Új privát üzeneted érkezett!

Teri!
Szilárd végül nem lázasodott be, még aznap lement neki estére 36,9-re úgy, hogy semmit nem adtam neki. Tegnap azért elvittem, mert elég csúnyán köhög, és kapott hőrgőtágítós szirupot meg orrcseppet. Plusz adok neki Cebiont és Béres cseppet. Én viszont elkaptam, mert tegnap már délután kapart a torkom és egész éjjel fájt. Az orrom is bedugult éjszaka. Nekem az ilyenkor a taktikám, hogy bekötöm egy kendővel a torkomot pár napra, és az a meleg nekem meggyógyítja az esetek 90%-ában. Remélem, most is így lesz.
A Tescos árufeltőltős ötlet nem is olyan rossz. Általában nagy váltásokkor szokott az ember egy kicsit a görcseiből felszabadulni, és jön a baba. Nekünk az egyik elveszített babánk úgy jött össze, hogy apa új munkahelyre ment, és én abban a hónapban terhes lettem :)

Évi!
Nem jó, hogy ennyire fáj utána. Nekem is olyan érzés volt, mint egy hasizomláz, és kb 3 napig tartott. De maga a beavatkozás egyáltalán nem fájt, csak amikor kiment a zsibbasztás, akkor érzetem ezt a hasizomláz szerű fájdalmat. Azért vigyázz ma a megeröltetésekkel. Jobb pihengetni még pár napig utána, nem feltétlenül fekvéssel. Gyere majd az uh hírekkel. Gondolom, ha fiú, sem fogsz letargiába kerülni :wink:

Annamari!
Tegnap valóban megijedtem, hogy beelőzlek. Este lefekvés után nyillaldosni kezdett ott lent valami többször is egymás után, és én azt hittem, hogy szülési görcs. Persze, fogalmam sincs, hogy milyennek kell lennie egy igazi szülési görcsnek vagy vajúdási fájdalomnak, mert az előző szüléseknél elmaradt. Lényeg, hogy megbeszéltem magammal, hogy még nem szűlünk, és elaludtam szépen. Éjjel már inkább az orrdugulásommal voltam elfoglalva :)
Neked semmi előjel? Jó kitartó ez a Szonjababa. Mond neki, hogy nem valószínű a jobb idő, ha esetleg arra várni. Inkább bújjon ki most, mert most még süt a nap :)

Na majd még jövök........................

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Teri!
Én is azt tanácsolom, ha tényleg komolyan gondolod ezt a tesco-si pénztárosi dolgot, inkább válts, mint idegesíteni magad a sok hülye kölyök miatt.
S ahogy Angie írta, lehet egyből babás is leszel.

Angie!
Én is pont így szoktam, ha fáj a torkom, inkább kendővel kötöm be pár napig, s nekem beválik.
Éjjel fájást éreztem a derekamban, 2-szer is, de aztán bealudtam, reggelre meg semmi nem volt. Jobbulást Nektek!!!!!
Nst-ről az előbb jöttem meg, rendben volt, most naponta kell bejárnom. Remélem sokáig nem kell mennem. :wink: :wink: :wink: :wink:

Évi!
Sajnálom, hogy fáj a vizsgálat után a pocid. :( :( :( pihenj, s ne erőltesd meg magad. Én is kíváncsian várom, hogy nálatok vegyesen lesztek-e vagy, nő uralom lesz. :D :D :D :D :D :D :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!
Nálunk szakad az esőőőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!! :( :( :( :( :(

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 

 
 

Moti,
Édesek lehetnek a fiúk. Boldi tűri hogy Sebi megy utána?

Teri,
Hogy van Petra?

Évi,
Hogy van a pocakod? Fiú vagy lány?

Angie,
Jobbulást nektek.

Annamari,
Még itt vagy? Nem akarsz te szülni?
Még jó minden gyerek kibújik egyszer.

Boni,
Olvastam a hülye ügyvédet. Szerencséje hogy nem arra a környékre költöztem.

Kri,
Doki???

Beze,
Még mindig oda vagytok?
franci
 
 


hellóka!
Ma bemutatták Boldi feleségjelöltjét:hááááááááááááát van izlése a kissrácnak :lol:

Annamari!
Holnap 1. :wink: Sírt ma Réka?

ANgie!
Rendes gyerek, már most hallgat az anyjára :wink: Tartad még odabent Gombóckát egy kicsit!

