Itt vgyok csak en ahanyszor kiejtem a szamon,hogy jol vgyunk valami mindig tortenik
Ugyhogy matol azt mondom majd,hogy vgyogatunk
Neha mar komolyan mondodm selejtnek erzem magam
Multhet szerda ota fajdogal kicsit az alhasam.Penteken meg beugrottam egy hetveges uzire...aztan szombaton mentunk BBQ-zni ismikhez de akkor mar olyan szinten fajt majd beszartam.
Hosiesen turtem-turtem de mikor hazafele indultunk 11kor mondtam apacskanak menjunk be az ugyeletre mert mar nem birom tovabb
Kozben utkozben majd be pisiltem mar vegem volt merthogy ez a hulye mioma elkezdett gorcsolni es lent nyomta a holyagomat...bar en elmentem wc-re indulas elott sajnos most meg orankent sem volt eleg elmenni pipilni
Apacska pipa volt ram mert mar hetkoznap mondta menjek dokihoz de en vartam
de most honnan is tudtam volna nem mulik?Meg hogy ez nem-e normalis?Szombaton kezdett el ngyon fajni
Es nem a hasam hanem az a hogolyo nagysagu gob ami a bugyivonalban szepen kipuposodik a miomam.Szal tudtam,hogy nem a baba csak nem tudtam mikor fog mar elmulni meg nem is tudtam,hogy egyaltalan az fajhat igy
Ugyhogy 12fele ertunk be a korhazba.Roviden mondom csak el
vgyis probalkozom.Vertvettek,vizelet,ultrahang a miomam 10cm-es
jo ez eddig is ekkora volt
es a baba jol van
mar sokkal kis emberkepp formaja volt mint az utolso uhu kepen pedig az is nemreg keszult
Meg jott ilyen doki meg olyan doki had ne mondjam hivtak az en dokim is mert abba a korhazba mentunk amit valasztottam ahova a dokim is tartozik ugye.3szor hivtak es nem hivta vissza oket
no comment nem akartam mondani a nonek nekem se szokta felvenni
Elbocsajtottak a korhazbol olyan fel 4fele apacska mar kivolt rendesen.Adtak egy receptet fajdalomcsillapitoval meg van egy recept nelkuli alitolag nem karos a babara azt szedjem.Orultem ,mint majom a farkanak,hogy vegre megoldodik a fajdalmam.Vasarnap dokim nem hivott,gyogysze nem hatott.Hetfon kajtattam a dokim utan telefonon delutan ertem el
MERT O NEM HIVOTT....noverkevel beszeltem aki megkerdezte milyen uzenetet hagyok?
anyaaad
Elmondtam neki mi van ra egy percre hiv a dokim.Nagy mosollyal a vonal masik vegen,hogy nyugodtan szedhetem a gyogyszert megattol elmulik semmi egyebet,hogy mire figyeljek vgy mik tortenhetnek vgy mi meg hogy...
Kedden csorgok vissza mert a gyogyszerek nem hatnak.Noverkevel diskuralok mert dokihoz nem kapcsolnak be.Azt mondja atadja majd a dokinak.du 4fele hiv vissza a no,hogy hat a dr ur azt mondta szedjem azt a gyogyszert 4orankent es annak hatnia kell.
zt hittem lefordulok a szekrol
a dokim nem vette a faradsagot arra sem,hogy beszeljen velem,valamifele alternativat kerdeztem barmit akarmit...es csak nyomatjak a hulye szovegjuket...mondom de szedem es nem hasznal es ez a fajdalom mar nem emberi...
hat ennyi volt...ugyhogy azt hiszem uj dokit szeretnek magamnak akit kicsit jobban erdekel,hogy mivan velem
Felhiv vgy visszahiv ha kell,tajekoztat es mindenkeppen mellettem van hisz nem csak az en eletem de a babaet is az o kezebe teszem iranyitani.Marha pipa voltam
Mondjuk tegnap vettem egy furdot...mar jobb volt legalabbis a viz alatt.Aztan kerestem a neten es van akupunktura es talpmasszazs ami hasznalhat esetleg.
Na szoval ezert nem jottem
Minnya visszaolvasok