Sziasztok!
Na megpróbálok reagálni az elmaradásomra.Figyelem,hosszú leszek
Juci:a felmész gmailre,ott az első mail-ek között van olyan hogy kismamák táblázata.Ott többségünk adatai fent vannak.De nem tudom mire gondolsz pontosan
Bevált a kitámasztás?Aztaa,legalább hírből tudjuk hogy nem halt ki a lovagiasság
(cipőkötés) Általában én is felkapok valamit.De nem tart sokáig,mert Balu folyton öszenyálaz,meg lebukik és akkor úgyis öltözhetek
Kaka nálunk naponta van most már.Míg nem kapott tápi mellé semmit(ráadásul ez spéci tápi székrekedéses babáknak),addig kétnaponta kakilt.Mióta mást is kap azóta sűrűsödött a kaki,napi legalább egy van.De inkább kettő
Szép színes a kakija
Juci aranyos anyósod
Nehogy elmenj,addig jó míg megy a csacsogás
Lehet tényleg csak rosszat álmodott és kellett neki anya közelsége hogy nyugodtan aludhasson
Köszike a dicsit
Remélem hogy ezek után esetleg kapunk róla papírt,hogy helyette hozhasson párom döntést és akkor nincs ellenkezés.Sajnálom a rossz éjszakát,remélem a mai jobb lesz.
Zsu:gondolhattuk volna hogy ő anyós
Azétr nekem úgy tűnik hogy nagyon büszke a kisunokájára
De tényleg kicsit túl lelkesnek tűnik még képről is
Én is megígértem hogy soha nem kötöm előre magam mellé Balut és mégis muszáj volt.Ettől még senki sem szaranya
Cápali és cápeti,két kopoltyús zseni :d Juujjjjjj de imádtam régen
Én előre is drukkolok nektek az oltás miatt!!!+++++++Köszi neked is a dicsit
Nagyon siet mindig a kajával,alig győzöm kanalazni neki
Charlott:cuki az új avatarod
Én nagycsaládos szeretnék lenni és csak a családomnak élni.De apa ugye még ketteskéről se akar hallani,nem hogy hármaskáról
Ilyen semmilyen kedv nálam is van,hálisten apa sokat van itthon és akkor mindig lepasszolom neki Balut.Ügyi Krisz a popsitolással
Huu,nem félsz hogy odaszokik hozzátok az ágyba?Most már egyre jobban tudatára ébred.Nekem nagy parám ez.Én ameddig lehet húzom,és csak legvégső esetben teszem közénk de akkor is visszakerül egy idő múlva az ágyába.De parázok nehogy rákapjon.Bár nagyon ritkán van.Apóssal kapcsolatban nem tudom mi lesz,megpróbáljuk "másra" bízni.Én pici baba mellett nem tudom még őt is kordában tartani.De sokban függ attól hogy mit mondanak majd,hogy mennyire van leépülve.Ha nem vészes akkor természetesen vállaljuk.De ha komolyabb odafigyelést igényel akkor nem tudom
Én kiszívtam ilyenkor az orrát.Meg kaptunk orrcseppet,na az nagyon hamar helyrehozta az orrát.Ez ilyen gyógyszertárban kutyult valami volt.
Oltások:végülis ha jól belegondolunk egyre jobban felfogják mi történik,jobban átérzik hogy ez fáj.Legalábbis szerintem ez lehet.Nálunk is úgy volt hogy az elsőt fel se fogta,másodinál délután nyűgös volt,most meg egy napig.
Esti öltöztetés:annál én is meg vagyok lőve.Mert ugye lefekvés előtt befűtjük a szobát,de hajnalra elég hideg van.Elalvásnál kicsit melegebb a tarkójánál,viszont hajnalban még dobok rá egy takarót (hosszú ujjú body,rugi,ujjatlan hálózsák) Hát csak nem fázik így.