Lillanyuci!
Én már alig bírom kivárni a híreket! :oops: :wink:

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Franci! Köszi, jobban van Petra. Mandulagyulladás, kapott gyógyszert. A szája nagyon csúnya, arra kell nagyon vigyázni nehogy elfertőződjön.

Évi! Mi volt az uh-n? Pocid fáj még? Vigyázz magatokra nagyon!!!

Angi! Akkor neked jobbulást! Szerencse h Szilárd jól van.

Annamari! Készültök a holnapra? Vagy már kinéztél másik időpontot is?

Kri! Mi volt a dokinál?

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


holnap megyümk Szexárdra :wink: , csak szombaton jövök újra.
Annamari!
Addig is nagyon vigyázz magatokra, remélem jó hírekre jövök :D
Könnyű és szép szülést , ha addig összejönne :D

Kép
Kép
maryka
 
 


Sziasztok!

Úgy tűnik, KISFIÚ! Nem 100 %, de a doki és a szülésznő is látott valami fiúra utaló jelet :D . Én nem nagyon láttam, pedig nagyon jól megcsinálták itt a fehérvári kórházban az uh-t, mert raktak fel a falra egy hatalmas képernyőt, így anyuka is tud mozizni. Én folyamatosan azon vigyorogtam, hogy miket kalimpált kis Mazsolám!
Biztos majd 4 hét múlva lesz, a magzatvízvből...
Csalódottságot nem érzek, csak még egyenlőre nem tudom magam elképzelni fiús anyaként.
Neveket még nem nézegetünk, megvárjuk a biztosat!!!

angie: jobbulást Neked!
Szilárdnál is elmaradtak a szülési fájdalmak? Hogyan?

Annamari: gondolom már összecsomagoltál, holnap elseje! Szonja baba várunk idekint!!!

franci: pocakom jól, köszönöm. Ma már semmi fájdalmam nincs.
Magad(tok) ról nem írtál semmit!!! Tessék pótolni! :D

maryka: jó pihenést Nektek!

pruci: Nálad mi újság? Mutogatós gyerek? Irány a Tesco... Egyébként a váltás tényleg jótékony lehet. Jobbulást Petrának!

Jó éjt!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Sziasztok!

Betegeknek jobbulást.

Teri ha tényleg ennyire gáz, szerintem is válts.

Maryka, jó pihit nektek.

Lillanyu, na mi volt a dokinál? Pocid hogy van?

Annamari, még 2 in 1? Még várom a visszajelzést.

Köszi csajok az érdeklődést. Édes drága picikénk nem is olyan picike már. 43 mm 11 hetes és 3 napos, április 21 a szülés várható ideje. Hát kíváncsi leszek, mert mivel rendszertelen volt a ciklusom ezek az adatok a méretei alapján vannak. Viszont teljesen jól fejlődött a múltkori vizsgálathoz képest. Alig bírtuk megmérni mert össze vissza ugrándozott, olyan volt mint amikor az ember nézi hogy asz asztronauták hogy ugrálnak a holdon. :lol: :lol: :lol: Zsombim ilyet nem csinált, vagy csak nem láttam. Olyan édes volt mikor elkezdtük nézni az uh-al integettet. A dokim is tök jó fej volt, egyszóval nagyon jól sikerült a vizsgálat :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Még mindig egyben.
Mindjárt megyek nst-re, pedig de jó lenne azt írni, hogy megyünk szülniiiiiiiii!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A másik dátumom a holnapi, meg még a 10-ét néztem ki, de azért addig nem szeretném bent tartani. :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi!
Gratulálok a hátha kisfiúhoz!!!!!!!

Maryka!
Köszönöm szépen!!!!! Nektek meg jó pihit Szekszárdon!!!!
Most már észre vettem, hogy ezek nem igazi sírások, csak színészkedik. Ma azt akarta elhitetni, hogy szombat van, s nem kell oviba menni. Amúgy, ha ott marad, nincs vele gond, szépen eljátszik, s elvan a többi gyerekkel.
Tegnap megemlítettem Réka óvónőjének, hogy Levente még nem beszél a csoportba, s nem eszik, erre mondja, hogy ő már rég vissza adta volna a pedagógusi diplomáját, ha lenne ilyen gyereke, s a 4 év alatt nem tudta volna szóra bírni.

