Új privát üzeneted érkezett!

Szia Admin,
már működik Kép
Kössz,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu
 
 


Elnézést kérek mindenkitől, aki próbált írni nekem az utóbbi napokban, részben nem kaptam meg, részben nem tudtam reagálni és még néhány napig nem is tudok.
Laura, ha véletlenül olvasod, neked mindenképpen akartam írni, de elveszett a te címed is, légy szíves írj még egy mailt.
Gabi
Admin
 


Kedves Admin/Gabi!!!

Kérlek szépen, hogy ha már egyszer az egyik legfontosabb rovat neve "keres-kínál", akkor valóban legyen egy "keres" topik!!! Mert csak "kínál" van!!!

A másik kérésem: "Avent sterilizálót keresek" c. topikot én indítottam, nagyon szeretnék helyette "Avent terméket keresek" címet, mert valóban sokan keresnek Avent termékeket és "Sterilizálót keresek" topik úgyis van!!!

A harmadik kérésem (telhetetlen vagyok ám): a "Terhes fürdöruha, terhes melltartó" topikot törölni kellene, én indítottam, válasz semmi, minek foglalja a helyet?

Köszönettel: egy amúgy elégedett felhasználó.
Anna
Annamár
 

 
 

Szia Admin!

A Gyermekek/magzatok kor szerint-2004. nyári kisbabái archívjának archiválását szeretnénk kérni.

Köszi előre is!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson
 
 


Szia Admin!

Most kaptam egy levelet a szerkeztőségtől csak nem tudtam elolvasni mert virusos volt!!
zsófi76
 
 


Kedves Admin!
Szeretném megszüntetni a fogamzás altopikban a fejlödési rendelletlenséget.
Én inditottam de mivel már egy hónapja nem szólunk hozzá szerintem felesleges!!
KÖSZI
Orema
orema
 
 


Zsófi, a vírusos levelek ha jól tudom sokszor nem a valódi feladót tüntetik fel feladóként, ez a cím pedig nagyon sok helyen megvan. Ilyankor ugyan jelzem a szerverüzemeltető felé, de azt gondolom, nem tőlünk kaptad.

Orema, lehet, hogy egyszer még beindul.

Anna javaslatára, és mivel jó ötletnek tartom, a Keres-kínál rovatot megbontottam Keresre és Kínálra, + van benne egy programok. Ez az a topik, ahol a régi hozzászólásokat törlöm, ilyen logika szerint került be a programajánlat. Arra nem volt volt és nem lesz időm, hogy a mostani ajánlatokat egyenként átnézzem és szétválogassam, de idővel a keres-kínál megszűnne, és talán könnyebb lenne eligazodni a keres és külön a kínál rovatban.
Gabi
Admin
 


Szia Gabi!

Ne haragudj, de az új "keres-kínál-programok" rovat és a régi "keres-kínál" rovat párhuzamos meglétéböl hatalmas kavarodás lesz, hiszen nem mindenki olvasta/sa a megjegyzésem és a válaszod! Kellene egy pár sort írnod, hogy mostantól (2004. okt. eleje) az új rovatba írjanak az emberkék.

Anna
Annamár
 


Szerkesztök!

Nézzétek meg a Babanet nyelvezeteének a kódólását, mert nem stimmel. Nem nálam van a hiba, mert nekem a levelezömben stimmelnek a betük, de itt a Babaneten nem.
pl. hosszú ö helyett Q van, ú ú ó ü ö á é jó, de a hosszú ü helyett is q jön le.


bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Admin!

Köszönjük szépen!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson
 
 


Másnak is van gondja az ékezetes karakterekkel?
Nekem pl. jó, és én ugyanolyan felhasználó vagyok, mint más.

Anna, ezt akartam írni, csak ezek szerint nem világosan: jó lenne, ha mostantól mindenki az új Keres és Kínál topikot használná. Viszont a mostani üzeneteket szétválogatni képtelenség, ezért kell, hogy egy darabig megmaradjon a másik is.
Gabi
Admin
 


Szia Gabi!