Barba:nem bántassz meg szerintem senkit,nyugodtan el lehet itt bármit mondani,ki tudja még lehet hogy jól is jöhet
Nem tudom,de szerintem kevés ideig lehet kifelé tenni,nem?Mondjuk én ha hosszabb sétára csakis befelé van.Ha csak a lépcsőházat seprem össze akkor kifelé van.(egyébként zavar) Nekem olyan kengurum van amiben elvileg lehet kifelé is tenni.Nálunk is hasonlóképpen megy a pelusozás.Mindig kérdően nézek,és mondom neki hogy na mi vár itt anyára?Meglepi?
És akkor kajánul nevet
Aztán mikor csak pisi van,akkor végighúzom a kezemet a homlokomon és mondom hogy a frászt hoztad anyára,na akkor dől a röhögéstől a gyerek
Kakinál meg fujjolok,és ezen is jókat vigyorog
Na meg minden pelusozásnál van játék is
Combipuszilgatás meg talppuszilás
Élvezi nagyon
Cunci néni?
Nem úgy értettem hogy gáz,hanem hogy fura
Jó lehet a manduca hordozó!Elküldöd a vagesz rucis képet ?
Barba én a jegyzettömbbe írom amit akarok aztán bemásolom ide
Köszi az infót a smilebox-ról,letöltöttem és meg is találtam amit írtál.Ha találsz még valami izgit akkor írd meg
Nem eladó véletlen az egyik concord kanalad ?
Brendonban néztem de egy ezresért adják darabját
Viszont nagyon praktikus.Grat az egyedül alvásokhoz!Nekünk is ilyen dönthetős etetőszék van,de abban Balu mindig fel akar ülni,viszont a hordozóba nem tud,így abban etetek
Tök jók az örökölt dolgok
Mi is hasonlóan próbáltuk Balu orrát szívni,tetszett neki,bár kapkodta néh a a fejét.Aztán mikor naponta többször kellett na akkor már mikor leültem vele a porszívó mellé üvöltött
Ajándékcsomik:én nem is tudok ilyenekről
mik ezek,és hol lehet kiváltani????Adna valaki felvilágosítást ?
Csigaby:szegény barinőd
Én nem vágom ezt a "betegséget",mitől lehet? Én úgy örülök Balunak,és olyan fura hogy ezt mások nem így élik meg.Nincs mit
Örülök hogy bejött az ínykencézés
Nekem se sok van,de muszáj
Nekem nem sikerült senkivel se úgy igazán összebarátkozni a koraszülötten,bár azt is hozzá kell tennem hogy őket nem a gyerekágyra tették hanem a terhespatológiára.Mázlisták....Hát igen,egy kocsi,meg jogsi nagyban megkönnyíti az ember életét.Tök jó hogy Anna is így behozta a többieket
Ügyes stramm kis hölgy
Hogy áll Anna izomzata?Lazulgat?Annáról is küldhetnél pár fotót
Nem is tudtam hogy van nullás méret is
Tök jó,hogy a-ból küldenek b-be onnan c-be de mindenki csak ujjal mutogat,hogy majd itt,meg ott.Én is falnak mennék.Gondolják hogy móka és kacagás pici babával ennyi felé mászkálni?Azt mondják amelyik baba szeret pelus nélkül kakilni,az hamar lesz szobatiszta is
Nadina:örülök hogy túl vagytok a könnycsatorna átmosáson,Reméljük most már nem lesz vele probléma.Hát maga a szemvizsgálat is szörnyű látvány volt,bár nem bántam meg hogy bent voltam mert szinte rögtön meg tudtam vigasztalni(ugye itt volt amikor alig bírtam visszakunyizni a gyerekemet az ápolótól.) .Így jobb volt a szívemnek,de látványnak tényleg szörnyű volt.El se tudom képzelni hogy milyen lehet az az átmosás
Hát sajnos ez van a Heim Pálba szinte mindig.Egyetlen normális gyerekkórház a környéken.Grétit is rég láttuk már ...kis célzás
Monde:Ábi jobban van?Köhög még?Szép volt a keresztelő
Hát rendesek voltak a megrendelősök
Seidelm:örülünk ha tudunk segíteni
Nem küldessz Ádiról képet?Rág láttuk
Hibernia:hát ez a kakis dolog nem lehetett egyszerű
Bocs de nagyon jót nevettem rajta
Elképzeltem
Furi ez a két csapos megoldás
Még egy adag?