Kri!
Graulálok a jó uh eredményhez!!!!!!!! Édes lehetett a kis asztronautád, ahogy ugrált. Ki tudja, még lehet belőle űrutazó. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Teri!
Jobbulást Petrának!!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Maryka,
Zenebölcsibe voltatok? Nagy banzáj lehetet?
Kicsiként még jó ízlésük van a kispasiknak. Remélem ez felnőttként is megmarad, és tetszeni fognak a lányok.
Jó pihenést Szekszárdon.

Teri,
Nyáron Gergő is pofára esett. Még mindig látszik a helye. Nagyon csúnyán lement a bőr a szájánál. Petra javulgat? Jobbulást neki. Mandulagyuszi nagyon fájdalmas.
Ilyenkor otthon vagy legalább? Vagy „élvezed” az iskola „kellemes” légkörét.

Évi,
Gratulálok a nem 100%-os kisfiúhoz. Pihenj még azért.
Mikor lesz eredmény? Ha gond van szólnak hamarabb? Persze nincs gond, és nem is lesz, csak érdekel.

Kri,
Te is mérted a pocaklakot? Vagy csak rászóltál: „Gyermekem, tessék megállni egy perce, a doktor bácsi nem tud megvizsgálni.” :lol:
Gratula hozzá!
Utolsó mensi szerint nagyobb lenne?

Annamari,
Mindjárt kint lesz Szonja baba. Csak pár nap. Vagy már haza se engedtek?
Leventét akkor átviszed Réka csoportjába?

Magunkról:
De csak azért mert Évi kérte. Kismama kívánságait meg teljesíteni kell.
Gergő oviba. Június óta nem volt beteg. Lehet már nem sokáig bírja majd, de legalább már nincs szabin az én dokim, így eltudok jönni táppénzre. Mert ugye a gyerek után járó 42 napom már elfogyott.
Sajna keveset beszélgetnek vele az oviba. Otthon így le se lehet lőni. Állandóan jár a szája. Este is csak dumál és dumál….
Apa szerint viszont sokat komolyodott.

Ma este megyek színházba. Operett – Dolhai!!!! Férjemtől kaptam két jegyet a szülinapomra, és még el is kísér.

Elkezdem a closti kúrát múlthéten. De ennél többet nem nagyon szeretnék beszélni róla. És előre bocsánatot kérek, de ha lesz is baba, csak a szívhang után szeretnék beszélni róla. Remélem megértitek. Eltűnni nem szeretnék.
Ha meg nem lesz baba majd jövök sajnáltatni magam….

Meló: katasztrófa. Milyen is lehetne. Múlthét pénteken és ma is otthon hagytam a szemüvegem. 15 percre mentem ki, férjem közelebb hozta. De a főnököm olyan fejet vágott, hogy csak na, nem raktam zsebre. Még valamit motyogott is az orra alatt. :twisted:
Idebenn még azt se tudják hogy csak olvasáshoz használom a szemcsimet. 2 éve vagyok itt lassan….
franci
 
 


Franci!
Haza engedtek. De sajna az én dokimat már nem tudtam elcsípni, így egy másik nézte meg az nst-s papíromat. -hümmögött, hogy ez nem jó, holnap is menjek, de csomaggal együtt, mert, ha nem lesz jó, akkor bent kell maradnom. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Úgy utálom, hogy másik doki belekotyog. Miért kell annak a gyereknek abban a félórában másodpercenként forogni???? Főleg, ha azt mondják, hogy 1 óra alatt kell meglenni a 10 mozgásnak. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: az meg simán meg van. Ilyenkor már felveszik a napi ritmust is odabent, nem?????

Remélem sikerül a closti-s hónapotok. Megértem persze, hogy csak szívhang után szeretnél beszélni róla. Drukkolok, hogy sikerüljön!!!!!!!!
Neked is van egy ellenszenves főnököd. :evil: :evil: :evil: nő vagy férfi? öreg???

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Angie!
Most olvasom, nálatok is megvannak az első bébik. Szegények nagyon picurkák, de drukkolok, hogy szépen felerősödjenek.
Látod, még te is beelőzhetsz. :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
Én az éjjel már szeretnék menni.

Reggel apa egyedül vitte oviba a gyerekeket, s mondta legalább 10-en megkérdezték, hogy meg van már a kistesó????

Franci!
Egyenlőre még nem rakatjuk oda Leventét, várjuk, hogy családlátogatásra kijöjjenek, s majd akkor vetjük fel a témát. Itthon könnyebben tudunk az óvónővel beszélgetni, mint az oviba, mikor 5 gyerek körül ugrálja.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari,
Nem elég az ha a szíve dobog. Enyém gyerek még az ultrahangokat is átaludta. Azon az egy NST-n is ébrezgették a kis drágát. Mikor kibújt meg csak aludt, hát nem is csoda.
Hajrá éjszaka. 10.01. vagy 10.02. legyen a vége?