Ne haragudj, de félreértettél! Én tudom, hogy képtelenség lenne a régi "keres-kínál" rovatot átnézni, stb. Én csak azt bátorkodtam mondani, hogy nem olvassák az emberek a mi kis levelezésünket, és nem fogják tudni, mi végre van KETTÖ "keres-kínál" rovat!!! Tehát, nem tudsz-e az új elé benyomni egy sort, hogy "hé, emberek, ezt használjátok 2004. okt. elejétöl!".

Szia!
Anna
Annamár
 


Gabi!

Ja, és még valami! Az új "keres-kínál" rovatban a "keres" alrovatban "új téma nem indítható", ezt ki tudnád javítani?

KÖSZI!!!
Anna
Annamár
 


Gabi,
nekem tökéletesen működik.

Bigacsiga,
lehet, hogy valamit át kéne állítani a gépeteken? (Nem értek hozzá, csak kérdezem.)

Virág
virág78
 
 


Gabi,
nekem Apple Mac van, és én sem tudok hosszú ö-t (? jön ki) és ü-t (?). (Az üzenetben még az sem jön ki, amit én a képernyön szerkesztés közben látok) De csak bizonyos betütipusoknál van ez, szóval vannak honlapok, ahol rendesen írok, itt meg pl. nem.

A betütipust üzenetenként át tudom állítani? Mondjuk annyira nem fontos, csak Virág hszán gondolkodtam el.

Kati
kat_ica
 
 


Szerkesztő, + Virág!

Én pl. azért gondoltam, hogy nem nálam lehet a gond, mert más honlapokon nem jönnek a q karakterek a magyar ékezetes helyett, meg a levelezőimben sem, csak itt a Babaneten.
A gépemen meg nem lett átállítva egy féléve semmi, félévnél meg régebben írok ide, hogy ez feltünjön.

bigacsiga Kata

ui: A fenében a z ördög játszik velünk. Kép
Most meg pl. nem tudom produkálni, pedig megint csak nem állítottam át semmit. Kép Kép Kép

öö üü óó őő úú éé áá űű íí

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


KépKépKép
Néha a számítógépek maguktól átállnak. Engem is kiakasztanak néha. Kép
virág78
 
 


KEdves AdminKép

Szeretnélek megkérni, hogy a decoupage kezdőknek topicban az arhivokat kicsit összébb raknád, mondjuk havi bontásra, mert már elég hosszúKép
MEg ha még lenne mód akkor a Pöttömöknél is elkéne hasonló segítségKép

Előre is kösziKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Kedves SzerkesztQ!

A hosszú ö nekem is Q, de nem ez a legnagyobb problémám, hanemm hogy a Pesti Opera Koörnyéki Mamák topikot vagy egy hete nem tudom megnyitni rendesen: állandóan az én egyik üzenetem jelenik meg eléggé érdekes formátumban mint utolsó üzenet. Így néz ki:

Elküldve 2004 Szeptember 27 hétfő - 19h 04: <a href="http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/board-profile.cgi?action=editpost&postid =359193&page=69090/6

Mi történhetett? Tudnál segíteni?

ElQre is köszi

Éva
rizike
 
 


bocs a hibákért, pedig javítottam-nem tudom, mi van a gépemmel!!
rizike
 
 


Kedves Admin!

Tegnap délután óta (én akkor próbáltam) nem tudok /tudunk a Mi nők/Fogyókúra topikba írni. Nem is jelennek meg a tegnap reggeli hozzászólások, pedig voltak!

Előre is köszönöm!
Andi
messy
 
 


Kedves Admin!

Légyszíves az ikrek topikban is az arhivokat kicsit rakd összébb.
Megint jó sokat írtunk. Kép

Előre is köszönöm Kép
Eri
simones
 
 


Szia Admin!

A POKM topikot meg tudom már nyitni, most viszont a Gyermekek/Magzatok kor szerinti topikok küzül a 2003. jún. 1-2004- május 31-ig topikot nem, utolsó üzenetnek ez jön le:

<img src="http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/icons/tree_m.gif
elképzelni sem tudom, mi ez?
Az elQzQ esetben ti javítottatok, vagy az én gépem magától javult??! Bocs, de nem értek hozzá egyáltalán!

Köszi a segítséget

Éva
rizike
 
 


Kedves Éva! Nem tudom, mikor tapasztaltad a hibát, nekem most rendesen elment a hozzászólás. Az gyanús, hogy 16-i az utolsó.

