Ügyes, kakis Pepke!
Amúgy nálunk is napi minimum 3 kaki, mint Julinál.
Mindig, amikor pelenkázom, mondom neki, hogy na nézzük, mit rejt a Samunadrág! (Van egy ilyen című cd-nk, de elég gagyesz.) És úgy bontom ki, hogy nagyon kíváncsian nézek, ő meg utánozza a mimikámat.
Aztán attól függően, mit találtam felkiáltok, hogy pisi, csokicsík vagy kaki. Samu már előre mosolyog, amikor pelusozom.
Jaj, de szépek ezek a lányok! Juci, elküldenéd gmailre, hogy mennyiért vállal fotózást a párod? És azok ilyen műtermi képek? Mert nekem pont az a bajom, hogy mindig belóg egy szekrény vagy valami a képbe.
Bori de édes ruciban volt a keresztelőn! Jaj, egyszer csak lesz egy lányom (Napsugaram
) is!
Ja, szerintem nem gáz, hogy Napsi néni.
Az én óvónőm Cunci néni volt!
Nadi, jó, hogy túl vagytok rajta!
A Heim Pál nagyon gáz! Mi sem megyünk vissza. Szerencsére kiderült, hogy a nő, akihez először kerültünk a Heim Pálban az ekcémával, nővéremék házában lakik. Megszereztük a számát, és szombaton megyünk magánba. A Bocskai úton rendel, közel az alléhoz.
Inkább fizetek, mint rámenjen egy munkanapja a férjemnek, és idegeskedjünk órákat a sok sírós gyerek között. Ráadásul ott semmit nem lehetett beszélgetni, mert siettek, sokan vártak még.
Én nem tudom megnyitni a ringatós oldalt.
Már tegnap sem sikerült, amikor Charlott küldte a linket.
Zsu, basszus, tudtam, hogy ő az!!! Bocs, hogy ezt írom, de ahogy fogja, rá van írva, hogy enyém ez a gyerek! Áááá! Szegény Zsu!
Menj már! Nem vagy szar anya! Amúgy nővérem is mondta, hogy Gabin látszik, hogy nagyon jár mindene (keze, lába..). Szerinte pár hét, és kúszni fog.
Türelmetlen egy baba, lehet, hogy nagyon be fog előzni mindenkit itt a fórumon.
Szombaton megyünk a mamami boltba.
Ilyet kapunk Samuval:
http://tisztababa.hu/?oldal=2&kat=139&termek=1345
Tudom, bazi drága... De ez az utolsó hordozó, amit veszek.
(Eddig csak a kendőt vettem, minden más örökölt.) Szeretem a kendőt, de most, hogy jön a sáros idő, elég bonyolult használni. És elég nagy helyet foglal.