2 db férfi főnök + 1 db 40 éves gyerektelen nő a csoportvezetőnk. Jó összeállítás.
franci
 
 


Franci!
Egy gruppenszex-re össze kéne ereszteni őket, akkor talán nyugisabb lenne a légkör. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem már mindegy, hogy 1-eje, vagy 2-a, csak legyen már kint. Tegnap mondtam apának, hogy mit használt, pillanatragasztót???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Látom még oviban vannak a gyerekek. :D

Lehet az segítene rajtuk. Legalább egymáson vezetnék le a feszültséget nem rajtam.

Pillanatragasztó jó ötlet. Szólok a férjemnek én is. :lol: :lol: :lol:
franci
 
 


Sziasztok! Gyors jelentes a telefonomrol. Voltam uh-n es hat oriasbabam lesz. Mar 2720gr-ra es 2 hettel nagyobra becsultek a meretek alapjan. Pedig tutira nem lehet idosebb Gombockam mert az uh adataim alapjan a vetelesem utani napon kellett volna megfogannia, ami keptelenseg, mert egyutt sem voltunk. Szoval ilyen nagyok a meretei. Ezek utan tutira nem kene kihordani a 40. hetig mert akkor egy 4,5 babat kene kinyomnom magambol :roll: Most varom a szulesznot h korbevigyen a szuleszeten :) Pillanatragaszto :) :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jó reggelt!

Annamari! Úgy ébredtem ma reggel h ma megérkezik Szonja. Remélem bejön.

Angi! Szép méretek, nem mondom. AKkor hamarosan te itt a te időd is.

Franci! Megértelek, én se szólnék előbb, csak a szívhang után. Bár én tesztet is csak 2 hét késés után fogok csinálni (ha esetleg majd késne, bár most előbb jött)

Évi! Gratula a majdnem 100% fiúcskához!

Kri! Jó kis örökmozgód van!

Ha minden igaz, tegnap közölték a kisebbségi anyjával h vigye másik iskolába a gyereket, a másikat meg délutánokra átteszik a nagyokhoz. Kiváncsi leszek h mi lesz. Tegnap a fejlesztőpedagógus elvitte mind a kettőt, és olyan jó csönd volt egész órán, a töbiek figyelkte, azt csinálták amit kértem... Végre volt vmi sikerélményem is. Azért ez nem semmi 1 hónap után.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Petrának boldog névnapot kivánunk! Annamari! Tűkön ülök!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Angie!
Én is tűkön ülök. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Danyu!
Boldog szülinapot!!!!!!!!!
Kép

Teri!
Petrának boldog névnapot!!!!!!!!!!
Kép

Pici fájásokat érzek, meg pici nyákdugesz darabkák is távoztak. Talán csak elindul valami.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Köszi!

A 2-a szuper nap...ma jön SZonja, majd meglátod :lol:

Petrácskának boldog névnapot!

Puszi mindenkinek: Danyu
danyuci
 
 


sziasztok!

Danyu, nagyon boldog szülinapot!

Petrának boldog névnapot!

Annamari, csak összejön a mai nap hajrá-hajrá!

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Nagyjából visszaolvastam, de reagálni nem igazán tudok. Már csütörtökön hazajöttünk, a mai nap helyett, először Lexi betegedett meg, de szerencsére jobban van, és kevésbé viselte meg, mint márciusban. Utána a férjem, most pedig én is beleestem. Torokfájás, nátha, köhögés. Ráadásul még jól össze is vesztünk, úgyhogy csúcs a mai nap. :(

Franci, utólag is boldog születésnapot!

Danyu, bolsog születésnapot!

Petrának boldog névnapot!

Annamari, hajrá, már várjuk Szonját.

Angie, jobbulást nektek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok :)

Visszatértem a nickemmel :oops:

Nem vagyok képben, nem nagyon fórumoztam mostanában, kellett egy kis szünet. De már vagyok :)
panndi
 
 


Sziasztok!

panndi, üdv újra a fedélzeten.

beze, jó hogy jöttél :lol: :lol: :lol: teszel fel pocifotót? Jobbulást az egész családnak.

Annamari azt álmodtam hogy szülni voltatok :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Danyu! Nagyon boldog szülinapot!!!

Beze! Jobbulást nektek!!!