Én úgy tudom, hogy működés közben létrejönnek ideiglenes fájlok, amelyek időnként hibát okoznak, és amelyek vagy maguktól törlődnek vagy törölni kell őket. Így fordulhat elő,hogy magától megjavulhat.
Gabi
Admin
 


Szia Admin!

Már nekem is sikerült, de a múltkor napokig nem...
Köszi az ellenQrzést Kép


Éva
rizike
 
 


Kedves Gabi

Nem lehetne nalunk egy kicsit archivalni?
Elore is koszi.
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/8471.html?1098452652

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika
 
 


Kedves Szerkesztő!

Légy olyan kedves a 2004. őszi kisbabák topicban havi bontásba tenni a hozzászólásokat! Nagyon szépen köszönöm!Kép

Lau
lau
 
 


Én is archiválást szeretnék kérni, a 2003. nyárvégi babák topciban!!
Köszi
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Kedves Szerkesztő,

A Babanet főoldalán feltett kérdésre ("Ki vizsgálhatja meg a szülő nőt" ) adott válasszal sajnos jogászként nem értek egyet. A nő önrendelkezési joga mellett még egy jó pár olyan alapjog is szóba kerülhetett volna, ami nem a válaszadó által beidézett Eü. törvényből hanem a jogforrási hierarchia élnén álló alap normánkból a Magyar Köztársaság Alkotmányából vezethető le, és nyilván ha az Alkotmány és a tárgyban született AB döntéseket is átforgatja a válaszadó akkor nem erre a jogilag téves álláspontra alapozva válaszolta volna meg a kérdést.

üdvözlettel: Kika
kika
 
 


Kedves Kika!
Tényleg nem vagyok jogász, csupán egy elvileg betegjogi képviselőségre jogosító tanfolyami végzettségem van, ami természetesen nem jelent mély jogi ismereteket. A válasz megfogalmazásakor is valóban csak az Eü. törvényre ill. Kőszegfalvi Edit Egészségügyi és betegjogi kézikönyvére támaszkodtam.
Azt gondolom, semmilyen jogi álláspontot sem foglaltam el, csupán azt próbáltam meg jelezni, hogy a kérdésben megfogalmazott igény kielégítésének komoly korlátai lehetnek. Jó példa erre az éppen most bevezetett intézkedés Veszprém megyében, miszerint ügyeletben csak az ügyeletes orvos vezethet szülést.
Köszönettel fogadom, ha részletesen kifejti az álláspontját.
Incze Gabriella
Admin
 


Kedves Gabi,

Én az Ön válaszába próbáltam a saját megjegyzéseimet beszúrni, természetesen nem merültem bele a téma mélyebb jogi megközelítésében, csak az Ön által felvetett gondolatokat egészítettem ki.

Válasz:
A látszólag egyszerű kérdésre is kissé bonyolult a válasz.
Egyrészt az 1997. évi CLIV, törvény az egészségügyről kimondja, hogy
II. fejezet, 15.§, 3. A betegnek joga van arra, hogy a kivizsgálását és kezelését érintő döntésekben részt vegyen. Az e törvényben foglalt kivételektől eltekintve bármely egészségügyi beavatkozás elvégzésének feltétele, hogy ahhoz a beteg tévedéstől, megtévesztéstől, fenyegetéstől és kényszertől mentes, megfelelő tájékoztatáson alapuló beleegyezését adja.
továbbá
II. fejezet, 8. § (1) A betegnek joga van az állapota által szakmailag indokolt szintű egészségügyi szolgáltató és - ha jogszabály kivételt nem tesz - a választott orvos egyetértésével az ellátását végző orvos megválasztásához.
Azonban:
20. § (1) A cselekvőképes beteget - a (2)-(3) bekezdésekben foglaltakra tekintettel, illetőleg a (6) bekezdésben foglalt eset kivételével - megilleti az ellátás visszautasításának joga, kivéve, ha annak elmaradása mások életét vagy testi épségét veszélyeztetné.

márpedig az az orvos kompetenciájába tartozik, hogy milyen vizsgálatok szükségesek ahhoz, hogy nemcsak az anya, de a születendő gyermek is biztonságban legyen.

