Lillanyuci!
Gratula a bölcsihez!!! Én sajnos nem vagyok jó példa böcsis gyerekkel, inkább csak figyelek, hogy mások hogyan csinálják..mi még mindig csak két órát vagyunk, s szó sincs ott evésről, nem hogy alvásról
Biztos, hogy minden rendben lesz! Gratula a majdnem kukachoz!! Nagyon jó ám fiús anyucinak lenni (ha egy lány is adatik mellette az szerintem az abszolút az élet ajándéka, így legyetek nagyon nagyon boldogok, hogy sikerül(t) a vegyes páros
Angie!
Már a 34.dik hét!! Hurrá! Miért KELL neked elöbb szülnőd?? vmiről kimaradtam??? az, hogy Szilárd 35-dik hétre született még nem vonja automatikusan magával, hogy Gombócka nem 42-re fog
Nekem szinte grammra pontosan bejött Matyi súlya....változó - szerintem! Kicsit irigykedem az erős rúgásokra! Én ezekről már lemaradtam, s az egyik legeslegjobb dolog a pocakosságban a látható/jól érezhető kis ÉLET....Élvezd, amíg ott van!! (főleg, hogy nekem nagyon soxor eszembe jut(ott), hogy már több ilyen nem lesz valószínűleg)
Pruci!
Petrának utólag is boldog névnapoT! Talán alakul a munkád is!! Örülök neki, de a babának majd még jobban fogok hamarosan!!!
Danyuci!
Téged is éltessen a Jóisten erőben egészségben, s ilyen sok - sok szeretetben nagyon sokáig!!!!
Beze!
Jobbulást! Lehet, hogy Nektek hanyagolni kéne ezt az Alsópáhok "dolgot"
Tavaly is ez volt, ugye??? Úristen, az már egy éve, hogy itt erről beszéltünk??
Moti, Maryka!
De szerencsések vagytok, hogy személyesen is össze tudtok járni!!
Milyen sminkkel mentetek haza? kÉpek???
Franci!
Akkor csendben drukkolok NAGYON!!! s nem kérdezősködünk, oke???
Munkahelyről gyorsan kéne dobbantanod!!!
Kri!
Vonalzó mikor is lesz?
Boni?? Veletek mi van?? Bocsi, kicsit el vagyok veszve
Panndi! Welcome back
Nálatok mi a helyzet?? Persze, csak ha akarsz róla beszélni!
Mi jól vagyunk, Matyi tegnap volt két hónapos, s már 4 kg!! 2-3 óránként eszik, inkább 2, ez eléggé fáraszt, főleg éjjel...már most túl vagyun másfél órán, s én ahelyett, hogy aludnék, itt ülök....Apa Marcit altat...
Van valakinek ismerete a hormonos spirálról??? Jól jönne egy-két tapasztalat?!
Most megyek is! Puszi Nektek!