Sziasztok
Kissé el voltam havazva apa utazása miatt, de mivel már elment
így most van időm írni.
Az a legrosszabb, hogy nem tud mobilozni, mert más a rendszer, és internetkávézók sincsenek, mert Japánban minek, max a külföldiek használnák. Telefon meg csillagászati. Szóval ma még küldött délelőtt smst, hogy Párizsig eljutott rendben ( kicsit izgultam, mert itthonról hajnal 3kor indult saját kocsival, lerakta a cégénél, oda taxi jött érte, ami elvitte az M1es elejére egy benzinkúthoz, ahol a csapattárs felvette, kimentek Bécsbe, onnan 7.50kor elrepültek Párizsig, aztán onnan Tokyo és még egy átszállással Kioto) És legközelebb majd csak szerdán tudok róla valamit
Amúgy meg a héten volt földrengés és tájfun Japánban, tehát marha nyugodt vagyok, képzelhetitek, persze neki nem mondtam, nem akartam elrontani az örömét.
Asszem nagytakarítani fogom a házat, legalább nem gondolkodom azon, mi lehet vele
Elli
Nekem ez a hét ugyan így nézett ki, mint neked a jövőhét
H: manóúszás
K: kocsiszervíz
SZ: újrainstallálták a gépem ....
Beu
Nem kicsit izgat téged ez a Lőrinc-tesó kérdés
Ti mennyi időt akartok a kettő között? Úgy látszik engem is izgat, mármint a Lili-tesó kérdés
De ebben a hónapban biztosan nem indul project
Vészhelyzetes story van már?
Gombóc
Édesek a babák
Ari
Hát nem irígykedem a papiddal kialakult helyzetért. Régen nálunk is volt ilyesmi helyzet, én akkor 3 évig nem beszéltem apuval ( hozzá teszem gyorsan, hogy akkor épp külföldön élt, Közép-Amerikában, tehát nem volt nehéz nem beszélni vele) de akkor még 16 éves voltam, ma már biztosan leülnék vele beszélni a dologról, ebben az esetben jobb az őszinteség!
Csucsuka
Miki-party szerintem ok, most néztem Mini határidőnaplóját, semmi nincs még beírva
Na mentem, bocs,h kicsit hosszú lettem, de kicsit szomorkodom apa elutazása miatt, pusz:
Manócs (akit az vígasztal, h a földtörténeti korokhoz képest milyen kevéske idő is az a 4 hét
)