Ami a szabad orvosválasztást illeti: ez sem abszolút jog, Ez igaz, de a törvény elég egyértelműen fogalmaz atekintetben, hogy ha jogszabály kivételt nem tesz. Azt hiszem abban egyetértünk mi tekinthető jogszabálynak.

8. § (1) A betegnek joga van az állapota által szakmailag indokolt szintű egészségügyi szolgáltató és - ha jogszabály kivételt nem tesz - a választott orvos egyetértésével az ellátását végző orvos megválasztásához, amennyiben azt az egészségi állapota által indokolt ellátás szakmai tartalma, az ellátás sürgőssége vagy az ellátás igénybevételének alapjául szolgáló jogviszony nem zárja ki.
(2) Az (1) bekezdés szerinti orvosválasztás joga a fekvőbeteg-gyógyintézetben az intézet működési rendjének megfelelően gyakorolható.

Az intézmény működési rendje többek között éppen azt határozhatja meg, hogy sürgős szükség esetén ill. ügyeleti időben a szabad orvosválasztás gyakorolható-e vagy sem. A kórházak SZMSZ-ei szabályozhatják ( Megjegyzés: az SzMSz-ek nagy többsége nem szabályozza) ezt a kérdéskört is, amennyiben igen úgy a várandós nő választott orvosának tájékoztatási kötelezettsége van arról hogy abban a kórházban ahol az orvos akár munkaviszonyban akár megbízás alapján dolgozik mi az eljárási rend a szülés megindulása esetén, illetve konkrétan arról, hogy a szülés az ügyeletesnél fog lezajlani, vagy pedig az eddigi terhes-gondozást végző orvosnál. Ekkor a várandósnak még mindig fennáll az a választási joga, vagy marad vagy pedig másik kórházat.

Abban gondolom egyetértünk, hogy a terhes nő és az orvos kapcsolata egy bizalmi viszony, az orvosnak ismernie kell a terhes nő úgymond előéletét is ahhoz, hogy a szülés közben esetlegesen fellépő kockázatokra kellő időben fel tudjon készülni, míg egy ügyeletben lezajló szülés esetén fennállhat annak veszélye, hogy pont az előélet ismeretének hiányában efelléphet olyan helyzet, amire az ügyeletes nem tud kellően felkészülni.

A szülés pedig a sürgős szükség egyik esete (bár nem orvos vagyok, de ez szerintem nem igaz. Alapesetben a szülés egy normális lefolyású folyamat, én sürgős szükségnek egy placenta leválást, magzati szívhang esést stb. értenék) és nagyon gyakran ügyeleti szolgálatban történik. Az, hogy a szülés a sürgős szükség egyik esete azt mindig csak a konkrét eset kapcsán lehet megítélni.
Amíg nyilvánvaló, hogy sürgős császármetszés esetén az anya nem követelheti, hogy a választott orvos végezze a műtétet, addig azt gondolom, hogy a szülés-vajúdás alatt végzett rutin vizsgálatok, beavatkozások esetén a kérés orvosi megítélés, a helyi szokások és jóindulat függvényében mérlegelendő.

Ami az orvostanhallgatókat illeti:
II. fejezet, 25.§. (5) A betegnek joga van ahhoz, hogy vizsgálata és gyógykezelése során csak azok a személyek legyenek jelen, akiknek részvétele az ellátásban szükséges, illetve azok, akiknek jelenlétéhez a beteg hozzájárult, kivéve, ha törvény másként nem rendelkezik.

Az oktató kórházakban és osztályokon a beteg kinyilvánított beleegyezése nélkül is jelen lehetnek orvostanhallgatók. Ez a tény-megállapítás abszolute helytelen, hiszen akkor mire való az önrendelkezési jog, akkor ha a vizsgálandó páciens tiltakozik azaz nem egyezik bele, hogy medikusok is jelen legyenek az ő vizsgálatakor, akkor a kórház igen súlyosan megszegi ezt az alapjogot. Arról nem is szólva, hogy a törvény itt csak azt a kivételt engedi, hogy &#8222;&#8230;ha törvény msáként nem rendelkezik&#8221; tehát erről még az SZMSZ-ben sem lehet eltérő szabályt mondani.
Egyébiránt a kórházaknak saját maguk védelme érdekében is célszerű minden egyes &#8222;komolyabb&#8221; beavatkozás előtt pl. szülés írásban nyilatkoztatni a pácienst, hogy beleegyezik e többek között abba, hogy medikusok tanuló nővérek jelen legyenek. Tehát itt ő tiltakozhat.
Megjegyzés: természetesen ettől eltérőek az akut esetek ill az egyéb esetek pl. cselekvőképtelen a páciens, de ezek taglalásába most nem mennék bele.