Annamari!???

Panndi! Újra szia!

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Még mindig egyben. Nst-ém a lépcsőzés után jó lett. Holnap kell mennem megint.

Danyu!
Úgy látszik mégsem tetszett neki a 2-a. :D :D :D :D

Kri!
Sajnos az álmod nem jött be :( :( :( :( :( :D :D :D

Beze jobbulást nektek!!!!

Panndi!
Üdv. újra!!!! Permi hová tűnt???? :lol: :lol: :lol: :lol: van valami újság pozí'teszt terén??????

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, hátha üdvözölhetem Szonja babát...
Hát látom, naggggyon jól érzi magát anya pocakjában!
Nálatok meddig engedik túlhordani a babát?

Utólag minden ünnepeltnek Boldog Névnapot (Petrácska) és Boldog Születésnapot (danyuci) kívánok!

Mennem is kell, sziasztok!

Ja igen, panndi: jó hogy jöttél!!!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Szonja baba, mikor jössz?várunk nagyon!!! :D

KépKépKépKép
moti
 
 


hajrá Szonja! :D

Kép
Kép
maryka
 
 


Én is itt, drukkolok Szonjáért :)
panndi
 
 


Csajok!

Köszönöm a drukkokat!!!!!!!!!

Én úgy el vagyok keseredve. :cry: :cry: :cry: :cry:
Még tegnap este gondolkodtam, hogy írjak-e, mert 10 perces fájásaim voltak. Azt hittem, hogy hajnalban meg is születik Szonja. Éjfél volt, mire elaludtam. Aztán a fájások is szépen megszűntek. :cry: :cry: :cry: :cry:
A nyákdugó megy el. Hajnalban azon gondolkodtam, hogy kimegyek a lépcsőházba, s lépcsőzök egyet, hátha újra beindul.

Ma kicsit később megyek nst-re, délelőtt ügyeket intézünk apával, remélem meg lesz a hatása.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Annamari!
Hát nem semmi kitartó ez a Szonjababa!! Most már szépen tessék megmondani neki, hogy lejárt az albérlet, kilakoltatás következik.
Meg is értem, hogy ki vagy borulva. Az ember ilyenkor már biztos tűkön ül. Azért bízzunk benne, hogy a most bekövetkezett időjárás változás valamit elindít. Pár nap múlva szebb időt mondanak, lehet, hogy akkor szeretne Szonja hazamenni a kórházból. Ma szépen megszületik, és csütörtökre, mire előbújik a nap, már otthon is lesztek. Nagyon drukkolok!!!! A lépcsőzést nyugodtan beiktathatod. Ilyenkor mindig ezt szokták ajánlani. Lehet 2 óránként egyszer lemenni aztán fel!

Nekem most rohannom kell, mert 11-re jön a védőnő, és addig valamilyen formájú rendet kellene csinálnom. A ház kívül továbbra is szétszedve, már alig várom, hogy végezzenek. Csak ez a fránya idő sem engedni. Anyu már jönne takarítani, de addig, amíg porozós munkát végeznek, teljesen fölösleges. Talán szerdára már csak a színezés marad, és az nem poroz már.

Biztos-ami-biztos alapon megcsináltam a kórházi csomagot, még csak pár cucc hiányzik belőle. Ekkora babával az ember lánya nem tudja, hogy mire számítson, de úgy semmiképp sem kéne járnom, mint Annamari, mert akkor 4,5 kg-t nyomna a kis tökösöm (én meg az 56-os cuccait is fel akarom rá adni, ha már megvettem :lol: :lol: :lol: ). Egyébként már annyira nyom lent, hogy sokszor a hüvelyem elzsibbad, úgy ráfekszik. Mondták is, hogy pont középen van a feje, és hol jobbra fejel bele a hólyagomba, hol pedig fentem akar kimászni belőlem. Érdekes, hogy arra nem emlékszem, hogy Szilárd ilyen erőseket tudott volna rúgni. Néha magam is megijedek. Tegnap egy kis díszpárna volt a hasamon TV nézés közben, és akkorát ugrott, hogy a párna "lerepült" a hasamról :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon szép napot (a borongós idő ellenére). Ma még a telefonomról biztos benézek Annamari miatt.......................

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Annamari,megértelek!!!!!próbáld a lépcsőzést, ha nagyon nem bírod, akkor esetleg a bábakoktélt.egy barátnőmnek az segített.előkeresem a receptjét, ha kéred.