Nem semmi
Akkor termel Petya rendesen
Híg is neki,vagy csak sokszor kakil?Ufo-Balu
Tényleg mulis volt a nyálkör
Balu tök gyorsan eszik,nem győzöm lapátolni neki
Na meg azért etetésben mi már rutinosak vagyunk
elküldöd a vidit?Kivi vok hogy próbál mászni?
Jajj hát éhes volt Petya
Kis torkos
Mit szólt Pepke a burgihoz?Látom nem ízlettt.Esetleg ha kevered valami olyannal amit szeret?
Sok alvás:lányok,elvileg ha a baba a megszokottnál többt alszik rendszeresen az utalhat vashiányra.Azt hallottam.Gondoltam megosztom veletek
Orsi:Elisa még mindig bújós?Balunak is vannak napjai hogy csak anya nyakán
Ilyen nálunk is van,talizgatunk is,de folyton én megyek hozzájuk,én szeretném ha néha ők is jönnének .Jó lehetett ez a szarok anyámra dolog
Aranyos volt a kisfiad
Miből gondolod hogy Balu négykézlábra fog állni hamarosan?Kitartónak kitartó,de néha olyan erőlködést vág le hogy egyik szemem nevet a másik meg sír,hogy mit össze nem küszködik szegény.De azt mondták ha nem úgy sír,hogy fáj,vagy nem tetszik neki,hanem csak erőlködik akkor hagyjam mert így fog rájönni a technikára,hogy mit hogyan tud elérni.Habzsol egyébként nagyon.Ha abahgyom az elején már sír is,hogy méééggggg....Éjszakai cumizást nem akarom tőle megvonni,más cicin alszik el,ő így
CSak maradna a szájába
De lehet hogy ha nagyobb lesz akkor majd megtalálja magának.Most is van neki 5 cumija
Kriszta:nagyon ügyes Kristóf!Kukutyin
Én ezen meg se lepődöm hogy nem csinálnak semmit,de a politikába nem akarok belefolyni
Mit tanulsz?
Mayday:merre jársz?Huhh,rossz lehet nagyon
Szegény,nagyon megviseli ez a fog.
Látszik már valami?
Nyilvános szoptatás:engem se zavart volna,megoldottam volna hogy letakarom a kilógó "felemet" textilpelussal.Ha egyszer éhes a gyereke,akkor ez van.Nem értem miért botránkoznak meg ezen.Jó mondjuk én se tolerálom ha valaki nyilvánosan előkapja a csárdát és úgy etet.De a diszkrét etetéssel semmi baj nincs szerintem.
Szoptatás vs egyéb etetés:tényleg legegyszerűbb és legtisztább a szoptatás.Ezt aláhúzom!!!Mondjuk még cumisüvegből se annyira necces,de ugye azt el kell készíteni.Sokszor volt hogy nem tudtam megmelegíteni,de Balu így is elfogadta.Na meg ugye mindig végiggondolni hogy minden van-e?Babavíz,cumisüveg,tápi,adagolókanál.Ezek az alapok,ami mindig van nálunk etetéshez.
Én a gyümiket nem melegítem,maximum akkor ha hűtőből veszem elő.Főzelékeket mindig langyosra.A meleget nem csípi Balu,kiköpi.Üveges gyümiket úgy adom ahogy a spájzból kiveszem.De az üveges főziket ugyanúgy melegítem.
ERcsi:jó hogy jöttél,már aggódtunk!
Érdekes ez a dolog,mi gyümivel is ki tudunk váltani egy kajálást.Mikor 3-4 nap annyit adtam neki amennyit meg tudott enni,simán bírta 3-4 óráig utána.Szóval nálunk gyorsan megy a kiváltás.
Mi jól vagyunk,ma is tettünk vettünk
Balu is jól,bár délután kcisit nyűgi volt.Most aludt el kb 10 perce
Megyek én is zuhanyozni.3 oldalt olvastam vissza és reagáltam.
További szép estét