(Arról, hogy a kórház vagy osztály oktató jellegű, a betegfelvételkor kell tájékoztatni a beteget, de a klinikák nyilvánvalóan ilyenek). A medikusok által végzendő vizsgálatokról a törvény nem szól, de az önrendelkezéshez való jog alapján azt gondolom, hogy ebben az esetben a vizsgálat visszautasítható, mert az feltehetően inkább oktatási célból történne. Természetesen valamennyiünk érdeke, hogy gyakorlatban is jól képzett orvosok kerüljenek ki az egyetemekről, még ha ez esetenként kellemetlenséggel is jár. Ez úgyan nem jogkérdés: való igaz kell a gyakorlat a medikusoknak, de kíváncsi vagyok ki szereti, ha szülés közben egy sor egyetemi hallgató jelen van élete egyik legszebb, legbensőségesebb és intimebb pillanataiban, ott amikor pont egy család születik.

Mit tehet a kismama? Érdeklődhet az intézmény működési rendjéről, ha másképp nem megy, az intézmény betegjogi képviselőjének segítségét kérve. Persze nagy valószínűséggel ebben nem lesz szó &#8222;fogadott orvosról&#8221;, mivel ilyen jogilag nincs, tehát a helyi szokások inkább eligazítanak. És amit biztosan megtehet, és amihez joga van: minden vizsgálat előtt tájékoztatást kapni a vizsgálat céljáról, kételyeit, aggodalmait megfogalmazni és ezekre választ kapni.
Incze Gabriella &#8222;

Ami a betegjogi képviselőséget illeti: ma a hatályos szabályozás szerint betegjogi képviselő csak is jogi egyetemi diplomával és jogi szakvizsgával rendelkező személy lehet.

Üdvözlettel:

Kika

B_krysz@hotmail.com
kika
 
 


Ami pedig a veszprémi bejelentést illeti: tény, hogy példa értékú, de azért kiváncsi leszek majd a bejelentést követő egy év szülészeti statisztikájára. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy az orvos-páciens kapcsolata bizalmi kapcsolat, erre pont a terhesgondozás a legjobb példa. A kismama jár 9 hónapon keresztül az orvosához, majd az idegen, ügyeletes orvosnál mesgzüli gyermekét, aki nem ismeri sem őt, sem a terhességét nem kisérte végig.
Azt hiszem ez a döntése a kórháznak alapvetően a hálapénz visszaszorítását célozza. A hálapénz kérdését naivitás lenne azt gondolni, hogy egy ilyen intézkedéssel meg lehet szüntetni. Ne legyen igazam, de drasztikusan csökkeni fog a veszprámi kórházban a szülések száma, és inkább utaznak majd a kismamák de a választott orvosuknál fognak szülni akik éjjel is amikor megindul a szülés bemegy hozzájuk a kórházba.
Abszolute nem egészségügyisként csak annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy ez az egész hálapénz botrány igen csak ártott az amúgy sem jóhírű egészségügynek és a még magyar egészségügyben dolgozó tisztesség, szakmailag felkészült, empatikus orvosoknak.
Kika
kika
 
 


Kedves Kika!

Szó szerinti idézet Kőszegfalvi Edit Egészségügyi és betegjogi kézikönyvéből (nyilván a többieknek nem kell tudnia, hogy ő a téma egyik legismertebb szakértője):

Szintén az egészségügyi szakemberképzés körében, ha az adott gyógyintézet oktatásra kijelölt intézmény, és erről a beteget legkésőbb a gyógykezelése igénybevételekor tájékoztatják, akkor a beteg gyógykezelése során orvos, orvostanhallgató, egészségügyi szakdolgozó, egészségügyi hallgató jelen lehet a beteg hozzájárulása nélkül. Szükséges ezért, ha az adott egészségügyi intézmény oktatókórház, vagy az adott osztály oktatóosztály, akkor a beteget a betegjogi tájékoztató keretében, vagy a beteg felvételekor aról tájékoztatni, hogy oktatókórházba vagy osztályra kerül, s e körben a hallgatók a jogszabály erejénél fogva az ő hozzájárulása nélkül is a gyógykezelés során jelen lehetnek.