Angie, ne izgulj a méretek a miatt!nekem mindkét fiamat óriásnak ígérte a gép!!!!és maga a doktornőm mondta, hogy ezt nem kell elhinni, ő majd megmondja a gép nélkül, hogy mekkora lesz a baba.megfogdosta a hasam, és azt mondta, 3,5 kiló.(a gép kb.4,5et mondott)Boldi pontosan 3520-al született.Sebi meg 3780-al.

Maryka,

Gyuriék mit szóltak a sminkhez? :D

KépKépKépKép
moti
 
 


Danyu!
Sok Boldog Szülinapot!

Petrának Sok Boldog Névnapot!

Bezekém!
Köszönöm szépen! Hol voltatok, hogy már megint a nyavalyákat is hazahoztátok?
Jobbulást nektek!

Szia Panndi! Jó hogy itt vagy. Mesélj mi történt veletek? Szépséges lánykáid?

Annamari!
Ne keseregj! Kérlek. Az nem segít.
Meddig maradhat bent legtovább Szonja?

Angie!
Majd a szép házról kérünk képet!!!!
Csak Anyud takarítson, ne te!
franci
 
 


Annamari!
Kitartást :D

Moti!
Képzeld őrült apánk először elkezdett röhögni :? Aztán megkérdezte, hogy ezt mind eladták nekem ami rajtam van? :evil: Aztánmondta, hogy én így is szép vagyok, meg smink nélkül is :) Na szóval férfiak, erről ennyit :wink: A szomszédoknak negyon tetszett :D meg gyurus nak is. :D
nálatok mik voltak a reakciók?
Holnap délelőtt lehet, hogy játszóházaznábk egyett, nem jöttök?

Kép
Kép
maryka
 
 


danyunak és petrának nagyon boldogat :D :D :D

Kép
Kép
maryka
 
 


Köszi Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!

Lépcsőzés után jó lett az nst-ém, bár nem értem a dolgot, mert előtte is mozgott. Többször megböktem, hogy mozogjon.
Közben is voltak fájások, remélem holnap ilyenkor már nagycsaládos anyuka leszek.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Követi a nővérét! Neki is jár +5 nap.
Drukkolok holnapra.
franci
 
 


Franci!
Köszi!!!!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya
 
 


Sziasztok,

bocsánat, hogy csak ennyi:

Annamari,
nagyon drukkolok nektek! Ügyesek lesztek Szonjával, én is 4 nappal hordtam túl Olivért. :) :)

Jövök még igyekszem benézni, hogy mi hír Annamariékkal!

Szülinaposoknak boldogot, a többieknek pussz!
Vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer
 
 


Sziasztok!

Annamari: mennek a drukkok, hogy mielőbb személyesen is megismerhessétek egymást Szonjával!

angie: nekem is óriásbabát jósolt a gép :x , a 32. héten 3,5 kg-ra becsülte :x Lillát, a doki alig merte elmondani. A 37. héten megszületett Lillus 3260 grammal... no comment. Szóval egyáltalán nem biztos, hogy olyan hatalmas lesz Gombóckád!

franci: jól emlékszem, Te kérdezted hogy mikor lesz eredménye a magaztvízvizsgálatnak?
4 hét múlva, de ha gond van, akkor 2 héten belül értesítenek. Ha valami probléma van, akkor az hamar kiderül, és akkor meg lehet ismételni a vizsgálatot vagy amit a kismama dönt.
Úgyhogy mi csak 4 hét múlva megyünk!!!

Mi bölcsizünk már nagyon ügyesen! Lillus ma egész délelőtt nélkülem volt ott, nem sírt, nem hiányolt. Szépen tízóraizott, ebédelt. Alvásra kellett visszamennem hátha kellek neki, de nem kellettem :cry: :cry: :cry: , egyedül elaludt. Viszont épphogy elaludt, egy kislány elkezdett sírni, erre az én kislányom is sírva fakadt. Így aztán kihozták a gondozónénik és eljöttünk haza. Itthon meg már nem aludt/alszik, így most tabikat nézünk...

Benézek még én is este, hátha kapunk híreket Annamariék felől!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Annamari!
Én nem is tudnék naponta innen bejárni a kórházba CTG-re. Szerintem, engem befektetnének, de én úgysem fogom túlhordani, sőt, 37-38 héten nekem szülni KELL!!!!

