Sziasztok! Gyors leszek, csak arra válaszolok, amire emlékszem.
Zsu, a pelusokkal elég rosszul állok, mert Samu napi 5-8 kakit produkál, emiatt nem tudom rávenni magam az állandó használatra, így elég jó állapotban vannak még, de a piskóta alakú betéteket használom melltartóbetét helyett, és azok pont olyanok, mint amit írtál. Vettem amúgy olyan anyatejes kakihoz való popolini papírbetétet is, de nem ér semmit.
Mosószódára gondolsz? Nem azt mondták, hogy por alapú cuccokkal ne mossuk, mert nem biztos, hogy jól kiöblíti a gép? Lehet, hogy rosszul emlékszem, de úgy rémlik, nem javasolták. Nekem van itthon mosószódám, de takarításhoz használom.
Nagyon egyszerű a hátadra pakolni a babát a csatos hordozóval. Kendővel és mei tai-jal nem ment nekem, de ezzel fél perc. Van youtube-on videó, úgy csinálom én is.
Orsi, a mogyitól a hasa fájt, pukizott, és onnan tudom, hogy hmmm... Szóval én is.
Na, gyorsan a babakutatásról... Sietek, mert holnap elutazunk, és még sehogy sem állok a pakolással. Ráadásul a hülye ebünk, mintha más dolgom nem is lenne, kakiba hempergett, és meg kellett fürdetnem. Mázli, hogy épp itt volt egy lány, aki majd etetni fogja az állatokat vasárnapig, és segített. Kutyakozmetikusnak tanul, novemberben vizsgázik.
Szegény, jól kifogta! De annyira rendes! Néha átjön a kutyájával, mi dumálunk, a kutyák meg játszanak. Imádják egymást. Na, jól eltértem a témától...
Szóval fél 1-re volt időpontunk. Reggel 7-kor indultunk itthonról, mert így Barnus elvitt minket anyuékhoz munka előtt kocsival. Samu persze aludt volna még, de szerencsére vidám volt, amikor felébresztettem. Anyuéknál aludt egy picit a hordozóban, aztán indulás előtt megszoptattam, és hordozóval mentünk. Szegény max 20 percet aludhatott, mert felébredt a villamos ajtócsukódására, onnantól meg élvezte az elsuhanó fák látványát.
A lényeg, hogy zuhogó esőben sikerült odaérnünk időre, de Samu alig aludt előtte, erre kiderült, hogy a déli anyuka előttünk 5 perccel érkezett!!!! Bementek az 5 perces vizsgálatra, kb negyed óra múlva kijön a vizsgáló csaj az anyuka táskájáért... Banyek, nem etette meg előtte a gyerekét, és úgy sikerült fél órát késnie! Viszont már rajta volt az az érzékelőtappancsos háló a baba fején, így abban kellett megetetnie, és nem mehettünk mi be addig. Banyek, háromnegyed óra múlva mehettünk be, mire Samu annyira elfáradt, hogy csukott szemmel sírt. Persze a másik gyerekkel a táp ellenére sem sikerült megcsinálni a vizsgálatot, mert megijedt az arctól, amit mutattak a képernyőn. Ezek után olyan ikeás 100.-os állatka volt az ajándék, és volt képe a nőnek addig mondogatni, hogy nem tud választani kettő közül, amíg nem mondták, hogy vigye el mindkettőt!!! Ekkora prosztó nőt!!! Na, szóval a vége az lett, hogy a hülye nő miatt Samu sem tudta megcsinálni a vizsgálatot, mert csukott szemmel ugye nem látta a képeket. És emiatt mentünk be Pestre zuhogó esőben!!!