A betegjogi képviselőségről:
Az 1/2004 (I.5)ESZCSM rendelet a betegjogi, az ellátottjogi és a gyermekjogi képviselő működésének feltételeiről
1.§ (1) Betegjogi, ellátottjogi, valamint gyermekjogi képviselő (a továbbiakban együtt: képviselő) az a büntetlen előéletű, felsőfokú végzettséggel rendelekző személy lehet,
a, aki legelább 5 éves, a (2) bekezdés szerinti szakmai gyakorlattal rendelkezik,
b, aki a 3.§-ban meghatározott tanfolyam elvégzését követően sikeres vizsgát tett.

Gabi
Admin
 


Kedves Gabi!
Eltünt lányom képeit szerettem volna felrakni az Eltünt gyermek SOS topicba, megnyitottam a melléklet feltöltését, le is jött a képcsatolás ablak, a tallózás, be is írta végig az elérési útvonalat, de a küldés megnyomása után nem történik semmi.Kinyomja a homokórát, de meg sem moccan a gép, és hiába várok, nem tölti fel.Van valami ötleted?
Ja, és én is amikor írok, kijön az összes betü, de ahogy nyomok egy nézetet, többkarakteres betühegyek jelennek meg pl. a hosszu u, ü stb. helyén. Ha tudsz, légyszíves segíts.
Köszi, Cseri
cseribogi
 
 


Kedves Gabi! Olvastam a címlapon ezt az üvegcsontú kislányt. Szeretnék írni a családnak, de nem tudom hogy kell a babaneten hozzájutni az email címhez,bár az van a cikk aljára írva, hogy a babaneten elérhető! Tudsz segíteni? Köszi: Claire
claire
 
 


Cseri, Claire, küldtem egy emailt.
Gabi
Admin
 


Kedves admin !
szeretém feltenni a kisfiam történetét, mi a módja
bim_bam
 
 


Szia Gabi!

Légyszíves archiválni a 2004. nyári kisbabáknálKép
Kicsit aktív a topicKép

Köszi,
Nalika
nalika
 
 


Kedves Gabi,
én is archiválást szeretnék kérni a "Babaproject előtt állók, ide!" topikban.

Köszi szépen!

Kóbor
kóbor
 
 


Bim_bam, küldd el a szerk@babanet.hu címre
Gabi
Admin
 


Gabi,
köszi!Kép
Kóbor
kóbor
 
 


Gabi, kérhetnék én is egy archiválást a "friss" babás topicban?
Köszönöm
Andi
psandi
 
 


Gabi,
köszönöm!Kép

Nalika
nalika
 
 


Segítséget szeretnék kérni!
Eltűnt a friss kismamák topik, ha belépek nem jön be semmi!
Tudnál segíteni?

Köszi

Barbara
babar
 
 


Kedves Gabi! Kép

A "2005 tavaszi babák"-nál is kérhetnénk egy archiválást?

Köszi: Beatrix
beatrix28
 
 


Kedves Gabi!
Nem tudom, jó helyre írok-e, de de ha nem, akkor talán helyreigazítasz. A gondunk az, hogy a Friss kismamák topik ma egész nap nem elérhető sajnos. Kihez forduljak ezzel a problémával?
Köszönöm
Anikó
pancsa2
 
 


Gabi!
Csatlakozom Anikóhoz! Nagyon szeretnék bekukkantani a friss kismamák topikba, de lehetetlen!!!!!!!!!!!!!
Györesz

Kép
Kép
györesz
 
 


Friss kismamák: elnézést kérek mindenkitől, remélem hamarosan rendben lesz.
Gabi
Admin
 


Kedves Gabi!

Köszönöm az archiválást. Kép

Beatrix
beatrix28
 
 


Kedves Gabi,

Valami történt a Kaális párok fórumával, mert csak az üres képernyő jön fel ! Tudsz rajta segíteni ?
Köszönöm,
Krisza

Kép

KépKép
kriszta71
 
 

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?