Évi! Móti!
Persze, tudom, hogy a gép a fej, comb, kar méretekből saccol, de egyáltalán nem biztos, hogy annyi zsír van rajta, mint amit kiszámol a gép. Mondjuk, Szilárd sem volt kicsi baba, és a második még nagyobb szokott lenni. Na majd kiderül, ha már kint lesz :wink:

Évi!
Gratula a bölcsizéshez! Ezek szerint be fog válni. Szilárd az első napokban csak üldögélt az ágy szélén, pedig már majdnem eldölt a fáradtságtól. Aztán egy óra üldögélés után fél órára elszunyókált. Utána kivitték az ágyát a másik terembe, és ott aludt 2 hétig. Aztán szépen megmagyarázták neki, hogy másnaptól bent fog aludni a többiekkel, de nem akart. Pár nappal később pedig már ő kérte, hogy a többiekkel szeretne aludni.
Egyébként a 2 hét pontosan melyik nap fog letelni az amniotól? Talán múlt héten csinálták (bocsi, de úgy repülnek a napok, hogy én már követni sem tudom :oops: )

Franci!
Majd ha kész lesz a ház, és még egyben vagyok, akkor lefotózom. Egyébként ugyanúgy fog kinézni, mint előtte (de te persze még nem láttál róla képet), még a színe is ugyanolyan lesz, csak lesz rajta egy +8 centinyi szigetelés. És az a jó, hogy már érezzük, hogy bent tartja a meleget. Este bekapcsolom 1-2 órára, 21 fokra felmelegítjük, és éjjelre teljesen lehúzzuk, és csak 1 fokot hűl ki a lakás, pedig éjjel már 6-7 fokok vannak odakint. Nappal is 20 fok körül van, de ha még be is süt a nap, akkor még jobban felmelegedik, és akkor este nem kell fűteni. Úgy tűnik, nem pénzkidobás ez a szigetelés dolog :)

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Sziasztok!

Kri, Pruci, Annamari, Franci, köszönöm, aranyosak vagytok!

Kri, nincs friss, ha lesz, felrakom. De egyelőre ilyen állapotban nem igazán akarok fotózkodni. :?

Annamari, én megértelek, tényleg, mikor indítják, ha nem jön magától?

Franci, megint Alsópáhokon voltunk, most az volt a különbség, hogy a bacit valószínűleg a férjem és Lexi mér magukkal vitték, és ott betegedtek meg.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a további köszöntéseket!

Annamari! Nagyon drukkolok! Remélem már most nagycsaládos anyuka vagy!

Angi! Nekem azt mondta a doki a 41. héten h közelebb van a 4-hez m a 3-hoz, erre 4,20 lett. Az ügyeletes meg azt mondat egyszer h ez hülyeség h a második nehezebb, m neki az első gyereke 4,5 kg volt, a második 2,8.

Évi! Nagyon ügyes Lillus a bölcsivel! Csak így tovább!

Nem tud valaki egy jó dokit Pesten, aki foglalkozik azzal h miért nem akar összejönni a kistesó? Ma felhívtam a dokimat időpontért, már októberre nincs időpont, novemberre meg csak 25.-én tudnak adni.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


Petra, Danyuci, Boldog névnapot Nektek!az előbb elfelejtettem.


Pruci,
az én 1. számú dokinőmet nagyon ajánlanám, mert bennem úgy tartotta a lelket, és nagyon empatikus, stb, csak még gyesen van.hetente egyszer van magánrendelése, de kórházban most nem dolgozik...ha még így is érdekel, írj privit és megírom a számát.egyébként járt továbbképzésen a Kaáli intézetben is.eléggé képben van.

Maryka,
TÉged hívott a csaj?
én este beszéltem vele, és kérdezte, hogy máskor van-e kedvünk ilyen csajos bemutatókhoz, mert tudnak krémeket, pakolásokat is mutatni..mondtam, hogy szóljon ha lesz.Ha van kedved, elmehetünk.
FÉrjemnek tetszett a smink, de csak azért, mert tudtam, mi az amit még elvisel, és nem hagytam magam rábeszélni a durvábbra. :D

holnap reggel akkor jelentkezem játszóház ügyben!!!!

Annamari, Szonja,hajrá!!!!!

KépKépKépKép
moti
 
 


Hahó!

Hát ez a Szonja baba még mindig albérlőt játszik...

pruci: köszi. Biztosan lesz majd egy-két nehezebb-sírósabb nap is, azt mondják az normális. De az első akadályokat szépen vette.

angie: múlt hét szerdán voltunk. Még bő egy hét! Utána megnyugodhatunk!!!

beze: sajnálom a betegségeteket! Mielőbbi gyógyulást!

