél éves kora körül, de ezt úgy kell elképzelni, hogy 1, 2, vagy 3 luk van a csőrén attól függően, hogy mennyi idős gyereknek veszed. De ezeket szerintem nem tápszernek találták ki. Mármint biztos van baba aki megissza belőle, de valahogy nekem a tápszerhez a cumisüveg illik inkább. Na meg ebből aztán dőlni fog a cucc rendesen, a csőre lapos ugye, tök más mozgás a szájnak, mint a cumizás. És hát ezt is simán kiveri a kezedből. Ja és annyira nem magic, mert nem cseppmentes ez sem, folyik belőle simán, ha fejreállítod.

De amúgy mindkettőt ivásra ajánlja a link is. Szerintem ezeket itatásra érdemes használni inkább mint etetésre. Persze nem akarlak eltántorítani az elképzelésedtől, csak gondoltam leírom a véleményemet. :)
monde
 
 


Engem most hívott a védőnő, hogy ne adjam a D-vitamint, az itteni gyógyszertárak visszaküldik az összeset, kb egy hét mire lesz új adag, addig szüneteltessem. És ha én nem szólok nekik akkor ez kiderül vajon????
monde
 
 


én holnap megyek a dokihoz és megkérdezem

monde - és a kibontott dobozokat visszaveszik, kicserélik?

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület
 
 


No az én gyerekorvosom sem tudott róla, elküldtem neki a linket de ez van az oldalon:

Hangsúlyozzuk, hogy a minőségi eltérés egészségügyi kockázatot nem jelent, ezért a felhasználóknál lévő egységek tovább alkalmazhatók.



Csak nem lesz gond, ha van valami úgy is hívnak.....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 


Azért az alap lenne,hogy ha ilyen történik,akkor az okosok odafenn kiértesítenék a gyerek/háziorvosokat,védőnőket.Elég gáz,hogy nem így van.Mi dokink ma nem rendel,holnap reggel hívom fel.

Zsu,igen,a héten marad nálatok a MT.

Kicsit ideges vagyok,apával is összeszólalkoztunk,pedig mi nem nagyon szoktunk.Kinn ül az erkélyen,én meg itt benn.Marha jó,uccsó napunk erre nem is beszélünk egymással. :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
mayday
 
 


teljesen kivagyok, egész délelott a korhazban voltunk. a reflux specialistanal. Elisanak nincs refluxa, viszont csinaltak tudorontgent és allitolag a horgojében van vmi lerakodas (de még csak meg sem hallgatta a tudejét!), azért sipol, ha sokat mozog és kifullad. ALLITOLAG. nem asztma, de olyasféle, majd elmulik. A doki 100x megkérdezte, h "de nem kohog?" NEM és nem és nem! B@sszus, nem nyugodott, mig ki nem talalt vmit. Most azt akarja, h 3 honapig (!!!) napont akétszer adjak Elisanak VENTOLINT, az horgotagitoszer, MEGELOZESkpéppen, mert valszinu sokat lesz beteg a télen. Nagyon kivagyok tole. Itt mindig kell vmi gyogyszer, még jo, h nem adtam a reflux elleni szirupot, mert ugye nem kell.... a ventolint asztmasok hasznaljak vagy pl olyan tudobetegek, akik nem birjak felkohogni a slajmot... a kisebbik fiamnak is kellett 2x 2 éves koraban, de csak 1 hétig, nem 3 honapig!

Ja és a csucs, nagyon le vagyok torve, csak 110 gr-t hizott 1 honap alatt, 4 cm-t nott az ok. Mondja a doki, h lathatolag jol van, elégedett és nem beteg, de megkérdezte 6x, hogy van-e elég tejem? Pihenek-e eleget? B@sszus, de mikor??? aztan azt merte mondani, h a babak hozzaszoknak ahhoz a mennyiségu ételhez, amit adnak nekik. Mondom neki, h én sosem veszem el tole a cicit, de mit csinaljak, ha nem akar szopni??? na ott megszoptattam, 70 gr-t evett utana meg mosolyogva szopta az ujjat. akkor én mi a fraszt csinaljak, ha nem kér tobbet? akar hanyszor éhesnek latom megszoptatom.. Ugy dontottem, h a jovo héten az oltason ujra mérjuk, aztan majd ra egy hétre ujra elviszem és ha utana sem hizik, akkor majd elgondolkodom, mi legyen... lehet az lesz a megoldas, h egy szoptatast kiiktatunk, h éhesebben szopjon és tobb ideig? de ez ellentétben all az igény szerintivel. A pisi kakaibol kiindulva elég a tej mennyisége.

Majd vmikor visszaoolvasok, most megyek PIHENNI
s.orsi
 
 


Zsu,úgy értem egy hétig,jövő csütig.
Férjed mit csinál meló után,hogy olyan sokára ér haza?

Kép

KépKép
mayday
 
 


Orsi,micsoda mizéria,atya ég!!!Ezt a Ventolint én is ismerem,bnőm révén,neki a legdurvább asztmája van.Adni fogod Elisának?

Sajnálom ezt a 110g-ot,de ha Elisa jól van,akkor biztos nincs gáz.Persze,akkor is idegesítő.

Nincs olyan bnőd aki tudna néha vigyázni a fiúkra?Akkor talán tudnál picit pihenni,ha Elisa alszik.

Kép

KépKép
mayday
 
 


MElózik :)
Szóval nem fél5 kor végez hanem 7kor meg fél8kor ő lett a cég ügyvezetője júli 1től...azóta hétvégi apuka :cry:
PErsze tudom, valamit valamiért, de nem ezt beszéltük meg mielőtt bevállaltuk a gyereket..na mindegy...remélem belerázódik ebbe a főnökösködésbe és jobban sikerül beosztani az idejét és akkor jut ránk több is + ki akarja alakítani, hoyg itthonról is tudjon dolgozni, így hazajönne időben velünk van egy kicsit és tud dolgozni este....
Meglássuk egyelőre nem reménykedem...

Orsi elég kiakasztó! Itthon orvosa válogatja, hogy mennyire gyógyszerpárti -én személy szerint kifejezetten ellenes vagyok- de ez azért nagyon brutál.
És ha köhög az gáz? Nekem sokat prüszköl meg köhécsel Gabi de nekem úgy tűnik csak a tejcsi miatt ami visszajön és az orrában/torkában ragad....

Kép
Kép
zsu84
Üröm
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?