Lányok, akinek volt böcsis a gyermeke! Tapasztaltatok valamilyen változást (magatartásbeli pl.) egy idő után a gyerekeknél?

Jó éjt, sziasztok!

Évi

Kép
Kép
lillanyuci
 
 


Lillanyuci!
Gratula a bölcsihez!!! Én sajnos nem vagyok jó példa böcsis gyerekkel, inkább csak figyelek, hogy mások hogyan csinálják..mi még mindig csak két órát vagyunk, s szó sincs ott evésről, nem hogy alvásról :oops: Biztos, hogy minden rendben lesz! Gratula a majdnem kukachoz!! Nagyon jó ám fiús anyucinak lenni (ha egy lány is adatik mellette az szerintem az abszolút az élet ajándéka, így legyetek nagyon nagyon boldogok, hogy sikerül(t) a vegyes páros :wink: :!: :!:

Angie!
Már a 34.dik hét!! Hurrá! Miért KELL neked elöbb szülnőd?? vmiről kimaradtam??? az, hogy Szilárd 35-dik hétre született még nem vonja automatikusan magával, hogy Gombócka nem 42-re fog :wink: Nekem szinte grammra pontosan bejött Matyi súlya....változó - szerintem! Kicsit irigykedem az erős rúgásokra! Én ezekről már lemaradtam, s az egyik legeslegjobb dolog a pocakosságban a látható/jól érezhető kis ÉLET....Élvezd, amíg ott van!! (főleg, hogy nekem nagyon soxor eszembe jut(ott), hogy már több ilyen nem lesz valószínűleg)

Pruci!
Petrának utólag is boldog névnapoT! Talán alakul a munkád is!! Örülök neki, de a babának majd még jobban fogok hamarosan!!!

Danyuci!
Téged is éltessen a Jóisten erőben egészségben, s ilyen sok - sok szeretetben nagyon sokáig!!!!

Beze!
Jobbulást! Lehet, hogy Nektek hanyagolni kéne ezt az Alsópáhok "dolgot" :wink: Tavaly is ez volt, ugye??? Úristen, az már egy éve, hogy itt erről beszéltünk?? :roll: :shock:

Moti, Maryka!
De szerencsések vagytok, hogy személyesen is össze tudtok járni!!
Milyen sminkkel mentetek haza? kÉpek???

Franci!
Akkor csendben drukkolok NAGYON!!! s nem kérdezősködünk, oke??? :wink: Munkahelyről gyorsan kéne dobbantanod!!!

Kri!
Vonalzó mikor is lesz?

Boni?? Veletek mi van?? Bocsi, kicsit el vagyok veszve :oops:

Panndi! Welcome back :wink: Nálatok mi a helyzet?? Persze, csak ha akarsz róla beszélni!

Mi jól vagyunk, Matyi tegnap volt két hónapos, s már 4 kg!! 2-3 óránként eszik, inkább 2, ez eléggé fáraszt, főleg éjjel...már most túl vagyun másfél órán, s én ahelyett, hogy aludnék, itt ülök....Apa Marcit altat...
Van valakinek ismerete a hormonos spirálról??? Jól jönne egy-két tapasztalat?!
Most megyek is! Puszi Nektek!

Kép
Kép
Kép
szilvia72
 
 


Jó reggelt!

Annamari! Arra ébredtem h már biztos babázol! Remélem így is van!

Évi! Petra egy idő után átvette a többi gyerek viselkedését, de nem volt vészes. Beszédben is sokmindent átvett amit nem kellett volna, elkezdett csúnyán enni m a barátnője úgy evett, de aztán szépen, lassan visszaállt a normálisra.

Szilvi! Köszi! Remélem tényleg hamarosan így lesz! Nekem nincs ismeretem róla, csak annyi h szülés után ilyet akart nekem adni a doki.

Teri

KépKépKép
pruci
 
 


CSajok vankt db eladó jegyem S.O.S ben a Rebecca musicalre ha valakit érdekel irjon privit

én vettem, de a barátnőm másnap felhívott hogy mégsem jön fel,mer halottaknapja lesz....én meg csak miatta mentem volna el még egyszer.. egyébként fantasztikus előadás.. Szinetár, BEreczki MÁZS, Polyák Lilla , SZulák stb stb

de most így feleslegesen nincs rá pénzem...
http://www.vatera.hu/rebecca_10_31_19_o ... 32454.html
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?